Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Zahiragić je najveća debilčina koja se ikada pojavila na našoj političkoj sceni. Jedino dobro u njegovoj pojavi je to što će rastjerati i ono malo normalnih glasača zelenih.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Re: Re: Chat
Kreten sa durmitora očigledno nikada nije čuo za parazite Mašića i Sašu Magazinoviću , nakon efektivnog bjega i boravka u Beogradu u periodu 1992-1995 jedan od pomenutih se vratio i od 2004 tada kao vjećnik ,a danas kao više ne znam šta uspješno 20 godina parazitira po bošnjačkim budžetima(Srbijanac). 20 godina poreze plaćamo da nam neko piša po BiH i govori kako je nekad bilo bolje.
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
- VensanKasel
- Kontakt:
Buraz od onakve stranke koja je radila šta je htjela u državi , došli ste do toga da vas predstavlja jedan Zahiragić . Realno ja bi se poklopio i šutio , da imam obraza .RollMan je napisao/la: ↑17 jun 2024, 10:58Kreten sa durmitora očigledno nikada nije čuo za parazite Mašića i Sašu Magazinoviću , nakon efektivnog bjega i boravka u Beogradu u periodu 1992-1995 jedan od pomenutih se vratio i od 2004 tada kao vjećnik ,a danas kao više ne znam šta uspješno 20 godina parazitira po bošnjačkim budžetima(Srbijanac). 20 godina poreze plaćamo da nam neko piša po BiH i govori kako je nekad bilo bolje.
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
ne možeš raditi šta je htjela , to je klasično spinovanje , SNS u Srbiji može raditi šta hoće ili HDZ u Cro jer to proizilazi iz ovog: BiH nažalost nije jednonacionalna država kao gotovo sve u Europi ( izuzev Belgije i Švicarske) , zapadno-kršćanska međunarodna zajednica je nametnula to da osvojiš milijardu glasova ne možeš imati vlast 1/1 nego 1/3 , tako da SDA nikada nije mogla raditi šta je htjela ( nažalost , jer da je mogla Lagumždija slučajni prolaznik i Nikšić bi bili u zatvoru) , i onda na sve to u onih 1 od 3 gdje imaš kao neku vlast imaš domaće veleizdajnike ( SDP i ostali) da ti podmeću noge. Tako da ta teza gore ne pije vode. Može se samo konstatovati da SDA nije iskoristila svoje vrijeme koje je imala i ojačala poziciju Bošnjačkog naroda koji sada postaju građani 4. reda, na tome se nije dovoljno radilo. Sada u praksi Hrvati i Srbi imaju 2/3 vlasti , ostali ( Jugosloveni i sva ostala bagra raznih boja) imaju neki procenat i onaj najminorniji na par mjesta imaju stvarni Bošnjaci ,navodno većinski narod.VensanKasel je napisao/la: ↑17 jun 2024, 11:08
Buraz od onakve stranke koja je radila šta je htjela u državi , došli ste do toga da vas predstavlja jedan Zahiragić . Realno ja bi se poklopio i šutio , da imam obraza .
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
- JayCatwright
- Kontakt:
Jel i to samo na Ilidzi ima? Trazim onu cola visnju danima i nigdje pronaci.
Bratine
Koji krindz od covjeka
Ko znas sve vodi bog te nije vidio
Njega i Niksica kad vidim nije mi dobro naredna tri dana
Jos kad se ukazu Bakir i Dino jos gore mi bude
Haj dino ako bude cist dobar je, ako ne bude nek ga vode u Zenicu
Od ovih svih jedino Becirevic mi izgleda normalno
Ko znas sve vodi bog te nije vidio
Njega i Niksica kad vidim nije mi dobro naredna tri dana
Jos kad se ukazu Bakir i Dino jos gore mi bude
Haj dino ako bude cist dobar je, ako ne bude nek ga vode u Zenicu
Od ovih svih jedino Becirevic mi izgleda normalno
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ramo je krindz ko zene od 40+ godina koje postavljaju slike u bikiniju na instagramu.
Kud im ne puknu lezaljka 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ovaj debil Arnel Isak se snima dok vozi bez pojasa. Ja jednom u životu zaboravio vezati pojas, baš taj dan me zaustaviše. Pleme **** i Isacima i ovoj raspaloj državi i narkokartel botovima. 

