FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
78
35%

Ukupno glasova: 225

Amcho1
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Amcho1 » 19 jun 2024, 23:25

SamoDaKazeem je napisao/la:
19 jun 2024, 23:21
JuricaSpindl je napisao/la:
19 jun 2024, 23:07
Problem ste vi, navijači, jer živite u nekim fantazijama da Sarajevo može dovesti igrače Dinama, Zvezde, Partizana, Hajduka, itd.
Rekao bi covjek mi svaku godinu uzimamo duplu krunu, igramo grupne faze pa nam je sad kobajagi pojacanje iz surdulice kao "ispod časti". Spustite kriterije malo...
Naravno da ne može niti treba,ali bi trebalo da može zadržai Dala,Šahu,Buljubašića....a ne prodavati na prvu i mijenjati ih strašnim Matanovićima i ovim iz Surdulice.
A bgm koliko para imamo i kako se dičimo investitorima do sad bi trebali da smo nivo barem Osijeka no mi i dalje mudomod ovce.

Kad je ovo sve normalno kako to da Zekić ove u Osijek nedovede,u Sarajevo može samo sabur.
Zadržati Dala i Šahu? Tjerali ste ih životom. Kakve sam ogavne uvrede čuo za ovu dvojicu to nema ni u memoarima. Jako dvolično.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 19 jun 2024, 23:25

Harakiri79 je napisao/la:
19 jun 2024, 23:19
Ovaj Djordjevic je prije 3 godine potpisao za Pazar, bio predstavljen tamo, odradio par treninga i kad su vidjeli kakva je krampa otjeraju ga poslije par dana. Nadam se da se popravio u ove 3 godine i da sada vrijedi nesto.

Ovo sto u Srbiji lupaju cijene igracima na TM nek vas ne iznenedjuje, obicno pumpanje. Moje misljenje je da sve sto vrijedi u Srbiji da ne moze promaci Zvezdi, Partizanu, Cukarickom, TSC-u i Vojvodini. Sto oni ne uzmu ili ne pokazu interesovanje, vjerovatno je prosjek kakvog ima i u nasoj ligi
slika
E čuj vratili ga.. :urnebes: :urnebes:
The saddest thing in life is wasted talent.

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 19 jun 2024, 23:26

Amcho1 je napisao/la:
19 jun 2024, 23:25
Problem ste vi, navijači, jer živite u nekim fantazijama da Sarajevo može dovesti igrače Dinama, Zvezde, Partizana, Hajduka, itd.
Rekao bi covjek mi svaku godinu uzimamo duplu krunu, igramo grupne faze pa nam je sad kobajagi pojacanje iz surdulice kao "ispod časti". Spustite kriterije malo...
Naravno da ne može niti treba,ali bi trebalo da može zadržai Dala,Šahu,Buljubašića....a ne prodavati na prvu i mijenjati ih strašnim Matanovićima i ovim iz Surdulice.
A bgm koliko para imamo i kako se dičimo investitorima do sad bi trebali da smo nivo barem Osijeka no mi i dalje mudomod ovce.

Kad je ovo sve normalno kako to da Zekić ove u Osijek nedovede,u Sarajevo može samo sabur.
Zadržati Dala i Šahu? Tjerali ste ih životom. Kakve sam ogavne uvrede čuo za ovu dvojicu to nema ni u memoarima. Jako dvolično.
Nismo ih tjerali nego su ih tjerali.Zna se dobro ko i zašto.

