Dobri su Česi, ozbiljna ekipa, pokazali su to i na zadnjem Euru. Njihova tekma protiv Turske bi trebala biti odlična isto, mislim da su taktički zreliji od Turaka ali definitivno volio da Turska prođe dalje zbog stila igre iako neće dugo ovako
UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: UEFA EURO 2024.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Zabit će Patrick Shick nadama se
Imaju li Portugalci jačih Top 13-14 od Engleza pound for pound
meni se čini da da
Imaju li Portugalci jačih Top 13-14 od Engleza pound for pound
meni se čini da da
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Milioni gledaju sta ce Ronaldo uraditi sa 40 banki.
-
RubikovaKocka
- Kontakt:
Cuj ova ciganija ti braca
Čitam i ne vjerujem.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Dzamijasi sa ljiljanima na avataru bratuju sa turcima, serem vam se u usta radikalna
nemojte citirati ove bolesnike taman im nisam vidio postove
I ja isto!
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Bezveze Ceska. Mislim da bi ih mi dobili. Sta mislis @jay catwright? 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Bazinga12345
- Kontakt:
Nemamo ni takav tip igrača, niti smo imali u skorije vrijeme.napapijri1987 je napisao/la: ↑18 jun 2024, 20:04Ali kakav igrac je ovaj guler. Nema sakrivanja,bjezanja od lopte, covjek konstantno trazi loptu,ulazi u dribling,otvara prostor.
Zamisljam nase hadalje sa 19 na ovom nivou kako se kriju od lopte,kad je dobiju gledaju samo da nije vise kod njih.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- JayCatwright
- Kontakt:
- akisarajevo92
- Kontakt:
sjecam se kao da je jucer bio mec ove dvije reprezentacije na Euru 2008
i tad je bio prvi mec u grupi i tad su u prvoj postavi bili Ronaldo i vec tada iskusni Pepe
i tad je bio prvi mec u grupi i tad su u prvoj postavi bili Ronaldo i vec tada iskusni Pepe
Don't believe the hype.
već tada iskusni brat Pepeakisarajevo92 je napisao/la: ↑18 jun 2024, 20:55sjecam se kao da je jucer bio mec ove dvije reprezentacije na Euru 2008
i tad je bio prvi mec u grupi i tad su u prvoj postavi bili Ronaldo i vec tada iskusni Pepe![]()
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
I jedan i drugi su fizicki zivotinje i vjerovatno spremniji od duplo mladjih igraca.RollMan je napisao/la: ↑18 jun 2024, 20:57već tada iskusni brat Pepeakisarajevo92 je napisao/la: ↑18 jun 2024, 20:55sjecam se kao da je jucer bio mec ove dvije reprezentacije na Euru 2008
i tad je bio prvi mec u grupi i tad su u prvoj postavi bili Ronaldo i vec tada iskusni Pepe![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pepe i ronaldo zajedno imaju 80 godina
Zadnja izmjena: boki86, dana/u 18 jun 2024, 20:59, ukupno mijenjano 1 put.
Bas dvije smor himne.
Iako su Rusi retardirani maloumnici, samo zbog himne sam očekivao njihove utakmice na prvenstvima.
Iako su Rusi retardirani maloumnici, samo zbog himne sam očekivao njihove utakmice na prvenstvima.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- JayCatwright
- Kontakt:
a sjećaš li se trećeg kola te grupe čini mi se i meča Turska-Češkaakisarajevo92 je napisao/la: ↑18 jun 2024, 20:55sjecam se kao da je jucer bio mec ove dvije reprezentacije na Euru 2008
ma ne znam brt eno Modrić igra u top klubu i ima najelitnije treninge vjrv u svijetu pa je protiv Španije izgledao ko dedaMogli je napisao/la: ↑18 jun 2024, 20:58I jedan i drugi su fizicki zivotinje i vjerovatno spremniji od duplo mladjih igraca.RollMan je napisao/la: ↑18 jun 2024, 20:57već tada iskusni brat Pepeakisarajevo92 je napisao/la: ↑18 jun 2024, 20:55sjecam se kao da je jucer bio mec ove dvije reprezentacije na Euru 2008
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.