NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Evo Fikro hoce da bude predsjednik skupstine
Dolaze dva igraca nova. Jedan iz TC koja je ispala u ovu ligu i jedan koji je igrao za klub koji je ispao iz ove lige (MDK).
Yebem ti drzavu

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
pogodices i ti jednom nesto, samo nemoj odustati
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Definitivno najgluplji covjek na kantonu. Tog puskom treba tjerati od kluba.
-
- Kontakt:
Nemoj tako, on je sada ( ne znam da li jos uvijek zvanicno ) savjetnik ministranebeskasila je napisao/la: ↑19 jun 2024, 17:48Nervira me njegova nepismenost. A i ponasa se kao da je nez ti ko, a ne obicni bilder koji ima fb stranicu hahah. Jaka licnost

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Ma dajte pustite te otpade, bas mi je drago sto nas ima poprilican broj ovdje vjerovatno smo najaktivnija tema, svasta bi se trebalo desiti sa Jedinstvom u ovih par dana, ne stedite ako sta znate, prava smo ekipa ovdje na forumu…
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Znas sta je meni drago, sto ovdje 90% svi dijelimo isto mišljenje. Svi smo za Jedinstvo onakvo kako treba da bude. Ali i o ljudima pored kluba, o ljudima iz grada imamo ista misljenja. Haha.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑19 jun 2024, 18:09Ma dajte pustite te otpade, bas mi je drago sto nas ima poprilican broj ovdje vjerovatno smo najaktivnija tema, svasta bi se trebalo desiti sa Jedinstvom u ovih par dana, ne stedite ako sta znate, prava smo ekipa ovdje na forumu…
Ja slabo mogu sta saznati o klubu, nisam trenutno u Bihacu, tako da pojma nemam ni od cega
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Fikro ima podršku SN-a za predsjednika skupštine 

To kad sam cuo nedavno…harden je napisao/la: ↑19 jun 2024, 17:51Nemoj tako, on je sada ( ne znam da li jos uvijek zvanicno ) savjetnik ministranebeskasila je napisao/la: ↑19 jun 2024, 17:48Nervira me njegova nepismenost. A i ponasa se kao da je nez ti ko, a ne obicni bilder koji ima fb stranicu hahah. Jaka licnost![]()

Kojeg Ministra ???Kajzer10 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 21:27To kad sam cuo nedavno…harden je napisao/la: ↑19 jun 2024, 17:51Nemoj tako, on je sada ( ne znam da li jos uvijek zvanicno ) savjetnik ministranebeskasila je napisao/la: ↑19 jun 2024, 17:48Nervira me njegova nepismenost. A i ponasa se kao da je nez ti ko, a ne obicni bilder koji ima fb stranicu hahah. Jaka licnost![]()
![]()
Ministarstvo za pitanje boraca, Almir onaj ne mogu mu se sjetiti prezimena.
Tutić.
Koji ce mu qurac Fikro ja se pitam ?
To treba neki od boraca biti,uzas tuga čemer jad!
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Juniori Rudara Kamengrad igraju finale doigravanja za juniorsku PL.Sigurno tu ima po neki igrač kojeg bi mogli dovesti kod nas
-
- Kontakt:
Pa eto uglavi se i Fikro, jos bi sad u Jedinstvo. Plus mu Emir daje podršku, ne mogu da vjerujem
Ma hajd predsjednik skupstine nije toliko ni bitan, mozda i najmanje bitna funkcija tu. Samo sto je lik javno plakao prije par mjeseci i dijelio rekvizite svoje jer mu Jedinstvo vise ne treba
Plus ne zna recenice sastaviti

Plus ne zna recenice sastaviti
Trenutno korisnika/ca: InatSilniBosanski i 5 gostiju.