Film i kinematografija
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Beduin
- Kontakt:
Re: Film i kinematografija
Watching dogs nije toliko los. Fina prica ispade.
Kung fu panda mi onako poslab ovaj 4. dio, najlosiji do sad. A generalno gotovim ove crtice.
Kung fu panda mi onako poslab ovaj 4. dio, najlosiji do sad. A generalno gotovim ove crtice.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Godzilla Minus One 

Ne bih da letim pred rudu, možda će biti dobar film, ali koji qrac je Ridliju Skotu trebao Gladijator 2.
Malo mi daje nadu to što je Denzel prihvatio ulogu.

Malo mi daje nadu to što je Denzel prihvatio ulogu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- JayCatwright
- Kontakt:
od zadnjih 10 filmova mu svakako valja jedan The Last Duel, doduše nisam gledao marsovca
Odlican film, samo im onaj sam kraj filma nije trebao. Ne mora sve biti happy ending
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Sa ove liste prvih 200 najprofitabilnijih filmova svih vremena se jasno vidi šta znači zarada i komercijala a ne umjetnost.
Fast and furious, kako su oni namuzli para, a filmove poslije petice kao da su djeca pisala. Dakle 5 filmova sve gori od goreg a ono svaki skoro milijarda.
Mnogim serijalima su prolazili jeftini trikovi, Twilight saga, Hunger games koji je nakon dobrog prvog dijela u trećem uradio jednu najbezobrazniju stvar, cijeli film je bio u jednoj prostoriji mračnoj, a oni su to prodavali kao blockbuster i okrenuli milijardu.
Previše superjunaka, nekako se to moglo i trpiti nekad, ali kako počeše sa filmovima za djecu gdje ubaciše sve junake na jedno mjesto, e to je već počelo baš s.ranje.
Evo nedavno sam gledao Wonder women, kako jeftin film, nabrzaka sklepan, isto kopija prvog kapetana Amerike, a evo vidim da je uspješno prošao.
Od svih serijala Harry Potter mi najviše opravdava svoju ulogu, jer je bilo tu kvaliteta, i zasluženu pažnju je dobio za takav tip filma. A od ovih sa vrha Titanic ispade i najbolji film. Nije loš nimalo film Titanic.
Fast and furious, kako su oni namuzli para, a filmove poslije petice kao da su djeca pisala. Dakle 5 filmova sve gori od goreg a ono svaki skoro milijarda.
Mnogim serijalima su prolazili jeftini trikovi, Twilight saga, Hunger games koji je nakon dobrog prvog dijela u trećem uradio jednu najbezobrazniju stvar, cijeli film je bio u jednoj prostoriji mračnoj, a oni su to prodavali kao blockbuster i okrenuli milijardu.
Previše superjunaka, nekako se to moglo i trpiti nekad, ali kako počeše sa filmovima za djecu gdje ubaciše sve junake na jedno mjesto, e to je već počelo baš s.ranje.
Evo nedavno sam gledao Wonder women, kako jeftin film, nabrzaka sklepan, isto kopija prvog kapetana Amerike, a evo vidim da je uspješno prošao.
Od svih serijala Harry Potter mi najviše opravdava svoju ulogu, jer je bilo tu kvaliteta, i zasluženu pažnju je dobio za takav tip filma. A od ovih sa vrha Titanic ispade i najbolji film. Nije loš nimalo film Titanic.
Meni mnogo dobar. Horor
- Maroon1946
- Kontakt:
Top filmoviDevedesetka je napisao/la: ↑10 maj 2024, 21:36
Ekstra film imaš osjecaj kao da gledaš jednu od onih tinejdzerskih komedija iz 90tih mislio sam da više nema rezisera koji mogu napraviti takav film.
E'o jos jedan od istog rezisera film koji ga je zapravo i probio isto kao i ovaj drugi film ima nešto u filmu što te tjera da se smiješ cijeli filmi više nego vrijede da se pogledaju.

Ako imas jos kakvih na ovaj fazon postavi

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
-
- Kontakt:
Onako na prvuManuel je napisao/la: ↑19 jun 2024, 21:37Top filmoviDevedesetka je napisao/la: ↑10 maj 2024, 21:36
Ekstra film imaš osjecaj kao da gledaš jednu od onih tinejdzerskih komedija iz 90tih mislio sam da više nema rezisera koji mogu napraviti takav film.
E'o jos jedan od istog rezisera film koji ga je zapravo i probio isto kao i ovaj drugi film ima nešto u filmu što te tjera da se smiješ cijeli filmi više nego vrijede da se pogledaju.![]()
Ako imas jos kakvih na ovaj fazon postavi![]()

Al' je mračniji...

Ovaj ima dosta sličnosti kao dinner in america
Jesi pogledao nešto od ovoga?
Nisam nista
Valja hvala ti taman
Valja hvala ti taman

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
-
- Kontakt:
- kraljttbvb
- Kontakt:
Neki sam film sinoć počeo gledati, ali ga nisam završio.
Na našem "Heroj ili kukavica" (Breaker Morant na eng.), australski film iz 1980. Sad ga nigdje ne mogu naci sa prevodom.
Gdje vi gledate, da pogledam ima li?
Na našem "Heroj ili kukavica" (Breaker Morant na eng.), australski film iz 1980. Sad ga nigdje ne mogu naci sa prevodom.
Gdje vi gledate, da pogledam ima li?
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.