Evo sad se skautira kazu.
Sad ti meni reci kako su oni zakljucili da golman koji ne brani toliko dugo vec i koji u zadnja 22 nastupa ima 23 primljena gola moze biti pojacanje.?
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Evo sad se skautira kazu.
Od Gruzijaca isključivo Giorgi Arabidze
To i nije cilj za dobrobit kluba, cilj je otjerati qurave koje ovo pisu i na kraju kako je krenulo i tog iz tvog nika jer dosta je i njegovih lazi i prevara, pa lijepo nek vas povede u kolumbiju i tamo se yebite.
Prethposthavljham da je ouvou louver Bosnien markt?
Jaro moj, oni su vec u izlogu zvani euro tako da smo zakasnili. Mi moramo preduhitriti takve igrace. Sad su oni nedostizni. Zato nas Guli (koji moze biti pravi primjer) moze dati ruke ako nastavi dobijati pozive i igrati dobro
Perfektan post.PeppermintSA je napisao/la: ↑18 jun 2024, 20:37Jedina prava-pravcata činjenica je da smo nakon prošlog ljetnog prelaznog roka, kada smo ko šošoni pratili letove Prevarande i fantoma Viverosa, drkali s oproštenjem na one neke kriptične Insta poruke na vrecama cementa sa zaokruzenim brojem 50, pa se kasnije ložili na Kekeca i njegov stručni štab ko biva modernih stručnjaka koji su otjerali po tima te navukli kojekakve Julardžije, došli do toga da danas, ljeta gospodnjeg 2024. imamo dvostruko slabiju ekipu nego što smo imali na proljeće 2023. Najavljeno nema šta nije, avioni kamioni stadioni arene, sastančeno s amidžom Tanom, dovlačen malezijski sultan, mi ko duduci ovdje biskali koga je mirvah sve zapratio na Instagramu u nadi da pravimo ekipu kojom ćemo popišati ligu, kad ono ponovo 4., seremo u gaće od straha jer smo izvukli Kazahstance u prvom pretkolu kvalifikacija za **** konferencijsku ligu i mozgamo jel ta neka **** iz Surdulice pojačanje i kako ćemo ga eventualno ukombinovati sa Soldom, Durakovićem, Beganovićem i Julardžijom. Muka mi je više, a ne zato što smo smiješni, rahljavi i nikakavi, već zato što se godinama najavljuje neko ludilo, neko pišanje po ligi, pišanje po Evropi. Ako ne možeš istresti vrecu i popišati cijelu državu, onda se nemoj **** s najavama - nikakav problem. A ne ovako, prosipaš demagogiju iz dana u dan u nekim stabilizacijama i najvećim prelaznim rokovima u istoriji, a ti razmišljaš o ojebenima iz klubova koji su ispali u drugu srpsku ligu.
Naporan si kralju, u prvom licu pises na tri teme ovdje.
I ne samo na ovoj temi... Po skoro svim temama koje pratim se nakotilo papaka, idiota i trolova k'o zečeva, a lista gnjavatora samo raste...napoleon72 je napisao/la: ↑18 jun 2024, 20:40Fkt sto nema banova? Jbt ja sam radi zayebancije znao dobit 15 dana Banovica, a sad ojna po temi kako ko hoce.
Pa nema nikakve logike zavrnuta pita i dovodjenja sigurno najskupljeg trenera od ovih koji su se vrtili.zagorski je napisao/la: ↑18 jun 2024, 20:39Ukratko, ako se prevede na jezik obicnih ovo sto prica ovaj ‘jedini insajder’ iz kluba,to znaci da je pipa zavrnuta i da nas je razlaz sa skijasem skupo kostao (ocekivano). Vjerovatno se je i dobila zestoka kritika od Tana i sad ce se sve raditi na kapaljku.
Kakvi njihovi sistemi,racionalno ulaganje i ostale ublehaske price.
Sreca je da su bar doveli ozbiljnog trenera,sto je jedini pozitivni potez koji su povukli,pa se mozemo nadati da ce izvuci neki max iz ekipe. Sve ostalo mrka kapa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.