Ajla Alimanovic
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ne **** lijep, vec Husara
Kod mene zena nosala takve helanke brata mi
Kod mene zena nosala takve helanke brata mi
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Danas mi je malo teško.
Toliko materijala da ne znam gdje ću prije, privatna prćija Ismira Mirvića ili prćija Nermina Nikšića, opasna dilema.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kako proletiše dvije godine od ovog kultnog obraćanja, a danas je neuporedivo gore nego ovog jutra kad je osjetio potrebu da se obrati i kad mu je bilo malo teško.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ova izdrkotina nastala incestom idalje 24/7 o drugim klubovima, voli
NEMA NAZAD
Lik ceka 2030 godinu.
“Ambicija zvana vizija FK Željezničar 2030. sa ciljem ulaska u grupnu fazu Lige prvaka i “proizvodnje” minimalno jednog igrača iz našeg omladinskog pogona i Akademije koji će osvojiti Ballon d’Or (Zlatnu kopačku), po uzoru na slavnu Barsinu akademiju “La Masia” koja je u jednoj sezoni izbacila Iniestu, Mesija (Messi) i Čavija (Xavia) kao finaliste Ballon d’Or
“Ambicija zvana vizija FK Željezničar 2030. sa ciljem ulaska u grupnu fazu Lige prvaka i “proizvodnje” minimalno jednog igrača iz našeg omladinskog pogona i Akademije koji će osvojiti Ballon d’Or (Zlatnu kopačku), po uzoru na slavnu Barsinu akademiju “La Masia” koja je u jednoj sezoni izbacila Iniestu, Mesija (Messi) i Čavija (Xavia) kao finaliste Ballon d’Or

Hvala Ismire.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Je li realno da nas ovoliko brukaju.
Više Bošnjaka u Borcu nego kod boja fesa boja dresa.
Više Bošnjaka u Borcu nego kod boja fesa boja dresa.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nakon što sam isčitao temu Veleža, ne mogu se oteti dojmu da me ista malo podsjeća na temu samoprozvanih divova sa Kobilje Glave.
Ipak, ne mogu da razumijem onoliku histeriju. Nije sad da se desila neka katastrofa pa da onako kolektivno histerišu i traže glave. Saopštenje i Bulić suštinski ništa ne mijenjaju kod njih, osim što nama daju materijala da ih malo prckamo ovdje na forumu.
Ostavka trenera je ozbiljna stvar, ali oni su u ovom trenutku, uz Zrinjski, daleko najozbiljniji klub u ligi, finansijski stoje poprilično dobro, nisu dužni, gradnja ide planiranom dinamikom, imaju dovoljno para da dovedu dobrog trenera, par solidnih pojačanja i da nastave tamo gdje su stali. Velež već godinama ima mir, što je itekako potrebno u ovom blatu, a vidim da se svojski tude da razjebu taj mir.
Da se razumijemo, meni odgovara slab Velež, ali ne vidim razlog da neko bude toliko samodestrukivan.
Ipak, ne mogu da razumijem onoliku histeriju. Nije sad da se desila neka katastrofa pa da onako kolektivno histerišu i traže glave. Saopštenje i Bulić suštinski ništa ne mijenjaju kod njih, osim što nama daju materijala da ih malo prckamo ovdje na forumu.
Ostavka trenera je ozbiljna stvar, ali oni su u ovom trenutku, uz Zrinjski, daleko najozbiljniji klub u ligi, finansijski stoje poprilično dobro, nisu dužni, gradnja ide planiranom dinamikom, imaju dovoljno para da dovedu dobrog trenera, par solidnih pojačanja i da nastave tamo gdje su stali. Velež već godinama ima mir, što je itekako potrebno u ovom blatu, a vidim da se svojski tude da razjebu taj mir.
Da se razumijemo, meni odgovara slab Velež, ali ne vidim razlog da neko bude toliko samodestrukivan.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Bolje je odmah oplesti preventivno da im ne predje u naviku potpisivanje Bulicevih i Husarinih pulenaVirtu4l je napisao/la: ↑19 jun 2024, 21:58Nakon što sam isčitao temu Veleža, ne mogu se oteti dojmu da me ista malo podsjeća na temu samoprozvanih divova sa Kobilje Glave.

Odvikli smo se od ovog sljama, treba ih drzati sto dalje od kluba.
E ovako ti kreće raspad, vjeruj meni kao navijaču Željezničara. Bespotreban pritisak, nezadovoljstvo, stvore se klanovi - za i protiv, onda niko ne popušta, svi tvrdoglavi i samo se čekaju kiksevi da bi jedni uvijek dokazivali kako su u pravu. U pamet.MostarskiSin je napisao/la: ↑19 jun 2024, 22:03
Bolje je odmah oplesti preventivno da im ne predje u naviku potpisivanje Bulicevih i Husarinih pulena![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Znači vi ste se raspali?Virtu4l je napisao/la: ↑19 jun 2024, 22:05E ovako ti kreće raspad, vjeruj meni kao navijaču Željezničara. Bespotreban pritisak, nezadovoljstvo, stvore se klanovi - za i protiv, onda niko ne popušta, svi tvrdoglavi i samo se čekaju kiksevi da bi jedni uvijek dokazivali kako su u pravu. U pamet.MostarskiSin je napisao/la: ↑19 jun 2024, 22:03
Bolje je odmah oplesti preventivno da im ne predje u naviku potpisivanje Bulicevih i Husarinih pulena![]()

Zavisi šta misliš pod raspad. Ja sam mislio na raspad sistema, a ne treba biti previše pametan pa zaključiti da se kod nas svako malo dešava taj raspad sistema.
Velež ima kakav-takav sistem, za razliku od ostalih i kad to krene nizbrdo - teško se zaustavlja. Svaka vlast ima opoziciju, pa tako i Kevelj, a opozicija čeka ovakve situacije.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zemunci se uzyebali ?
- hordasDoboj
- Kontakt:
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
a ko ne bi realno...
Stize evropa, pola lige je igra a ti ne upalis reflektor od aprila do septembra.
NEMA NAZAD
Pa hoćemo li im halaliti ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.