Jel ga belgijanac skautirao

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma bio je on qarina a ne najbolji bek,u Igmanu se vidjelo da je mrtvi prosjek.Islo ga nekoliko utakmica i tjt.Citavu karijeru u federaciji.Ne znam ni sto smo ga dovodili i sto ne zavrsimo praksu dovodjenja iz ekipa sa dna tabele.Ili uzimaj od rivala ili ne gledaj nasu ligu.
Misliš da bi Kuprešak došao?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 jun 2024, 18:22Ma bio je on qarina a ne najbolji bek,u Igmanu se vidjelo da je mrtvi prosjek.Islo ga nekoliko utakmica i tjt.Citavu karijeru u federaciji.Ne znam ni sto smo ga dovodili i sto ne zavrsimo praksu dovodjenja iz ekipa sa dna tabele.Ili uzimaj od rivala ili ne gledaj nasu ligu.
Ovaj Jovic ista prica...Ima puno bolji igraca u 2 HNL,a imao si i Kupresaka ubio se za ovog LWB.Opet gluposti radimo
Tako je. Lijevi bek/stoper je identicna pozicija kao krilni napadac/napadac.
PješkeAnex je napisao/la: ↑17 jun 2024, 18:24Misliš da bi Kuprešak došao?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 jun 2024, 18:22Ma bio je on qarina a ne najbolji bek,u Igmanu se vidjelo da je mrtvi prosjek.Islo ga nekoliko utakmica i tjt.Citavu karijeru u federaciji.Ne znam ni sto smo ga dovodili i sto ne zavrsimo praksu dovodjenja iz ekipa sa dna tabele.Ili uzimaj od rivala ili ne gledaj nasu ligu.
Ovaj Jovic ista prica...Ima puno bolji igraca u 2 HNL,a imao si i Kupresaka ubio se za ovog LWB.Opet gluposti radimo
Koji Djordjevic ?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 jun 2024, 18:15I Djordjevic bi trebao potpisati uskoro.
Ovaj Jovic je fula po meni ali eto da vidimo.Mozda iznenadi.Kod nas od koga najmanje ocekujemo najvise pokaze
Krenuo i ja isto pitatiNazorUso je napisao/la: ↑17 jun 2024, 18:33Koji Djordjevic ?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 jun 2024, 18:15I Djordjevic bi trebao potpisati uskoro.
Ovaj Jovic je fula po meni ali eto da vidimo.Mozda iznenadi.Kod nas od koga najmanje ocekujemo najvise pokaze
https://www.transfermarkt.com/aleksanda ... ler/466116NazorUso je napisao/la: ↑17 jun 2024, 18:33Koji Djordjevic ?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 jun 2024, 18:15I Djordjevic bi trebao potpisati uskoro.
Dobar igrac, i destruktivac ali zna i zabiti i podvaliti loptu. OdobravamNajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 jun 2024, 18:36https://www.transfermarkt.com/aleksanda ... ler/466116NazorUso je napisao/la: ↑17 jun 2024, 18:33Koji Djordjevic ?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 jun 2024, 18:15I Djordjevic bi trebao potpisati uskoro.
Nije jos 100% ali jedno 90