FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ðorić? Vukoja? Tarik Karić?
Ako su nam ovo pojacanja, ja sam zabrinut i za ovu sezonu...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Je li fakat?19vendetta87 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 17:40Ðorić? Vukoja? Tarik Karić?
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 19 jun 2024, 17:56, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- jointunija
- Kontakt:
Nemaš potrebe biti zabrinut,i da dođu nabrojani.19vendetta87 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 17:40Ðorić? Vukoja? Tarik Karić?
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Ko ostaje u ekipi?
To me prvo interesuje
Za sad zvanicno su otisli Dujmovic, Selimovic i Pavic
Mulalic se vraca 30.07 s posudbe
Efendic i Pasic su prebsceni u prvi tim
To me prvo interesuje
Za sad zvanicno su otisli Dujmovic, Selimovic i Pavic
Mulalic se vraca 30.07 s posudbe
Efendic i Pasic su prebsceni u prvi tim
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 19 jun 2024, 18:01, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Pratio si Djorica pa mozes osuditi da je bezveze? Tako su svi za Cavnica govorili pa ispade odlican nazad. Djoric pristojan igrac, ovo ostalo ne znam gdje si cuo, ali nije istina.19vendetta87 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 17:40Ðorić? Vukoja? Tarik Karić?
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Druze, znam kakav je bio kad je protiv nas igrao. Jest radilica i trci, ali nikakve pretjerane druge kvalitete nije pokazao u tim duelimaPablo11 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 17:59Pratio si Djorica pa mozes osuditi da je bezveze? Tako su svi za Cavnica govorili pa ispade odlican nazad. Djoric pristojan igrac, ovo ostalo ne znam gdje si cuo, ali nije istina.19vendetta87 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 17:40Ðorić? Vukoja? Tarik Karić?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Pa s obzirom da je u ovo vrijeme prošle godine došo rustemovic pa turanjanina, ovo je i dobro.19vendetta87 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 18:04Druze, znam kakav je bio kad je protiv nas igrao. Jest radilica i trci, ali nikakve pretjerane druge kvalitete nije pokazao u tim duelimaPablo11 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 17:59Pratio si Djorica pa mozes osuditi da je bezveze? Tako su svi za Cavnica govorili pa ispade odlican nazad. Djoric pristojan igrac, ovo ostalo ne znam gdje si cuo, ali nije istina.19vendetta87 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 17:40Ðorić? Vukoja? Tarik Karić?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Steta sto Mahmic nije ostao
Sto se tice Vukoje i Djorica nisam za da idemo u tom pravcu
Ali nodi se nista ne pita
Tako da vidjet cemo, mozda samo tripujem i ispadne dobro
Sto se tice Vukoje i Djorica nisam za da idemo u tom pravcu
Ali nodi se nista ne pita
Tako da vidjet cemo, mozda samo tripujem i ispadne dobro
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
E zamisli koliko si ti glup da mislis da je fakat tako. Jesi to ikad kontoNoDi80 je napisao/la: ↑18 jun 2024, 20:29Ovaj brat je naludji s dva profila isto pise i jos nije skonto hahah
Limvo sta si ti ovdje moderator neki?
Neki dan si se registrovao i vec red zavodis
To sto se druzis s mrmotom privatno ne znaci da mozes odredjivati ovdje
Ni ti ni bilo ko drugi
Bolje vam da ste virtu slusali na vrijeme ne bi ni u pola bili u situaciji kao sad
- jointunija
- Kontakt:
Mogao bi i jedan fin sponzor ubrzo a i generalni je u procesu.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
jointunija je napisao/la: ↑19 jun 2024, 18:24Mogao bi i jedan fin sponzor ubrzo a i generalni je u procesu.

