Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
GPT Arena novi naziv za stadion.
Koji klub je cirkus?
Onaj klub sto koristi chatgpt za objave.Tatamata1946 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 18:42Koji klub je cirkus?
Idi navijaj za Barselonu i Real, mi smo puno toga prosli s ovim klubom i kad je bilo puno gore nismo nazivali klub pogrdno i ismijavali ga
Upravo to. Bruka i sramota šta rade od najvećeg Bosanskog kluba. Svake godine sve veća bruka nažalost.Evander je napisao/la: ↑20 jun 2024, 18:50Covjek se samo pogresno izrazio, ljudi koji trenutno vode klub su cirkus, nesposobnjakovici, neradnici i lopovi.Tatamata1946 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 18:42Koji klub je cirkus?
Idi navijaj za Barselonu i Real, mi smo puno toga prosli s ovim klubom i kad je bilo puno gore nismo nazivali klub pogrdno i ismijavali ga
TurkishAirlines je napisao/la: ↑20 jun 2024, 18:56Tebe zanima komentar forumasa a ne zanimate da zaposlenik kluba pokaze postovanje prema klubuLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑20 jun 2024, 18:48Jel magistarski plagiran? Problem je chat gtp sti je koristen pri opisu igraca.. nije da branim one sto su u klubu ali ovi pojedinci nista ne odudaraju od njih. Tu su negdje..
Barem pokazi postovanja prema klubu, oni s one strane miljacke se ne slade kao ovih ovdje par levata.. dobro se…pa naguram nogom u stau![]()
Znaci, zaposlenik i Mirvic mogu sta hoce, al kad na to neki forumas ukaze onda je problem u tom "ukazivanju" a ne u onome ko stetu klubu u sustini pravi![]()
Koliko znam, ne zna se još hoće li doći.
Brate ja mislim da njih 3 nemaju wikipediu tako da nema od njih nista