UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: UEFA EURO 2024.
Kako glupo Svica igra zadnjih 10 minuta
odustali od svoje igre, neko nabijanje i duge lopte gdje se najmanje snalaze, tacno kao naruceno za skote 
Valjalo bi da skoti uzmu ovo, da se zakuha.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Škotima je i bod odličan ovdje, zavise od sebe i ako uzmu Mađare prolaze u osminu kao trećeplasirani
Akanji sila, strašno u kakvog je igrača izrastao
Akanji sila, strašno u kakvog je igrača izrastao
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Svicarska ima odlicnu ekipu.Akanji je mozda i najbolji igrac.
Bit ce ih tesko pobjediti u nokaut fazi.
Bit ce ih tesko pobjediti u nokaut fazi.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Kako je Pep napravio masinu od Akanjia.
Ma nisu ni Skoti toliko losi. Realno u prvom mecu im usla dva prva suta prema golu, pa onda i crveni prije poluvremena. Ispalo bezveze da su krs.
Shaqiri će i u 50oj zabijati golčine za Švicu na prvenstvima.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Pa nisu losi, al nemaju srece koja je potrebna takvim ekipa na ovakvim takmicenjima. Npr. Slovaci imali tri suta protiv Belgije i uzese 3 ogromna boda. Belgija imala 15 suteva uz dva ponistena gola.
Veceas su Skoti imali 9 suteva plus pogođenu stativu, falio im je jos jedan gol, nemaju golgetera. Protiv mađara ce morati biti mnogo efikasniji, ali sa Che Adamsom- jako tesko
Malo se prepali domacina u prvoj utakmici. Sad kad proigraju moguce je i da izbace Madjare i prodju grupu kao treci.
Razocarala me Svicarska. Jedino se mogu iskupiti da dobiju Nijemce. Sutra navecer favorit turnira Italija unistava prljavu igru Spanaca.
Akanji ni 20 miliona nije koštao. Pep-Goat
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Ako Talijani dobiju Spance sutra, onda Baustelci pustaju u zadnjem kolu Svicarce.Zaniolo je napisao/la: ↑19 jun 2024, 23:18Malo se prepali domacina u prvoj utakmici. Sad kad proigraju moguce je i da izbace Madjare i prodju grupu kao treci.
Razocarala me Svicarska. Jedino se mogu iskupiti da dobiju Nijemce. Sutra navecer favorit turnira Italija unistava prljavu igru Spanaca.
Jest lijepo kako sam Virtuala blokirao. Vas ostale je uzitak citati.Judd je napisao/la: ↑19 jun 2024, 23:20Akanji ni 20 miliona nije koštao. Pep-Goat![]()
- JayCatwright
- Kontakt:
Tierney večeras najgori, pitam se što li 
Ja se ne sjecam njegivog gola da nije euro gol
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- BosniaBoston
- Kontakt:
Koliko se sjećam WC je počeo u potpuno obrnutom stilu, dosta teških neatraktivnih utakmica bez puno golova
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Tek poslije zadnjeg kola grupne faze možemo diskutovati o kvaliteti natjecanja.
Ako ispadnu Srbija i Hrvatska, možemo konstatovati da je natjecanje na doista visokom nivou.
Ako ispadnu Srbija i Hrvatska, možemo konstatovati da je natjecanje na doista visokom nivou.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Naprotiv, ocekujem najdosadniji dan i najlosije tekme do sada uz rezultate: 0-0, 0-1 i 1-0, bez nekih velikih voljnih momenata u prvoj tekmi, blagu dominaciju brita i klimavu pobjedu te jednu cigi-ligi utakmicu gdje ce spanci uvaljat jedan gol i to je to.akisarajevo92 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 20:01sutra najjaci dan na Euru
u 15h komsijski derbi i sav cirkus koji ide uz utakmice Srbije
u 18h repriza polufinala iz 2021, Danska - Engleska
u 21h europski klasik, Spanija - Italija
![]()
I da izgubite sve, zauvijek: za svoje Zmajeve!!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
Sutra pobjede Slovenije, Danske. Španija Italija 1x.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.