UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: UEFA EURO 2024.
@Tekashi
Kakav ti je flow?
Kakav ti je flow?
In memoriam: LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Joj jesu se katolički teroristi oteli. Ima li moderacije?mostar35 je napisao/la: ↑17 jun 2024, 20:42Ma nema šanse da ćete se ikad više plasirati. Niste vi svjesni koliko toga vam fali.RoninX je napisao/la: ↑17 jun 2024, 20:37
Velika su sanse da ces majcicu Bosnu gledati vec na narednom Euru. Ili nekom drugom nebitno.
Samo je jedna stvar zagarantovana tzv HB NIKAD nece biti u bubnju za bilo kakve kvalifikacijejer ju je ukinuo ratni zlocinac Franja.
a za Croatiu i Hrvate ste samo seljacine iz Bosne, sto si vjerujem davno osjetio na svojoj kozi![]()
A sad nastavi kmecat kao nacionalna manjina na bosanskom forumu....i ne zaboravi nas posjecivat ni kad se iselis, kao vecina tvojih suarodnjaka![]()
Nikakva HB. sve će to biti Hrvatska. Mijenjaju se okolnosti u svijetu, neće vas stranci zauvijek čuvati od Hrvatske i Srbije. Neki su se iselili, ali strpljivo čekaju trenutak za povratak. Do tada je zadatak držati bošnje na dnu.

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Zašto citirate maloumnike? Time im dajete na važnosti.
Foe i ignore...
Foe i ignore...
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Bez zayebancije, samo radi te dvije sudijske lakrdije i promašenih šansi/stativa (Nigerija i Francuska), brat bratu smo zaslužili da nas sreća pogura do četvrtfinala preko nekih produžetaka/penala.akisarajevo92 je napisao/la: ↑17 jun 2024, 20:32za EURO 2012 15 minuta nas dijelilo od plasmana, sudijska lakrdija
SP 2014 plasirali se ali opet ostali zakinuti 1/8 finala
Nakon toga jos par baraza
realno bas je malo falilo da imamo daleko ljepsu historiju sto se tice fudbalske reprezentacije
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Dragi Allah se ne slaže s tobom.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑17 jun 2024, 20:50
Bez zayebancije, samo radi te dvije sudijske lakrdije i promašenih šansi/stativa (Nigerija i Francuska), brat bratu smo zaslužili da nas sreća pogura do četvrtfinala preko nekih produžetaka/penala.
Kako znam za sebe Suko prenosi Francuze 

Ne citirajte ovog ghovnara ustaškog, hoću da gledam utakmicu na miru. Hvala unaprijed 

Aj Francuska 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- bavariapivo
- Kontakt:
Vidi na servus TV googlaj oni imaju live i možeš komotno na mobilnom pratiti. Ja danas Rumunje i Ukrajince pratio na poslu preko mobilnog.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Šukoslava još boli što su Englezi zviždali za vrijeme himne Srbije
Don't believe the hype.

Hvala!!bavariapivo je napisao/la: ↑17 jun 2024, 20:57Vidi na servus TV googlaj oni imaju live i možeš komotno na mobilnom pratiti. Ja danas Rumunje i Ukrajince pratio na poslu preko mobilnog.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Kakvi papci zvizde himnama
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Vidi Austrijanaca. Šta se lože skijaši?
Austrijanci u strasnim brojevima 

“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Kulturni Europljani zvižde himnama a naše ljude sramota navijati protiv Hrvatske i Srbije.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Posto je Austriji Ragnick Njemac trener njima dajem prednost na Francuzom Dechampsom iako Francuzi imaju bolje igrace
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Plus ti nabijaju to na nosBoixosNois1899 je napisao/la: ↑17 jun 2024, 21:02Kulturni Europljani zvižde himnama a naše ljude sramota navijati protiv Hrvatske i Srbije.

Kaze radije cu za njih navijati, blizi su mi. Onda tako i Sjeverna Irska i ostali trebaju za Engleze, a smislit ih ne mogu...
Zadnja izmjena: DamirT, dana/u 17 jun 2024, 21:04, ukupno mijenjano 1 put.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kako ce izbaciti kojeg igraca kad u omladinu ne ulazu nista. Sarajevo i Zeljo se sjete da imaju omladinski pogon kad nemaju za kifle pa treba neko da igra za dzaba i za hrenovke. Sad Sarajevo ima love i zadnje 3-4 sezone brat bratu su dovoli 50tak igraca polovnih koji su kao imali neke internacionalne karijere, platili ih ko zna koliko i onda ocekiju nesto. Izgradili smo od rata pa na ovamo 0 stadiona, niti jedan grad nema ozbiljni nogometnu akademiju, u omladinskim kategorijama rade bivsi igraci koji sj neobrazovani, nestrucni. Mlade reprezentacije funkcionisu na principu koliko čove das tolikp igras - i kao rezultar tog je to da sve drzave u regionu biljeze napredak, samo mi idemo u kontra smijeru.Mukebir je napisao/la: ↑17 jun 2024, 20:23Trebaš sistemski ulagati u sport da bi sreću zaslužio. Dovedemo neke levate za selektora, pokupimo momke po dijaspori i kažemo hajmo. Malo sutra.
Sramota je da fudbalske skole Sarajeva, Željezničara, Veleza i ostalih iz vecih sredina ne stvore bar jednog solidnog reprezentativca. Kakvo će tek stanje tek da bude kroz 10 15 godina s obzirom da je sve manje i manje mladih i djece ostalo u državi...
Njam njam Francuskinje, koliko sam ih samo oplodio.
Otkrit cu vam jednu tajnu: ne vole da briju venerin brezuljak
Otkrit cu vam jednu tajnu: ne vole da briju venerin brezuljak

Stone hands👊
Previše kvaliteta u redovima Francuske. Ovo može i Simon Rožman voditi.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.