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- akisarajevo92
- Kontakt:
- JayCatwright
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- VensanKasel
- Kontakt:
Iskoristila je sda pravo svoje vrijemeRollMan je napisao/la: ↑17 jun 2024, 11:32ne možeš raditi šta je htjela , to je klasično spinovanje , SNS u Srbiji može raditi šta hoće ili HDZ u Cro jer to proizilazi iz ovog: BiH nažalost nije jednonacionalna država kao gotovo sve u Europi ( izuzev Belgije i Švicarske) , zapadno-kršćanska međunarodna zajednica je nametnula to da osvojiš milijardu glasova ne možeš imati vlast 1/1 nego 1/3 , tako da SDA nikada nije mogla raditi šta je htjela ( nažalost , jer da je mogla Lagumždija slučajni prolaznik i Nikšić bi bili u zatvoru) , i onda na sve to u onih 1 od 3 gdje imaš kao neku vlast imaš domaće veleizdajnike ( SDP i ostali) da ti podmeću noge. Tako da ta teza gore ne pije vode. Može se samo konstatovati da SDA nije iskoristila svoje vrijeme koje je imala i ojačala poziciju Bošnjačkog naroda koji sada postaju građani 4. reda, na tome se nije dovoljno radilo. Sada u praksi Hrvati i Srbi imaju 2/3 vlasti , ostali ( Jugosloveni i sva ostala bagra raznih boja) imaju neki procenat i onaj najminorniji na par mjesta imaju stvarni Bošnjaci ,navodno većinski narod.VensanKasel je napisao/la: ↑17 jun 2024, 11:08
Buraz od onakve stranke koja je radila šta je htjela u državi , došli ste do toga da vas predstavlja jedan Zahiragić . Realno ja bi se poklopio i šutio , da imam obraza .
Nema ga a da nije zavrsio fakultet u travniku,kiseljaku,bijeljini...
Nema ga a da dijete nije uhljebio,kurvu pokupio a ženu zaposlio
Prodali sve drzavno pokupovali stanove poslovne i žive rahat,mogu biti opozicija 70godina
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Ne znam sta glume i ne uvoze nama to.akisarajevo92 je napisao/la: ↑17 jun 2024, 19:02Nema opet Coca cole sa okusima, bilo ih 2-3 dana u Ali marketu u Luzanima
Ocito zalutao samo jedan paketic iz Njemacke![]()
Sta kazes za Bruyneov novi stajling? Meni mu je ona zurke bezveze i ne stoji mu nikako.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Gdje nam je leo/numan
Da nije krenuo na godišnji autom, jer nije bilo avio karata od 20 eura, a nece da kupi sim karticu u Sloveniji, pa nema interneta...
Numane kupi sim card, mi iz Bosne ćemo se pokusurati, pa ti vratiti pare, nemoj sine biti bez interneta

Da nije krenuo na godišnji autom, jer nije bilo avio karata od 20 eura, a nece da kupi sim karticu u Sloveniji, pa nema interneta...
Numane kupi sim card, mi iz Bosne ćemo se pokusurati, pa ti vratiti pare, nemoj sine biti bez interneta

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
- Kontakt:
Sprema se za utakmicu u cetvrtak. 750€ platio kartukraljttbvb je napisao/la: ↑18 jun 2024, 00:18Gdje nam je leo/numan![]()
Numane kupi sim card, mi iz Bosne ćemo se pokusurati, pa ti vratiti pare, nemoj sine biti bez interneta![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- numanumaye22
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Slatinash_7 i 4 gosta.