Jesteeee srce mi je na mjestu, ja sam ovo htioMostarskiVelez je napisao/la: ↑20 jun 2024, 12:14Veliko hvala Manillama,Behramima, Dermanovicima,Sar-Moronima i ostalim sto su huskali putem drustveni mreza od kada je dosla ova uprava sa Keveljom na celu. Dobili ste sto ste trazili. Sada uzivaj te.
Nadam se da vam je srce sada na mjestu.
I naravno ovaj olos sa foruma tipa Doks Musa i njima slicni. Placenici.
Hahahahahahaha. Sto je tjerao trenera i dovodio Bulica nego da se ispali? Hoces da kazes da nije znao da ce ulazak Stefana u klub i tjeranje klafurica prouzrokovati ovo?MostarskiVelez je napisao/la: ↑20 jun 2024, 12:20Nisi ga licno ti otjero. Ali vi kao masa sto prijetite njemu. Psujete mu djecu i mrtve na komentarima na Fejsbuku. Komentari tipa tvoga jucer celava ckapi. Prijetnje upravi. Vidio svojim ocima. Huskate. Lazete. Petljanci i mazlumi. Sto to treba Rahimicu sto okrece stotine miliona KM godisnje? Ili Trbonji sto je top 3 mocna zena u drzavi ili Kevelju. Ljudima to jednostavno ne treba.
Uglavnom otisli su. Sad ce sve biti med i mljeko.
Zivota mi barem 30 takvi komentara jucer. Od kojih poznajem bar 25. Uzas. Odron.Zidnisatzidni je napisao/la: ↑20 jun 2024, 12:25Ko god psuje po ovim komentarima na fbu djecu i tako to
JeVem mu oca, majku, ženu, djecu i komplet familiju
Čergari oni sa dna kace
Pizda vam materina gubarska 10 kafa ćete popit danas i žugat na svakog al nećete kupit člansku firauni
Pu
Od tih 30 28 kad ih pitaš jesi izvadio člansku odgovori saMostarskiVelez je napisao/la: ↑20 jun 2024, 12:27Zivota mi barem 30 takvi komentara jucer. Od kojih poznajem bar 25. Uzas. Odron.Zidnisatzidni je napisao/la: ↑20 jun 2024, 12:25Ko god psuje po ovim komentarima na fbu djecu i tako to
JeVem mu oca, majku, ženu, djecu i komplet familiju
Čergari oni sa dna kace
Pizda vam materina gubarska 10 kafa ćete popit danas i žugat na svakog al nećete kupit člansku firauni
Puz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.