Soldo je upravo kod Zekica skupio vecinu utakmica u HNL,bio mu je i kapiten par puta. Mislim da su nekad i dosli u isto vrijeme u Slaven.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Soldo je upravo kod Zekica skupio vecinu utakmica u HNL,bio mu je i kapiten par puta. Mislim da su nekad i dosli u isto vrijeme u Slaven.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- belosevic23
- Kontakt:
sto mi pustismo Radovića kad nemamo tupavog lijevog beka..i zasto smo placali obestecenje slobodi za kapetanovica ko da je Marcelo
Ne trebaju nam pojačanja iz Južne Amrike koja su jedino bolja u izvlačenju linija od nas!
e onda cemo i biti tim kao Slaven
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
ako Borac nagomila strance pa se donese odluka o 5 stranaca ,treba bojkotovati ligu pozvati sve klubove da se ne igra.
prihvatanjem ces samo pogazit sebe i opet otvoreno sknuti gace da te guze
prihvatanjem ces samo pogazit sebe i opet otvoreno sknuti gace da te guze
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- muhamedhulk
- Kontakt:
pa imaju banjalucani 3 stranca sad. nista opasno..ma nece se nista mijenjati, ne sekirajte se.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Filip Jovic je novi lijevi bek koji već trenira sa ekipom.belosevic23 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 12:32sto mi pustismo Radovića kad nemamo tupavog lijevog beka..i zasto smo placali obestecenje slobodi za kapetanovica ko da je Marcelo
Fkt ili se zezas??junioR je napisao/la: ↑19 jun 2024, 13:26Filip Jovic je novi lijevi bek koji već trenira sa ekipom.belosevic23 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 12:32sto mi pustismo Radovića kad nemamo tupavog lijevog beka..i zasto smo placali obestecenje slobodi za kapetanovica ko da je Marcelo
Brate to se zna već, Jović i Rockov su naši novi igrači.zagorski je napisao/la: ↑19 jun 2024, 13:33Fkt ili se zezas??junioR je napisao/la: ↑19 jun 2024, 13:26Filip Jovic je novi lijevi bek koji već trenira sa ekipom.belosevic23 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 12:32sto mi pustismo Radovića kad nemamo tupavog lijevog beka..i zasto smo placali obestecenje slobodi za kapetanovica ko da je Marcelo
Nije još završen posao sa Đorđevićem.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Odlican izborzagorski je napisao/la: ↑19 jun 2024, 13:33Fkt ili se zezas??junioR je napisao/la: ↑19 jun 2024, 13:26Filip Jovic je novi lijevi bek koji već trenira sa ekipom.belosevic23 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 12:32sto mi pustismo Radovića kad nemamo tupavog lijevog beka..i zasto smo placali obestecenje slobodi za kapetanovica ko da je Marcelo

Podsjeca igrom malo na Marsela a izgledom na Marinka Mackica tako da nema fule.
Pojacanje po mjeri za odbranu 4-tog mjesta po 4-ti put

-
- Kontakt:
Zavšen je i onaj golman i zadnji vezni što se ovdje spominjao.
Kakve veze ima ako igrac dolazi iz ekipe koja je ispala iz lige? Zeljo je doveo Santosa iz Rudara koji je bio katastrofa te sezone ali momak pokidao. Isti Santos da je tada dosao kod nas psovale bi se mile majke. Jakovljevic je dosao u Zrinjski iz Radnika pa je bio jedan od najboljih ako ne i najbolji stoper zadnjih 6-7 godina. Prestanite vise sa tim povrsnim zakljuccima i drkanjem na neka imena. Najjaci argument kad kaze "ko je ovaj nikad cuo za njega". Dosao Zekic za trenera napisu "Husref za sirotinju", a lik ima karijeru trenersku 10x bolju od Husrefa. Najpoganiji navijaci na svijetu, em prate povrsno fudbal u regionu em se na prvu zalijecu daj da ja nesto napisem makar glu.p ispao. Cast izuzecima koji su realni i koji se vode zdravom logikom, to jest, vidjet cemo kakvi su trener i igraci tek kad zaigraju. Ova lupanja unaprijed vise dojadila i Bogu i narodu.
-
- Kontakt:
Nema više mahale pa svi pucaju
- Burberry46
- Kontakt:
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
Odavno zavrseno i zvanicno danas/sutra
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Izvini ali griješiš, na zimu 22' Santos je ovdje maksimalno prizivan, i svi smo ga prizivali ovdje. Isto tako svi smo za to da se dovedu igrači koji su mladi i imaju nešto da pokažu i iza sebe imaju neko rezultat, statistiku. Momak iz Surdulice na 31 utakmici kao bek nema niti jednu jedinu asistenciju, gola, niti ikakav učinak.keli je napisao/la: ↑19 jun 2024, 13:42Kakve veze ima ako igrac dolazi iz ekipe koja je ispala iz lige? Zeljo je doveo Santosa iz Rudara koji je bio katastrofa te sezone ali momak pokidao. Isti Santos da je tada dosao kod nas psovale bi se mile majke. Jakovljevic je dosao u Zrinjski iz Radnika pa je bio jedan od najboljih ako ne i najbolji stoper zadnjih 6-7 godina. Prestanite vise sa tim povrsnim zakljuccima i drkanjem na neka imena. Najjaci argument kad kaze "ko je ovaj nikad cuo za njega". Dosao Zekic za trenera napisu "Husref za sirotinju", a lik ima karijeru trenersku 10x bolju od Husrefa. Najpoganiji navijaci na svijetu, em prate povrsno fudbal u regionu em se na prvu zalijecu daj da ja nesto napisem makar glu.p ispao. Cast izuzecima koji su realni i koji se vode zdravom logikom, to jest, vidjet cemo kakvi su trener i igraci tek kad zaigraju. Ova lupanja unaprijed vise dojadila i Bogu i narodu.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Rekordna ulaganja 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, bordospartanac, Burberry46, Dave, Google Adsense [Bot], kanarinac, Lecler, Pantelija, rimljanin90, Varijantas8 i 80 gostiju.