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 19 jun 2024, 23:28

Evander je napisao/la:
19 jun 2024, 23:03
Al su se lezbe raspisale ovdje na forumu. Na silu pokusavaju lafo neku pozitivu da furaju, mada je svima jasno o cemu se ovdje radi. Zanimljovo ce biti citati kako ce ovi isti igraci "sporazumno se rastati sa klubom" na kraju slijedece sezone. Sve vec vidjeno milion puta.
Naravno, prosla sezona, amnezija, kao da se nije ni desila. LGBT dio foruma, koji je zivotom branio i Zlovenca i sve one parmake koje su doveli, nece ni A o tome i o bacenim parama, ogromnim parama. Sad ti isti zivotom brane ove menadzerske igrace, koji su dosli ko zna kojom linijom. Inace, nista protiv tih momaka, oni su kolateralna steta u ovom svemu i mozda zaista neko od njih i bude dobar. Sporan je nacin kako klub funcionise i kojom linijom su oni tu gdje jesu. Zoran ih nije odabrao niti poznavao sigurno.
Ovo sto se radi je pogubno za klub.
U suitini, kad krene sezona, sve ce biti puno jasnije. Zahebali su se ako misle da ce na jos neku suplju kupovati mir. Prekipilo je raji, a sto je jos gore, vecina je postala nezaintresovana i ravnodusna. Ne zele se vise nerviati radi prcije koju su od kluba napravili influenser i lgbt uprava.
Prosle godine si imao 20 000 ljudi na euro tekmi, ove godine nece biti ni 10 000. To je porazavajuca cinjenica.
Svi jedva cekamo utakmicu i ako nas ne pobijede tamo sa vise od dva razlike i ne bude kise bice 20 hiljada sigurno

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 19 jun 2024, 23:28

Kone imaju vise clanova od nas dok su u zoni ispadanja i u najvecoj krizi. Zamisli sta bi kod nas bilo da smo u toj situaciji ne bi bilo 1k ljudi na stadionu ne bi imali 3k clanova max. Al zato udjes na forum yebavanja majki svima redom tjeranje svih igraca trenera... I kaze nema napretka

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 19 jun 2024, 23:29

scholsey je napisao/la:
Harakiri79 je napisao/la:
19 jun 2024, 23:19
Ovaj Djordjevic je prije 3 godine potpisao za Pazar, bio predstavljen tamo, odradio par treninga i kad su vidjeli kakva je krampa otjeraju ga poslije par dana. Nadam se da se popravio u ove 3 godine i da sada vrijedi nesto.

Ovo sto u Srbiji lupaju cijene igracima na TM nek vas ne iznenedjuje, obicno pumpanje. Moje misljenje je da sve sto vrijedi u Srbiji da ne moze promaci Zvezdi, Partizanu, Cukarickom, TSC-u i Vojvodini. Sto oni ne uzmu ili ne pokazu interesovanje, vjerovatno je prosjek kakvog ima i u nasoj ligi
slika
E čuj vratili ga.. :urnebes: :urnebes:
Bolje da su doveli onog Ericka iz Posušja. Bar znamo šta može. Na hajr, smanjiti očekivanja ili povećati lexiliume. Ako kome bude trebalo ovo drugo, može se meni javiti, ne treba mu recept.

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 19 jun 2024, 23:30

Ljudi su dovedeni da bi se ugovor mogao raskinuti nakon pola godine. Neko ce sobro naplatiti raskid ugovora, a to sve na stetu kluba.

To se vec zna. Mirvic misli da smo mi budale.

Rekao sam prije nekoliko mjeseci, Mirvic ce pobjeci iz Sarajeva i drzave BiH. Zivi bili pa vidjelu.

Sto se prije svi dignete prije ce nam klub prodisati.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 19 jun 2024, 23:31

:(
jurisicduska je napisao/la:
19 jun 2024, 17:05
Ma fuj
Osjecam se zguzeno
Uzmi anti baby pilulu za svaki slucaj.
Zadnja izmjena: hz033, dana/u 19 jun 2024, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
U novi boj ...

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 19 jun 2024, 23:31

Izvinjenje ovim "braniocima" sto zelimo da nas klub bude iznad, sada vec redovno, i skoro ustaljenog 4.mjesta.
Gdje vec na polusezoni izgubimo svaku nadu za borbu za bilo sta, osim te borbe za 4.ili5.mjesto.

