Bas te nasekira @IsmirMirvic...SamoDaKazeem je napisao/la: ↑18 jun 2024, 18:49Ja znam sve,a vi šabani sa okolnih brda slobodno pitajte šta vas intereujeVanja8 je napisao/la: ↑18 jun 2024, 18:45Pa ako iko zna da ce garo u Zeljkana , onda je on i ja mu iskreno vjerujem...Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑18 jun 2024, 18:42
Sta si se upalio ili prepao, sto covjek kaze da lik ima vise ponuda
Jel ti drago sto ce odinaka u selju? Hahah![]()
![]()
![]()
![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ima odličnih igrača u Famosu i Bosni Visoko, to je tržište na koje se moramo focusirati
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Ja vjerujem da i ovdje na forumu ima dobrih igrača.
FC Sarajevo ne želi da razbacuje svoje novce, te se sada radi sistemski, da li bi htjeli igrati za naš klub, salary je 800 marks, plus bonuses for goals i aisissts?
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
Sanchez87hz
- Kontakt:
Cuj Rockov neki sa 29 godina i nula utakmica treba da bude pojacanje
Hvala directore 
Ja koliko vidim nakon sistemske, sad nam ide i racionalna kur.cina.
-
SamoDaKazeem
- Kontakt:
Baš ko i ja tebe što samVanja8 je napisao/la: ↑18 jun 2024, 18:52Bas te nasekira @IsmirMirvic...SamoDaKazeem je napisao/la: ↑18 jun 2024, 18:49Ja znam sve,a vi šabani sa okolnih brda slobodno pitajte šta vas intereuje![]()
![]()
![]()
Ma bez sekiracije, rijesice vam to Alma Ras preko zenskih gaca, pusti ba dosta si zivaca izgubio sa arapima...SamoDaKazeem je napisao/la: ↑18 jun 2024, 18:59Baš ko i ja tebe što samVanja8 je napisao/la: ↑18 jun 2024, 18:52Bas te nasekira @IsmirMirvic...SamoDaKazeem je napisao/la: ↑18 jun 2024, 18:49
Ja znam sve,a vi šabani sa okolnih brda slobodno pitajte šta vas intereuje![]()
![]()
![]()
![]()
Director malo laže fans, ali nije da nismo navikliIsmirMirvic je napisao/la: ↑26 maj 2024, 23:50Veoma komican i nebulousan post. Ocekujte rekordna ulaganja ovog ljeta.![]()
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Ala selamet šta trol profil koji sam kaže da nije pravi profil Ismira Mirvića uradi od teme

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Kraljčec, treća županijska Hrvatske.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Baš smo qrčeve sreće ali ako dovedemo tri ozbiljna pojačanja imamo šanse,nisu ni oni baš neki bauk ali sa ovim kadrom smo donji
- IsmirMirvic
Ne vidim nikakvu kontradikciju ovdje, nema lazi nikakve. Absolutno hoce biti rekordna ulaganja, to cu vam jos jedno potvrditi. To ipak ne znaci da ce se trositi iracionalno i da ce se takmiciti sa ostalim klubovima! Neka oni rade sta hoce, a mi cemo pratiti svoju viziju, to da vam bude jasno. Prosla su vremena kada smo se osvrtali i gledali u retrovizor! Toliko od mene!Surreal je napisao/la: ↑18 jun 2024, 19:02Director malo laže fans, ali nije da nismo navikliIsmirMirvic je napisao/la: ↑26 maj 2024, 23:50Veoma komican i nebulousan post. Ocekujte rekordna ulaganja ovog ljeta.![]()
-
SamoDaKazeem
- Kontakt:
Baš si duhovit za jednog seljačića
IsmirMirvic je napisao/la: ↑18 jun 2024, 19:10Ne vidim nikakvu kontradikciju ovdje, nema lazi nikakve. Absolutno hoce biti rekordna ulaganja, to cu vam jos jedno potvrditi. To ipak ne znaci da ce se trositi iracionalno i da ce se takmiciti sa ostalim klubovima! Neka oni rade sta hoce, a mi cemo pratiti svoju viziju, to da vam bude jasno. Prosla su vremena kada smo se osvrtali i gledali u retrovizor! Toliko od mene!Surreal je napisao/la: ↑18 jun 2024, 19:02Director malo laže fans, ali nije da nismo navikliIsmirMirvic je napisao/la: ↑26 maj 2024, 23:50Veoma komican i nebulousan post. Ocekujte rekordna ulaganja ovog ljeta.![]()

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Dobro vam se da ovoj botini odgovarati,pustite ga nek sam sa sobom pise
Ne stidi se sto si glup,samo to nemoj zloupotrebljavatiSamoDaKazeem je napisao/la: ↑18 jun 2024, 19:14Baš si duhovit za jednog seljačića![]()
![]()
![]()
Svaka plata i ulaganje u administraciju kluba, u ovom sastavu, je iracionalno i stetno za klub. Ko god to radi, ne zeli dobro ovom klubu. Tacka.IsmirMirvic je napisao/la: ↑18 jun 2024, 19:10Ne vidim nikakvu kontradikciju ovdje, nema lazi nikakve. Absolutno hoce biti rekordna ulaganja, to cu vam jos jedno potvrditi. To ipak ne znaci da ce se trositi iracionalno i da ce se takmiciti sa ostalim klubovima! Neka oni rade sta hoce, a mi cemo pratiti svoju viziju, to da vam bude jasno. Prosla su vremena kada smo se osvrtali i gledali u retrovizor! Toliko od mene!Surreal je napisao/la: ↑18 jun 2024, 19:02Director malo laže fans, ali nije da nismo navikliIsmirMirvic je napisao/la: ↑26 maj 2024, 23:50Veoma komican i nebulousan post. Ocekujte rekordna ulaganja ovog ljeta.![]()
Ali obzirom da iza tok nika 99% stoji neka od QrvI iz administracije, onda...
Necete dugo.
- FKS -
Mozemo li jedan prelazni rok da ne dobodimo sistemski i ciljano, nego šabanski, debilno, jer evo 10 godina mi neke sisteme imamo a odosmo u 3pm
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.