Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: Nogometni savez BiH
Nemam ideju uopste sta napisati, osim da smo dozivjeli jedan veliki udarac, a sramota ce nas sustici 1. Aprila. Ne nece to biti sala koja se odigrava u ovom mjesecu, nego surova istina koja ce nas poslati medju mrtve, ali samo privremeno, jer cemo se po ko zna koji put podici iz ponora.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- molotovljev
..idem se bacit' na zgradu NS
mozda je bolje sto je ovako 'zavrsilo'..ocekujem suspenziju do juna..u međuvremenu otjerat' smetljare,
dovesti prave ljude,BH patriote..

mozda je bolje sto je ovako 'zavrsilo'..ocekujem suspenziju do juna..u međuvremenu otjerat' smetljare,
dovesti prave ljude,BH patriote..

F.K.SARAJEVO
- Capt_Billy
- Kontakt:
Sta ce sada svi ovi nasi jadni klubovi
Svakako smo bili sirotinja, sada su nam i ono malo nade uzeli sto smo imali!!! O Aprila 1, svi ce igraci imati pravo traziti novu sredinu!!! Tako da ce svi nasi klubovi biti u rangu Vrbanjuse i Vratnika!!!!

VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Treba napraviti skup i dati podrsku FIFI I UEFI da sto prije srede stanje. Neka vide da ima mnogo gradjana BiH koji vole fudbal/nogomet. Trans bi bio UEFA I FIFA "MOLIMO VAS DA NAM SPASITE FUDBAL"
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
tako ce im i biti, tradicija do tradicijesekac je napisao/la:Derby utakmica Široki-lištica-.Leotar stadion pecara gledalaca 12 kup mile dodika a revanš u kupu dragana čovića na stadionu police pred 18 gledalaca ćak dabar vođa navijaća jad umobolni

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
U jednu ruku mi drago zbog bagre koja odlazi, u drugu ruku žao mi mladosti koja dolazi, žao mi naroda, žao mi onih krasnih momaka, žao mi Bosne i Hercegovine. Pomjesani osjecaji, ipak ovaj drugi je prevaze trenutno

I vi sto ocekivate da ce se to rijesiti do juna, grdno se varate. Pa ovo je BiH jbt, i kad vidim kad nas uporedjujete sa nekim Iranom kojem je suspenzija trajala samo 40 dana. To mi zato sto smo BiH zavrsice se do juna jel .. Ovo je tek pocelo, bice jos udaraca, a prvi ce vec biti 1. Aprila, gdje ce nam biti izrecena suspenzija, i izbacivanje iz kvalifikacija. OVO JE KATASTROFA !

I vi sto ocekivate da ce se to rijesiti do juna, grdno se varate. Pa ovo je BiH jbt, i kad vidim kad nas uporedjujete sa nekim Iranom kojem je suspenzija trajala samo 40 dana. To mi zato sto smo BiH zavrsice se do juna jel .. Ovo je tek pocelo, bice jos udaraca, a prvi ce vec biti 1. Aprila, gdje ce nam biti izrecena suspenzija, i izbacivanje iz kvalifikacija. OVO JE KATASTROFA !
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Gotovo je, Iljo ,Suljo i Čeko su završili svoje "sportske" karijere.
Dragon Town
Mislim nakon ovog da ce biti rijesenje i to do igranja repke, UEFA ce povuci rezove sigurno na nagovor nekih sportskih ljudi, MOZDA je UEFA ovo i namjerno uradila znajuci da se nece dogovoriti 1000% pa da sami sebe smijene svojim plitikim razmisljanjem! Biti ce novi savez sigurno do igranja protiv Rumuna samo sa pravim ljudima. Smijel tko opkladu?!

There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
Ponovo sjetim im se familije njihove
Ali ponovo kada razmislim slusajte ako sve bude dobro:Savez ode,Fifa savez izabere u kratkom periodu, i onda u pohod na EP sa pravim ljudima kao sto su Barba,Kodro,Vaha,Hadzibegic i drugi.Pa nas napaceni narod je valjda to zasluzio.Da nas Dzeko,Miske i CO& obraduju.Mislim da je ovo dobro, jer nas narod i pravi navijaci svih ovih godina su se borili da odu ovi pacenici sa vrha zivota.Zato momci, trebamo se svi ujedinit kao prava braca i podrzat nase momke u pohodu na EP dlanovima i grlima.Nadam se da cemo i otici.
JEDNA SI JEDINA

Ali ponovo kada razmislim slusajte ako sve bude dobro:Savez ode,Fifa savez izabere u kratkom periodu, i onda u pohod na EP sa pravim ljudima kao sto su Barba,Kodro,Vaha,Hadzibegic i drugi.Pa nas napaceni narod je valjda to zasluzio.Da nas Dzeko,Miske i CO& obraduju.Mislim da je ovo dobro, jer nas narod i pravi navijaci svih ovih godina su se borili da odu ovi pacenici sa vrha zivota.Zato momci, trebamo se svi ujedinit kao prava braca i podrzat nase momke u pohodu na EP dlanovima i grlima.Nadam se da cemo i otici.
JEDNA SI JEDINA
R.I.P VEDRAN PULJIC
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
- anonymousHD
- Kontakt:
Spasiti će fudbal nikad, a možda ni tad..Probisvjet je napisao/la:Treba napraviti skup i dati podrsku FIFI I UEFI da sto prije srede stanje. Neka vide da ima mnogo gradjana BiH koji vole fudbal/nogomet. Trans bi bio UEFA I FIFA "MOLIMO VAS DA NAM SPASITE FUDBAL"

