Jadan je onaj kome smo mi prva opcija.Bordo10 je napisao/la: ↑17 jun 2024, 19:55Cekao Hajduk nije docekao, ovo mu bila druga opcija, mozda je jos razocaranPitar6785 je napisao/la: ↑17 jun 2024, 17:34Jos jednom dobro dosao Zekicu..
Nadao sam se mnogo boljoj presici.. I upravo ono sto sam i najvise ocekivao od Zorana on je danas to rekao da nece radit.
Prije 1,5-2 godine gledao sa podcast kad je on i Jakirovicuc biki zajedno (jakirovic tad bio trener Rijeke). Tad je rekao da prati drugu trecu ligu hrvaske da uvjek ima 2-3 igraca u tim ligama koje bi on prikljucio tad cinimi se da he bio trener varazdina istu stvar je rekao i Jakir i cak su pa imenice oboiva nabrojali po 3 igraca i oboica su se sluzili da su i goranovih i jakirovih 3 sigurno kvalitet za prvu hrvasku ligu za sve ekioe osim mozda dinama.
Medjutim on je to danas ****, i nekako kisel je bio kao da je dosao nazor ili da je nesto nezadovoljan ili da je tu iz nekog revolta radi neceg..
Pregledao sam preko 6-7 sati youtubova sa zekicom ovako arogantan nije nikad bio..
DEFINITIVNO DA JE NAJBOLJI TRENER KOJI JE BIO NA NASOJ KLUPI POSLE RATA PA DOSAD al nekako mi je zvucilo kao preko kurca
Naravno da nisam ocekivao da se on **** sa papirologijom platama igraca, ak ocekivao sam da ce on imat bar 2 igraca koja ce privest i recimo 1-2 da kaze zelim na toj pozici takvog pa da sd to nadje i sa njegovom konusuktacijom izaberu jednog
Ocito il je malo placen il je dosao tu da nebi bio na birou
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
🇵🇸
NK Olimpija Ljubljana
3.7. FK Sarajevo (Kodeljevo)
3.7. FK Sarajevo (Kodeljevo)
Ma bježi ne vjerujem više ništa dok zvanična ne objavi, izgleda po svemu sudeći da je plan A od samog početka za nas bio Zekić, a da je alternativa bio Klafurić.
Vidim Veležovci pjene.
Vidim Veležovci pjene.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Griješiš pokušalo se,ali...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 jun 2024, 18:31PješkeAnex je napisao/la: ↑17 jun 2024, 18:24Misliš da bi Kuprešak došao?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 jun 2024, 18:22
Ma bio je on qarina a ne najbolji bek,u Igmanu se vidjelo da je mrtvi prosjek.Islo ga nekoliko utakmica i tjt.Citavu karijeru u federaciji.Ne znam ni sto smo ga dovodili i sto ne zavrsimo praksu dovodjenja iz ekipa sa dna tabele.Ili uzimaj od rivala ili ne gledaj nasu ligu.
Ovaj Jovic ista prica...Ima puno bolji igraca u 2 HNL,a imao si i Kupresaka ubio se za ovog LWB.Opet gluposti radimo
Ode Iliev
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- JavierBosnia
- Kontakt:
Hvala i sretnojohntravolta123 je napisao/la: ↑17 jun 2024, 20:09Iliev (sad ga vidio) je tu u gradu tako da vjerovatno ostaje

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ode i Iliev
- Maroon1946
- Kontakt:
Nadam se da cemo sad ubost sa golmanom
-
- Kontakt:
Pravit cemo mi Ilieva od blata.Citirajte me za 2 mjeseca
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
This aged poorlyjohntravolta123 je napisao/la: ↑17 jun 2024, 20:09Iliev (sad ga vidio) je tu u gradu tako da vjerovatno ostaje

Baš kad kontam i ja ostaje jer bi do sada objavili ono zvanično da ide, šteta iskreno mislim da boljeg nećemo moći naći ali nadam se da će me popišati
-
- Kontakt:
Jbg evo ga sjedi sa Mustaficem u lokaluJavierBosnia je napisao/la: ↑17 jun 2024, 20:33Hvala i sretnojohntravolta123 je napisao/la: ↑17 jun 2024, 20:09Iliev (sad ga vidio) je tu u gradu tako da vjerovatno ostaje![]()

Naletise im Beganovic i Buljubasic
Onda je oprostajna kafica
On i Rogic ako se i razidjemo sa obojcom nije neka pljacka slabo su sta pokazali (Iliev dobar bio samo na izlascima)
Zadnja izmjena: johntravolta123, dana/u 17 jun 2024, 20:37, ukupno mijenjano 1 put.
Kupovao u gradu izgleda nešto za puta.JavierBosnia je napisao/la: ↑17 jun 2024, 20:33Hvala i sretnojohntravolta123 je napisao/la: ↑17 jun 2024, 20:09Iliev (sad ga vidio) je tu u gradu tako da vjerovatno ostaje![]()

Nista spec. Ok, dobro igra nogom ali sto se tice odbrana tanak. Bolje uzeti nekoga koga mozemo prodati a da brani par godinaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 jun 2024, 20:35Pravit cemo mi Ilieva od blata.Citirajte me za 2 mjeseca
Iliev je itekako dobar golman, bolji svakako od rogica, ovaj potez mi bas nema smisla, osim ako on nije htjeo da ide.
- TurkishAirlines
Fk Raskid
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Pogotovo kod penalajohntravolta123 je napisao/la: ↑17 jun 2024, 20:36Jbg evo ga sjedi sa Mustaficem u lokaluJavierBosnia je napisao/la: ↑17 jun 2024, 20:33Hvala i sretnojohntravolta123 je napisao/la: ↑17 jun 2024, 20:09Iliev (sad ga vidio) je tu u gradu tako da vjerovatno ostaje![]()
![]()
Naletise im Beganovic i Buljubasic
Onda je oprostajna kafica
On i Rogic ako se i razidjemo sa obojcom nije neka pljacka slabo su sta pokazali (Iliev dobar bio samo na izlascima)

-
- Kontakt:
Vjeruj da mi boljeg golmana od ovog ne mozemo dovesti.Ne postoji golman koji nema neki mana a sigurnijeg nismo imali od Vladana.Svaka u zraku je njegova,odlican na penalima,fino igra nogom.Nije on bezveze bio u kadru Arsenala.Greska je ovo velika.Kako mu je kriminalna odbrana bila covjek je opet top branio.Bosniak10 je napisao/la: ↑17 jun 2024, 20:38Nista spec. Ok, dobro igra nogom ali sto se tice odbrana tanak. Bolje uzeti nekoga koga mozemo prodati a da brani par godinaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 jun 2024, 20:35Pravit cemo mi Ilieva od blata.Citirajte me za 2 mjeseca
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 17 jun 2024, 20:41, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Da neće Vico vratiti na 5 stranaca, Borac već dvojicu obezbijedio.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Google Adsense [Bot] i 33 gosta.