RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Re: RŠD Velež Mostar
Da li može neko kontaktirati upravu Veleža i reći im da je sramota što se nisu oglasili povodom Vladića bez obzira šta neko lično mislio o njemu u novije vrijeme? Vladić je jedan on najvećih Veležovih igrača i red je da se oglase.
-
- Kontakt:
Stvarno se kod nas pretjeruje i u pohvalama i kritikama.Rodjenimostar je napisao/la: ↑19 jun 2024, 15:44Da li može neko kontaktirati upravu Veleža i reći im da je sramota što se nisu oglasili povodom Vladića bez obzira šta neko lično mislio o njemu u novije vrijeme? Vladić je jedan on najvećih Veležovih igrača i red je da se oglase.
Nema između
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
https://www.facebook.com/share/p/tm1xeXW8h3vbFFsG/Rodjenimostar je napisao/la: ↑19 jun 2024, 15:44Da li može neko kontaktirati upravu Veleža i reći im da je sramota što se nisu oglasili povodom Vladića bez obzira šta neko lično mislio o njemu u novije vrijeme? Vladić je jedan on najvećih Veležovih igrača i red je da se oglase.
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
-
- Kontakt:
Povjerljive stvari ne treba ovdje pisati, sve dok se ne obnovi nas forum. Ako ipak imate nesto, sto nije za javnost, ima pp. Toliko.
Mogao si prvo pitati da li se išta objavilo, jer vidiš kako se zatalasa masa.Rodjenimostar je napisao/la: ↑19 jun 2024, 15:44Da li može neko kontaktirati upravu Veleža i reći im da je sramota što se nisu oglasili povodom Vladića bez obzira šta neko lično mislio o njemu u novije vrijeme? Vladić je jedan on najvećih Veležovih igrača i red je da se oglase.
Klub se vrlo brzo oglasio nakon smrti popularnog Kulje.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Gori instagram profil našeg kluba od strane navijača AEK-a , biće da smo im jak komplex nabili
Opet podcjenjivanje, opet ponižavanje, i opet...

Opet podcjenjivanje, opet ponižavanje, i opet...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Ima li tog trenera? Pregovaraju li iskim?
Nema, Avdo će nas voditi u narednom periodu, da nas sjeti na stara vremena, i iz usta izvuče pokoju Avdo mjenjaj frazu.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
-
- Kontakt:
Dan te **** nosite ono smece stefu bulica od kluba , stetocina poserem mu se u usta. Doveo
nam "igraca" **** ih obojicu u usta i **** citavu upravu koja ga je pustila na stadion
nam "igraca" **** ih obojicu u usta i **** citavu upravu koja ga je pustila na stadion
-
- Kontakt:
Druže ako si kivan jer ti Pekušić i Kevelj nisu dali dnevnicu kao sto meni nisu, nemoj biti nećemo ih dobitiAntonioCapetti je napisao/la: ↑19 jun 2024, 16:14Dan te **** nosite ono smece stefu bulica od kluba , stetocina poserem mu se u usta. Doveo
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Sta xu bola bit kivan jesi dobar ti, zajebajes li se ilikillafrommanilla je napisao/la: ↑19 jun 2024, 16:18Druže ako si kivan jer ti Pekušić i Kevelj nisu dali dnevnicu kao sto meni nisu, nemoj biti nećemo ih dobitiAntonioCapetti je napisao/la: ↑19 jun 2024, 16:14Dan te **** nosite ono smece stefu bulica od kluba , stetocina poserem mu se u usta. Doveo
ne znas ko je Stefan Bulic... Moja upravo koga pustate, **** i njega i Armanda bobaja kojeg dovodi
-
- Kontakt:
Ma gadi mi se ko i tebi sve ovo sto doticni radi. Ali on gradi tribinu, pa mozemo malo i Stefu istrpitAntonioCapetti je napisao/la: ↑19 jun 2024, 16:22Sta xu bola bit kivan jesi dobar ti, zajebajes li se ilikillafrommanilla je napisao/la: ↑19 jun 2024, 16:18Druže ako si kivan jer ti Pekušić i Kevelj nisu dali dnevnicu kao sto meni nisu, nemoj biti nećemo ih dobitiAntonioCapetti je napisao/la: ↑19 jun 2024, 16:14Dan te **** nosite ono smece stefu bulica od kluba , stetocina poserem mu se u usta. Doveo
ne znas ko je Stefan Bulic... Moja upravo koga pustate, **** i njega i Armanda bobaja kojeg dovodi

