Treba uzeti okolnost da danas svi igraju fudbal ali vjerujem u našu snagu kada je ovaj protivnik u pitanju.
Naša kasa bi trebala uskoro bit osvježenja

Zabrinut sam oko pojačanja, kasnimo, a utakmica je već za četiri sedmice.
Moglo bi nam se obiti o glavu ovo sa podcjenjivanjem ovih Andoraca.Ljudi su odprilike vrijednosti kao i mi, a znamo kakva je kod nas situacija trenutno.Ovo je sve samo ne lagano!Xenophon je napisao/la: ↑18 jun 2024, 18:19Dobili smo laganog protivnika i prolaz u narednu fazu, što je i naš cilj bio, ne bi trebao doći u pitanje.
Treba uzeti okolnost da danas svi igraju fudbal ali vjerujem u našu snagu kada je ovaj protivnik u pitanju.
Naša kasa bi trebala uskoro bit osvježenja![]()
Zabrinut sam oko pojačanja, kasnimo, a utakmica je već za četiri sedmice.
Slažem se i iskreno mislim da bi nama Čustovic više odgovarao, ukoliko pristane da bude dio Veležove priče, jer ovo je njegov ambijent i on bi se brzo uklopio i na još veći nivo podigao igru i reputaciju Veleža. Na kraju samo da dodam, opcija da Feja dođe za SD je iluzorna, a mislim da je i on svjestan situacije
Važi brate. Slažem se. Ja ću igračima prenjeti ove tvoje opaske i poruke. Ne valja nikoga potcjenjivati.limvotehula je napisao/la: ↑18 jun 2024, 18:29Ako vam smijem ja nesto reci.... jeste vas pogledao zrijeb, ali nije ovo ni blizu nekog smijesnog protivnika. Ne potcjenjujte ih. Nemate ni vi neku specijalnu ekipu, naprotiv, a upravo ste ostali bez trenera. Bukvalno nista vam ne garantuje prolaz.
Molim vas, pristupite im s postovanjem. Mozete i trebate proci, samo budite pametni. Svu srecu vam zelim kao navijac Zelje i nadam se da cu slaviti na Grbavici zajedno sa vasim navijacima.
Burazeru, nadamo se da cemo poslozit kockice. Iz uprave imamo cvrsto obecanje da se ne trebamo brinut, maksimalno ozbiljno i nikako drugačije.limvotehula je napisao/la: ↑18 jun 2024, 18:29Ako vam smijem ja nesto reci.... jeste vas pogledao zrijeb, ali nije ovo ni blizu nekog smijesnog protivnika. Ne potcjenjujte ih. Nemate ni vi neku specijalnu ekipu, naprotiv, a upravo ste ostali bez trenera. Bukvalno nista vam ne garantuje prolaz.
Molim vas, pristupite im s postovanjem. Mozete i trebate proci, samo budite pametni. Svu srecu vam zelim kao navijac Zelje i nadam se da cu slaviti na Grbavici zajedno sa vasim navijacima.
Samo jako, ozbiljno i pozrtvovano. Ja vjerujem u vas.fudbalfudbal je napisao/la: ↑18 jun 2024, 18:33Burazeru, nadamo se da cemo poslozit kockice. Iz uprave imamo cvrsto obecanje da se ne trebamo brinut, maksimalno ozbiljno i nikako drugačije.limvotehula je napisao/la: ↑18 jun 2024, 18:29Ako vam smijem ja nesto reci.... jeste vas pogledao zrijeb, ali nije ovo ni blizu nekog smijesnog protivnika. Ne potcjenjujte ih. Nemate ni vi neku specijalnu ekipu, naprotiv, a upravo ste ostali bez trenera. Bukvalno nista vam ne garantuje prolaz.
Opusteno tebra ko god je dobronamjeran taj je dobrodosao.limvotehula je napisao/la: ↑18 jun 2024, 19:00Ja se izvinjavam ako sam nekoga uvrijedio. Znam po svom klubu da je glupo kad ti dodje pametovati navijac nekog drugog kluba kad si ti u osjetljivoj situaciji, halalosum. Nisam mislio nista lose, nadam se da niko nije pogresno shvatio. Zivjeli vi meni RAja i sretno jos jednom![]()
Dobro si za Marca, hvala ti.ra1981 je napisao/la: ↑18 jun 2024, 15:47Marco Simone. Ja lično odavno prizivam Samira Toplaka, on je trenutno slobodan. Inače, obavit će se razgovor i sa Stjepanom Tomasom.Espiritosanto je napisao/la: ↑18 jun 2024, 15:34Sjeća li se neko kako se zvao onaj talijan što je trebao biti trener kad je bilo između njega i Klafurića?
Radi li igdje?
