RŠD Velež Mostar

killafrommanilla
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la killafrommanilla » 17 jun 2024, 22:48

MostarskiSin je napisao/la:
17 jun 2024, 22:38
killafrommanilla je napisao/la:
17 jun 2024, 22:00
17 jun 2024, 21:54

Pa ko mu je dao tu moc kad su pregovarali? Nije Klafuric sam sebi dodijelio tu ulogu.
Cak nije to dobio kad su pregovarali, nego poslije. Poslije je na jednoj od press konferencija Kevelj rekao kako su odlucili prepustiti sportski segment Klafuricu.
Kakve su sad zelje, sto se mene tice daj Corbu ili Custovica. Mozda bi i Kodro mogao proci.
Zelje su prvenstveno da se prestane s kvakcim srozavanjem renomea kluba. Ako si Klafuricu dao privilegiju da dovodi igrace, ako ti je covjek ispunio postavljene ciljeve i sve da hoce svakog igraca iz NK Solina da dovede, treba mu se dat dozvola makar do polusezone. Odgovarat ce za svoje rezultate ako ih ne bude bilo.

Klub i UO treba da pregovaraju s tim igracima i da im ponude razumne uslove racunajuci na sve moguce scenarije. I to je to. Ovo sve ostalo je supljak teski i srozavanje kluba.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 17 jun 2024, 22:49

Direktorcic je napisao/la:
17 jun 2024, 22:46
Espiritosanto je napisao/la:
17 jun 2024, 22:41
Poslata porku Elvir Klafuric ponudijo ostavku dabog sacuva

Komentar na zvaničnoj od Ahmeta :urnebes:
Ne da treba zabraniti komentare,nego ugasiti stranicu skroz :rol:
Na kojimsti terapijama ja znam na kojisam tise razumijes ko baba u prelo drugoje gledati A drugacije igrati mali i veliki fudbal
Ahmu za trenera,buraza mu za SD :salut:
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 17 jun 2024, 22:57

A što se tiče saopštenja za gosn. El-Fatiha, samo ću jednu stvar napisati, i nadam se da će neko ozbiljan u klubu da je pročita. Da ste davno zabranili komentare na objave, ne bi se danas izblamirali ko bekani, yebale vas nepismene seljačine, i već spomenuti Veležovac koji dok je bio u klubu umalo isti ugasio nije sa Tanom...

Toliko
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 17 jun 2024, 23:04

Na kojimsti terapijama ja znam na kojisam tise razumijes ko baba u prelo drugoje gledati A drugacije igrati mali i veliki fudbal
Morali bi i dva prevodioca zaposliti za njih dvojicu...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Zidnisatzidni
Kontakt:

Post Postao/la Zidnisatzidni » 17 jun 2024, 23:06

Ko zna šta se kuha ispod stola
Naše je izvaditi člansku navijati pa makar i babeta stavili za trenera, kad se zaglibi naše je pokazati im vrata od kluba kome god da treba i sve ponovo. Mentalitet nam je prgav malo jer se kunemo u svakog ko ikakav bolji rezultat napravi a niko nije iznad kluba, zadnjih par mjeseci često pogledam ovu sliku

slika

MostarskiVelez
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiVelez » 17 jun 2024, 23:21

Dariovfc je napisao/la:
17 jun 2024, 22:17
Jeli Mahmic bio na prozivci? Spomenuli su Bajrica ,Ribica i Abazu od ovi sa posudbama a nisu Mahmica. Eto mu nova prilika ako je se bio zakacio sa Klafuricem.
Izvini možda nije tema, ali znaš li slučajno kako je Abazin dedo?

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 17 jun 2024, 23:23

De malo ohanite, stvarno previse kuknjave pravite, a ne mozete uticati. Pola ljudi jedna krajnost, pola druga. Jedni ga dizu u zvijezde drugi krive, a istina je sigurno negdje na pola putw, ima krivice i u jednima i drugima. Ni nasi clanovi UO nisu cvjecke, i sami znate da ne treba vjerovati svaku koju kazu, jer ima dosta i njihovomih izjava kojima same sebe pobijaju.

Klafuricu hvala, veliki gospodin.
Vise me brine i pomisao da bi onaj analiticar sa Arene mogao se vratiti u klub, nego odlazak Klafurica. Ako uopste i misle o njemu onda definitivno svaka cast Klafuricu na odlasku i ima moju punu podrsku.