Da puno, trazimo i ocekujemo, narocito kad se zna ko zapravo vodi klub.
- FKS -

Seipronto
Kontakt:

Post Postao/la Seipronto » 19 jun 2024, 23:31

Ma ja, treba samo širiti defetizam...Tako ste pljuvali i Miloša Stanojevića kad smo ga doveli iz srbijanske lige pa se pokazao odličnim, prodali ga u Tursku za 200.000€

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 19 jun 2024, 23:33

napoleon72 je napisao/la:
19 jun 2024, 21:47
Tatamata1946 je napisao/la:
19 jun 2024, 21:44
Kakvi smo mi bolesnici i pacenici. Stid me sta sve nasi navijaci pisu na fb i ovdje
Idi Mirvicu sta ce ti sve ovo. Kazu "nasi navijaci" bolje nam je da krenemo iz kantonalne a nek Zeljo, Borac i ostali igra Premier ligu
:pray: :pray:
Zaboravljaju kes koji je dao kad su igraci odlazili kao da smo gubavi. Davno je trebao otici,koji ce mu k da ga svaki klosar sa markom u dzepu pljuje,da ga uci sta treba svakako za boljeg nismo,onda ce ove ublehe sa foruma da klub dignu na noge kao nekad,samo pojma nemam kad smo na nogama bili prije investitora

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 19 jun 2024, 23:33

Anex je napisao/la:
19 jun 2024, 23:04
E ne daj Bože da ovakvi navijači trebaju skupiti pare za nešto FKS bi se hladno ugasio,otjerat će se i Mirvić prije ili kasnije pa ćemo vidjeti o čemu ćemo onda a sada je gorući problem što je doveden igrač od milion eura a da nije ni minute odigrao
Ja mislim da su to sve navijači želje :urnebes: :mrgreen:

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 19 jun 2024, 23:34

Evander je napisao/la:
Al su se lezbe raspisale ovdje na forumu. Na silu pokusavaju lafo neku pozitivu da furaju, mada je svima jasno o cemu se ovdje radi. Zanimljovo ce biti citati kako ce ovi isti igraci "sporazumno se rastati sa klubom" na kraju slijedece sezone. Sve vec vidjeno milion puta.
Naravno, prosla sezona, amnezija, kao da se nije ni desila. LGBT dio foruma, koji je zivotom branio i Zlovenca i sve one parmake koje su doveli, nece ni A o tome i o bacenim parama, ogromnim parama. Sad ti isti zivotom brane ove menadzerske igrace, koji su dosli ko zna kojom linijom. Inace, nista protiv tih momaka, oni su kolateralna steta u ovom svemu i mozda zaista neko od njih i bude dobar. Sporan je nacin kako klub funcionise i kojom linijom su oni tu gdje jesu. Zoran ih nije odabrao niti poznavao sigurno.
U suitini, kad krene sezona, sve ce biti puno jasnije. Zahebali su se ako misle da ce na jos neku suplju kupovati mir. Prekipilo je raji, a sto je jos gore, vecina je postala nezaintresovana i ravnodusna. Ne zele se vise nerviati radi prcije koju su od kluba napravili influenser i lgbt uprava.
Prosle godine si imao 20 000 ljudi na euro tekmi, ove godine nece biti ni 10 000. To je porazavajuca cinjenica.
Hajd obrisi sline i idi se igrati !
U novi boj ...

JuricaSpindl
Kontakt:

Post Postao/la JuricaSpindl » 19 jun 2024, 23:34

Amcho1 je napisao/la:

Evo vidis, za Dala i Šahu sto se pisalo ja mislim da nije ni za najveceg dusmana ( ja sam prvi pisao za "mladunce" :roll: ) a sada prica, zasto smo ih prodali??