Počivaj u miru Kulje legendo.
Haj ne dipr majke ti! Pogledaj moje postove prije nego sto ista govoris. Sta si se dovezao Zaimovica?killafrommanilla je napisao/la: ↑18 jun 2024, 15:27Ma pjandura purgerskaSahbaz2 je napisao/la: ↑18 jun 2024, 15:16Ja stvarno ne znam sta su ljudi ocekivali. Dean je vodio Velez 32 utakmice, prije toga mu je rekord bio 22 kao glavni trener. A i dok je vodio Velez podocnjaci kao da nije sedam dana spavao.
Nego da se dovedo nesto da dobijemo kontinuiteta, nemoj ni Mehu ni Adnana ako ce ostati do prve bolje ponude.
Eeeeeee, ma daj nam Dzenana Zaimovica. Sto to nisi napiso dok je vodio Velez? Kakvi licemjeri bolje ne pisite nista da nam se ne smiju ljudi, svi citaju
Složio bih se sa svim, mudro napisano, samo bih nadodao da je taj kontinuitet što spominješ počeo od Dželaludina Muharemovića , a Ibro je samo usavršio njegovu taktiku.Sahbaz2 je napisao/la: ↑18 jun 2024, 21:07Haj ne dipr majke ti! Pogledaj moje postove prije nego sto ista govoris. Sta si se dovezao Zaimovica?killafrommanilla je napisao/la: ↑18 jun 2024, 15:27Ma pjandura purgerskaSahbaz2 je napisao/la: ↑18 jun 2024, 15:16Ja stvarno ne znam sta su ljudi ocekivali. Dean je vodio Velez 32 utakmice, prije toga mu je rekord bio 22 kao glavni trener. A i dok je vodio Velez podocnjaci kao da nije sedam dana spavao.
Nego da se dovedo nesto da dobijemo kontinuiteta, nemoj ni Mehu ni Adnana ako ce ostati do prve bolje ponude.
Eeeeeee, ma daj nam Dzenana Zaimovica. Sto to nisi napiso dok je vodio Velez? Kakvi licemjeri bolje ne pisite nista da nam se ne smiju ljudi, svi citaju
Nismo mi dobro igrali sto je Klaf neki strucnjak nego sto imamo kontinuitet koji je poceo od Rahimica, pa Dudic itd to se pokvarilo sa Osimom i Fejom al inace igra je relativno slicna a igraca ima koji 5 godina igraju skupa.
Zato treba dovesti trenera ambicioznog, koji radi i koji CE nastaviti sa slicnom filozofijom fudbala.
GrbavicatravuljasSs je napisao/la: ↑18 jun 2024, 21:49Postoji li šansa da se igra europa u Mostaru? Ili je zvanično na Grbavici. Pozdrav za Rođene iz Tuzle
Nema mi ništa draže nego normalan čovjek. Molim te ako se uspijemo uknapovati na Grbavici častim pivulimvotehula je napisao/la: ↑18 jun 2024, 18:29Ako vam smijem ja nesto reci.... jeste vas pogledao zrijeb, ali nije ovo ni blizu nekog smijesnog protivnika. Ne potcjenjujte ih. Nemate ni vi neku specijalnu ekipu, naprotiv, a upravo ste ostali bez trenera. Bukvalno nista vam ne garantuje prolaz.
E cuj imamo 3 klase bolje junioreMostarskiSin je napisao/la: ↑18 jun 2024, 23:527 miliona budzet za sezonu a dovodis “U19” igraca iz pm dok imas za 3 klase boljih u svojoj avliji. Ne razumijem nikako ovaj potez ali eto, valjda znaju sta rade.
Sutra kad ti potpise ovaj pa nam onda navedi zasto si potpisao njega, kvalitet je tu najmanje bitan kod ovakvih potpisa, samo ce ti se kazatiCernica22 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 00:21E cuj imamo 3 klase bolje junioreMostarskiSin je napisao/la: ↑18 jun 2024, 23:527 miliona budzet za sezonu a dovodis “U19” igraca iz pm dok imas za 3 klase boljih u svojoj avliji. Ne razumijem nikako ovaj potez ali eto, valjda znaju sta rade.![]()
Pa mi smo od Puce Levandovskog pravili pa smo uvidjeli da nema od njega nista.
Sutra da ne dodje niko za u21 pravilo ko ce zamijeniti Sikala i biti mu konkurencija na toj poziciji?
Jel negdje neko rekao da ce taj momak u19 bit jedino i krucijalno pojacanje? Ne moze vam Bog dragi ugodit kad se nekom na kosti naklatite. Niko ziv u gradu nije imao informacije za Mujana i neke prethodne dolaske , a sad odjednom svi sve znate.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.