FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jaci protivnik od nekoga iz lige prvaka a mi u konferencijskoj nekoj jos nosioci
ima li kakav hodza,treba naci to sto je zakopano negdje oko stadiona 

- IsmirMirvic
Da! Evo vam jedna informacija: Zeljeznicar je Odinaki nudio 12 hiljada mjesecno. Ni to nije bilo dovoljno, taj igrac je otisao na probu u Sheriff, a ici ce uskoro u Cercle Brugge, Genk, a moguce i Aktobe i jos nekoliko klubova u Azerbaijan se interesuje za njega. Zavisi gdje zadovolji. Sa druge strane, Zrinjski daje priblizne svote igracima iz drugog HNL-a! To je trenutno stanje bosanskohercegovackog trzista!Hz1946 je napisao/la: ↑18 jun 2024, 18:00Daju 15ak hiljada mjesečno ali malo sutra pa gdje toliki iznos da nađešIsmirMirvic je napisao/la: ↑18 jun 2024, 17:55Mozemo, ali da li je to pametno? Zrinjski daje fantasticne bonuse, dok Zeljeznicar nudi po 15-ak hiljada mjesecno potencijalnim prinovama, plus gotovinu "na ruke." U nekim situacijama ta cifra ide i do 25. U toku je licitacija za sve bolje igrace dostupne. Bolje se fokusrati na latin-american market.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑18 jun 2024, 17:51
Pa ako se ne mozemo takmiciti sa Zrinjskim i Zeljkanom, o cemu onda pricamo. Podebljajte ponudu Mirvah.
P.S. Veoma glup i provokativan username!![]()
Latin-american samo da je brzo i da ide prema naprijed još zaganjati ovo pravilo o strancima na 5 vratiti i da se udaramo sa svima![]()
Najveće mogućeNajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 jun 2024, 17:59@FKSzuti kakve su sanse za prijenos iz Kazahstana?

Rekoh, MY TV bi trebao prenositi sve naše tekme. Arena je isto pokazala interes ali Klub se izgleda odlučio za MY TV. Ubrzo i zvanično.
Dok poslovanje kluba upravlja covjek cije ti je ime u niku, a asistira mu Ajla, Anela, Azra i druge jadnica iz SFK i ne treba nista ulagati, niti oni to znaju uraditi kako treba.IsmirMirvic je napisao/la: ↑18 jun 2024, 18:05Ja vas molim, mogu li navijaci Sarajeva shvatiti da je okrenuta nova stranica u poslovanju kluba?
Ne, to ne znaci da ce se "stediti" pri dovodjenju igraca, ali ce se poslovati racionalno. Zaboravite na slobodu koju su imali prethodni trener i sportski direktor, okrecemo se sistemskom radu.
Nase komsije se sada rasipaju novcem. Oni nude cifre koje su potpuno nerealne za ovo podneblje, ali to je njihov problem! Mi zelimo da poslujemo racionalno. To ne znaci da nece doci neki skuplji igrac sa visokim primanjima, samo znaci da se ponasamo u skladu sa mogucnostima!
- FKS -
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ma hajde, prosli ili ne, ne smijemo razmisljati ovako. Potuci se sa ljudima, pa sta god se desi. Ja zaista vjerujem u Zekica 101%. Problem je organizacija unutar kluba i sve sto nam to predstavlja. Ne moze niko ocekivati cuda od jednog covjeka, nemamo pravo na to. Njemu treba podrska, uhodan sistem i novac za ekipu. Ako bude imao te uslove, ja sam siguran da nece iznevjeriti. Trenutno ima samo novac, a i to mozda.
@IsmirMirvic prenesi Mirvicu da raji ponestaje strpljenja, da mu se nece halaliti Ajla i razne Ajle u i oko kluba tek tako. Ovi spinovi postaju smijesni.
@IsmirMirvic prenesi Mirvicu da raji ponestaje strpljenja, da mu se nece halaliti Ajla i razne Ajle u i oko kluba tek tako. Ovi spinovi postaju smijesni.
