Kakvi debili nestvarno

Nije. Njemu je prilaz stadionu i svemu sto ima veze s Velezom zabranjen.
Isfurale krpe pa presli na trenere
MostarskiSin je napisao/la: ↑20 jun 2024, 12:46Slijedi jos vece ludilo kad predstave Klafurica kao novog trenera![]()
Nema sta, vidi se da baratas pravim informacijama. Neka Kevelj samo predje u SDP i sve probleme ce rijesiti.MAMINHO66 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 12:59Izmedju Niksica i Covica ne funkcionise tako dobro kao prije. Kevelj je tu bio kao neki posrednik izmedju njih dvojice, posto nije iz njihovih stranaka, on je iz SDA. Velez ce imati velikih problema ako on ode. Mislim da ce ga uspjeti nagovoriti da ostane samo ako mu ponude nesto bas primamljivo, znaci neki anti-dron sistem ili eventualno jaku proviziju od Bulicevih igraca. Kljucno je da Admir Rahimic sada odigra kako treba, covjek je multi-milijarder i lako ce rijesiti sve ovo samo ako mu se dopusti.
Bolje ti je da podsjetis ove iz svog kluba kako se dovodi kvalitetan igrac, cini mi se da su zaboravili. Valjat ce gledat Zelju na tabeli ispred vasmosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 13:02Da podsijetimo ove mostarske botove sta smo pricali za Kevelja?
To nema sanse da se desi.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑20 jun 2024, 13:08Nema sta, vidi se da baratas pravim informacijama. Neka Kevelj samo predje u SDP i sve probleme ce rijesiti.MAMINHO66 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 12:59Izmedju Niksica i Covica ne funkcionise tako dobro kao prije. Kevelj je tu bio kao neki posrednik izmedju njih dvojice, posto nije iz njihovih stranaka, on je iz SDA. Velez ce imati velikih problema ako on ode. Mislim da ce ga uspjeti nagovoriti da ostane samo ako mu ponude nesto bas primamljivo, znaci neki anti-dron sistem ili eventualno jaku proviziju od Bulicevih igraca. Kljucno je da Admir Rahimic sada odigra kako treba, covjek je multi-milijarder i lako ce rijesiti sve ovo samo ako mu se dopusti.
To Ćorić ima čarobni štapić?magnum je napisao/la: ↑20 jun 2024, 13:08Bolje ti je da podsjetis ove iz svog kluba kako se dovodi kvalitetan igrac, cini mi se da su zaboravili. Valjat ce gledat Zelju na tabeli ispred vasmosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 13:02Da podsijetimo ove mostarske botove sta smo pricali za Kevelja?![]()
Sta ce mu carobni stapic pored pojacanja iz Surdulice i Panceva. Nastavite li dovoditi ovakve igrace a mi bar malo bolje nego dosad bice nam bara-bara kadar tako da je sve moguce, sve zavisi od iducih mjesec dana.Shategabri je napisao/la: ↑20 jun 2024, 13:16To Ćorić ima čarobni štapić?magnum je napisao/la: ↑20 jun 2024, 13:08Bolje ti je da podsjetis ove iz svog kluba kako se dovodi kvalitetan igrac, cini mi se da su zaboravili. Valjat ce gledat Zelju na tabeli ispred vasmosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 13:02Da podsijetimo ove mostarske botove sta smo pricali za Kevelja?![]()
Štilić našao izvor mladosti?
Hvala na komplimentu da sam dečko <3MAMINHO66 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 13:15To nema sanse da se desi.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑20 jun 2024, 13:08Nema sta, vidi se da baratas pravim informacijama. Neka Kevelj samo predje u SDP i sve probleme ce rijesiti.MAMINHO66 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 12:59Izmedju Niksica i Covica ne funkcionise tako dobro kao prije. Kevelj je tu bio kao neki posrednik izmedju njih dvojice, posto nije iz njihovih stranaka, on je iz SDA. Velez ce imati velikih problema ako on ode. Mislim da ce ga uspjeti nagovoriti da ostane samo ako mu ponude nesto bas primamljivo, znaci neki anti-dron sistem ili eventualno jaku proviziju od Bulicevih igraca. Kljucno je da Admir Rahimic sada odigra kako treba, covjek je multi-milijarder i lako ce rijesiti sve ovo samo ako mu se dopusti.
Kevelju je SDA dala sve, pa i diplomu. Imao je on ponuda i od SDP-a i od NiP-a, ali uredno ih je sve odbio. Odan je ideji i filozofiji SDA. Privatno smatra Niksica najvecim komunistickim drzavnikom jos od Tita, on je licno napisao ono saopstenje od neki dan, a Nedim lektorisao i dodatno nakitio. Medjutim, nikad to ne bi izjavio javno, ne zeli da ugrozi buducnost stranke, pa ako hoces i drzave.
Jos nesto je vazno napomenuti. Forumas RainMan, koji je u UO Veleza, je decka pod nickom Balorda preporucio na jednu funkciju u klubu, uskoro ce se znati vise. Onaj Campobello je dobio na neodredjeno jer se bas iskazao tokom ove sage oko Klafurica i Bulica. Tako da, budite sigurni da se sve prati i da ljudima itekako smetaju uvrede i psovke.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Beli98, gh0stHZ, Grk1234, Hrammm1921, Imamkarbarum, tutankamon1905 i 116 gostiju.