FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Joj tuge Allaha mi
- PeppermintSA
- Kontakt:
Sva trojica potpisala
-
- Kontakt:
Nemoj poslije kao mi iznenađeni što ne možemo meda, kriv nam trener, krivi igrači.
Ovo su pojačanja za Gošk Gabelu i ne prave nikakvu razliku, igrali oni ili juniori svejedno.
Ovo su pojačanja za Gošk Gabelu i ne prave nikakvu razliku, igrali oni ili juniori svejedno.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Najboljih rješenja sa nula asistencija, a lik iz Slovenije napušta klub besplatno sa hrpom asistencija i dobrom igrom.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
JesamjunioR je napisao/la: ↑18 jun 2024, 13:48Ma ne znam što ste se nafurali da je ovaj put nesto drugačije ali nek vam bude...johntravolta123 je napisao/la: ↑18 jun 2024, 13:19100%
Niko nista ne zna i to je dobro ...
Ostalo samo nagadjanja i bacanje kosti da se krene pljuvat
Nova pojačanja...
1. Emil Rockov
2. A. Đ.
3. F.J.
Slobodno me citirajte kasnije![]()
3 objave u istoj minuti,ko ovako random udje na drustvene mreze isfurat ce se
Mislim da nismo nikad ovako "na kilu" dovodili ,valjda i to govori koliko dolaze na mala vrata bez nekih najava specijalnih .
Sretno momcima svakako.

Mislim da nismo nikad ovako "na kilu" dovodili ,valjda i to govori koliko dolaze na mala vrata bez nekih najava specijalnih .
Sretno momcima svakako.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Rockov eto hajde da ga vidimo možda i bude dobar, nekako bi volio da smo se onda i Rogića riješili da nam Mehić bude drugi golman ovako Rogić pokazao da mu pozicioniranje nije jača strana.MortemHz je napisao/la: ↑19 jun 2024, 16:04Def. vezni i lijevi vezni. Klub mu je bio slab ali je bio kapiten, standardan i imao je top statistiku. Relativno mlad, pozdravljam dovođenje ovakvog igrača.
Ne vidim kako će Rockov biti bolji od Ilieva a Rogić je teški propalitet. Jović mi nije nešto na prvu ali baš imamo problema na lijevoj strani a naša liga nije toliko zahtjevna pa možda i bude nešto od momka. Ne možemo suditi prije utakmica.
Dobro došli sva trojica.
Jovic odlicno pojacanje
Zadnja izmjena: hz033, dana/u 19 jun 2024, 16:08, ukupno mijenjano 1 put.
U novi boj ...
Ja evo pratim Sarajevo nekih 30-tak godina
Zna li neko nakon koliko godina se dodje tobe,pameti i skonta da od nas nikad nece biti normalan klub???
Zna li neko nakon koliko godina se dodje tobe,pameti i skonta da od nas nikad nece biti normalan klub???
Dovedeš Penerandu, koji bi trebao prepišati ligu a on ni ,,p" od pojačanja. Mislim da su nama bili pojačanja mnogi igrači od kojih se nije ništa očekivalo, nije samo kod nas nego i kod drugih ekipa u našoj ligi.Rule_hz je napisao/la: ↑19 jun 2024, 15:56kraljlavova je napisao/la: ↑19 jun 2024, 15:32Ovi sto ce potpisati danas nisu kvalitet za nas nije mi samo jasno ko ove igrače samo dovodi ovdje neko nije normalan
A ko su pojacanja za nas? Ajde da te realno onako pitam? Koga treba dovest a da je pojacanje? Dovedes igrace koji su najkonstantniji u svojim ekipama bili(izuzev golmana) koji je 2 sezone najbolji golman vojvodine bio kad su ljudi za nas svemirski brod bili a i sad su....dovedes najboljeg igraca ekipe koja je ispala koji spada u 10 igraca po korisnosti u citavoj srpskoj ligi... Ovaj bek ne moze biti gori od radovica da ga **** i mulalica.
- Maroon1946
- Kontakt:
Welcome svima 

Veznih sad imamo i viska: Mustafic, Julardzija, Buljubasic, Matanovic, Krdzalic, Mehmedovic i Djordjevic, plus Tabakovic i Hamzic
Zadnja izmjena: Nirton, dana/u 19 jun 2024, 16:11, ukupno mijenjano 1 put.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- PeppermintSA
- Kontakt:
“Najjaci prelazni rok u istoriji”, “neogranicen budzet Zekiću”, nastavite niz…
Kaka su ovo dva cigosa s Gorice dan te je bo.Ove sam vidjeo neki dan gore igraju picigena..Mirvicu ubleho
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Samo me interesuje ko radi transfere? Ocito neki menager iz Srbije.
Nek izrodi na dobro, al ne mirise tako uopste.
Nek izrodi na dobro, al ne mirise tako uopste.
- FKS -
ŽIVJET ĆE MAHALA!!!!!
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Trenutno korisnika/ca: adoado, bordobijeli, Dave, enzo1, ErosViverosViv, Evander, Maestro^^, N3R3D, plisek, SamoDaKazeem i 100 gostiju.