Sredi prvo svoju avliju pa gledaj komšijinu. Ili barem prenesi tome čije ime i prezime koristiš.IsmirMirvic je napisao/la: ↑20 jun 2024, 14:08Podsjecam vas na ovaj post:
Neki su odmah prepoznali potencijal mladog Al Jabera, ali nije bilo nacina da se realizuje. Sada navodno postoje izuzetno jake ponude iz inostrastva, toliko jake da bi se mogao oboriti rekord lige, ali da ne prejudiciramo, mozda se izjalovi, mozda nije bas tako kako se prica.IsmirMirvic je napisao/la: ↑03 okt 2023, 12:03Pitanje za bolje informisane navijace FC Zeljeznicar.
Da li bi vas klub prihvatio na zimu offer gradskog rivala za Abdulmalika Al-Jabera u iznosu od nekih $250k? Nije provokacija, govorim o hipotetickom scenario.
Pozdrav!
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Ne postoji ni jedan klub u BiH koji se ne vodi na horuk indijanski način...
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
IsmirMirvic je napisao/la: ↑20 jun 2024, 14:08Neki su odmah prepoznali potencijal mladog Al Jabera, ali nije bilo nacina da se realizuje. Sada navodno postoje izuzetno jake ponude iz inostrastva, toliko jake da bi se mogao oboriti rekord lige, ali da ne prejudiciramo, mozda se izjalovi, mozda nije bas tako kako se prica.
Svi su prepoznali potencijal Jabera, svi osim Brune Akrapovića.
On je potpisao 2+1, s tim da to +1 uvijek može biti zamka. Ako aktiviramo dodatnu godinu ugovora onda bi mogao otići za ozbiljan novac. Ponovo je odigrao par sjajnih utakmica za reprezentaciju. Sve ukazuje na to da bi sljedeće sezone mogao eksplodirati.
Kod njega mi je uvijek bilo čudno to da ga se Dinamo prelako odrekao. Oni bi ga ostavili da su mogli procijeniti da će uzeti i 100 hiljada eura na njemu, ali iz nekog razloga nisu. Živo me zanima zašto. Možda zato jer je fizički poprilično inferioran, ali to se da popraviti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa zbog cega covjeka otpustise? Izvukao maksimum iz tima. Ligu svakako ne bi ni uzeli. Taman pomislis da u ligi ima jedan makar malo ozbiljan klub i oni te demantuju...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Iskreno komsija ja sam mislio da ste vi digli nivo iznad ovog ciganluka, ali hvala Bogu prevario sam se.
19V22
Ma jok, sve ti je to isti k****
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Yebo ti FC Željezničar ženu, nabijem te na qrac srpskih bojaIsmirMirvic je napisao/la: ↑20 jun 2024, 14:08Podsjecam vas na ovaj post:
Neki su odmah prepoznali potencijal mladog Al Jabera, ali nije bilo nacina da se realizuje. Sada navodno postoje izuzetno jake ponude iz inostrastva, toliko jake da bi se mogao oboriti rekord lige, ali da ne prejudiciramo, mozda se izjalovi, mozda nije bas tako kako se prica.IsmirMirvic je napisao/la: ↑03 okt 2023, 12:03Pitanje za bolje informisane navijace FC Zeljeznicar.
Da li bi vas klub prihvatio na zimu offer gradskog rivala za Abdulmalika Al-Jabera u iznosu od nekih $250k? Nije provokacija, govorim o hipotetickom scenario.
Pozdrav!
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Petrovic pregovara sa Velezom 

- svrakino1921
- Kontakt:
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Zatso Al Jaber nije dobijao priliku kod Klauna i Akrapa, da li je ikad razrijesena ta misterija? I najveci laik je odmah vidio da tu ima odlicnog materijala. Nemam pojma je li istina da stizu tako jake ponude, ali uopste me ne bi zacudilo. Jozaku spomenik trebate dici, a i Dini koji mu je dao da igra.
Bgm bi zeljo dobar poso mogo napraviti. Jel to Amar namiriso pa htio debelo dupe opet da u klub uvali (ne bi me cudilo).
Potez zrinjskog u najmanju ruku jako cudan.
Potez zrinjskog u najmanju ruku jako cudan.
-
- Kontakt:
Idealna prilika da Željeznicar osvoji titulu. Najbolje ekipe BiH su promijenile trenera. Jos kada legne milion od Al-Jabera Želju možemo svrstati u glavnog favorita za titulu.
A o polijevanju livade kiselinom, napada dronovima, upadanja kalašima u obiteljske kuće - zatišje otkad se dokazalo da nema grama istine u ničemu od toga. Svaka čast pripadnicima RA i omanjem klubu sa livade.
A bilo je priče "pričekajte sve će izaći na vidjelo" i izašlo je poodavno. Nasta muk.
https://zrinja.com/nebom-lete-dronovi-i ... MTZieXRlcw
A bilo je priče "pričekajte sve će izaći na vidjelo" i izašlo je poodavno. Nasta muk.
Cuj zrinja.comVasilije je napisao/la: ↑20 jun 2024, 15:42A o polijevanju livade kiselinom, napada dronovima, upadanja kalašima u obiteljske kuće - zatišje otkad se dokazalo da nema grama istine u ničemu od toga. Svaka čast pripadnicima RA i omanjem klubu sa livade.

-
- Kontakt:
Sad kad Petrovic preuzme Velez
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 30 gostiju.