ZZ je ozbiljna trenerska glava za prostore bivše države, odličan potez sa odabirom trenera. Ono što je uslijedilo poslije sa postavljanjem ljudi u akademiji je smijurija i pišanje po dobrom potezu. Kakve reference i znanje imaju ljudi, koji će sada voditi najbitniji dio kluba i koji treba da bude stub u nekoj boljoj budućnosti - samoodrživ kub. Retoričko naravno, svi znamo (ni)kakve. Dovođenje ovih polovnjaka, kako najavljuje mahala, bio bi još jedan šamar poslije stručnjaka u akademiji. Ja razumijem da liga u Srbiji kotira daleko bolje od naše, ali razlika u kvaliteti ja znatno manja i dovođenje igrača iz donjeg dijela tabele je zabrinjavajuće jer pokazuje ogromno nepoznavanje ovog podneblja od strane SD.
Kada vidim ovaj spisak sa prozivke mislim da nam je golman imperativ sada kada je Ilijev otišao kakav god da je bio. Osim ako se neće dati šansa Mehiću - za kojeg se tvrdi da je poprilično talentovan golman i za šta lično nemam ništa protiv. Rogić je promašaj i veliko razočarenje; vjerovatno najplaćeniji rezervni golman bivše države u odnosu na kvalitet koji ima. Za Mušiju nisam razumio zašto je doveden, ali bio sam otvorenog uma. Pratio sam ga ovu polusezonu u Mladosti, mislim da je upitnog kvaliteta i da je u istoj golman sa vjerovatno najviše primljenih golova za koje je direktno kriv u prvoj ligi federacije. Ponavljam, u prvoj ligi federacije!
Pored golmana trenutno smo najslabiji na poziciji štopera i ne vjerujem da nećemo dovesti nekog provjerenog i kvalitetnog jer nemamo nijednog takvog. Aničić je bio naš daleko najbolji i najškolovaniji štoper. Svako novo rizikovanje sa štoperima sumljive kvalitete će nam izaći na nos i koštat će nas mnogo, a uz ovakav roster nećemo to moći krpit u toku sezone. Ako ipak dođe neki polovnjak, treba momka posavjetovat da na prvoj jačoj utakmici se unese krvnički nekom u facu eventualno ga udari i osvojit će srca široke narodne mase (Balta, Đuričković i sl). Za loše partije masa će se iskalit na nekom žrtvenom jarcu kako to već ide. Mišljenja sam da je Zeljković i dalje naš najbolji štoper i ako ćemo najviše vremena igrat sa 3 nazad kako svi pominju, on je idealan i treba ga vratiti još sutra.
Tri su lijeva beka na spisku i to da će doći još jedan je smiješno i za Vrbanjušu. Mada više me ništa ne bi iznenadilo, tako da to ostavljam otvoreno. Sviđalo se to nekom ili ne, Beganović je naš najbolji bek trenutno. Nadam se da će Enedin biti konkurencija za poziciju desnog beka.
Od eventualnih dolazaka mislim da je realno i da bi bilo dobro da dovedemo kvalitetno i kreativno krilo. Fali nam kreativnosti a mislim da rješenje za to neće biti neki novi centralni vezni, kako smo tu pretrpani. Kyeremeh je drastično podigao formu u zadnje vrijeme, Nemanja odličan za rotacije a od Gulija očekujem da bude mešu boljim igračima ove sezone. Nijedan od njih, iako se sva trojica manje više razlikuju po stilu igre, nije pretjerano kreativan i mislim da treba dovesti neko novo kreativno krilo.
Trenutno Hamza > Renan.
P.S. Čelik je za Mujkića Nemanja Vidić lično
Kada vidim ovaj spisak sa prozivke mislim da nam je golman imperativ sada kada je Ilijev otišao kakav god da je bio. Osim ako se neće dati šansa Mehiću - za kojeg se tvrdi da je poprilično talentovan golman i za šta lično nemam ništa protiv. Rogić je promašaj i veliko razočarenje; vjerovatno najplaćeniji rezervni golman bivše države u odnosu na kvalitet koji ima. Za Mušiju nisam razumio zašto je doveden, ali bio sam otvorenog uma. Pratio sam ga ovu polusezonu u Mladosti, mislim da je upitnog kvaliteta i da je u istoj golman sa vjerovatno najviše primljenih golova za koje je direktno kriv u prvoj ligi federacije. Ponavljam, u prvoj ligi federacije!