European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Draze mi je takvi igraci da dolaze, nego da se najavljuju neke bombe pa na kraju propadne. Dosta je bolje kad ne ocekujes nista od njega, mogli bi imati fin stoperski par.19vendetta87 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 18:04Druze, znam kakav je bio kad je protiv nas igrao. Jest radilica i trci, ali nikakve pretjerane druge kvalitete nije pokazao u tim duelimaPablo11 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 17:59Pratio si Djorica pa mozes osuditi da je bezveze? Tako su svi za Cavnica govorili pa ispade odlican nazad. Djoric pristojan igrac, ovo ostalo ne znam gdje si cuo, ali nije istina.19vendetta87 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 17:40Ðorić? Vukoja? Tarik Karić?
Fk Željezničar.
- MocMahale444
Proglasit ce te pljuvacem19vendetta87 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 17:40Ðorić? Vukoja? Tarik Karić?

Nemas pravo na svoje misljenje.
Razumijem sto handre carapicu ali ostali nemaju zlu namjeru prema klubu kao hulahopkeC.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Sljedeća sedmica je ključna.jointunija je napisao/la: ↑19 jun 2024, 18:24Mogao bi i jedan fin sponzor ubrzo a i generalni je u procesu.
Armin Cibra je spreman da napusti Famos, samo kazem!!!
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Možemo li šta za Mahmića uraditi da ga vratimo?
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
-
- Kontakt:
Badzak je tu drug, jedan od kljucnih ljudi u trenutnom UO.MrAmarOsim je napisao/la: ↑19 jun 2024, 12:41Hipotetički, nek zeznu stvari, ko će ih razbucati? Pa mi se nismo mogli skupiti nedavno da one ublehaše predvođene Tanovićem "razbucamo" a kamoli šta više da tražimo i radimo. Osim toga, evo da ih razbucamo kako ti kažeš, koga dovesti poslije, Gredić ne može zbog posla, Badžak koji bi tu uvijek uskočio isto ne može jer bi ga otjerali. Jedino reciklirat Žuju ili Brkovića i njihovu ekipu, ili ovdje gluho bilo reciklirati jednu ljudsku spodobu, pa samo nakon novog rasula koja bi ta ljudska spoboda uradila ključ u bravu ubaciti.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑18 jun 2024, 21:10Pustite se gluposti ba, brukate se. Koga vise boli qrac, to su davno apsolvirane price. Ne budite Hulahopke. Podrzimo ove ljude u UO, iskreni su, nasi su i dobro su krenuli. Ako sta zajebu, razbucacemo ih svi zajedno, nije nikakav problem.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
Vratit ćemo ga
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
hahahah, ono ce nekog isprovociratPablo11 je napisao/la: ↑18 jun 2024, 21:08Samo im postaviti parolu da ih isprovociras.limvotehula je napisao/la: ↑18 jun 2024, 21:04**** te lobotomija mrtva! Davno sam se ja kacio sa lobotomcima i davno banove primao zbog njihovog jednoumlja! Nemoj da me **** za to, jer pojma nemas ko sam ja.Postujem i Amara i Senada, ne zelim nijednog da vidim u nasem klubu. Fino ti kazem, ja veze nemam sa tim pizdarijama.

General Rahima je prenio ako budes fin da ce napisati i imena pojacanja.ristagrad je napisao/la: ↑19 jun 2024, 20:20hahahah, ono ce nekog isprovociratPablo11 je napisao/la: ↑18 jun 2024, 21:08Samo im postaviti parolu da ih isprovociras.limvotehula je napisao/la: ↑18 jun 2024, 21:04
**** te lobotomija mrtva! Davno sam se ja kacio sa lobotomcima i davno banove primao zbog njihovog jednoumlja! Nemoj da me **** za to, jer pojma nemas ko sam ja.Postujem i Amara i Senada, ne zelim nijednog da vidim u nasem klubu. Fino ti kazem, ja veze nemam sa tim pizdarijama.**** i tebe i onoga ko ti daje informacije, klosaru raspali
Fk Željezničar.
Trenutno korisnika/ca: mavi, Napaceni87 i 43 gosta.