RŠD Velež Mostar

MostarskiVelez
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la MostarskiVelez » 18 jun 2024, 11:10

Haha pa Terzic napusti Dortmund. Sasvim normalna pojava. Treneri dolaze i odlaze Kako u Velezu tako u Realu,Bayernu i Tottenhamu.

To je fudbal.

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 18 jun 2024, 11:12

mozak je napisao/la:
18 jun 2024, 10:20
Ubrzo očekujemo:
- čitači karata na stadionu
- super brz wifi internet na stadionu
- otvaranje trening centra u Blagaju,
- svjetski brend puma, koju će nositi rođeni
- završetak betonskih radova na južnoj tribini
- raspisivanje tendera za krov na južnoj tribini
- najmanje 2 dogovorena pojačanja, U19 reprezentativac i neki ozbiljan igrač
- novi trener koji će takođe dovesti najmanje 2 igrača

Nema šta, gasimo se lagano.
Nisi trebao ovo postavljati. Mozda se raja pozelila skupljanja donacija da prezivimo

Mozda jos stavljanja Oreca ili Mlinarica na stopera da se krpimo jer uprava ne zeli dovesti pravog igraca na svojoj poziciji te vristanja i prijetnji ostavkom na svaku bakljadu koja je izbila klubu pisljivih par hiljada maraka. Mozda opet da se skuplja u RAOC za Velez TV sta ce Rahimic koji je kao svaki normalan klub preuzeo to na sebe

Gr0hot
Kontakt:

Post Postao/la Gr0hot » 18 jun 2024, 11:17

Ja odavno govorim da likovi poput muse kritikuju na jednu stranu a drugi ne daju reci ni a protiv uprave ili neki problema koji jesu problemi.

Treba reci i kritikovati sve i svakog ko to zasluzuje ali treba biti realan i za dobrobit kluba prvenstveno predodredjen.

Podjednaka je greska uprave/kevelja i klafurica.
Zasto i kako se sve desilo, sto se desilo?
Nebitno je sada za nas klub

Najbitnije da uprava odradi dobre poteze koji ce sprijeciti da nas ova iznenadna izmjena poremeti na nasem putu.

Ta da nastavimo da jacamo kao sto je planirano

magnum
Kontakt:

Post Postao/la magnum » 18 jun 2024, 11:22

MostarskiSin je napisao/la:
18 jun 2024, 11:07
A ko je rekao da se gasimo? Tebi je ovo normalno? Sta sad, federacija i grad nam prave tribinu pa se ne smijemo zaliti jer je trener napustio klub na dan prozivke i 20 dana prije europe? **** ti nas, samo nek se ne puca i svi zadovoljni.

Isto i za saopstenje, na osnovu par komentara na fb klub da pruzi podrsku Nerminu Niksicu i pise nekakve zvanicne demante? Pa cim se ti tako moras prati bacas sumnju na sebe sve i da nije istina.
Evo reci cemo da je uprava ovdje kompletno odgovorna za Klafov odlazak, kako onda objasnjavas 6-7 ostalih klubova koje je Klaf vodio u svojoj karijeri i napustio nakon jedne sezone? Covjek se bavi ovim poslom gotovo 20 godina i nikada nije ostao na poziciji vise od 1 godine, koliko god bio pesimistican oko uprave, treba i ovu cinjenicu sagledati.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 18 jun 2024, 11:22

Ma sir klaf se talio s igracima nema sta drugo bit
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 18 jun 2024, 11:24

magnum je napisao/la:
18 jun 2024, 11:22
A ko je rekao da se gasimo? Tebi je ovo normalno? Sta sad, federacija i grad nam prave tribinu pa se ne smijemo zaliti jer je trener napustio klub na dan prozivke i 20 dana prije europe? **** ti nas, samo nek se ne puca i svi zadovoljni.

Isto i za saopstenje, na osnovu par komentara na fb klub da pruzi podrsku Nerminu Niksicu i pise nekakve zvanicne demante? Pa cim se ti tako moras prati bacas sumnju na sebe sve i da nije istina.
Evo reci cemo da je uprava ovdje kompletno odgovorna za Klafov odlazak, kako onda objasnjavas 6-7 ostalih klubova koje je Klaf vodio u svojoj karijeri i napustio nakon jedne sezone? Covjek se bavi ovim poslom gotovo 20 godina i nikada nije ostao na poziciji vise od 1 godine, koliko god bio pesimistican oko uprave, treba i ovu cinjenicu sagledati.
Naravno da je obostrana krivica što se tiče razlaza, i naravno da Klaf nema veze sa saopštenjem vezanim za nikšićkog konjičanina, nego isključivo uprava... Postali smo politička ispostava sa ovim objavama već odavno, i to mi na qurac najviše ide, a vezana je za sve uprave...
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 18 jun 2024, 11:25, ukupno mijenjano 2 puta.
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 18 jun 2024, 11:48