Pored golmana trenutno smo najslabiji na poziciji štopera i ne vjerujem da nećemo dovesti nekog provjerenog i kvalitetnog jer nemamo nijednog takvog. Aničić je bio naš daleko najbolji i najškolovaniji štoper. Svako novo rizikovanje sa štoperima sumljive kvalitete će nam izaći na nos i koštat će nas mnogo, a uz ovakav roster nećemo to moći krpit u toku sezone. Ako ipak dođe neki polovnjak, treba momka posavjetovat da na prvoj jačoj utakmici se unese krvnički nekom u facu eventualno ga udari i osvojit će srca široke narodne mase (Balta, Đuričković i sl). Za loše partije masa će se iskalit na nekom žrtvenom jarcu kako to već ide. Mišljenja sam da je Zeljković i dalje naš najbolji štoper i ako ćemo najviše vremena igrat sa 3 nazad kako svi pominju, on je idealan i treba ga vratiti još sutra.
Tri su lijeva beka na spisku i to da će doći još jedan je smiješno i za Vrbanjušu. Mada više me ništa ne bi iznenadilo, tako da to ostavljam otvoreno. Sviđalo se to nekom ili ne, Beganović je naš najbolji bek trenutno. Nadam se da će Enedin biti konkurencija za poziciju desnog beka.
Od eventualnih dolazaka mislim da je realno i da bi bilo dobro da dovedemo kvalitetno i kreativno krilo. Fali nam kreativnosti a mislim da rješenje za to neće biti neki novi centralni vezni, kako smo tu pretrpani. Kyeremeh je drastično podigao formu u zadnje vrijeme, Nemanja odličan za rotacije a od Gulija očekujem da bude mešu boljim igračima ove sezone. Nijedan od njih, iako se sva trojica manje više razlikuju po stilu igre, nije pretjerano kreativan i mislim da treba dovesti neko novo kreativno krilo.
Trenutno Hamza > Renan.
Svako dobro ulaganje je racionalno,kao sto je i svako lose ulaganje neracionalnoIsmirMirvic je napisao/la: ↑18 jun 2024, 18:05Ja vas molim, mogu li navijaci Sarajeva shvatiti da je okrenuta nova stranica u poslovanju kluba?
Ne, to ne znaci da ce se "stediti" pri dovodjenju igraca, ali ce se poslovati racionalno. Zaboravite na slobodu koju su imali prethodni trener i sportski direktor, okrecemo se sistemskom radu.
Nase komsije se sada rasipaju novcem. Oni nude cifre koje su potpuno nerealne za ovo podneblje, ali to je njihov problem! Mi zelimo da poslujemo racionalno. To ne znaci da nece doci neki skuplji igrac sa visokim primanjima, samo znaci da se ponasamo u skladu sa mogucnostima!
U poslu se mora ulagati,ozbiljno ulagati. Vase ulaganje je na nivou farme pilica a ne fudbalskog kluba.
Pretvorili ste FKS u seosku zadrugu. Siromasnu seosku zadrugu.
