pustimo da se prvo ohlade glave. nemojte pisati stvari, za koje nema dokaza.minimalist je napisao/la: ↑17 jun 2024, 18:51Ako je tačno da je ovo sve nastalo zbog Fejinog uhljebljivanja, onda je to ogroman kiks ljudi u klubu i 10 koraka unazad nakon svega urađenog. Moguće je da ima istine jer ga Nikšić konstantno pokušava uhljebit, prvo Velež, pa je pokušavao u Želju, pa u stručni štab repke...nekoIzMostara je napisao/la: ↑17 jun 2024, 18:42Pa stvarno niste normalni. Hvala Klafuricu, covjek radi za platu i igrace koje trazi, normalna pojava u svijetu. Nema para nema igraca ode i on. Dobar trener, korektan covjek. Ne treba kritikovati i sad ga ruznim imenima zvati.
Mene vise brine sama prica oko Feje, pocinjem da vjerujem da ima istine. Nadam se da nije, jer onakvog lika dovesti je vracanje u najgore godine naseg kluba.
![]()
I ovo što uprava uhljebljuje bivše igrače propalitete iz mostarskih kafana da budu treneri u OP... Pa se čudimo što nam najbolji junior zatvara Daleku itd.
Novi trener mora biti minimum Klafurićevog ranga što će bit težak zadatak. Ovi treneri što se 20 godina vrte u ligi imaju svojih 4-5 igrača koje vuku za sobom gdje god dođu, budu treneri jedno vrijeme, izgube svlačionicu i dobiju otkaz, tako ćemo se samo vrtit u krug.
RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
A ni Senad Kevelj! Kao ni Hasic! Ni Zuhric, ni Vila! Ni Dzubur!fudbalfudbal je napisao/la: ↑17 jun 2024, 18:44Moj Velež nije ni Dudić, ni Klafurić!
Ukoliko je istina ovo što Senad kaže, očekujem bombu na mjestu trenera![]()
Mi ga volimo, oni su zaposleni i treba da rade svoj posao savjesno i u interesu kluba. A interes kluba je bio Klafuric i to svi dobro treba da znaju i zasto je otisao. Nije sigurno emocionalno prazan nakon uspjesne sezone.
I bomba od trenera nece doci. Zivi bili pa vidjeli i ja pojeo sva ova **** sto sam izasrao, ali nece, jer ne moze se raditi ovako kako Kevelj misli. Moze do neke granice, a evo izgleda da smo dosli do te granice. Kevelj nije prvi covjek kluba i to je jedina istina. Iznad njega su mnogi, a to tako ne ide.
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 17 jun 2024, 18:58, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Ma sad ima mahalanja puno, meni je samo Velež na prvom mjestu.killafrommanilla je napisao/la: ↑17 jun 2024, 18:56A ni Senad Kevelj! Kao ni Hasic! Ni Zuhric, ni Vila! Ni Dzubur!fudbalfudbal je napisao/la: ↑17 jun 2024, 18:44Moj Velež nije ni Dudić, ni Klafurić!
Mi ga volimo, oni su zaposleni i treba da rade svoj posao savjesno i u interesu kluba. A interes kluba je bio Klafuric i to svi dobro treba da znaju i zasto je otisao. Nije sigurno emocionalno prazan nakon uspjesne sezone.
Ti si naša ljubav jedina!