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 19 jun 2024, 23:37

Istinasamo123 je napisao/la:
19 jun 2024, 23:33
Anex je napisao/la:
E ne daj Bože da ovakvi navijači trebaju skupiti pare za nešto FKS bi se hladno ugasio,otjerat će se i Mirvić prije ili kasnije pa ćemo vidjeti o čemu ćemo onda a sada je gorući problem što je doveden igrač od milion eura a da nije ni minute odigrao
Odmah si se prepoznao,bravo

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 19 jun 2024, 23:38

bvsic je napisao/la:
19 jun 2024, 23:28
Kone imaju vise clanova od nas dok su u zoni ispadanja i u najvecoj krizi. Zamisli sta bi kod nas bilo da smo u toj situaciji ne bi bilo 1k ljudi na stadionu ne bi imali 3k clanova max. Al zato udjes na forum yebavanja majki svima redom tjeranje svih igraca trenera... I kaze nema napretka
To se ne može porediti.Mi imamo kule i gradove,oni u raspadu pa nas redovno otresu.
Naravno da shodno najavama kurava i dijasporca ljudi imaju veća očekivanja.
Neka napokon naprave klub pa ćemo vidjeti ko ima više,ovako smo bara bara sa njima jad mi bijeda oni.

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 19 jun 2024, 23:40

Poltronizam u FkS je na jako visokom nivou.

Dok je tako, yebacina nam je dobra.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 19 jun 2024, 23:40

Anex je napisao/la:
19 jun 2024, 23:37
Istinasamo123 je napisao/la:
19 jun 2024, 23:33
Anex je napisao/la:
Odmah si se prepoznao,bravo
To ti je jedini argument i rijec koju samo koristis na forumu.
Nisi drugo nista pisao,vecin je slijepa kod ociju samo vas 3-4 vidite...

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 19 jun 2024, 23:42

Amcho1 je napisao/la:
19 jun 2024, 23:20
Donekle mogu da razumijem raju jer svi su više popucali od čekanja da "krene", ali mora se priznati da mnogo visoko mišljenje imate o finansijskoj vrijednosti naše ekipe, a realna činjenica da je to u svijetu fudbala nažalost smiješno. Ne može se preko noći upumpati 50 milki ako nema jasnog povrata na investiciju, rast mora da bude kontinuiran u procentima godišnjim 10 % do 20%. Vrijednost igrača koji se trenutno dovode je svakako iznad prosjeka u našoj ligi.

Druga stvar što raji niko ne valja: Dudić, Mirza, Rožman, Husref, Pape itd, a sada je krenulo i prema Zekiću.

Od igrača da ne govorim,u prosjeku od 100 možda dva da nisu popljuvana. Provučeš kamion igrača i niko ne valja?

Zaključak je da smo teška sredina, a pokazatelj su igrači pa i treneri koji odu od nas da prodišu punim plućima i postaju nerijetko nosioci u ekipama gdje dođu.

U jednu ruku mi je drago što navijači nemaju visoka očekivanja od trenutnog rostera, možda baš to bude prekretnica da napravimo dobru priču. Kada smo god ušli euforicno od trenera do pojačanja sa igračima, uglavnom smo završili strmoglavo.

Pozdrav

PS: doveli smo dobrog golmana.
Napokon jedan normalan i realan post. Big like. Mnogi ovde zapravo samo trolaju, a pojedini znaju i zasto! Nije dzaba ovolika hajka na upravu, sve ima odredjeni cilj. Pljuje se bez osnova, najgore sto mnoga raja bez razmisljanja sta je pozadina nasjeda na trolanje. Ekipa se gradi te treba kontinuirano da raste. Treba strpljenja i vremena te iskusan trener tipa Zekica.
U novi boj ...

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 19 jun 2024, 23:43

hz033 je napisao/la:
19 jun 2024, 23:34
Evander je napisao/la:
Hajd obrisi sline i idi se igrati !
Majko rodjena neinteligentnih ljudi :rol:
Glupane, zaista mislis da ovakav debilan komentar od debilnog anonimusa na nekom forumu, bilo koga moze dotaci? Najozbiljnije te pitam.
Koliko ti je godina?

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Haksss, Imamkarbarum, maroon46 i 63 gosta.