Bolje se fokusirati na lower serbian tržiste očigledno
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
-
- Kontakt:
Ne laži.Odinaka je igrač Stanislav Ćubele,a on je u šemi sa ovim iz Alma Rasa koji su sada u upravi željezničara tako da će on i još neki iz Stupčanice preći kod njih ako naravno ne nađe aganžman vani.IsmirMirvic je napisao/la: ↑18 jun 2024, 18:10Da! Evo vam jedna informacija: Zeljeznicar je Odinaki nudio 12 hiljada mjesecno. Ni to nije bilo dovoljno, taj igrac je otisao na probu u Sheriff, a ici ce uskoro u Cercle Brugge, Genk, a moguce i Aktobe i jos nekoliko klubova u Azerbaijan se interesuje za njega. Zavisi gdje zadovolji. Sa druge strane, Zrinjski daje priblizne svote igracima iz drugog HNL-a! To je trenutno stanje bosanskohercegovackog trzista!Hz1946 je napisao/la: ↑18 jun 2024, 18:00Daju 15ak hiljada mjesečno ali malo sutra pa gdje toliki iznos da nađešIsmirMirvic je napisao/la: ↑18 jun 2024, 17:55
Mozemo, ali da li je to pametno? Zrinjski daje fantasticne bonuse, dok Zeljeznicar nudi po 15-ak hiljada mjesecno potencijalnim prinovama, plus gotovinu "na ruke." U nekim situacijama ta cifra ide i do 25. U toku je licitacija za sve bolje igrace dostupne. Bolje se fokusrati na latin-american market.
P.S. Veoma glup i provokativan username!![]()
Latin-american samo da je brzo i da ide prema naprijed još zaganjati ovo pravilo o strancima na 5 vratiti i da se udaramo sa svima![]()
E čuj on piše šta je racionalno,a šta ne dok svaka ojebina u dresu Sarajeva muze klub ko kravu

Mi racionalno damo 25 hiljada eura mjesečno Aladbertu.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Skrati brate, izgubio sam te odmah na početkuCattivo je napisao/la: ↑18 jun 2024, 18:22ZZ je ozbiljna trenerska glava za prostore bivše države, odličan potez sa odabirom trenera. Ono što je uslijedilo poslije sa postavljanjem ljudi u akademiji je smijurija i pišanje po dobrom potezu. Kakve reference i znanje imaju ljudi, koji će sada voditi najbitniji dio kluba i koji treba da bude stub u nekoj boljoj budućnosti - samoodrživ kub. Retoričko naravno, svi znamo (ni)kakve. Dovođenje ovih polovnjaka, kako najavljuje mahala, bio bi još jedan šamar poslije stručnjaka u akademiji. Ja razumijem da liga u Srbiji kotira daleko bolje od naše, ali razlika u kvaliteti ja znatno manja i dovođenje igrača iz donjeg dijela tabele je zabrinjavajuće jer pokazuje ogromno nepoznavanje ovog podneblja od strane SD.
Trenutno Hamza > Renan.
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Sta si se upalio ili prepao, sto covjek kaze da lik ima vise ponudaSamoDaKazeem je napisao/la: ↑18 jun 2024, 18:38Ne laži.Odinaka je igrač Stanislav Ćubele,a on je u šemi sa ovim iz Alma Rasa koji su sada u upravi željezničara tako da će on i još neki iz Stupčanice preći kod njih ako naravno ne nađe aganžman vani.IsmirMirvic je napisao/la: ↑18 jun 2024, 18:10Da! Evo vam jedna informacija: Zeljeznicar je Odinaki nudio 12 hiljada mjesecno. Ni to nije bilo dovoljno, taj igrac je otisao na probu u Sheriff, a ici ce uskoro u Cercle Brugge, Genk, a moguce i Aktobe i jos nekoliko klubova u Azerbaijan se interesuje za njega. Zavisi gdje zadovolji. Sa druge strane, Zrinjski daje priblizne svote igracima iz drugog HNL-a! To je trenutno stanje bosanskohercegovackog trzista!
