FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BLU SKY

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BLU SKY » 29 mar 2011, 12:13

Aldinn je napisao/la:
BLU SKY je napisao/la:Uprava FK Sarajevo suspendovala je prvotimce Hilmu Gutića, Sedina Torlaka, Arsenijevića, Vučinu Šćepanovića, Damira Kojaševića, Dženaldina Hamzagića, Adisa Jahovića i Veldina Muharemovića.

Kako doznajemo, razlog suspenzije je odbijanje pomenutih igrača da potpišu papir u kojm pristaju na reprogram dugova koje klub ima prema njima, a što je neophodno kako bi klub sa Koševa dobio licencu za nastupe u euro-takmičenjima ukoliko iste uspije izboriti...Sta je ovo kod vas stalno problemi :oops:
Jel ti drago :lol: ,a kod vas sve svjeta,slavite 90 godina,a ni jedan trofej necete uzeti,upitno vam je i to drugo mjesto,4-tom bjezite samo 4 boda :oops:
Nije mi drago ali kad vidim ovkve postove kao ovaj tvoj e onda mi je drago.E cuj upitno drugo mjesto pa bolan vama je upitna evropa.Gurajte se sa Rudarom i Travnikom za evropu :lol:
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

Ko nam zlo mislio...
Kontakt:

Post Postao/la Ko nam zlo mislio... » 29 mar 2011, 12:13

Baja_Zvjerka je napisao/la:
Aldinn je napisao/la:
BLU SKY je napisao/la:Uprava FK Sarajevo suspendovala je prvotimce Hilmu Gutića, Sedina Torlaka, Arsenijevića, Vučinu Šćepanovića, Damira Kojaševića, Dženaldina Hamzagića, Adisa Jahovića i Veldina Muharemovića.

Kako doznajemo, razlog suspenzije je odbijanje pomenutih igrača da potpišu papir u kojm pristaju na reprogram dugova koje klub ima prema njima, a što je neophodno kako bi klub sa Koševa dobio licencu za nastupe u euro-takmičenjima ukoliko iste uspije izboriti...Sta je ovo kod vas stalno problemi :oops:
Jel ti drago :lol: ,a kod vas sve svjeta,slavite 90 godina,a ni jedan trofej necete uzeti,upitno vam je i to drugo mjesto,4-tom bjezite samo 4 boda :oops:
Hahah.. a joooj kome je to malo krivo.. :)
Trofeji nisu toliko bitni (bitan je izlazak u Evropu), a s druge strane imamo odlicne igrace sa ugovorima i redovnim platama, atmosfera je dobra, stizu pare od Dzeke, mozda nam se napravi stadion, itd. Na kraju polusezone 2011-2012 cemo biti prvi ubjedljivo i eto slavlja za 90 godina.. 8-) Pometena nam je fino avlija, ali nam nesto ruzno gledati onako ruznu komsijinu, pa samo je covjek pitao zasto je toliko prljava, sto je ne cistite :?: :?:

Kod vas stalno neka frka, te Blekic, te uprava, te Varesanovic, te igraci, te hrenovke, te struja, uvijek nesto.. :mrgreen:

Hahah... a ko je pun kompleksa pa se natovario na nasu temu?
Tek ste poslije par godina izasli u evropu,desio se Hapoel (ako se sjecas...),
izgubili ste,nadam se da ces se sloziti,sanse za titulu,iz kupa ce te ispasti,
igraci jaaako nezadovoljni najskorijim kaznama...

Da ne nabrajam jos problema onako intimnije prirode,gdje bi bio kraj.
Ipak,mi se vama necemo opterecavati,to je nesto sto je ispod naseg nivoa.
Ko nam zlo mislio...

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 29 mar 2011, 12:22

Ko nam zlo mislio...
Ja ne vidim ovdje 50 manijaka koji provociraju, tako da tovarenja nema.. Jednostavno pisem na forumu Sportsport.ba stranice.. Izasli smo poslije par godina, jer smo bili neorganizovani i losi kao vi ali smo se sabrali.. Ne moze odmah kralju od nicega, preko titule do izbacivanja Hapoela koji na svom terenu ubije i Benficu 3:0.. ;)
Polako, treba vremena, a i trenutno nemamo igrace za Evropu kao ni bilo koji klub ovdje. Nemamo sansi za titulu, kup mozda i osvojimo. Igraci jako nezadovoljni, nigdje veze, znaju i sami da su bili sroz losi, pa ako jedan mjesec dobiju premije, onda jedan trebaju biti spremni i na manje.. Ja vam zlo ne mislim, volio bih da budete treci i da udjete u Evropu ako je uopste budete mogli igrati zbog tih dugova.

