Ermedin Demirović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
sljivovitza
- Kontakt:
Re: Ermedin Demirović
Ide li gdje ovo ljeto? Benfica, Eintracht se spominju.
- ArtVandelay
- Kontakt:
Za usluge "trnokopa" je navodno zainteresiran AC Milan. Cijena? 25 miliona ojra!
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
Trnokop je najjači nadimak ikad. 
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Tu negdje s Glupamecano i Pede.riko Retardeski.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Nece trnokop nigdje , ne moze se više niko tako lahko prevariti.
Sezona iz snova, top 5 je napadaça u necemu.
Ali potraznja je malo opala za trnokopima.
Ali potraznja je malo opala za trnokopima.
Ljepsa verzija Dirka Kuyta.
Sto i nije lose kad skontas.
Samo je problem kako ga najbolje iskoristiti.
Schwabe su skontale kako. Mi jos ne.
Sto i nije lose kad skontas.
Samo je problem kako ga najbolje iskoristiti.
Schwabe su skontale kako. Mi jos ne.
Drugi napadac uz njega, kao sto igra u Augsburgu. Ne razumijem kako ovo strucni stab dosad nije uvidio. Apsolutno je beskoristan sam u vrhu napada. Tabakovic ili neko slicnih fizikalija bi bio idealan. Demirovic vrsi presing i otvara prostor za njega.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Tako nekako. Bar dok ne dobijemo normalna krila. Onda razmisljati o drugim formacijama.
Krilo je misaona imenica za nase podneblje, tako da cemo mi dugo igrat ove formacije sa WB.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Balkansko kvalitetno krilo je rijetka pojava, svako 20ak godina se pojavi jedno kvalitetno krilo na balkanu.. nemamo mi balkanci gene za tu poziciju, treba migrante iz sjeverne afrike i afrike opcenito udomaciti ovdje, jedino tako mozemo dobiti krilnog igraca, kao sto rade francuzi, englezi, švabe... slaveni opcenito nisu za tu poziciju genetski stvoreni
Na nasim prostorima u zadnjih 20 godina osim Perišića, ne pada mi napamet nijedno kvalitetno krilo, a prije njega je to bio Salihamidzic, prije Hasana mozda jedan iz vatrenih, generacija 98 Jarni... a od ovih drugih slavenskih naroda, jedino mi Nedved pada napamet
Treba napraviti jedan naucni rad o toj temi... sta fali slavenskom covjeku da bi izrodio jednog brzog krilnog igraca poput Robbena, Riberya, Sake...
Ma ne bih rekao da je isključivo genetika. Mislim da je stil igre koji se gaji.SWOT je napisao/la: ↑20 jun 2024, 19:59Balkansko kvalitetno krilo je rijetka pojava, svako 20ak godina se pojavi jedno kvalitetno krilo na balkanu.. nemamo mi balkanci gene za tu poziciju, treba migrante iz sjeverne afrike i afrike opcenito udomaciti ovdje, jedino tako mozemo dobiti krilnog igraca, kao sto rade francuzi, englezi, švabe... slaveni opcenito nisu za tu poziciju genetski stvoreni
Na nasim prostorima u zadnjih 20 godina osim Perišića, ne pada mi napamet nijedno kvalitetno krilo, a prije njega je to bio Salihamidzic, prije Hasana mozda jedan iz vatrenih, generacija 98 Jarni... a od ovih drugih slavenskih naroda, jedino mi Nedved pada napamet
Treba napraviti jedan naucni rad o toj temi... sta fali slavenskom covjeku da bi izrodio jednog brzog krilnog igraca poput Robbena, Riberya, Sake...
Koliko god je HR napredovala i koliko god je ispred ostalih u regionu, i dalje drqaju na veznjake i teške napadače. Dinamova škola tu i tamo izbaci napadača, stopera i hrpu veznjaka. Krilo si kupe od ovih prosječno nižih naroda ( npr. Aljbanci), ili uzmu crnca ili Japanerosa, ali fokus ostaje na kontroli utakmice kroz posjed.
Kod nas nema krila jer i dalje igramo fudbal iz druge polovice 80ih godina prošlog stoljeća. Ko što nam renesansa nije nikad došla, tako nam i moderni fudbal kasni, a pitanje je hoće li ikad doć.
