Dobri su Česi, ozbiljna ekipa, pokazali su to i na zadnjem Euru. Njihova tekma protiv Turske bi trebala biti odlična isto, mislim da su taktički zreliji od Turaka ali definitivno volio da Turska prođe dalje zbog stila igre iako neće dugo ovako

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Dobri su Česi, ozbiljna ekipa, pokazali su to i na zadnjem Euru. Njihova tekma protiv Turske bi trebala biti odlična isto, mislim da su taktički zreliji od Turaka ali definitivno volio da Turska prođe dalje zbog stila igre iako neće dugo ovako
Cuj ova ciganija ti braca
Čitam i ne vjerujem.
I ja isto!
Nemamo ni takav tip igrača, niti smo imali u skorije vrijeme.napapijri1987 je napisao/la: ↑18 jun 2024, 20:04Ali kakav igrac je ovaj guler. Nema sakrivanja,bjezanja od lopte, covjek konstantno trazi loptu,ulazi u dribling,otvara prostor.
Zamisljam nase hadalje sa 19 na ovom nivou kako se kriju od lopte,kad je dobiju gledaju samo da nije vise kod njih.
već tada iskusni brat Pepeakisarajevo92 je napisao/la: ↑18 jun 2024, 20:55sjecam se kao da je jucer bio mec ove dvije reprezentacije na Euru 2008
i tad je bio prvi mec u grupi i tad su u prvoj postavi bili Ronaldo i vec tada iskusni Pepe![]()
I jedan i drugi su fizicki zivotinje i vjerovatno spremniji od duplo mladjih igraca.RollMan je napisao/la: ↑18 jun 2024, 20:57već tada iskusni brat Pepeakisarajevo92 je napisao/la: ↑18 jun 2024, 20:55sjecam se kao da je jucer bio mec ove dvije reprezentacije na Euru 2008
i tad je bio prvi mec u grupi i tad su u prvoj postavi bili Ronaldo i vec tada iskusni Pepe![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a sjećaš li se trećeg kola te grupe čini mi se i meča Turska-Češkaakisarajevo92 je napisao/la: ↑18 jun 2024, 20:55sjecam se kao da je jucer bio mec ove dvije reprezentacije na Euru 2008
ma ne znam brt eno Modrić igra u top klubu i ima najelitnije treninge vjrv u svijetu pa je protiv Španije izgledao ko dedaMogli je napisao/la: ↑18 jun 2024, 20:58I jedan i drugi su fizicki zivotinje i vjerovatno spremniji od duplo mladjih igraca.RollMan je napisao/la: ↑18 jun 2024, 20:57već tada iskusni brat Pepeakisarajevo92 je napisao/la: ↑18 jun 2024, 20:55sjecam se kao da je jucer bio mec ove dvije reprezentacije na Euru 2008
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.