Pozz
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 29 mar 2011, 12:47

Neka je danas dragi Bog na pomoci svim pravim navijacima patriotima i njihovim klubovima koji u srcu nose nasu BiH,mani te se glupih preupcavanja hoce li se Grbavica praviti,jel Kosevo gradski ili stadion komsija,jeli Amar kaznio igrace a uprava Sarajeva svoje suspendovala ili ko su bolji navijaci,ujedinimo se kao 1992 i srusimo ovu djubrad koja dovodi u beznadze nase klubove i repreznetaciju i baca pod noge sav trud i rad u nasim klubovima.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Ko nam zlo mislio...
Kontakt:

Post Postao/la Ko nam zlo mislio... » 29 mar 2011, 12:48

Ko nam zlo mislio...
Ja ne vidim ovdje 50 manijaka koji provociraju, tako da tovarenja nema.. Jednostavno pisem na forumu Sportsport.ba stranice.. Izasli smo poslije par godina, jer smo bili neorganizovani i losi kao vi ali smo se sabrali.. Ne moze odmah kralju od nicega, preko titule do izbacivanja Hapoela koji na svom terenu ubije i Benficu 3:0.. ;)
Polako, treba vremena, a i trenutno nemamo igrace za Evropu kao ni bilo koji klub ovdje. Nemamo sansi za titulu, kup mozda i osvojimo. Igraci jako nezadovoljni, nigdje veze, znaju i sami da su bili sroz losi, pa ako jedan mjesec dobiju premije, onda jedan trebaju biti spremni i na manje.. Ja vam zlo ne mislim, volio bih da budete treci i da udjete u Evropu ako je uopste budete mogli igrati zbog tih dugova.

Pozz

Pises na forumu,na temi FK Sarajevo,kluba kojeg nisi navijac niti simpatizer.
Slazem se da je Hapoel u tom trenutku bio najgore moguce rjesenje ali ces se ti onda sloziti da ste
skinuli gace jos na aerodromu i bili ponizeni. Treba biti realan... Igracemo mi evropu,to je najbitnije
a i vi. To je najrealnije i najpravednije,da dva nasa najveca kluba igraju. Ali kanite se corava posla i
uhvatite se svojih problema a nas pustite da rjesavamo svoje.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 29 mar 2011, 12:52

Slazem se da je Hapoel u tom trenutku bio najgore moguce rjesenje ali ces se ti onda sloziti da ste
skinuli gace jos na aerodromu i bili ponizeni. Treba biti realan... Igracemo mi evropu,to je najbitnije
a i vi. To je najrealnije i najpravednije,da dva nasa najveca kluba igraju. Ali kanite se corava posla i
Simpatizer jesam, ne mrzim Sarajevo, cak sta vise i drago mi je na neki nacin. Volim prcati raju, ali nista opasno..
Idem na tekme Sarajeva, kao sto imam raje pitara koji su sada isli sa mnom protiv Dinama.. ;)
Slozit' cu se da smo od pocetka cim smo izvukli Hapoel otisli tamo skinutih gaca i pustili da nas ka*aju, ali i da smo otisli nastrojeni i spremni na bilo koji nacin da poginemo na terenu, bilo bi onda 2 ili 3:0..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

mauricius
Kontakt:

Post Postao/la mauricius » 29 mar 2011, 12:59

Evo ih opet se sjatili haha i po obicaju ce sve da se tolerise a cim se ode na njihovu temu il se nesto napise idu banane neka zasticena vrsta, a ti Baja prcaj tako gdje su te naucili ne ovdje zaboli nas za tvoje misljenje,pazite da vam vas idol kojem pjevate pjesme i crtate grafite ne proda jos koji trans!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 29 mar 2011, 13:05

mauricius je napisao/la:Evo ih opet se sjatili haha i po obicaju ce sve da se tolerise a cim se ode na njihovu temu il se nesto napise idu banane neka zasticena vrsta, a ti Baja prcaj tako gdje su te naucili ne ovdje zaboli nas za tvoje misljenje,pazite da vam vas idol kojem pjevate pjesme i crtate grafite ne proda jos koji trans!
To pjeva 500 likova, a Zeljo ima 1000000 navijaca.. Pozz

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Ko nam zlo mislio...
Kontakt:

Post Postao/la Ko nam zlo mislio... » 29 mar 2011, 13:07

Simpatizer jesam, ne mrzim Sarajevo, cak sta vise i drago mi je na neki nacin. Volim prcati raju, ali nista opasno..
Idem na tekme Sarajeva, kao sto imam raje pitara koji su sada isli sa mnom protiv Dinama.. ;)
Slozit' cu se da smo od pocetka cim smo izvukli Hapoel otisli tamo skinutih gaca i pustili da nas ka*aju, ali i da smo otisli nastrojeni i spremni na bilo koji nacin da poginemo na terenu, bilo bi onda 2 ili 3:0..