- Goalgetter
- Kontakt:
Jarane sve lijepo prepricano, ali ovo je nemoguceAnaliticar=Ahmo je napisao/la:Ponovo sjetim im se familije njihove![]()
JEDNA SI JEDINA

- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
ozbiljno mislim da se sada trebaju Sarajevo, Zeljo i ostali pro-Bosanskohercegovacki timovi skupiti i dogovoriti o nekoj ligi, mislim da ne treba vise igrati sa ovim koji su glasali protiv 

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
-
- Kontakt:
ma ovo je sve UEFA podmetnula da ne idemo na EP...Prosli put zamalo nismo otisli na SP, i tu su nam nastimali, a sada su sprijecili nas plasman odmah na startu....
UEFA I FIFA = Lopovi kao i Suljo, dOMINKOVIC, cEKO I OSTALI...
Necu se sikirati zbog kretena
-
- Kontakt:
Braco_vrbanjusa je napisao/la:ma ovo je sve UEFA podmetnula da ne idemo na EP...Prosli put zamalo nismo otisli na SP, i tu su nam nastimali, a sada su sprijecili nas plasman odmah na startu....
jah. Eto mi smo velesila u fudbalu pa nas hakaju na svakom cosetu. Svi nas se boje

Sirotinji i pas qrac pokazuje...
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
Napisao, ako sve bude uredu i dobro a aBd bit ceGoalgetter je napisao/la:Jarane sve lijepo prepricano, ali ovo je nemoguceAnaliticar=Ahmo je napisao/la:Ponovo sjetim im se familije njihove![]()
JEDNA SI JEDINA.

R.I.P VEDRAN PULJIC
Hoces li napokon shvatiti da su i neki pro-bosnjaci glasali protiv Statuta?bordo_Sarajevo je napisao/la:ozbiljno mislim da se sada trebaju Sarajevo, Zeljo i ostali pro-Bosanskohercegovacki timovi skupiti i dogovoriti o nekoj ligi, mislim da ne treba vise igrati sa ovim koji su glasali protiv
Dakle,zavrsena je i ova sapunica u reziji grobara i indijanaca BH nogometa.,samo sto ova nije zavrsila sa happy end,ili mozda jeste?Ovdje ne treba birati stranu,krivi su oni ili ovi,krivi smo svi mi skupa od Sulje,ilje pa do nas obicni gradjana ove zemlje koji tokom svi ovih godina nismo uspjeli organizovati niti jedan ozbiljniji protest..Sada je sve na UEFI,mogu nas suspendovati,repku,klubove,.ali isto tako se stvari mogu rijesiti do juna,i meca sa RUmunijom..Iskreno ja bi volio da suspenduju klubove,a reprezentaciji omoguce nastavak igranja u kvalifikacijama..Zasto sada Borcu omoguciti igranje u L.P kada su celni ljudi tog istog kluba,po naredjenju svog babe Mileta odavno vec dobili naredjenje kako i za koga glasati,.Zasto da Sarajevo igra u L.E kada nemaju ni para za plate igracima,zasto da Celik igra,kada nije u stanju da malog Leotara dobije posteno..Ocu rec,u ovoj drzavi sve sto vrijedi vezano za nogomet je reprezentacija BiH,.Liga,klubovi,infrastruktura je i onako u qrcu i odavno vec zasluzuje suspenziju..p.s J.E.B.O VAS SULJO BALIJA 

pa bolje je da nema fudbala nego sa ovim srdama,njima ste do sad dzepove punili,sto niste stali na Barbarezovu stranu i ostalih ovo bi davno rijesili al jok bosnjo doso Ciro da zamaze oci pa odma puni stadioni sve ok a istinskih legendi na mapi nema u savezu
Odluka politicara u Savezu je skandal,historijski skandal! Oni su unistili fudbal,unistili evo i reprezentaciju,koja ni kriva ni duzna mora ispastati zbog politicara a ne sportista u Savezu! Bevanda je po meni najveci krivac,odmah su tu svi delegati iz RS,kojima je jasno Dodik naredio da ne smiju glasati za jednog predsjednika! to je javno rekao i on ne krije da zeli unistiti fudbal i reprezentaciju! Bosnjaci su se ovog puta izvukli,glasali za statut,ali da se razumijemo nisu ni oni nikakvi sportski radnici,i oni su zalutali u sport,i sve ih zajedni treba nabit nogom u guzicu i ne dat im da se priblize bh stadionima u buducnosti! staviti njihova imea i prezimena,slike...neka se zna zauvjek,ko je izglasao smrt bh fudbala,jedine svjetle tacke u ovoj drzavi,rusiteljima te iste drzave to je bio uvijek kamen spoticanja,sad je to samo izaslo na vidjelo!!! Ovo su TUZNI dani za sport u ovoj drzavi,nadam se da ce FIFA I UEFA prepoznati ovu politicku odluku koja nema veze sa sportom,i dozvoliti reprezentaciji BIH da nastavi igrati kvalifikacije! reprezentacija ni kriva ni duzna ne smije ispastati zbog politicara u Savezu koji su izglasali suspenziju fudbala u BIH! reprezentacija je jedina svjetla tacka,i ona ne smije biti sankcionisana,iako je to bio glavni cilj Bevande,I ljudi iz RS,tacnije politickog Saveza HDZ-SNSD! Sram ih bilo,idioti!..
potpuno se slažembordo_Sarajevo je napisao/la:ozbiljno mislim da se sada trebaju Sarajevo, Zeljo i ostali pro-Bosanskohercegovacki timovi skupiti i dogovoriti o nekoj ligi, mislim da ne treba vise igrati sa ovim koji su glasali protiv
Sarajevo ljubavi moja!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 11 gostiju.