RŠD Velež Mostar

Gr0hot
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la Gr0hot » 20 jun 2024, 14:56

Espiritosanto je napisao/la:
20 jun 2024, 14:49
Hasićevci će ostati na ovom forumu a Keveljovci preći na drugi novi.
Na koji vas to klub podsjeća :rol:
Mene to najvise na rijec tobejarabi baca

MostarskiVelez
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiVelez » 20 jun 2024, 14:57

killafrommanilla je napisao/la:
20 jun 2024, 14:54
ja sam zapravo kevelj i ovo je sve moja nova false flag operacija :mrgreen:
Bro da vidis ljepote na Bunici danas. Izadji malo na zrak gdje god da se nalazis. Odmori malo. Mozda koja casica gemista. Kaj ne?

Gr0hot
Kontakt:

Post Postao/la Gr0hot » 20 jun 2024, 14:58

:damn:
20 jun 2024, 14:54
ja sam zapravo kevelj i ovo je sve moja nova false flag operacija :mrgreen:
Vrati Klafa zaceraj slinavca i fejkana
i uozbilji se da se za Andoru spremamo 😎👍

RedDevil2281
Kontakt:

Post Postao/la RedDevil2281 » 20 jun 2024, 15:01

Story Slaviše Radovića od danas. Da li to dobijamo novog-starog najboljeg beka u ligi?

slika

Cernica22
Kontakt:

Post Postao/la Cernica22 » 20 jun 2024, 15:02

MostarskiVelez je napisao/la:
20 jun 2024, 14:40
Da.

A Hasic sve posteno steko. Uredno placa radnike i porez. Uzunovica doveo ja mislim jos je na robiji pokro Boga oca. Bivse Tane Pike da ne spominjem.
Bjeri bola uozbilji se.
Lupas ko maksim po diviziji. Uzunovic bio mjesec u pritvoru istraznom, vise dana nije odrobijao, a sta je para preko Bosnalijeka ugurao u klub Bog zna. Ne treba ljudima koji su dosli u klub kad je cijeli grad bjezao od njega etikete lijepiti niti se treba polarizocati na bilo cije strane. Svi su tu zbog Veleža, a i nas treba da zanima samo stabilan Velež, za ostalo me qrac boli eto ih tamo nek se oni nadmecu ko ce vise za Velež uraditi.
@rodjeni moze telegram grupa ako nas ima 7,8 najmanje nema smisla inace.
19V22

DzananMusa11
Kontakt:

Post Postao/la DzananMusa11 » 20 jun 2024, 15:08

Koji ste vi cirkuz od likova.

Eno kažu Bil Gates zatvorio Microsoft jer mu je neko napisao u referenci da nesto ne valja, naljutio se i rekao sad nećete nikako.

Tražite dežurnog krivca u Klafu isto ko što ste ga našli u Feđi.

Uvijek je trener kriv, nije kriv onaj ko ti daje sendvič, ima smisla.

Ako niko nije iznad Veleža, kako to da Kevelj jeste ?

Pa kaže lik ne trebaju se navijači pitatit niti ih treba fermati. Majstore, fudbal se igra radi navijača, šta misliš što sponzori ulažu pare u klub? Bacaju pare? Ne nego je to reklama za ljude koji gledaju taj klub. Ako navijači okrenu leđa Veležu misliš li da će postojati nakon jedne samo godine ? NEĆE.

Al ajde pustit ćemo Kevelja da radi šta hoće, šta ćemo ako on ode, jer svi su zamjenjivi, osim Kevelja ( u ranijem slućaju Hasića). Ybni obožavaoci lika i djela ili sendvičari. Vama je sve preće od Veleža !!! Sramite se !

VVM
Kontakt:

Post Postao/la VVM » 20 jun 2024, 15:08

RedDevil2281 je napisao/la:
20 jun 2024, 15:01
Story Slaviše Radovića od danas. Da li to dobijamo novog-starog najboljeg beka u ligi?

slika
Mozda ga fedja dovede u svoj klub, pisali su da hoće Zeljkovića, okuplja staru raju, trebao je i hasanovica na vrijeme
Zadnja izmjena: VVM, dana/u 20 jun 2024, 15:37, ukupno mijenjano 1 put.