Nakon prespavane noci podrska upravi.
Bez obzira na razloge mogao je doci na prozivku, saopstit odluku pred igracima, pozdraviti se i otici kao covjek.
Ovako je pokazao da je ipak samo jedan sebicnjak kojeg interesuje iskljucivo novac, a da su neke njegove izjave bile samo otrcane floskule mile uhu crvenog navijaca.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 18 jun 2024, 11:51

Klafurić je tražio sporazumni raskid i šta je Uprava trebala, nego se gospodski rastat.
U klubu sve perfektno funkcioniše osim pisanja ovog demanta koji je totalni promašaj.
Opet kažem, Klafu hvala za sve, mi idemo dalje!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 18 jun 2024, 12:13

Vidio ko je trebao :wave:

Kulesza
Kontakt:

Post Postao/la Kulesza » 18 jun 2024, 12:32

mostar_mo je napisao/la:
18 jun 2024, 11:48
Nakon prespavane noci podrska upravi.
Bez obzira na razloge mogao je doci na prozivku, saopstit odluku pred igracima, pozdraviti se i otici kao covjek.
Ovako je pokazao da je ipak samo jedan sebicnjak kojeg interesuje iskljucivo novac, a da su neke njegove izjave bile samo otrcane floskule mile uhu crvenog navijaca.
Bila je slika jučer na ss.ba portalu kako izlazi iz prostorija kluba, ne mogu je više naći
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★

9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️

SK Stolac Hercegovina

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 18 jun 2024, 12:34

Javite kad krene naš forum ovo se neda više čitati.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

nekazivimostarr
Kontakt:

Post Postao/la nekazivimostarr » 18 jun 2024, 12:50

u koliko je zdrijeb danas?
Hercegovka loza,hašiš trava,neka živi Mostar naša država!

aimar21
Kontakt:

Post Postao/la aimar21 » 18 jun 2024, 12:53

nekazivimostarr je napisao/la:
18 jun 2024, 12:50
u koliko je zdrijeb danas?
16:00 :D
City of sunshine... MUSVDG

Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar

Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan

F1 driver: Juan Pablo Montoya

user1986
Kontakt:

Post Postao/la user1986 » 18 jun 2024, 12:59

THOMASSHELBY je napisao/la:
18 jun 2024, 08:25
E moj Šikalo odluci se koji je tvoj stav, valja li Klafuric ili ne valja. U stvari zaboravio sam, ti i Musa imate samo kontra stav...
Ja bar imam stav, pa kakav god da je. Razmisljati glavom trenera i uprave i povinovati se svakom novom potezu, u najmanju ruku beskarakterno. Mosa klimanje glavom.

Cesto do sad niste bili u pravu, tako da idemo dalje. To sto neko ne moze da klima glavom ne znaci da manje zeli dobro klubu. A taj sistem “kako cemo lahko cemo” moze donijeti nesto dobro samo uz veliku dozu srece.

Sambiliong
Kontakt:

Post Postao/la Sambiliong » 18 jun 2024, 13:12

Jednu stvar bi htio naglasiti, odnosno volio bi da mi neko pojasni: odakle odjednom eto da je Klaf sa prosječnom ekipom došao do Europe? Ta teorija se provlači ovdje non-stop, a ne vidim uopšte po kakvim kriterijima to mi imamo "prosječnu" ekipu (mada ne znam kakvi su kriteriji za tu ljestvicu kvaliteta..). Imaš ekipu u kojoj je sve posloženo, funkcioniše bez problema, redovna, pretpostavljam za našu uslove solidna primanja, navijače kakve samo poželjeti možeš, sportske uslove isto tako, igrače od kojih dobar dio njih već relativno dugo igra zajedno, zašto ne reći i tradiciju i renome po mnogo čemu posebnog kluba - pa zašto onda ne bi trebao u nikad lošijoj ligi biti barem 4-ti? Po čemu je ovo ne znam koliki uspjeh koji treba upisati zlatnim slovima i isključivo pripisati treneru ?? Ne, siguran sam da bi svaki iole trener sa nama dobacio do Europe jer realno da nismo u ovakvoj konkurenciji bili među prva 4 kluba to bi bio neuspjeh itekako! Imamo mi finih igrača koje bi poželjeli mnogi timovi u ovoj ligi, to je sigurno! Podrška našim igračima koji su ipak najzaslužniji za sve! Žao mi je što je do ovoga došlo na ovaj način ali isto tako smatram da smo mi ipak počeli ličiti na normalan klub i bez obzira na razloge zašto je do ovoga došlo - mi siguran sam JESMO U STANJU NAĆI ISTOG ILI BOLJEG TRENERA! Iskreno se nadam da će biti tako i da ćemo nastaviti rasti!

