UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: UEFA EURO 2024.
Ova Danska je je.bačka ekipa. Ako prođu dalje, niko ih neće dobiti s više od 1 gola razlike. Trče, čupaju, kidaju, jedu teren...i na sve to imaju genijalca u veznom redu.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
It's coming home

-
- Kontakt:
Imati ce i Slovenija svoje sanse to je sigurno.
A gotivio sam im onu "zlatnu" generaciju (mada kosto Rio kaze, ne znam sto smo bili zlatni nista nismo osvojili), ali ovo poslije je raspad sistema. I kad igraju dobro izgleda slucajno.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Ne vjerujem da bi bile znatne razlike ali nevjerojatno je da Palmer nakon onakve sezone nije dobio niti minute u dvije utakmice. Još Eze i Bowen imaju prednost, Gareth boluje od teškog autizma. 

Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
-
- Kontakt:
Gol na stranu, strašna utakmica Hjumlanda. Prošlo ljeto mi nije bilo jasno kako je iz Leccea završio u Sportingu za relativno male pare.
Očekujem da Sporting izvrne neki EPL klub i uzme bar 60M.
-
- Kontakt:
Pa majku **** sebi,pa njemu Bouwen ulazi ispred Palmera.Pa je li on normalan kreten jedan.
SVAKA CAST NA IGRI DANCIMA.Tesko ce srbi sa njima izaci mnogo su kvalitetniji od njih.
SVAKA CAST NA IGRI DANCIMA.Tesko ce srbi sa njima izaci mnogo su kvalitetniji od njih.
**** majku, pa sve u vezi ove Engleske je precijenjeno.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Mozda bude Palmer na lijevom beku. A i da zaigra sta, u ovom kvazi sistemu ne valja niko, pa bit ce eto vam i Palmer. Jer vidis Kanea kao igraca koji po pravilu ucesvuje u izgradnji napada i izvlaci se po loptu, a kod ovog glumi Halanda.
Nije ni sva pamet u postavljanju najboljih 11 na njihove pozicije, ali ovaj je nema ni toliko da bar to uradi.
I bit ce prvi, u osmini dobiju kakve polovnjake, malo po malo i eto te u polufinalu, cega nije bilo prije Garetha. Pa mora da valja.
Nije ni sva pamet u postavljanju najboljih 11 na njihove pozicije, ali ovaj je nema ni toliko da bar to uradi.
I bit ce prvi, u osmini dobiju kakve polovnjake, malo po malo i eto te u polufinalu, cega nije bilo prije Garetha. Pa mora da valja.
Opet Kukurelja ispred Grimalda 

Ako bude kako stvari stoje , Njemci ce se debelo debelo napatit s njima , ne bi me čudilo da ih i izbace
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Drugo poluvrijeme dostojno utakmice u Prvoj ligi Federacije, i to iskljicivo zbog anemicnih Engleza. Ovo sto Southgate radi je za Haga, nisu jednom u presing izasli kako treba 

Srce, čast i ponos!
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mozda format treba biti jedna utakmica 32 ucesnika pa ko koga.
Evo na osnovu ove grupe danasnje se vidi da igraju bezveze 3 utakmice kada treca svakako sve odlucuje.
Bolje je bilo npr. Danska i Srbija pa ko koga do penala.
Evo na osnovu ove grupe danasnje se vidi da igraju bezveze 3 utakmice kada treca svakako sve odlucuje.
Kockout faza od početka?tuzlak1987 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 20:10Mozda format treba biti jedna utakmica 32 ucesnika pa ko koga.
Englezi s remijem šutnuše sami sebe u tezi dio zdrijeba.Jedino ako takticki ne kiksaju protiv Slovenije pa da idu na X , ako ovako ostane vjrv bi igrali sa Italijom u 1/4 i Francuskom u 1/2
Sada ide fudbalski praznik 

Amar malo popio, zaboravio da su englezi vazda ovakvi
Amar najjaci. Kad rece prije ove utakmice kao da je tesko imati vise trofeja od Kanea 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.