MostarskiVelez
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiVelez » 20 jun 2024, 15:10

Pa to i ja pricam Cernica.

Zato podrzajem Kevelja i ovu upravu. Zato sam i branio Pekusica Husnica Hasica.

Ali da su od Boga dati bilo ko od njih nisu.

Isto i za trenere. Stajao sam Osima Klafija cak i Feju. Jer dok brane boje Veleza nasi su. A to radi ova uprava komplet. Kao i prijasnja.

Da biram izmedju Hasica i Kevelja komandat je moj izbor. Ali covjek nije htio Boze moj ima ko hoce.

Radobolja
Kontakt:

Post Postao/la Radobolja » 20 jun 2024, 15:54

Ma nema potrebe dalje raspravljati covjek mrzi Kevelja i da mu dovede sad Halanda isto bi bilo.Ma nema Hasic je preposten nemoj te mi te price ko je imalo u tim vodama zna kako je i on tendere dobijao.I iskreno zelim mu sve najbolje ali me **** zaboli sad za njega i za svakoga ko nije trenutno u Velezu.A u ostalom protiv koga je ono RA pravio parole😉

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 20 jun 2024, 16:00

kakve se bombe ovdje bacaju šta je ovo

Deco
Kontakt:

Post Postao/la Deco » 20 jun 2024, 16:03

A ljudi dragi, ovim postovima me u depresiju baciste, sta vam je ?!?! Lagano samo lagano biti ce okej. MUSVDG

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 20 jun 2024, 16:18

Radobolja je napisao/la:
20 jun 2024, 15:54
Ma nema potrebe dalje raspravljati covjek mrzi Kevelja i da mu dovede sad Halanda isto bi bilo.Ma nema Hasic je preposten nemoj te mi te price ko je imalo u tim vodama zna kako je i on tendere dobijao.I iskreno zelim mu sve najbolje ali me **** zaboli sad za njega i za svakoga ko nije trenutno u Velezu.A u ostalom protiv koga je ono RA pravio parole😉
Ja gledam samo ko je posten prema Velezu i to mi je jedina referenca. Nijednog predsjednika ne znam licno niti zelim upoznati.

To su te keveljovske price, evo ti si u tim vodama, kako to da on i dan danas dobiva tendere iako nije politicki aktivan i kako i dalje firma raste? Kako to da i u RS-u dobija tendere, nije zar da je i s njima u talu? Poredis giganta poput Hercegovina lijeka sa Commerce Engineeringom. Tu cu se zaustavit da ne blatim dalje.

A to za RA i parole je najveci autogol koji je RA dao zbog nekih svojih principa. Tu je 50:50 posto krivice, Hasicu sto je bio zadrt a Red Armyu sto nije izvagao i shvatio da covjek nije iz tog svijeta i da ne moze shvatiti "palilo se i palit ce se". Te parole su um

I sjetimo se da su tad najveca podrska RA bili upravo oni koje je Hasic nabio nogom iz kluba, svi paraziti koji su sad vraceni u isti. Tu je RA pokazao da nije bio dorastao situaciji a garantujem da bi se sad te stvari drugacije odvile, jer tadasnji RA i ovaj sada imaju ogromnu razliku u zrelosti. I da se te parole ne bi dizale, a nastavilo bi se paliti. Ali jbg, nabrijavanje ovih parazita je urodilo tada plodom i jbg.

Uglavnom, marka iz Veleza nije curila i tad smo bili ja mislim jedini klub ikad u PL koji je menadzerima isplatio 0KM za godinu :mrgreen: Ne moze tako znam, ali eto koliko se islo maksimalno u zastitu kluba.
Uostalom, naprijed Rodjeni. Kevelju zelim da ovakve stvari ne ponavlja i da prije svega gleda dobrobit kluba jer to je ono sto nece izazvati gnjev navijaca, ponavljanje ovakvih stvari bi bio pucanj sebi u glavu. Ovo je bilo u noge, ali oporavit cemo se.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

MostarskiVelez
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiVelez » 20 jun 2024, 16:26

20 jun 2024, 16:18
Radobolja je napisao/la:
Ja gledam samo ko je posten prema Velezu i to mi je jedina referenca. Nijednog predsjednika ne znam licno niti zelim upoznati.