E čuj on piše šta je racionalno,a šta ne dok svaka ojebina u dresu Sarajeva muze klub ko kravu![]()
Jel ti drago sto ce odinaka u selju? Hahah
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- IsmirMirvic
Apsolutno tacno, ali nece preci tamo jer ima primamljive internacionalne ponude, od Moldavije do Azerbaijan i Belgije, iako je igrac iz federalne lige! Da li razumijete sada sta vam govorim?SamoDaKazeem je napisao/la: ↑18 jun 2024, 18:38Ne laži.Odinaka je igrač Stanislav Ćubele,a on je u šemi sa ovim iz Alma Rasa koji su sada u upravi željezničara tako da će on i još neki iz Stupčanice preći kod njih ako naravno ne nađe aganžman vani.IsmirMirvic je napisao/la: ↑18 jun 2024, 18:10Da! Evo vam jedna informacija: Zeljeznicar je Odinaki nudio 12 hiljada mjesecno. Ni to nije bilo dovoljno, taj igrac je otisao na probu u Sheriff, a ici ce uskoro u Cercle Brugge, Genk, a moguce i Aktobe i jos nekoliko klubova u Azerbaijan se interesuje za njega. Zavisi gdje zadovolji. Sa druge strane, Zrinjski daje priblizne svote igracima iz drugog HNL-a! To je trenutno stanje bosanskohercegovackog trzista!
E čuj on piše šta je racionalno,a šta ne dok svaka ojebina u dresu Sarajeva muze klub ko kravu![]()
Niko ne "muze" Sarajevo, svi igraci su dovedeni u skladu sa zeljama bivsih ili trenutnih uposlenika kluba.
Ja sve navijace jos jednom molim za strpljenje. Tesko je napraviti dogovor sa nekim igracem dok jos uvijek ima opcije u drugim ligama. Bice i "zvucnih" imena, ali i imena koja nisu zvucna, ali imaju izvrstan potencijal.
Treba nam podrska, vjera u viziju i ljubav prema klubu!
Pa ako iko zna da ce garo u Zeljkana , onda je on i ja mu iskreno vjerujem...Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑18 jun 2024, 18:42Sta si se upalio ili prepao, sto covjek kaze da lik ima vise ponudaSamoDaKazeem je napisao/la: ↑18 jun 2024, 18:38Ne laži.Odinaka je igrač Stanislav Ćubele,a on je u šemi sa ovim iz Alma Rasa koji su sada u upravi željezničara tako da će on i još neki iz Stupčanice preći kod njih ako naravno ne nađe aganžman vani.IsmirMirvic je napisao/la: ↑18 jun 2024, 18:10
Da! Evo vam jedna informacija: Zeljeznicar je Odinaki nudio 12 hiljada mjesecno. Ni to nije bilo dovoljno, taj igrac je otisao na probu u Sheriff, a ici ce uskoro u Cercle Brugge, Genk, a moguce i Aktobe i jos nekoliko klubova u Azerbaijan se interesuje za njega. Zavisi gdje zadovolji. Sa druge strane, Zrinjski daje priblizne svote igracima iz drugog HNL-a! To je trenutno stanje bosanskohercegovackog trzista!
Jel ti drago sto ce odinaka u selju? Hahah

-
- Kontakt:
Pa onda napiši koliku platu imaju Soldo i Rogić jeli u skladu njihove vrijednosti???IsmirMirvic je napisao/la: ↑18 jun 2024, 18:43Apsolutno tacno, ali nece preci tamo jer ima primamljive internacionalne ponude, od Moldavije do Azerbaijan i Belgije, iako je igrac iz federalne lige! Da li razumijete sada sta vam govorim?SamoDaKazeem je napisao/la: ↑18 jun 2024, 18:38Ne laži.Odinaka je igrač Stanislav Ćubele,a on je u šemi sa ovim iz Alma Rasa koji su sada u upravi željezničara tako da će on i još neki iz Stupčanice preći kod njih ako naravno ne nađe aganžman vani.IsmirMirvic je napisao/la: ↑18 jun 2024, 18:10
Da! Evo vam jedna informacija: Zeljeznicar je Odinaki nudio 12 hiljada mjesecno. Ni to nije bilo dovoljno, taj igrac je otisao na probu u Sheriff, a ici ce uskoro u Cercle Brugge, Genk, a moguce i Aktobe i jos nekoliko klubova u Azerbaijan se interesuje za njega. Zavisi gdje zadovolji. Sa druge strane, Zrinjski daje priblizne svote igracima iz drugog HNL-a! To je trenutno stanje bosanskohercegovackog trzista!
Niko ne "muze" Sarajevo, svi igraci su dovedeni u skladu sa zeljama bivsih ili trenutnih uposlenika kluba.