- DzananMusa11
- Kontakt:
Ma briga nekoga za navijačima, Sve Uprave žive od nas navijača i znaju da klubu nikad nećemo okrenuti leđa radi njih i njihovog rada/nerada. Nije poenta uopće odlazak trenera, nego trenutak u kome se desio i način na koji se desio.Cernica22 je napisao/la: ↑17 jun 2024, 18:52Ima slika na sportsportu kako izlazi iz prostorija prije pressa, a klub na zvanicnoj objavi 20 minuta prije pressa da ce se obratiti Kevelj i Klafuric. Zelim da vjerujem upravi da ce uraditi sve kako treba da se iz ovog jaci izadje. Zvono je na njima od kad su tu i znaju sigurno pod pritiskom. Dolazak Feje na bilo koju poziciju im je pucanj u sebe i sigurno ce nas dosta koji eto jos vjerujemo tim ljudima promijeniti misljenje. Razumijem i ove sto imaju suprotno misljenje jer ima mi i njihova prica smisla, ali trebamo pustiti malo vrijeme da odradi svoje. Velež je iznad svih nas.fudbalfudbal je napisao/la: ↑17 jun 2024, 18:48Ma nije pravi momenat za odlazak, ali evo slušam press pa on je podnio ostavku preko svog agenta. Ne bi me čudilo da je otisao u Arabiju ili nešto tako, imao je već ponuda sličnih. Idemo dalje, ne mogu ja oplakivati nekog ko je bio godinu tu..DzananMusa11 je napisao/la: ↑17 jun 2024, 18:46
Je li vjeruješ i da Klaf nije emocionaln spreman ? I onda mene proglasiše za nečijeg sendvičara
kad se pomiriš sa činjenicom da je sve oko nas danas politika, i interes i da je Velež samo tu igračka, kao i mnogi klubovi u ovoj državi, bit će ti jasno i pomiri se sa time. mi nemamo ni države ni sistem. toliko.killafrommanilla je napisao/la: ↑17 jun 2024, 18:56A ni Senad Kevelj! Kao ni Hasic! Ni Zuhric, ni Vila! Ni Dzubur!fudbalfudbal je napisao/la: ↑17 jun 2024, 18:44Moj Velež nije ni Dudić, ni Klafurić!
- DzananMusa11
- Kontakt:
Tana vrati se, sve ti je oprošteno
-
- Kontakt:
Jesam, al sve se nadam da ipak sam pogresno shvatio.user1986 je napisao/la: ↑17 jun 2024, 18:48Ako nisi shvatio, odlazak Klafurica i dolazak Feje je u uzrocno posljedicnoj vezi.nekoIzMostara je napisao/la: ↑17 jun 2024, 18:42Pa stvarno niste normalni. Hvala Klafuricu, covjek radi za platu i igrace koje trazi, normalna pojava u svijetu. Nema para nema igraca ode i on. Dobar trener, korektan covjek. Ne treba kritikovati i sad ga ruznim imenima zvati.
Mene vise brine sama prica oko Feje, pocinjem da vjerujem da ima istine. Nadam se da nije, jer onakvog lika dovesti je vracanje u najgore godine naseg kluba.
![]()
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
-
- Kontakt:
Sto ne znaci da bezuslovno zbog 5 dobrih stvari treba da ne kritikujemo onu losu koja nas moze unazaditi, jer mi navijaci mora da budemo korektivni faktor i da imamo svoj stav u ovom svemu a ne da budemo nijemi posmatrac i vjeciti optimisti a da nas neko laze umjesto da preuzme odgovornostfudbalfudbal je napisao/la: ↑17 jun 2024, 18:58Ma sad ima mahalanja puno, meni je samo Velež na prvom mjestu.killafrommanilla je napisao/la: ↑17 jun 2024, 18:56A ni Senad Kevelj! Kao ni Hasic! Ni Zuhric, ni Vila! Ni Dzubur!fudbalfudbal je napisao/la: ↑17 jun 2024, 18:44Moj Velež nije ni Dudić, ni Klafurić!
Primjer, relaksacija odnosa sa Savezom mi nije legla, ali sam shvatio. Ne mozes se bosti s rogatim i idemo gledati samo svoj interes. Sve super i razumljivo, gledam na svoj klub i okej.