To su te keveljovske price, evo ti si u tim vodama, kako to da on i dan danas dobiva tendere iako nije politicki aktivan i kako i dalje firma raste? Kako to da i u RS-u dobija tendere, nije zar da je i s njima u talu? Poredis giganta poput Hercegovina lijeka sa Commerce Engineeringom. Tu cu se zaustavit da ne blatim dalje.

A to za RA i parole je najveci autogol koji je RA dao zbog nekih svojih principa. Tu je 50:50 posto krivice, Hasicu sto je bio zadrt a Red Armyu sto nije izvagao i shvatio da covjek nije iz tog svijeta i da ne moze shvatiti "palilo se i palit ce se". Te parole su um

I sjetimo se da su tad najveca podrska RA bili upravo oni koje je Hasic nabio nogom iz kluba, svi paraziti koji su sad vraceni u isti. Tu je RA pokazao da nije bio dorastao situaciji a garantujem da bi se sad te stvari drugacije odvile, jer tadasnji RA i ovaj sada imaju ogromnu razliku u zrelosti. I da se te parole ne bi dizale, a nastavilo bi se paliti. Ali jbg, nabrijavanje ovih parazita je urodilo tada plodom i jbg.

Uglavnom, marka iz Veleza nije curila i tad smo bili ja mislim jedini klub ikad u PL koji je menadzerima isplatio 0KM za godinu :mrgreen: Ne moze tako znam, ali eto koliko se islo maksimalno u zastitu kluba.
Uostalom, naprijed Rodjeni. Kevelju zelim da ovakve stvari ne ponavlja i da prije svega gleda dobrobit kluba jer to je ono sto nece izazvati gnjev navijaca, ponavljanje ovakvih stvari bi bio pucanj sebi u glavu. Ovo je bilo u noge, ali oporavit cemo se.
Mora da se me poslusao i malo izasao na zrak vec sada malo neka pozitivna energija zraci iz tebe. Napokon da se slazemo od A do Z. U niti se slazem i sa 90% onoga sto si napisao i u "sakrivenom" jer ti mene nisi dobro skonto, ja sve znam sto ti za Kevelja pises i slazem se u mozda 75% ti stvari. Ali ono sto ti mene nisi razumio jeste da mi nismo u stanju naci bolju alternativu, barem ne ako zelimo biti nesto u ovoj napacenoj drzavi.

Burazeru svako danas u BIH sto ima veze u politici ili drustvu ima oraha u djepu sto i sam znas. Ako nije u talu sa ovima jeste sa onima.

Imas jednu mozda dvije osobe iz citavog kantona sto mogu pruziti neki otpor a da su od karaktera a ta osoba na zalost vise nije htijela sa rogastim se bost i napustio je. Ove legende Bajevica i ostale bi rulja za dva sata pojela.

Cernica22
Kontakt:

Post Postao/la Cernica22 » 20 jun 2024, 16:27

Radobolja je napisao/la:

To je to. Na kraju dana smo svi na istoj strani. Malo su se ohladile glave i to je najbitnije. Jbg 3 godine je skoro pozitiva stroga oko kluba i prvo talasanje nas je trigerovalo sve na neke ruznije dane. Samo jak i stabilan Velež jedini cilj.
19V22

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 20 jun 2024, 16:58

Komentare na svakoj mogucoj objavi podhitno zabraniti, prioritet broj 1, i to ne sutra, ne vcrs, nego ODMAH.

