Imao je kod nas problema čini mi se tako da se nije dokazao. Ovi što ga ovako hvale neka ga vode u Manchester.

Imao je kod nas problema čini mi se tako da se nije dokazao. Ovi što ga ovako hvale neka ga vode u Manchester.
Blago tebi i tvojoj porodici kad god odeš na temu fks, plava fekalija
Gospodine Mirvic, zbog cega Vas pljuju navijaci Sarajeva i krive za redovna ispadanja u prvom pretkolu, kao da ste vi birali ekipe protiv kojih cete igrati?IsmirMirvic je napisao/la: ↑18 jun 2024, 16:47Sretno Velezu, te gospodi Niksicu, Kevelju, Jusufbegovicu, ali i buducem treneru, ko god on bio!
Sretno i svim drugim bosanskohercegovackim predstavnicima u Europi, naravno i Sarajevu kao prvo. Ocekujem da napravimo iznenadjenje
Uzivajmo u ovim utakmicama i predstavimo nasu zemlju u najboljem svjetlu na europskoj sceni.
Pozdrav!
Sta je Eisenbahner Tobe, je li to neko njemacko pivo? Tako zvuci.
Mene tangira jeli??Pa evo otisao vam je trener raspad vam pa hajde nadji ijedan post da sam ja napisao,kralju **** me boli za vama,niste mi bitni nezanimate me nikako.Spustite malo loptu 90 posto raje **** boli za vamamosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 jun 2024, 14:42Ne tangira me nego reko da vidim sta je sa najavom da multimilioner Kevelj otima Gulija? Sta vas tangira stanje kod drugih konstantno?Radobolja je napisao/la: ↑18 jun 2024, 14:36Ok sta tebe to tangira,?otiso Klaf sretno mu bilo dolazi bolji i idemo dalje!mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 jun 2024, 13:43
Na super ste putu,evo nakon Dudica i Sir Klaf okrenuo ledja
dosao zajedno sa Lohanom prosle godine. Igrao u Velezu iz Nevesinja, ali eto nije uspio ni najmanje odskociti da ga vratimo kad i Lohana. Mrka kapa, vjerovatno ce otpisan biti. Samo ga nema ko otpisat
Ne trebaju skidati gace ali ne trebaju ni pocijeniti predstavnika drzave koja je imala ucesnika u grupnim fazama lige prvaka, europa lige i konferencijske ligetutankamon1905 je napisao/la: ↑18 jun 2024, 17:47Pitari baksuzni do zla boga, al coece jel moguce da smo na tolkom dnu da se nadamo nekim grupama, a skidaju se gace vec pred kazakhstancima il sta su vec