Forza Velez :bih:
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

Dariovfc
Kontakt:

Post Postao/la Dariovfc » 17 jun 2024, 23:24

MostarskiVelez je napisao/la:
17 jun 2024, 23:21
Dariovfc je napisao/la:
17 jun 2024, 22:17
Jeli Mahmic bio na prozivci? Spomenuli su Bajrica ,Ribica i Abazu od ovi sa posudbama a nisu Mahmica. Eto mu nova prilika ako je se bio zakacio sa Klafuricem.
Izvini možda nije tema, ali znaš li slučajno kako je Abazin dedo?
Neznam

StarmoCity
Kontakt:

Post Postao/la StarmoCity » 17 jun 2024, 23:25

Sta kaze brat ja znam na kojim sam ja :rol: :rol:

user1986
Kontakt:

Post Postao/la user1986 » 17 jun 2024, 23:26

Cernica22 je napisao/la:
17 jun 2024, 22:44
user1986 je napisao/la:
17 jun 2024, 22:34
Cernica22 je napisao/la:
17 jun 2024, 22:15
Vidite da jos malo pljunete po klubu, a jos se ni ne zna pravi razlog rastanka. Sta ako je situacija ista kao s Fedjom pa i on odjednom osjetio da ne moze vise, a ovamo sve dogovorio vec? Ne branum nikoga samo malo vise razumijevanja. Razumijem da su vruce glave, samo ne treba pustati dusmane da se raduju. Vidite koliko im znaci samo jedan los dan u Veležu. To dovoljno govori na kakvom smo putu.
slika
Najbolje bi bilo da je covjek cekao godinu dana da preboli Velez pa da bude spreman za druge klubove.
Evo drug ne slazemo se u dosta stvari, ali postavi stvari ovako.
Ako je tacno ovo za TSC i ako je jos tacno da je prije 10ak dana imao dogovoreno sa Sarajevom, na osnovu cega se pljuje klub. U TSC ima ogromne sanse da igra grupe, navijaca nemaju tako da ni pritiska nema sa tribina plus ljudi su brutalno bogati i vjerovatno mu nude uslove 4x vece nego sto je ovdje imao. S druge strane u Veležu ne zna hoce li proci i prvo pretkolo, nek poslije toga zareda 2 losa rezultata visi otkaz u zraku. Mozda je sve ovo sto sam sad napisao netacno, ali to ne znamo ni ti ni ja jos. Meni je najvazniji interes kluba i uvijek cu ga zastupati, a ako se ne poklapa s interesima Klafurica ili petog i desetog znam ciju cu stranu odabrati.
Pa vidi, sve sto ti vidis ja ne vidim i obrnuto. Postujem da svi imamo pravo na svoje misljenje. Jednom se desio odlazak Dudica i sad svaki sljedeci odlazak treba posmatrati kroz to, da bi dosli do zakljucka da su treneri ti koji izdaju klub i odu. Sigurno je da svi idu za parama, ali misljenja sam da ovaj put da nije bila ista situacija. O ovom se po nasoj mahali pocelo pricati ima 7-10 dana i eto se ispostavilo kao tacno.
Jedino sto me tjesi je to da nakon ovog saopcenja za javnost nece smjeti na mjesto SD postaviti proslavljenog strucnjaka koga su imali u planu. Jedino to moze biti dobro u svemu ovom.

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 17 jun 2024, 23:38

Ovo je sastavni dio posla svak gleda da napreduje u kariji da sto vise zarade Klaf Hvala na ostvarenom cilju Mlatno je kone posteno utakmica sezone. Idemo dalje moramo vazda imati rijesenjw za odlaske iz kluba I nastaviti sa dobrim radom u klubu Forca Velež!!!!!

MostarskiVelez
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiVelez » 17 jun 2024, 23:47

Rodeni je napisao/la:
17 jun 2024, 23:38
Ovo je sastavni dio posla svak gleda da napreduje u kariji da sto vise zarade Klaf Hvala na ostvarenom cilju Mlatno je kone posteno utakmica sezone. Idemo dalje moramo vazda imati rijesenjw za odlaske iz kluba I nastaviti sa dobrim radom u klubu Forca Velež!!!!!
Šta ti je karija? Brate jesi ti išao sa Ahmetom Karčićem u isti razred? Kako se zvala škola?

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 17 jun 2024, 23:56

Ali cuj mozda je Klafuric htio igrace koji su trazili platu 10k-20k KM pa se naljutio sto UO nije htio placati toliko. Pa ko je izasao u javnost sa info da je budzet za ovu sezonu 7 miliona KM, Klafuric ili Kevelj?

Drugo, jos jedna stvar mi nije jasna. Nekoliko puta do sada je Kevelj rekao da Klafuric ima odrijesene ruke sto se tice igrackog kadra i da sam sebi pravi ekipu. Danas na pressu kaze uprava je ta koja se pita i dovodi igrace, trener samo”aminuje”. Ko je onda ovdje mahnit?

