FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jović i Djordjevic odlicni igraci potvrdi mi jedan nas, igra Srbija ligu.
dobro dosli
dobro dosli
Dobrodošli momci nadam se da ćete nas popišati, klubu savjetujem da isključi komentare jer kada vidim onog degena Mirsada koji ne zna caps lock isključiti a nešto komentariše ne bude mi dobro
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Rockov mi djeluje kao pravo dobar golman.
- PeppermintSA
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sretno svima ali nisam nimalo optimistican...Ovo je sve rang 4.mjesta.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 19 jun 2024, 16:13, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ljepuškast ovaj Jović. Eventualno da ga pristavi nekoj od ovih rospija, pa da joj slomi srce i natjera je da se makne od kluba.. jedino nam tako može pomoći.
Rockov je qrčina od golmana. Đorđević možda, ali vjerovatno će se i on ispostaviti kao go qrac.
Bravo Mirva, popišam ti se u uho.
Rockov je qrčina od golmana. Đorđević možda, ali vjerovatno će se i on ispostaviti kao go qrac.
Bravo Mirva, popišam ti se u uho.
The saddest thing in life is wasted talent.
PeppermintSA je napisao/la: ↑19 jun 2024, 16:12Belgijanac zaduzen za transferegodinama prati desavanja u Pancevu pajel

-
- Kontakt:
Ti bas povjerovao o onako bolestan tekstić, eto ti dokaza kakvih nas imaPeppermintSA je napisao/la: ↑19 jun 2024, 16:09“Najjaci prelazni rok u istoriji”, “neogranicen budzet Zekiću”, nastavite niz…

Izvinjavam se na upadu, Buljubasic je prodan
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
Đorđević izgleda ko sitni diler sa Alipašina.
Racku branio prošle sezone kao mi ovdje, nula minuta. Mirva no limit
Racku branio prošle sezone kao mi ovdje, nula minuta. Mirva no limit

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Samo zapamtite šta ste sve pisali.
FK Sarajevo is pleased to present its Recruitment Department.
As a part of the club’s strategy to identify and attract talented players worldwide the Recruitment Department has been built in recent months under the leadership of Raymond Cottman, member of the Supervisory Board, and Matthias Leterme.
Toni Bilandžić as Head of Recruitment, will lead this department and will be supported by Tom L. (screener/scout), Jasmin Osmanović and Nenad Sarcevic (scouts).
We are very pleased to welcome these talented and ambitious people into our midst and we are eagerly looking forward to the future.
FK Sarajevo
President Ismir Mirvic
Kakvi komentari na zvanicnoj. Prvo da krenemo od sebe pa da komentarisemo Mirvica, Belgijanca i ostale. Fuj.
- PeppermintSA
- Kontakt:
- napoleon72
- Kontakt:
Ovakvi igraci od kojih se nista ne ocekuje mogu bas eksplodirat, al djeluje da su menadzerski igraci. Nismo se nikad nesto usrecili sa igracima iz Srbije, po pravilu su mudoviti al neprofesionalni, vole kafanu, vole bojkote, nemire. Nek je njima sa srecom, al treba od pocetka smanjit ocekivanja i skinut pritisak sa Zekica, jer sa ovako "nametnutim" igracima ni Murinjo ne moze nista.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Rogić izgleda više kao amater nego profesionalni igrač. Iliev barem ima neke kvalitete a ovaj ništa. Po meni je Šahinović bio bolji sa 18 godina i to kad je upisao prve minute. Baš baš loš golman.Hz1946 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 16:06Rockov eto hajde da ga vidimo možda i bude dobar, nekako bi volio da smo se onda i Rogića riješili da nam Mehić bude drugi golman ovako Rogić pokazao da mu pozicioniranje nije jača strana.MortemHz je napisao/la: ↑19 jun 2024, 16:04Def. vezni i lijevi vezni. Klub mu je bio slab ali je bio kapiten, standardan i imao je top statistiku. Relativno mlad, pozdravljam dovođenje ovakvog igrača.
Ne vidim kako će Rockov biti bolji od Ilieva a Rogić je teški propalitet. Jović mi nije nešto na prvu ali baš imamo problema na lijevoj strani a naša liga nije toliko zahtjevna pa možda i bude nešto od momka. Ne možemo suditi prije utakmica.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Davno dogovoren transfer u Besiktas, uskoro zvanično.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Ima li ih još u ovom autobusu iz Srbije? Na hajr i na dobro s ovim neograničenim ulaganjima.
Kako god, dobro došli u pravu raju i sretno.
Kako god, dobro došli u pravu raju i sretno.

Ma ja, lakse Rockova iskeširati koji bije branio godinu dana i više, nego za Karacica koji je provjeren golman, a nije imao toliku minutažu pored Marica
-
- Kontakt:
Sretno sve trojici,imam velika očekivanja od Djordjevica a i Jovic sam siguran da nije bezveze igrač,Rockov je upitnik ali mislim da će se i on dokazati,a vi ih sve požurite pa popljujte,izvrjedjajte,dajte grdne nadimke,cmizdravi pitari
Trenutno korisnika/ca: AVNOJ, benko21, feniksptica, MSOZ101, napoleon72, riki46, SamoDaKazeem i 42 gosta.