Ali Feju kao SD-a nakon ovakve sezone.. Ne treba sutiti. I davati bezuslovnu podrsku.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Dobrodosao Dudicu, sutra predstavljanje. 4 pojacanja su ti spremna. Izradis li nas opet kuku tebi 

All-Time First Yugoslav League table
Iskreno, vise bi volio da dodje dudic, nego fejanekoIzMostara je napisao/la: ↑17 jun 2024, 19:10Dobrodosao Dudicu, sutra predstavljanje. 4 pojacanja su ti spremna. Izradis li nas opet kuku tebi![]()
-
- Kontakt:
Šta imaš protiv Keme Hafizovića kao prvog trenera i Hasije Dudic kao pomocnog? Kemo ima veliko iskustvo, a Hasija facebook i veoma je dostupna, a oboje su veliki Bošnjaci.killafrommanilla je napisao/la: ↑17 jun 2024, 19:02Sto ne znaci da bezuslovno zbog 5 dobrih stvari treba da ne kritikujemo onu losu koja nas moze unazaditi, jer mi navijaci mora da budemo korektivni faktor i da imamo svoj stav u ovom svemu a ne da budemo nijemi posmatrac i vjeciti optimisti a da nas neko laze umjesto da preuzme odgovornostfudbalfudbal je napisao/la: ↑17 jun 2024, 18:58Ma sad ima mahalanja puno, meni je samo Velež na prvom mjestu.killafrommanilla je napisao/la: ↑17 jun 2024, 18:56
A ni Senad Kevelj! Kao ni Hasic! Ni Zuhric, ni Vila! Ni Dzubur!
Primjer, relaksacija odnosa sa Savezom mi nije legla, ali sam shvatio. Ne mozes se bosti s rogatim i idemo gledati samo svoj interes. Sve super i razumljivo, gledam na svoj klub i okej.
Ali Feju kao SD-a nakon ovakve sezone.. Ne treba sutiti. I davati bezuslovnu podrsku.
Mislim da bi nam ova kombinacija najbolje odgovarala u ovom trenutku.
Klafove najvece mane su bile sto nije imao facebok, nije Bosnjak, a nije dao da mu feja i hurda slazu ekipu.
Ova uprava je ‘iscupala’ i Klafurica, niko ga nije povezivao s nama pa ne sumnjam ni da ce sada naci pravog covjeka.
Nije ni cudo sto smo najgledaniji jer sa nama nikada nije dosadno.
Nije ni cudo sto smo najgledaniji jer sa nama nikada nije dosadno.
I can’t believe it. I can’t believe it. Football, bloody hell!
I meni je naravno al ne mogu da prezalim olako takvog trenera. Gledao sam njegove treninge i komunikaciju sa igracima. On je jedan od onih trenera za kojeg bi poginuo kada igras. Jednostavno covjek zna uspostaviti zdravu komunikaciju.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑17 jun 2024, 18:44Ok buraz razumijemo se ali ova sposobna uprava mi je bitnija od sto Klafuricamostar_mo je napisao/la: ↑17 jun 2024, 18:41Sve stoji al ovo sa Klafom nisu smjeli dozvolit sebi.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑17 jun 2024, 18:38Mozda i radi Klafurica otjerati najbolju posljeratnu upravu koja isto kao da iskopava pare iz zemlje
Dovesti velezove legende iz perioda 2010-2016 na celo kluba i okrenuti se nasoj djeci
Moralo se naci rjesenje ako je ista bilo do nas.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
- Kontakt:
Upravo to. Ova uprava je dovela Klafurica koji je fakticki anonimus bio. On je uradio to sto je uradio tako da ne sumnjam u dobar i sljedeci odabir jer ocigledno imamo dobre sportske savjetnike. Puno se prasine dize nepotrebno. Pa pogledajte koju srecu je dusmanima donio obicni normalni sporazumni raskid. Zamolio bi vas da se uozbiljite jer je klub na zdravim nogama i u pravim rukama
Slucaj Dudic je kopija ovog slucaja. Ovdje uprava nije nista kriva. Ko je shvatio, shvatio je.
Velez nece nista ovim izgubiti, jer smo organizacijski bas daleko otisli. Toliko.
Velez nece nista ovim izgubiti, jer smo organizacijski bas daleko otisli. Toliko.
-
- Kontakt:
Mislis na slucaj Hasije Dudic? Slazem se, nije bilo fer kako su se neki ophodili prema njoj na facebook. A prenjela je toliko kvalitetnih informacija u vezi klupskih pojačanja.
-
- Kontakt:
Vahid Halilhodzic 

Ozbiljan sam. Znas i sam na sta mislim.MostarskiVelez je napisao/la: ↑17 jun 2024, 19:21Mislis na slucaj Hasije Dudic? Slazem se, nije bilo fer kako su se neki ophodili prema njoj na facebook. A prenjela je toliko kvalitetnih informacija u vezi klupskih pojačanja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.