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 18 jun 2024, 13:21

Kada pogledas novu sezonu Wwin lige, skoro da nema kluba koji u sezonu ne ulazi sa novim trenerom, izuzev međugoraca koji i nemaju nekog stručnjaka na klupi (sudeći po njihovim komentarima).
Ispade da svi ostali rade pametno, jedino u nas seljakluk i razne teorije zavjera.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Cernica22
Kontakt:

Post Postao/la Cernica22 » 18 jun 2024, 13:26

Sambiliong je napisao/la:
18 jun 2024, 13:12
Jednu stvar bi htio naglasiti, odnosno volio bi da mi neko pojasni: odakle odjednom eto da je Klaf sa prosječnom ekipom došao do Europe? Ta teorija se provlači ovdje non-stop, a ne vidim uopšte po kakvim kriterijima to mi imamo "prosječnu" ekipu (mada ne znam kakvi su kriteriji za tu ljestvicu kvaliteta..). Imaš ekipu u kojoj je sve posloženo, funkcioniše bez problema, redovna, pretpostavljam za našu uslove solidna primanja, navijače kakve samo poželjeti možeš, sportske uslove isto tako, igrače od kojih dobar dio njih već relativno dugo igra zajedno, zašto ne reći i tradiciju i renome po mnogo čemu posebnog kluba - pa zašto onda ne bi trebao u nikad lošijoj ligi biti barem 4-ti? Po čemu je ovo ne znam koliki uspjeh koji treba upisati zlatnim slovima i isključivo pripisati treneru ?? Ne, siguran sam da bi svaki iole trener sa nama dobacio do Europe jer realno da nismo u ovakvoj konkurenciji bili među prva 4 kluba to bi bio neuspjeh itekako! Imamo mi finih igrača koje bi poželjeli mnogi timovi u ovoj ligi, to je sigurno! Podrška našim igračima koji su ipak najzaslužniji za sve! Žao mi je što je do ovoga došlo na ovaj način ali isto tako smatram da smo mi ipak počeli ličiti na normalan klub i bez obzira na razloge zašto je do ovoga došlo - mi siguran sam JESMO U STANJU NAĆI ISTOG ILI BOLJEG TRENERA! Iskreno se nadam da će biti tako i da ćemo nastaviti rasti!
Rekao im neko na pdfu Premijer liga aktuelno da je radio dobro s prosjecnom ekipom i odmah poletili da hraknu po klubu zbog Klafurica.
Jel Fedja s puno losijom ekipom kup osvojio i godinu prije evropu izborio pa je isto kao pakas otisao na kraju, a pljuvalo se prvih par dana da mu uprava nije dala sta je htio pa zato otisao pa kad je izasao Husnic i rekao sve sto je trazio je dobio samo se nije nadao da ce dobit pa unaprijed sve dogovorio vec. Sta je poenta potrcati pred rudu i donositi zakljucke na osnovu toga sto se pricalo po necijim mahalama. Nikad se sabanakog mentaliteta necemo rijesiti. Sad smo nas par klimaci glavama zato sto vise vjerujemo ljudima koji vode klub i prave od njega nesto konkretno, a ne placeniku kao sto je svaki trener. Pa nas je “nas” Dzafa ogulio kao niko, a mi i dalje idealizujemo sve zivo. Jedina greska uprave je idiotsko saopstenje zbog par komentara na fejsbuku. Ostalo se sve radi veoma zadovoljavajuce pocevsi od stadiona, trening kampa i globalno organizacije kluba. Kad treba da zbijemo redove i pokazemo jedinstvo za jedini cilj, a to je stabilan Velež vi ste nasli da se polarizujete i strane birate. Yebo vas i Kevelj i Klafuric i vasa privatna neslaganja s pojedincima. Ono sto ce ostat sutra nasoj djeci je Velež, a gore pomenuti ce ostati dio historije na papiru, a u kakvom svijetlu ce to biti zapisano vrijeme ce pokazati. Do tad puna podrska ljudima koji su digli ovo na veci nivo. Ko god misli da moze i zna bolje bujrum na skupstinu prijavite 7 ljudi s kojima cete uspjesno voditi klub.
19V22

Cernica22
Kontakt:

Post Postao/la Cernica22 » 18 jun 2024, 13:33

I jos nesto, potencirate to kako Kevelj sve vrijeme govori o tome da su mu odrijesenep ruke pa mu eto sad hoce kao Feju da uvale, a ne spominje niko njegove intervjue i superlativi o Kevelju i Rahimicu, kako Velež ima strasne uslove za ovu ligu i profesionalne ljude. Dobro neko kaze pogledaj mu transfermarkt nigdje duze od godinu dana nije covjek bio, al jok potrcite vi da se tovarite klubu i hakate sa Sarajlijama sto se o jadu zabavise sa svojim klubovima pa jedva docekali nesto u Veležu.
19V22

Cernica22
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Cernica22 » 18 jun 2024, 13:47

Jsjsjsjsjs je napisao/la:
01 jun 2022, 10:18
Ako Feđa ode. UPRAVA NAPOLJE!
:D to smo mi, jucer, danas, sutra. Uvijek isto.
Da me momak pogresno ne shvati govorim o mentalitetu cisto.
Zadnja izmjena: Cernica22, dana/u 18 jun 2024, 13:49, ukupno mijenjano 1 put.
19V22

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 18 jun 2024, 13:48

Idolopoklonstvo, oduvijek. Nema ni potrebe nabrajati sve pojedince, domaće ili strane.

U suštini jedino što je bitno je FK Velež.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.