FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Meni je ok da komentarisemo poslije 5 utakmica (ako novi igrac igra u kontinuitetu) pa da ga opletemo ovdje, jebt ga ne valja i vozdra. Ali ovo pljuvanje da momci nisu dres obukli je fakat ogavno, pa jbt kakva smo sredina jel moguce.
Mislim naravno da je Ismir kriv najvise jer su se ocekivala maksimalno podigla i sam podatak da bi sigurno popljuvali dolazak Corica za trenera a kod kona je recimo delirijum za tog istog trenera. Bas se ljestvica podigla.
Sa Penarande i Renana na Jovica i Djordjevica. A sto je najsmijesnije ubjedjen sam da ce pokazati vise nego sve i jedno izvikano ime..
Samo teren, sve ostalo je suplja prica..
Mislim naravno da je Ismir kriv najvise jer su se ocekivala maksimalno podigla i sam podatak da bi sigurno popljuvali dolazak Corica za trenera a kod kona je recimo delirijum za tog istog trenera. Bas se ljestvica podigla.
Sa Penarande i Renana na Jovica i Djordjevica. A sto je najsmijesnije ubjedjen sam da ce pokazati vise nego sve i jedno izvikano ime..
Samo teren, sve ostalo je suplja prica..
Trebala bi se naša skauting sluzba malo zaroviti medju ove Nepalce sto su dosli da rade za milju maraka.Mozda ima nekih talenata...
Koliko kmecavaca na jednom mjestu
68 utakmica u zadnje tri sezone, u Sloveniji i Mađarskoj, dakle jačim ligama od naše.Gledao sam ga i pratio prije toga u Mladosti, super je igrao, kao i u Domžalama, gdje je više puta bio u timu kola.To mu je uostalom i donijelo transfer u Mađarsku.Mislim, svako ima svoje mišljenje, po meni bi nam valjao, uz rad sa Zekicem bi dodatno napredovao.bvsic je napisao/la: ↑20 jun 2024, 08:56Enes Alic veci nivo od Jovica, ja se mogu kladit da mu nisi highlight pogledo a ne utakmicu kad igra. Jovic bez golova i asistencija je propalitet kojeg smo doveli a enes alic je veci nivo od njega koji isto nema ni gola ni asistencije + ne igra redovno o cemu mi pricamo ovde?
Djordjevic ce biti najbolji igrac lige.
Strasan tehnicar i odlican fudbaler, sa sjajnim pasom i pregledom igre.
Vjerovatno nema nekog ozbiljnog menadzera da bi biografija bila bolja.
Dobili ste ozbiljnog igraca. Ako ga povrede zaobidju bicete prezadovoljni.
Sto se Rockova tice karijera je u padu, vidjecemo.
-
- Kontakt:
Tatar je 1 od 200 koje je raja pljuvala i prekucali su ligu. Ostalih 199 su bili gori nego što se očekivalo. Nemoj da ti nabrajam Cruzove, Altiparmakovske, Nebojše Gavriće i ine igrače.
@shadows, fkt precjenjujete srpsku ligu i podjcenjujete bosansku ligu. Tu ti je to negdje kad skloniš prve tri ekipe vaše koje su ozbiljne ekipe, ovo ostalo u par grama.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- luckystrike
- Kontakt:
Bezveze se nervirate oko prinova. Dobro gore rece, nisu oni sebe doveli. Svako ide tamo gdje mu je bolje, tako su oni kod nas dosli. Treba se okrenuti onima koji su ih doveli i ko je aminovao transfere. Ovakvi igraci su se dovodoili kad smo bili bez para, jer je to mjerilo kvaliteta. Ja se ne sjecam bas da su se igraci iz srbije pokazali kod nas u ovih 25 godina recimo, rijetko koji, mozda na prvu Stojcev i djelimicno Komazec samo. A doslo ih je kamion. Ovo dovodjenje ovih izgleda na vrat, na nos, bez plana, samo da se dovede nesto. Raja generalno nisu zadovoljna a Mirvic nastavlja i dalje gdje stao, da syebaje klub. Ovo sto on radi meni znaci ne izgleda kao neko da ima dobre najmere, jako destruktivni potezi. E sad sta se iza brda valja.....
- belosevic23
- Kontakt:
da ce biti najbolji igrac lige, vec bi ga uzela vojvodina, cuka, tsc koji su trenutno daleko ispred nas.Shadows je napisao/la: ↑20 jun 2024, 09:27Djordjevic ce biti najbolji igrac lige.
CZ, Partizan, TSC, Čuka i Vojvodina su ekipe koje su bolje od svih nasih u ligi...sa ostalim bi se svim mogli nosati..ima puno klubova i velik fond igrača pa i dosta nekvaliteta u donjem dijelu tabele..i oni namjeravaju skratiti ligu u skorije vrijeme koliko sam citao
Ko biva sva trojica bi sigurno bili pojačanje.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 01:39https://www.transfermarkt.com/enes-alic ... ler/563194
https://www.transfermarkt.com/mirzad-me ... eler/52140
https://www.transfermarkt.com/renato-go ... ler/238058
Za skaute, ako slučajno u potrazi za novim talentima srpskog fudbala zalutaju na naš forum.

