Radobolja je napisao/la: ↑19 jun 2024, 21:24
Sto se ovolika hampa nije digla prije godinu dana kad je stefo doveo svog igraca u juniore.Sta radi propaganda pola vas pojma nije imalo da je mali golman Eldan stefin igrac!
Znas sta je sjeb, evo sam citavo popodne sjedio gledao klipove malog, rezultate statistike, pricao sa nekim srbima.
Momak je definitivno pod jedan bolji od bilo kojeg naseg juniora. Pod dva ako ga ovo sve ne sjebe ja mislim da ce iz inata momak kidati. Igrac kao igrac je znaci top. Dovedes tops strijelca iz juniorske lige. Znaci tako to rade sve najveci klubovi od Dinama do Reala ili Bayerna. Fenomenalno sve znaci. Jos ako uzmes u obzir da mu je ovo ucinak u najgoroj ekipi zamisli da je bio u Borcu ili Sarajevu?
MEDJUTIM. Opet kazem, da je Kylian Mbappe i hoce da igra djaba treba i mora se reci ne radi agenta. Jer ako krenes sa Bulicem i posao nije samo sa njim jer evo vidis veceras ovo predstavljanje Hasukica. Bulic i Husaric obadvojica tu na slikama. U ovome paketu sa ovim malim dobivas najgori sljam i olos BH Fudbala.