Sa bagrom se ne moze normalno komunicirati, pokusalo se, ne ide, sad pilaj naopako pa nek se slikaju :bih:
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

Radobolja
Kontakt:

Post Postao/la Radobolja » 20 jun 2024, 17:26

Radobolja je napisao/la:

Stati ce mo ovdje necemo nastavljati dalje.Sigurno je da obadvojica zelimo dobro Velezu ali vjeruj mi i da uprava i Kevelj zele sve isto.Sad ce pojacanja pa ce mo imati o cemu pisati😀

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 20 jun 2024, 18:46

U privatnim porukama se dogovarajte za utakmice
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

Xenophon
Kontakt:

Post Postao/la Xenophon » 20 jun 2024, 18:53

Mene zaista ne zanimaju politički subjekti okolo i u klubu, počevši od Ćorićke koja je bila na određenim listama, njen predsjednik te zelenih. Za mene je bitno da se novac upumpava u klub jer bolje u klub nego da se rasipaju okolo na nekakve imaginarne projekte od kojih niko nema koristi. Ovako makar imamo unutrašnje zadovoljstvo kad ništa više u ovoj vukojebini nemamo (katastrofalni putevi, parking problem, fontane, pasarele i sl. gluposti), da ne komentarišem politiku grada i gradskih vijećnika na sportskom forumu.

Uglavnom, dovođenje nekog anonimusa i nazivati ga pojačanjem uz titulu reprezentativac predstavlja samo autogol, s tim prije ko se sve poistovjećuje sa tim igračem. Momak nije igrao ni za prvi tim katastrofalne Kozare, nego za omladince koji su se brukali gdje su stigli (Velež ih pobijedio u dvomeču sa 5-6 golova razlike, Željezničar sa 6, Sarajevo sa 5 itd).

U životu imam određene principe, a jedan od njih je da ne dajem podršku ljudima koji kupuju, tj. pokušavaju kupovati diplome a predstavljaju se kao uspješni. Ja ne znam gdje nestade ponos i dostojanstvo ovog naroda. Uostalom pisao sam već jedanput oko ove teme ali sam prestao da se ne remeti tzv. atmosfera na forumu na ovoj temi.

Vjerujem u prolaz protiv slabašnih Andoraca a također vjerujem da ćemo lako ispasti od AEK-a, nije ovo AEK ni 10% od onoga kojeg smo izbacili.
Republika Bosna i Hercegovina

Abduljnasri
Kontakt:

Post Postao/la Abduljnasri » 20 jun 2024, 19:23

Xenophon je napisao/la:
20 jun 2024, 18:53
Mene zaista ne zanimaju politički subjekti okolo i u klubu, počevši od Ćorićke koja je bila na određenim listama, njen predsjednik te zelenih. Za mene je bitno da se novac upumpava u klub jer bolje u klub nego da se rasipaju okolo na nekakve imaginarne projekte od kojih niko nema koristi. Ovako makar imamo unutrašnje zadovoljstvo kad ništa više u ovoj vukojebini nemamo (katastrofalni putevi, parking problem, fontane, pasarele i sl. gluposti), da ne komentarišem politiku grada i gradskih vijećnika na sportskom forumu.

Uglavnom, dovođenje nekog anonimusa i nazivati ga pojačanjem uz titulu reprezentativac predstavlja samo autogol, s tim prije ko se sve poistovjećuje sa tim igračem. Momak nije igrao ni za prvi tim katastrofalne Kozare, nego za omladince koji su se brukali gdje su stigli (Velež ih pobijedio u dvomeču sa 5-6 golova razlike, Željezničar sa 6, Sarajevo sa 5 itd).

U životu imam određene principe, a jedan od njih je da ne dajem podršku ljudima koji kupuju, tj. pokušavaju kupovati diplome a predstavljaju se kao uspješni. Ja ne znam gdje nestade ponos i dostojanstvo ovog naroda. Uostalom pisao sam već jedanput oko ove teme ali sam prestao da se ne remeti tzv. atmosfera na forumu na ovoj temi.

Vjerujem u prolaz protiv slabašnih Andoraca a također vjerujem da ćemo lako ispasti od AEK-a, nije ovo AEK ni 10% od onoga kojeg smo izbacili.
Ja ja i u tom timu zabio 16 golova uz 6 asistencija.??

Prvo reci hop pa skoci druze ..

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.