Dođe nam lik iz Srbije, ekipa mu jedna od slabijih - ne valja, ali zato može Mehanović, ekipa mu ispala iz lige. Ovo je logika pojedinih, ne moja.
Vojvodina i ostale nabrojane ekipe igraju u Srbiji, a mi igramo u Bosni i Heregovini.belosevic23 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 09:39da ce biti najbolji igrac lige, vec bi ga uzela vojvodina, cuka, tsc koji su trenutno daleko ispred nas.

Volim glabati velike pitarske kurcine
Đorđević ne djeluje uopšte kao loša opcija, nevjerovatno kolike se ovdje gluposti pišu.
Nisam ni ja za dovođenje polovnjaka iz Srbije al ovaj dečko izgleda sve samo ne polovnjak. Najbolji igrač ekipe, mlad, kapiten, 8 golova i 4 asistencije kao defanzivni vezni, eto i ta TM vrijednost koja zna prevarit al mora bit neki razlog zašto vrijedi milion eura. Očekujem da će dečko bit baš dobro pojačanje. Pančevo bi se borilo kod nas za Evropu sigurno.
Za ovu dvojicu drugih ćemo vidjeti, tu nisam ni ja optimista, ali hajde neće ovo bit jedina pojačanja.
Nisam ni ja za dovođenje polovnjaka iz Srbije al ovaj dečko izgleda sve samo ne polovnjak. Najbolji igrač ekipe, mlad, kapiten, 8 golova i 4 asistencije kao defanzivni vezni, eto i ta TM vrijednost koja zna prevarit al mora bit neki razlog zašto vrijedi milion eura. Očekujem da će dečko bit baš dobro pojačanje. Pančevo bi se borilo kod nas za Evropu sigurno.
Za ovu dvojicu drugih ćemo vidjeti, tu nisam ni ja optimista, ali hajde neće ovo bit jedina pojačanja.
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 20 jun 2024, 09:58, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Dobro je da nisu neki iz amerike transferi,ovo je sad sve ok

Ova trojica dovedena da odu na zimu "sporazumnim raskidom"
- hordasDoboj
- Kontakt:
Koje su do sad najavljene prijateljske?
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
UTA Arad iz Rumunije i Olimpija iz Ljubljane.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
„Ne razumeš ti mene, moja Vahdo, ja volim Sarajevo više nego sebe" - Asim Ferhatovic Hase
-
- Kontakt:
Hoce li konacno otici presmijesni Julardzija,Matanovic
Za njima nista bolji i Durakovic,Soldo…
Za njima nista bolji i Durakovic,Soldo…
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
,Morpheus je napisao/la: ↑20 jun 2024, 09:39Ko biva sva trojica bi sigurno bili pojačanje.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 01:39https://www.transfermarkt.com/enes-alic ... ler/563194
https://www.transfermarkt.com/mirzad-me ... eler/52140
https://www.transfermarkt.com/renato-go ... ler/238058
Za skaute, ako slučajno u potrazi za novim talentima srpskog fudbala zalutaju na naš forum.Hajde treći možda, ostala dvojica ne bih rekao.
Dođe nam lik iz Srbije, ekipa mu jedna od slabijih - ne valja, ali zato može Mehanović, ekipa mu ispala iz lige. Ovo je logika pojedinih, ne moja.Vojvodina i ostale nabrojane ekipe igraju u Srbiji, a mi igramo u Bosni i Heregovini.belosevic23 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 09:39da ce biti najbolji igrac lige, vec bi ga uzela vojvodina, cuka, tsc koji su trenutno daleko ispred nas.![]()
Vidjeli smo tu srbijansku ligu,dodje Fedja sa Besimom,Cosicem,Peceljom,Dadicem i prepisa ligu haman.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], bordobijeli, bvsic, Google Adsense [Bot] i 37 gostiju.