Ja sve navijace jos jednom molim za strpljenje. Tesko je napraviti dogovor sa nekim igracem dok jos uvijek ima opcije u drugim ligama. Bice i "zvucnih" imena, ali i imena koja nisu zvucna, ali imaju izvrstan potencijal.
Molim te za iskrenost,a svakako da ne vjeujem u vaše ublehaške vizije.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Vi se okrenite malo i u tisini radite. Trebate biti u dosluhu s navijacama ali ne pretjerujte. Vjerujemo u vas, odradite ovo kako treeba.IsmirMirvic je napisao/la: ↑18 jun 2024, 18:43Apsolutno tacno, ali nece preci tamo jer ima primamljive internacionalne ponude, od Moldavije do Azerbaijan i Belgije, iako je igrac iz federalne lige! Da li razumijete sada sta vam govorim?SamoDaKazeem je napisao/la: ↑18 jun 2024, 18:38Ne laži.Odinaka je igrač Stanislav Ćubele,a on je u šemi sa ovim iz Alma Rasa koji su sada u upravi željezničara tako da će on i još neki iz Stupčanice preći kod njih ako naravno ne nađe aganžman vani.IsmirMirvic je napisao/la: ↑18 jun 2024, 18:10
Do prve utakmice ima malo, nasi komentari vam mogu samo u ovom trenutku odmoci.
S rezervom sve.
I nadam se da se necete zamjeriti navijacima radi najglupljih mogucih “stvari”.
- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
Ja znam sve,a vi šabani sa okolnih brda slobodno pitajte šta vas intereujeVanja8 je napisao/la: ↑18 jun 2024, 18:45Pa ako iko zna da ce garo u Zeljkana , onda je on i ja mu iskreno vjerujem...Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑18 jun 2024, 18:42Sta si se upalio ili prepao, sto covjek kaze da lik ima vise ponudaSamoDaKazeem je napisao/la: ↑18 jun 2024, 18:38
Ne laži.Odinaka je igrač Stanislav Ćubele,a on je u šemi sa ovim iz Alma Rasa koji su sada u upravi željezničara tako da će on i još neki iz Stupčanice preći kod njih ako naravno ne nađe aganžman vani.
Jel ti drago sto ce odinaka u selju? Hahah![]()
![]()
![]()

Ne kažem, treba meni prvom yebat mater jer nekad i previše kritikujem i zezam na račun kluba, ali ova Potura se ubi pisajući na forumu, klub obezbijedio botove 

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- IsmirMirvic
Vjerujte mi, dok je stigao ovaj reply, pisao sam odgovor osobi iznad. Tek vasim replyom sam shvatio da ne treba pisati i da ne treba bas sve otkrivati. Hvala vam na podrsci, ali i na kritici! Vjerujte da se oboje podjednako cijeni!Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑18 jun 2024, 18:48Vi se okrenite malo i u tisini radite. Trebate biti u dosluhu s navijacama ali ne pretjerujte. Vjerujemo u vas, odradite ovo kako treeba.IsmirMirvic je napisao/la: ↑18 jun 2024, 18:43Apsolutno tacno, ali nece preci tamo jer ima primamljive internacionalne ponude, od Moldavije do Azerbaijan i Belgije, iako je igrac iz federalne lige! Da li razumijete sada sta vam govorim?SamoDaKazeem je napisao/la: ↑18 jun 2024, 18:38
Ne laži.Odinaka je igrač Stanislav Ćubele,a on je u šemi sa ovim iz Alma Rasa koji su sada u upravi željezničara tako da će on i još neki iz Stupčanice preći kod njih ako naravno ne nađe aganžman vani.
Do prve utakmice ima malo, nasi komentari vam mogu samo u ovom trenutku odmoci.
S rezervom sve.
I nadam se da se necete zamjeriti navijacima radi najglupljih mogucih “stvari”.
Trenutno korisnika/ca: benko21, ErosViverosViv, hazarder, kogmagie46, leo1946, miguelramos, Proximic, riki46, Rodman i 81 gost.