ado-hz je napisao/la: ↑18 jun 2024, 01:32
Necu da trčim pred rudu sa pojacanjima i najavama ovih nekih Jovica iz Surdulice al imam pitanje pa ko zeli neka odgovori.
1. Ako vecina pojacanja budu anonimusi ala Jovic
2. Ako sudjenje bude iole bolje i hajmo reci podnošljivo
Ko ce biti kriv ako ne osvojimo titulu?
Zekic, Mirvic ili osoba zaduzena za dolazak igraca a nama prezentovaše da je to Matthias i famozna neka skauting sluzba.
Po meni naravno da Zekic nece biti kriv nikako.
I sta cemo onda tj sta misli Mirvic onda nakon cetvrte sezone u kojoj eventualno ne osvoji titulu???
Nema sta Zekic da bude kriv kad je i sam rekao da nece raditi ovaj rok.Predao im je koji mu profili igraca trebaju,sve sto se dovede ovaj rok ide na odgovornost Letermea i skauting sluzbe.Cak mislim da nece Zoran nikoga ni krizati.Ovi sto su otisli to je odlukom uprave jer im je isticao ugovor.Totalna suprotnost od Rozmana koji je radio bas sta je htio.Na osnovu par TRENINGA prekrizio 5-6 igraca odma i on je morao odgovarati odma za rezultate nema tu price.Zekicu dati vremena.Ovo nije ekipa koju je on selektirao.Tek na zimu kad se upozna sa rosterom i pocne on dovoditi pojacanja mozemo suditi.
Sto se tice ovog spiska strasan bezobrazluk sto se Viveros nije pojavio a morao je.Jedino ako su mu javili iz kluba da ne dolazi.
Golmani-Greska tjeranje Ilieva.Pozicija gdje trebas imati covjeka koji je dugo tu da komandira odbranom kao Borjan u CZ ili Livakovic u Dinamu do nedavno.Mi tu poziciju šaltamo i mijenjamo svako pola godine.Mislio sam da smo sa Ilievom konacno uboli i da ce trajati na duge staze ali...
Stoperi-Evo od Fedje nasa najveca boljka.2 godine ne mozemo da dodjemo sebi po pitanju stopera.Imamo Djurickovica,Soldu i Celika.Volio bi da se doveo jedan vrhunski sa evropskim iskustvom i isforsirao jos jedan malac iz akademije nego sto dovodimo Jovica i Mujkica koji nisu ni od Solde bolji.
Desni bek-Beganovic po meni previse hejtan ovdje,dobro se snasao u ovoj 352.Mislim da su on i Enedin kojeg svakako treba vise forsirati dovoljni.
Lijevi bek-Rijesili se Radovica,Kapetanovic povrijedjen sigurno do druge polusezone,Durakovic je morao dobiti papire.Ovaj Alajmovic koliko sam upratio nije los igrac uopste.Treba nam klasa od beka.Bas smo tanki tu
Vezni red-Malo pretrpano a idalje nam fali ta prava 10ka.Ako dodje Djordjevic ja mislim da neko ide jer nema mi logike da imamo 7-8 veznjaka+2-3 juniora to je previse.Svi slicnog profila i kvaliteta a 3 mogu igrati
Napad-Sasvim okej.2 lijeva i desna krila i 2 napadaca.Tu ne bi nista dirao pogotovo ako planiramo ostati u 352 gdje nam krila nisu ni potrebna.
Ova pojacanja sto se spominju prosjek Bgm.Nesto slicno kao zimus.Ocekivao sam puno jaci ljetni rok.Kontao sam da cemo zavrsiti stopercinu a ne igraca odbrane ekipe koja je ispala kao zadnja iz ling long lige.Djordjevic bi mogao biti pogodak.Svejedno mislim da nemamo slab tim uopste pogotovo ako Zekic izvuce maksimum iz svakog igraca.Vise me brine na sta ce sudjenje liciti i ovo sa VAR-om.Ako bude iole normalnije ja nas vidim u borbi za titulu do kraja.Ako se nastavi sa lakrdijama mozes ti Gvardiola i Moratu dovesti djaba ti.Borac sigurno nema bolji tim i boljeg trenera od nas.Za Zrinjskim smo bara bara po pitanju igrackog kadra.