Samo dva kvalitetna a fali nam pet šest kvalitetnihMostarac1974 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 10:07Daj prvo da mislimo kako ove izbacit iz ANDORE jer oni imaju ako se nevaram 6.000 koef. u Evropi i samim tim su po tome jači od nas.Ako bi i izbacili dobijamo veći za dogodine a onda se bakćat i pričat koga bi volili u 2 pretkolu.Korak po korak.Prvo trener,pa SD pa nadam se kvalitetna 2 igrača da će još doći i odradit pripreme što je moguće bolje i bez povreda ako Bog da.![]()
RSD Velež - Evropa
Re: RSD Velež - Evropa
E jesi se natovario Kevelju na kosti, koga ti predlazes da preuzme upravu?killafrommanilla je napisao/la: ↑19 jun 2024, 09:23BS Agency vrijedno radi na pronalazenju rjesenja i za Inter De Escalades ali i za sljedeceg protivnika u Evropi.
Konacno smo nasli pravu menadzersku agenciju koja okuplja najvece prospekte u regionu. A Kevelj kao stari fudbalski znalac ce da to sve poslozi za novog trenera.
-
- Kontakt:
Bilo koga ko ne šupljira navijačemagnum je napisao/la: ↑19 jun 2024, 12:17E jesi se natovario Kevelju na kosti, koga ti predlazes da preuzme upravu?killafrommanilla je napisao/la: ↑19 jun 2024, 09:23BS Agency vrijedno radi na pronalazenju rjesenja i za Inter De Escalades ali i za sljedeceg protivnika u Evropi.
Konacno smo nasli pravu menadzersku agenciju koja okuplja najvece prospekte u regionu. A Kevelj kao stari fudbalski znalac ce da to sve poslozi za novog trenera.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nesto znaš ili se samo nadaš?
Dakle po zadnjim informacijama OMP treba nam trener koji neće podviti rep nakon nepune sezone. To bi mu trebala biti referenca, ništa to što je bolji, ne pije vode...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Ispade da bi puno bolje bilo da nas je zapao jači protivnik u prvom pretkolu tj. neko sa većim koeficijentom. Što neko reče važno je izlaziti u kontinuitetu u Evropu.
-
- Kontakt:
Koliko god optimisticni bili i zajebavali se s njima zbog proslog puta, mislim da se u drugom pretkolu zavrsava nasa avantura jer su trenutno bas jaki, puno ozbiljniji nego onda.. malo falilo i da titulu uzmu
Sto ne znaci da necemo napunit opet Grbavicu i forzat do kraja
pa sta Bog da
Sto ne znaci da necemo napunit opet Grbavicu i forzat do kraja

Ma yebat cemo im majku majcinu nece znat sta ih je snaslo opetMostarwolf1981 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 15:13Koliko god optimisticni bili i zajebavali se s njima zbog proslog puta, mislim da se u drugom pretkolu zavrsava nasa avantura jer su trenutno bas jaki, puno ozbiljniji nego onda.. malo falilo i da titulu uzmu
Sto ne znaci da necemo napunit opet Grbavicu i forzat do krajapa sta Bog da

19V22
-
- Kontakt:
Mostar-Beograd-Atina
Ja mislim da je prilicno solidna cijena karata.
Oko 360 eura otprilike. Mo Bg 90 eura, 260 bg atina.MostarskiVelez je napisao/la: ↑19 jun 2024, 15:28Mostar-Beograd-Atina
19V22
-
- Kontakt:
Bila je 50 Mo-Bg.Cernica22 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 15:31Oko 360 eura otprilike. Mo Bg 90 eura, 260 bg atina.MostarskiVelez je napisao/la: ↑19 jun 2024, 15:28Mostar-Beograd-Atina
To poskupilo?
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Povratna buraz.Espiritosanto je napisao/la: ↑19 jun 2024, 15:32Bila je 50 Mo-Bg.Cernica22 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 15:31Oko 360 eura otprilike. Mo Bg 90 eura, 260 bg atina.MostarskiVelez je napisao/la: ↑19 jun 2024, 15:28Mostar-Beograd-Atina
To poskupilo?
19V22
-
- Kontakt:
A to,pa to je super.
Znam brat mi je u maju letio za Beograd govori 50 eura.
Hvala

I Mostarske kiše kao da su stale
-
- Kontakt:
Nas 4 kontamo preko Begisa. Ali nema sanse da imam muda rezervisat prije zavrsetka prvog kola
-
- Kontakt:
je li sluzbeno za stefu ili moram jos malo botovati da mi kevelj udijeli dnevnicuMostarskiVelez je napisao/la: ↑19 jun 2024, 17:27Nas 4 kontamo preko Begisa. Ali nema sanse da imam muda rezervisat prije zavrsetka prvog kola
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Bilo bi fino da malo vise bodris klub sa tribine a manje huskas i kenjas po raznoraznim drustvenim mrezama.killafrommanilla je napisao/la: ↑19 jun 2024, 17:29je li sluzbeno za stefu ili moram jos malo botovati da mi kevelj udijeli dnevnicuMostarskiVelez je napisao/la: ↑19 jun 2024, 17:27Nas 4 kontamo preko Begisa. Ali nema sanse da imam muda rezervisat prije zavrsetka prvog kola
Pitanje je ako uopste pratis klub prije Hasiceve ere. Sve su prilike da nisi.
Ali bar imas 10 000 komentara. Always look on the bright side of life. Tudu du du du
-
- Kontakt:
ma ne idem ti ja nikako na utakmice, ko ce to. od 2019 sam navijac velezaMostarskiVelez je napisao/la: ↑19 jun 2024, 17:37Bilo bi fino da malo vise bodris klub sa tribine a manje huskas i kenjas po raznoraznim drustvenim mrezama.killafrommanilla je napisao/la: ↑19 jun 2024, 17:29je li sluzbeno za stefu ili moram jos malo botovati da mi kevelj udijeli dnevnicuMostarskiVelez je napisao/la: ↑19 jun 2024, 17:27Nas 4 kontamo preko Begisa. Ali nema sanse da imam muda rezervisat prije zavrsetka prvog kola
Pitanje je ako uopste pratis klub prije Hasiceve ere. Sve su prilike da nisi.
Ali bar imas 10 000 komentara. Always look on the bright side of life. Tudu du du du
bio sam jednom nedje u po bosne kad je bilo dzaba sve prije toga
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Okej je. Poklapa se uz ovi 10 000 postova sto si napisao od prilike bas od tada nekada.
Sve ti se svodi na period Hasic/Kevelj. Razumijem onda tvoju frustraciju okej je. Navikao si na taj neki Velez sto je konstantno top i gdje se sve osim Evrope smatra kao veliki neuspijeh.
Sve ti se svodi na period Hasic/Kevelj. Razumijem onda tvoju frustraciju okej je. Navikao si na taj neki Velez sto je konstantno top i gdje se sve osim Evrope smatra kao veliki neuspijeh.