Nece mu ovo proci. Koliko god mislio da ima podrsku, kopa sebi rupu. Ili ovo mozda i svjesno radi jer ce odleprsati na kraju mandata.
E, **** jedno ćelavo!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Zvanicno ljigavac bulic uvalio igraca. Potpisao danas.
Otislo se po Pateva, izgleda da je on novi trener.

Otislo se po Pateva, izgleda da je on novi trener.
-
- Kontakt:
Mislio sam stavit sliku njih dvojice s potpisa, al ne bi da trujem forum slikama ljigavca
Mozda je momak dobar, ima dobru statistiku u u19 ligi ali brate dje ces pravit saradnju sa bulicem pa makar ovaj messi bio. Isto **** ko onaj husaric.
-
- Kontakt:
Kakav Petev ovo ce biti zaustavljeno zivi bili pa vidjeli
Ovo nece ovako ici taman se stalo sa tribinom
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Apel veliki juniorima da prestanu trenirat i odbiju igrat sve dok im se konkurencije iz kojekakvih kozara dovode. Pustite nasu djecu da igraju!killafrommanilla je napisao/la: ↑19 jun 2024, 16:43Kakav Petev ovo ce biti zaustavljeno zivi bili pa vidjeli
-
- Kontakt:
Je li ti sad imalo jasnije?Cernica22 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 00:35Drug ja nikakav problem nemam da kazem kad nisam u pravu. Predstavlja se ovdje kao da mi imamo La Masiu pa potpis momka od 19 godina je oduzimanje vremena za igranje nasim vanserijskim talentima. Nema veze sutra smo rahat kad se Sikalu bude yebavalo od a do z pa udje Milak da to popravi.killafrommanilla je napisao/la: ↑19 jun 2024, 00:24Sutra kad ti potpise ovaj pa nam onda navedi zasto si potpisao njega, kvalitet je tu najmanje bitan kod ovakvih potpisa, samo ce ti se kazatiCernica22 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 00:21
E cuj imamo 3 klase bolje juniore![]()
Pa mi smo od Puce Levandovskog pravili pa smo uvidjeli da nema od njega nista.
Sutra da ne dodje niko za u21 pravilo ko ce zamijeniti Sikala i biti mu konkurencija na toj poziciji?
Jel negdje neko rekao da ce taj momak u19 bit jedino i krucijalno pojacanje? Ne moze vam Bog dragi ugodit kad se nekom na kosti naklatite. Niko ziv u gradu nije imao informacije za Mujana i neke prethodne dolaske , a sad odjednom svi sve znate.
Sutra cernica drug sutra se javi kad se decko uslika, pa nan reci u kojem smjeru idemo s ovakvim potpisom

Nisam htio pisati nista javno dok ne potpise, samo sam Killi javio u pp ali je brat poludio i napisao javno hahaha
-
- Kontakt:
Pucanje u koljena sami sebi. Ovo nisam vjerovao da cemo opet dozivit.
Korak naprijed nazad 3.
Dobro cu se priupitat za moju daljnu podrsku ovoj upravi kroz finansije i ostale projekte koje podrzavam vec godinama.
Neka im je sretno u buducem radu.
Korak naprijed nazad 3.
Dobro cu se priupitat za moju daljnu podrsku ovoj upravi kroz finansije i ostale projekte koje podrzavam vec godinama.
Neka im je sretno u buducem radu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.