3 godine mladji
UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: UEFA EURO 2024.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Hrvatski napad je OCAJAN.
Smjena generacija ucinit ce svoje ,nece imati kvalitete da to nadomjeste.
- GrimReaper
- Kontakt:
Ides u onu tablicu kao najbolje trece mjesto i od svih grupa mislim da ih 3 najbolja idu.invincible1921 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 15:40Sta ako bude osim spanije 3/3/3 boda?GrimReaper je napisao/la: ↑19 jun 2024, 15:34Pa ako izgube ovo od Albanaca gotovo je. Ta protiv Talijana ce biti revialna.invincible1921 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 15:32E yebo ja mater ako nece se provuc opet nekako do 1/4 finala...mada bi trebalo da su na dva zadnja SP posrkali svu nafaku za narednih 50 godina
Life is temporary, but death is eternal.
You sold our soul, you told us its never gonna happen.
FREE RUI PINTO.
FREE RUI PINTO.
invincible1921 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 15:40Sta ako bude osim spanije 3/3/3 boda?GrimReaper je napisao/la: ↑19 jun 2024, 15:34Pa ako izgube ovo od Albanaca gotovo je. Ta protiv Talijana ce biti revialna.invincible1921 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 15:32E yebo ja mater ako nece se provuc opet nekako do 1/4 finala...mada bi trebalo da su na dva zadnja SP posrkali svu nafaku za narednih 50 godina
1.Number of points obtained in the match(es) played between the teams in question
2.Superior goal difference in the match(es) played between the teams in question
3.Number of goals scored in the match(es) played between the teams in question
4.In the event of a three-way tie, where criteria 1-3 have managed to break the tie for one team, they are applied again but only to the match between the two remaining tied teams. If after this any tie still remains, we continue
5.Superior goal difference in all group games
6.Number of goals scored in all group matches
7.If two teams are tied after playing each other in the final round of group games their ranking is determined by a penalty shoot-out.
8.Lowest disciplinary points total (1pt per yellow card, 3pts for a red card after two yellows, 3pts for a straight red card, 4pts for a yellow followed by a straight red card
9.Higher position in the European Qualifiers ranking
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kakva disciplina u igri Albanije 

Ja mislim da bi ih nasi dobili. Mi smo barem nogirali djedove iz ekipe, a ne kao ovi.

- Maroon1946
- Kontakt:
Kako navijati za igrace koji pjevaju tzv. HercegBosno srce ponosno? Ne brukajte se.FKSzuti je napisao/la: ↑19 jun 2024, 15:42+1Invincibles14 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 15:41Kakve su komplekse nabili Hrvati pojednima cudo jedno![]()
- invincible1921
- Kontakt:
Kakve ce mi komplekse nabit ovi nafakasiInvincibles14 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 15:41Kakve su komplekse nabili Hrvati pojednima cudo jedno![]()
Nema tu kompleksa nikakvog, samo ih cistog srca i duse ne volim iz dubine oba ta "organa"

=\_1921_/=
3-1 Hrvatska na kraju
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Ne znam tesko je to porediti
Ipak njihovi djedovi su vodili do finala dok nasi do Brajlovicq na cevape
Da se ne lazemo volio bi nodi da mi njih sve dobijamo rutinski
Mozda kad bi igrali neki sistem demirovic dedic krila tabak spic tad bi puno bolji bili nego sto smo sad
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 19 jun 2024, 15:47, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- Maroon1946
- Kontakt:
Evo za koga navijaju pojedinci- Domoljublje, hrabrost, zajedništvo, vjera - napisao je Zlatko Dalić na Instagramu uz snimak na kojem reprezentativci i članovi hrvatskog tima pjevaju Thompsonovu "Lijepa li si". Riječ je o pjesmi kontroverznog hrvatskog pjevača u kojoj je jedan dio BiH pripojen Hrvatskoj. "Herceg - Bosno, srce ponosno", poručili su Hrvati slaveći trijumf nad Brazilom.
Herceg Bosna iz ove pjesme, srce ponosno, kako je autor otpjevao, zločinačka je tvorevina osnovanja s ciljem razbijanja BiH, a presuđena je u Haagu kao udruženi zločinački poduhvat.

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Gori si ti što raspravljaš s njima, ignore idiote samo, sreća manje ih je ovo prvenstvo na forumu.Maroon1946 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 15:46Evo za koga navijaju pojedinci- Domoljublje, hrabrost, zajedništvo, vjera - napisao je Zlatko Dalić na Instagramu uz snimak na kojem reprezentativci i članovi hrvatskog tima pjevaju Thompsonovu "Lijepa li si". Riječ je o pjesmi kontroverznog hrvatskog pjevača u kojoj je jedan dio BiH pripojen Hrvatskoj. "Herceg - Bosno, srce ponosno", poručili su Hrvati slaveći trijumf nad Brazilom.
Herceg Bosna iz ove pjesme, srce ponosno, kako je autor otpjevao, zločinačka je tvorevina osnovanja s ciljem razbijanja BiH, a presuđena je u Haagu kao udruženi zločinački poduhvat.![]()
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Mozes li nam postaviti potencijalnu postavu nasih u pobjedi protiv Hrvatske? Ko bi mogao igrati? Cijenim tvoje postove.

Pa propali ko kauc u napadu. Izvjesni Lovro Majer im glavni baja gore.Bosanac1997 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 15:43Hrvatski napad je OCAJAN.
- GrimReaper
- Kontakt:
Da hoce Cazim ucerati im jos jedan gorio bi Hamburg ko svijeca hahah.
Life is temporary, but death is eternal.
FREE RUI PINTO.
FREE RUI PINTO.
Sudija malo silji rvatima,
Inace albanija nece pasti fizicki

Inace albanija nece pasti fizicki

Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Obrana je još gora, Albanski igrači potpuno sami i mogli su još zabiti da su bili prisebniji.Bosanac1997 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 15:43Hrvatski napad je OCAJAN.
Dalić s druge strane strane pokazuje svu limitiranost kao trenera sa ovakvom formacijom s obzirom na raspoloživi kadar koji ima.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.