killafrommanilla je napisao/la: ↑19 jun 2024, 17:20
Balorda je napisao/la: ↑19 jun 2024, 17:17
killafrommanilla je napisao/la: ↑19 jun 2024, 17:14
Naravno da nećemo. Sačekat ćemo još Dimitrija Dimića, evo Spahiju je malog već uzeo.
Što se tiče dominiranja juniorske lige, klub Erlinga Halanda iz Kozare je osvojio ukupno 12 bodova protekle sezone i završio UBJEDLJIVO zadnji na tabeli.
Osim što su završili zadnji, naši juniori su ih dobili 6:1 i 1:7.
Je li to dominacija? Imaš li još nešto da opravdamo ovo i da ne kidamo glave?
Opet kažem, nemam pojma kakav je, ali ako je toliko golova dao u tako lošoj ekipi, to mu onda još više daje na vrijednosti. Govorim generalno, dečko možda ne zna hodati u stvarnosti.
Što se tiče sendviča, nema potrebe za zaradom više, dovoljno sam zaradio u Hasićevom vidnogradu u njegov vakat. Ista je priča bila.
Kako brate, pa šta će mu dati na vrijednosti kad ekipa pati da bi on nabio neku statistiku. Dati golove u porazima 8:2 i 7:1 moze samo najmanje loš I kad protivnici naravno promijene svoje najbolje igrače. Pa logika nalaže da je tako.
Nisi ti ništa zaradio, Jole će malo sad da liječi svoje frustracije iz prošlosti ali ovo je crveni alarm. Itekakav crveni alarm, nikako situacija za "kontroliranje štete".
Dirnuo te moj komenar o damage control i to je ok, razumijem te, znaš da sam u pravu. Saradnja sa Bulićem nema veze sa tom situacijom i za svaku je osudu, ali ne i za
baklje i vile i spaljivanje vještica.. Uostalom, u svakom momentu smo imali menadžerske igrače u ekipi, a ovaj put nas više boli jer se radi o smeću Buliću.
Što se tiče ovog Bobaja, da se ne ponavljam, dobra statistika i loš menadžer, šta će biti vidjećemo, popast sigurno nećemo zbog igrača od 19 godina, ali možda hoćemo zbog pomahnitale rulje koja bi da kida glave radi igrača od 19 godina. Malo razuma ne bi škodilo.