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 18 jun 2024, 00:00

Svakog trenera i malo boljeg igraca idealizirate.
mosa lezve :bih:
#musvdg

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 18 jun 2024, 00:24

17 jun 2024, 23:56
Ali cuj mozda je Klafuric htio igrace koji su trazili platu 10k-20k KM pa se naljutio sto UO nije htio placati toliko. Pa ko je izasao u javnost sa info da je budzet za ovu sezonu 7 miliona KM, Klafuric ili Kevelj?

Drugo, jos jedna stvar mi nije jasna. Nekoliko puta do sada je Kevelj rekao da Klafuric ima odrijesene ruke sto se tice igrackog kadra i da sam sebi pravi ekipu. Danas na pressu kaze uprava je ta koja se pita i dovodi igrace, trener samo”aminuje”. Ko je onda ovdje mahnit?
+1

isto sam pitanje postavio al haj pravit ćemo se budale kao da ništa nismo čuli
Naš narod je odavno postao neko kome logika nije baš blizak pojam a kontradikcija sasvim normalna pojava

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 18 jun 2024, 00:37

Ozbiljna uprava ne dozvoljava da ovako ostane bez trenera koji je poslozio ekipu , izgradio odlicnu atmosferu unutar tima pred nove velike ii najvece izazove.

Jedino mogu shvatiti ako je on imao druge interese jer tad uprava nije mogla nista uciniti.

No, po Keveljovoj izjavi i izrazu lica ipak je uprava tu pojela neko goovno pa se sad vade , ali blago biranim rijecima da ne bi izazvali reakciju Klafurica i da covjek ne iznese prave razloge.

Poserem im se na Feju, Taninog pulena iz vremena mraka. Nikad nije ni trebao doci.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 18 jun 2024, 00:47

JimmyPage je napisao/la:
18 jun 2024, 00:24

+1

Naš narod je odavno postao neko kome logika nije baš blizak pojam a kontradikcija sasvim normalna pojava
Ma brate najlakse se mahnit praviti kao pojedinci i samo govoriti gdje smo bili prije 5-10 godina a vidi gdje smo sad, bas je lijepo biti navijac Veleza, doci ce novi trener itd…

Ne branim ni Klafurica ni Kevelja, eto ih tamo ali u momentu kada trebas napraviti iskorak, postavio si ljestvicu visoko, imas sve poslozeno i onda dozvolis sebi da ti se ovo desi u maltene najgorem trenutku. Nijedan ozbiljan igrac ti nece potpisati za klub dok ne vidi ko je trener i kakvi su mu planovi a eto europe za 20ak dana.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 18 jun 2024, 01:14

18 jun 2024, 00:47
JimmyPage je napisao/la:
18 jun 2024, 00:24

+1

Ma brate najlakse se mahnit praviti kao pojedinci i samo govoriti gdje smo bili prije 5-10 godina a vidi gdje smo sad, bas je lijepo biti navijac Veleza, doci ce novi trener itd…

Ne branim ni Klafurica ni Kevelja, eto ih tamo ali u momentu kada trebas napraviti iskorak, postavio si ljestvicu visoko, imas sve poslozeno i onda dozvolis sebi da ti se ovo desi u maltene najgorem trenutku. Nijedan ozbiljan igrac ti nece potpisati za klub dok ne vidi ko je trener i kakvi su mu planovi a eto europe za 20ak dana.
Evo Kevelj ce nam dovesti dva u19 igraca, reprezentativci fudbalske velesile BiH gdje zavrsis poziv sa malo jacom uplatom na pravo mjesto

Naravno, mozda treneru koji dodje nece odgovarati taj profil igraca ali Kevelj kao stari fudbalski mag ce sigurno odabrati dva polivalentna koja bi igrali i kod Sean Dychea i kod Guardiole
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Gr0hot
Kontakt:

Post Postao/la Gr0hot » 18 jun 2024, 07:17

18 jun 2024, 00:47
[ali u momentu kada trebas napraviti iskorak, postavio si ljestvicu visoko, imas sve poslozeno i onda dozvolis sebi da ti se ovo desi u maltene najgorem trenutku.

Nijedan ozbiljan igrac ti nece potpisati za klub dok ne vidi ko je trener i kakvi su mu planovi a eto europe za 20ak dana.
Bas tako. Ovako nesto se nije nikako trebalo desiti.
Samo se nadat da ce klub i uprava povuci dobre poteze i kvalitetne odluke donjeti po pitanju koga za trrnera i koga za sd poziciju. da se ni na bilo koji nacin ne osjeti odlazak Klafurica.

THOMASSHELBY
Kontakt:

Post Postao/la THOMASSHELBY » 18 jun 2024, 07:23

Kažu jutro pametnije od noći. E pa u mene brate isti qrac. Podrška upravi.. Očekujem da Kevelj izvali nekog strasnog trenera danas-sutra

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.