Moram biti iskren s tobom kada si i ti sa mnom. Ja ne volim zelju ali ga niti mrzim(puno :oops: )
Jednostavno,ne dotice me previse sta se kod vas desava.Imam dosta jarana koji su na vasoj tribini i na svim
gostovanjima i njih prcam kada vam se nesto lose desi.Ali ne mogu ovih koji jedva docekaju da se nasladjuju tudjoj muci a nije ni kod vas mnogo bolje.

Toliko druze

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 29 mar 2011, 18:33

dino lj je napisao/la:Neka je danas dragi Bog na pomoci svim pravim navijacima patriotima i njihovim klubovima koji u srcu nose nasu BiH,mani te se glupih preupcavanja hoce li se Grbavica praviti,jel Kosevo gradski ili stadion komsija,jeli Amar kaznio igrace a uprava Sarajeva svoje suspendovala ili ko su bolji navijaci,ujedinimo se kao 1992 i srusimo ovu djubrad koja dovodi u beznadze nase klubove i repreznetaciju i baca pod noge sav trud i rad u nasim klubovima.
POTPIS !
1946

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 29 mar 2011, 18:57

Buraz moj i vas ceka ista sudbina samo i to imate dugove prema bivsim igracima od Dine Muharemovica pa nadalje, svi oni ce morati potpisati isti papir ako nemate para a cisto sumnjam da ce to uraditi ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 29 mar 2011, 19:30

kako će pristati na taj ugovor kad još husrefu nisu platili za titulu

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 29 mar 2011, 21:23

Sto se tice uprava u FKS nisto nova opet neka muljanja ima-nema para ,krivi igraci, i jos jedna stvar ova uprava i predsjednik na celu su za mene polozili vrativsi grobare u klub :x :x :x
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 29 mar 2011, 22:16

nidi je napisao/la:kako će pristati na taj ugovor kad još husrefu nisu platili za titulu
Kao ni vi Amaru za one prve titule

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 29 mar 2011, 22:42

UPS je napisao/la:
nidi je napisao/la:kako će pristati na taj ugovor kad još husrefu nisu platili za titulu
Nemoj da lupas, znas i sam da su mu sve platili, zapravo sam je to naplatio sa Zujom kada su ostavili milionski dug iza sebe u prvom mandatu :D
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 30 mar 2011, 08:37

[youtube][/youtube]

1,20 :mrgreen: 8-)
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Braco_vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la Braco_vrbanjusa » 30 mar 2011, 08:49

jesu ovo ti Hairlija na 1.20????

:D :D :D :D :D :D :D

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 30 mar 2011, 08:59

Megamon je napisao/la:
FCS-FCS je napisao/la:hebo ba sve...ovo je KRAJ PRICE
mozemo se nadati iduce godine u ova doba da krene malo bolje
do tada...igrace se teferic turniri
Kakvi bolan teferici,kakvi turniri liga se normalno nastavlja.

cuj teferic,e svasta ces cuti :lol:
I sta ako se liga nastavi..samo u dvije recenice opisi STA ONDA u junu ??
Nemaju para ni za sta a kamoli za ligu u kojoj placaju prevoz i eventualno hotel da bi u junu uefa rekla...pa vi ste banovani ..vamo ne mozete !!! Znaci LIGA NI ZA STA...jel tako da sve gubi smisao sa ovim BAN-om ??
A i sam znas da rezultati nase lige od 1 aprila nisu priznati na uefinim stranicama.
Vidim da si optimista ali uskoro ces ti ispuhati ko lopta iz granapa

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 30 mar 2011, 09:04

UPS je napisao/la:
Husrefov dug je prepolovljen i on potrazuje drugu polovinu a ne citav iznos !!!
A Amar vas je toliko" zavio u crno" u prvom mandatu da niste mogli sebi doci do 2010....tako da bi trebo malo razmisliti o BAGERIMA i PLAVOM PROLJECU i stizanju Borca i jos bruku nakih ublehasko-lopovskih obecanja...pa tek onda nama drzati predavanja. Ponavlja vam se izgleda 2002-2003. Provjeri... i vasi u klubu spremaju reprogram dugovanja pa ko ne prihvati , tribine i jedi kospe !!!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 mar 2011, 12:29

Kakva je to uprava koja suspenduje 8 igrača iz razloga što ti igrači traže svoje pare a klub želi da reprogramira taj dug prema igračima da bi dobili licencu od Uefa-e... :lol: :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Haksss, JavierBosnia, keli, mnon46, MrPink, N3R3D, nedimmmm1337, PeppermintSA, Rule_hz, ubipara, USB i 120 gostiju.