Ponavljam, slažem se da ima nešto do genetike, ali stil igre i sistem razvoja igrača ne favorizira krila.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Visoke ljude baš ne krasi neka brzina i prodornost, a za razliku od Belgijanaca i Holanđana, mi nemamo ni crnaca i Arapa.

“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
-
19vendetta87
- Kontakt:
Imamo Dinu Hotica od 1,68m al nema neke koristi od njega 
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
A mozda si svojom konstatacijom dao odgovor sam sebi kad kazes da dinamo npr. ulaze u sredinu, teske napadace i odbranu, a krila dovodi iz vana, mozda to upravo rade zbig toga sto doma nemaju kvalitetan materijal sa kojim bi mogli razvijati igrace na krilnim pozicijama.. jer svaki iole trener, ce odmah prepoznati brzog driblera i sve ce ucinit da ga maksimalno poboljsa, jer takvi igraci donose prevaguJonSnow je napisao/la: ↑20 jun 2024, 20:16Ma ne bih rekao da je isključivo genetika. Mislim da je stil igre koji se gaji.SWOT je napisao/la: ↑20 jun 2024, 19:59Balkansko kvalitetno krilo je rijetka pojava, svako 20ak godina se pojavi jedno kvalitetno krilo na balkanu.. nemamo mi balkanci gene za tu poziciju, treba migrante iz sjeverne afrike i afrike opcenito udomaciti ovdje, jedino tako mozemo dobiti krilnog igraca, kao sto rade francuzi, englezi, švabe... slaveni opcenito nisu za tu poziciju genetski stvoreni
Koliko god je HR napredovala i koliko god je ispred ostalih u regionu, i dalje drqaju na veznjake i teške napadače. Dinamova škola tu i tamo izbaci napadača, stopera i hrpu veznjaka. Krilo si kupe od ovih prosječno nižih naroda ( npr. Aljbanci), ili uzmu crnca ili Japanerosa, ali fokus ostaje na kontroli utakmice kroz posjed.
Kod nas nema krila jer i dalje igramo fudbal iz druge polovice 80ih godina prošlog stoljeća. Ko što nam renesansa nije nikad došla, tako nam i moderni fudbal kasni, a pitanje je hoće li ikad doć.
Ponavljam, slažem se da ima nešto do genetike, ali stil igre i sistem razvoja igrača ne favorizira krila.
- Beduin
- Kontakt:
Ma kakav Milan, vec su doveli Jovica kao igraca za klupe, imaju i supertalentovanog Camardu iz omladinskog pogona, sad traze startnog napadaca.
Demirovic nije klasicni golgeter iako je proslu sezonu odigrao iznad svakih ocekivanja. A Milan ne igra sa SS niti mu trebaju krilni igraci jer ih ima pregrst, Leao, Okafor, Pulisic i Chuckwueze su im sasvim dovoljni.
Demirovic nije klasicni golgeter iako je proslu sezonu odigrao iznad svakih ocekivanja. A Milan ne igra sa SS niti mu trebaju krilni igraci jer ih ima pregrst, Leao, Okafor, Pulisic i Chuckwueze su im sasvim dovoljni.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Ali pazi, da je tako kao sto kazes, od igraca naseg porijekla u dijaspori bi poniklo neko zvjersko krilo prije ili kasnije. Ali ne moze, jednostavno nemamo genetiku za to prije svega. Tako da cemo jos dugo 3-5-2 mlatiti.JonSnow je napisao/la: ↑20 jun 2024, 20:16Ma ne bih rekao da je isključivo genetika. Mislim da je stil igre koji se gaji.SWOT je napisao/la: ↑20 jun 2024, 19:59Balkansko kvalitetno krilo je rijetka pojava, svako 20ak godina se pojavi jedno kvalitetno krilo na balkanu.. nemamo mi balkanci gene za tu poziciju, treba migrante iz sjeverne afrike i afrike opcenito udomaciti ovdje, jedino tako mozemo dobiti krilnog igraca, kao sto rade francuzi, englezi, švabe... slaveni opcenito nisu za tu poziciju genetski stvoreni
Na meti Rome.La Roma mette il nuovo Dzeko nel mirino: il bosniaco Demirovic obiettivo per l’attacco
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Samo ne u Romu...ne znam kako bih podnio da ih pratim još koju sezonu nakon Pjanica i Dzeke. Luzerski klub. Ubija u pojam.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, DjaniTarik, Goalgetter, Mercedes1, stokastoka23 i 41 gost.