Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Samaraju ih igračima iz turske i saudijske lige...da malo proširimo.
Jasicu sretno! Basaksehir je dobar izbor za njega (bilo je boljih naravno). Klub je stalno u vrhu tabele. Ove godine igraju kval.u Konf.ligi.
Takodjer važno za njega - u tom klubu nema nekog pritiska s bilo koje strane i bit će mu lakše.
Mlad je i ako se pokaže medju onim starcima, može sebi dalje put lansirati. Do njega je. Ne do lige.
A on je sada tamo i zbog novca. I neka je. Bolji izbor od Wolfsbergera svakako. Volio bih i ja da je recimo u Salzburg otišao ali s obzirom na situaciju posljednjih mjeseci, najvažnije da je promijeno državu i popravio svoj status...ako se ozvanici ovaj posao, naravno.
Jasicu sretno! Basaksehir je dobar izbor za njega (bilo je boljih naravno). Klub je stalno u vrhu tabele. Ove godine igraju kval.u Konf.ligi.
Takodjer važno za njega - u tom klubu nema nekog pritiska s bilo koje strane i bit će mu lakše.
Mlad je i ako se pokaže medju onim starcima, može sebi dalje put lansirati. Do njega je. Ne do lige.
A on je sada tamo i zbog novca. I neka je. Bolji izbor od Wolfsbergera svakako. Volio bih i ja da je recimo u Salzburg otišao ali s obzirom na situaciju posljednjih mjeseci, najvažnije da je promijeno državu i popravio svoj status...ako se ozvanici ovaj posao, naravno.
Daleko od toga da je Turska liga idealna za mladog igraca ili top kvalitet lige ali mi opcenito nemamo srece s njom jer igrace koji tu dominiraju ne koristimo ili ne mozemo koristiti na pravi nacin.
Mi zavalimo Viscu na krilo i psujemo mu sto ne zna a u Turskoj se nadavao golova ali na otvoren teren. Hajradinovicu sto ne zna protiv Engleza ili Italije a vise je igrac koji ce podvaliti loptu kad vec imamo posjed.
Mi zavalimo Viscu na krilo i psujemo mu sto ne zna a u Turskoj se nadavao golova ali na otvoren teren. Hajradinovicu sto ne zna protiv Engleza ili Italije a vise je igrac koji ce podvaliti loptu kad vec imamo posjed.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
To govore iz tri razloga:
- ne znaju koju poziciju igra
- jer igra u turskoj ligi
- jer ne vide pored očiju
Isto je za Viscu bilo. Realno uz skromnu bazu iole kvalitetnih igraca, u ovim godinama nakon Brazila prati nas i da ovo sto imamo nisu kompatibilni zajedno. Dodaj trenere neznalice, osim Ivayla, i tek na kraju pristup igraca koji nije na 110% dobijemo odgovor zasto drugi sabijaju sa slabim igracima a mi ne.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Ja sam za to da se igraci iz turske lige ne pozivaju jer je to amaterska liga. Mozda bih jedino Dala pozivao jer je momak igracina i zasluzuje da igra u profesionalnoj ligi.
Mladi fudbaler je u nekoliko navrata objavljivao patriotske fotografije, davao naznake da mu je jedini cilj nastup za BiH.
Međutim, selektor mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine Igor Janković istakao je kako je FSBiH uradio sve što je u njegovoj moći, ali da Jašić ne želi promijeniti državljanstvo.
Još jedna vrlo bitna stvar tiče se špekulacija u vezi sa Adisom Jašićem. Naš savez je uradio sve da on promijeni državljanstvo, a on ga nije promijenio. Špekuliše se da ga ne zovemo, a on nema naše papire. Savez je uradio sve što je do nas, godinu dana pokušavamo da ga ubijedimo da zaigra za BiH, ali za sada rezultata nema – rekao je Janković za Mondo.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pusti to, Belmin je lijepo kod Makija objasnio sta je problem. Decko je povrh svega odbio poziv Rangincka rekavsi mu da zeli samo i samo igrat za Bosnu, ali ga u klubu od tog momenta konstantno ucjenjuju i zato nije dobijao pozive. Pa yebote, sto bi covjek ostao bez poziva za u21 reprezentaciju ako vec nije za A selekciju ako ne zeli za BiH igrat. Ne mozete rec da je sto nema kvalitet, a Omic igra za mladu Austrije koji ni po cemu nije bolji
Ja sam vala sit i ovog Jankovica, koga je sve zvao i ko je sve igrao u njegovom mandatu... Mozda je ciljao na to da je Adis trebao igrati za nasu mladu selekciju (ako moze igrati?), i logican neki zakljucak (ako je to u pitanju) zbog cega momak da to radi i rizikuje ionako ugrozen tretman u svojoj ekipi (samim tim i problemi u karijeri) zbog neke nebitne omladinske selekcije?
- Beduin
- Kontakt:
Otisao u Tursku ligu ili HNL isto nam ga dodje, znas da ce tesko tu napraviti nesto vrijedno pomena. Fujj liga.
Godine su na njegovoj strani, ako ne upadne u onu kolotecinu gdje nema nazad.
Godine su na njegovoj strani, ako ne upadne u onu kolotecinu gdje nema nazad.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Pogledah maloprije Podcast (IN)Direkt gdje je Dal Varesanovic bio gost.
Kaze da ima 2 konkretne ponude iz liga 5-ice.
Iako se turska liga do sada pokazala kao groblje talenata, mozda i Jasica procepi.
Kaze da ima 2 konkretne ponude iz liga 5-ice.
Iako se turska liga do sada pokazala kao groblje talenata, mozda i Jasica procepi.
Sigurno Dal ceka 3.ponudu iz lige petice da izvaze dobro. Jos kad bi dosla od Liverpoola..
Riad Suta blizu transfera u Zulte Waregem
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
Jučer gledam utakmice Turske i imaju baš puno igrača u prvih 11 iz njihovog prvenstva. Baš su dobro igrali.
Izgleda da ipak nije do lige, nego do kvalitete naših igrača.
Izgleda da ipak nije do lige, nego do kvalitete naših igrača.
Barba halali sto smo sumnjali.
Imat ce mjesto Petar Sucic u Hrvatskoj jer najmNje 3 ce otpast nakon EP Modric Brozovic Perisic
Zavisi kako se bude razvijao. Ne mora znaciti ako igra za Dinamo, da ce uspjeti u fudbalu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Baturina i Luka Sucic su zamjene za Modrica i Brozovica.
Ovo Evropsko je pokazalo da momci od 19 20g glavni su na terenu od Lamine Yamala Jude Belinghama Floriana Wirtza i Musiale do Arde Gulera tako da mi gledamo ko bebe za nase rep od 21g kazemo mlad je tek je poceo tipa Muharemovic
A dobro, vazda smo zaostajali za svim modernim stvarima, sto da ne i sa fudbalom? Samo, problem je sto ne mozes ocekivat da izbacis toliko dobre mlade igrace kad nemas uredjen sistem ****.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Atlanta, Beduin, Bing [Bot], bosnas_, darker10, Goalgetter, Iceplayer, KockarVicin007, komax, lol89, Nakata, nastrojeni21, Principatus, RacioEmocionalan, rukometubih23, safun79, SanaBosna, signalidunapark, skank, Soli, Tracy3McGrady i 168 gostiju.