FK Sarajevo - Tema za članove

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

luckystrike
Kontakt:

Re: FK Sarajevo - Tema za članove

Post Postao/la luckystrike » 20 jun 2024, 20:03

Ja mislim da njega nema do druge polusezone. Ova povreda je nezgodna, mozda i najgora za fudbalera, i ko zna kakav ce biti nakon nje.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 20 jun 2024, 20:15

avalkaB je napisao/la:
19 jun 2024, 15:51
Šta misliš o ovom sa tvog avatara jel bi mogao Zoran izvući iz njega taj kvaltet, s obzirom da je i Zoran kroz karijeru igračku i trenesku bio pomalo buntovan, da možda pronađe tu kvaku kod njega koja mu nedostaje.
nekako ja još nisam odustao od njega, naravno pod uslovom da ostanje još kod nas.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Maroon1946
Kontakt:

Post Postao/la Maroon1946 » 20 jun 2024, 20:25

Nek se zakljucala glavna tema, dobro čišćenje bar nekih 20 profila samo negativu puca. Normalno kad krene pozitivna priča u klubu njih nigdje. Možda ne bi bilo loše i da se arhivira pdf pa da startamo ispočetka...

Chony533
Kontakt:

Post Postao/la Chony533 » 20 jun 2024, 20:32

Maroon1946 je napisao/la:
20 jun 2024, 20:25
Nek se zakljucala glavna tema, dobro čišćenje bar nekih 20 profila samo negativu puca. Normalno kad krene pozitivna priča u klubu njih nigdje. Možda ne bi bilo loše i da se arhivira pdf pa da startamo ispočetka...
Ma djaba sve, ne radi se vise uopste o forumu i prosipanju negative na forumu nego generalno nasi “navijaci” to na sve strane prosipaju…
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️

Sazg
Kontakt:

Post Postao/la Sazg » 20 jun 2024, 20:39

luckystrike je napisao/la:
20 jun 2024, 20:03
Ja mislim da njega nema do druge polusezone. Ova povreda je nezgodna, mozda i najgora za fudbalera, i ko zna kakav ce biti nakon nje.
Tako je buraz. Neki dan ja pio kafu sa njim. Sjedili 2-3 sata i kaže da ne može prije Septembra u utakmice. On trči već i trenira sa nekim frajerom ovdje u Zg al utakmice ne smije prije Septembra. Šta je zanimljivo, fakat nisam znao, kaže da je problem što je mlad pa mora 9 mjeseci oporavak trajati da je stariji bilo bi 6 mjeseci i vozdra. Prvi put čujem da je loše što si mlađi…. i da nisam isto znao da ga Renan skršio.

JuricaSpindl
Kontakt:

Post Postao/la JuricaSpindl » 20 jun 2024, 20:40

AVNOJ je napisao/la:
20 jun 2024, 20:15
avalkaB je napisao/la:
Šta misliš o ovom sa tvog avatara jel bi mogao Zoran izvući iz njega taj kvaltet, s obzirom da je i Zoran kroz karijeru igračku i trenesku bio pomalo buntovan, da možda pronađe tu kvaku kod njega koja mu nedostaje.
nekako ja još nisam odustao od njega, naravno pod uslovom da ostanje još kod nas.
Na onoj "temi" ovo ne bi smio napisati jer bi me razapeli, ali ja sam barem mišljenja da će Zekić maksimalno iskoristiti Penarandu... ( Ili su to ipak moje puste želje :lol: )

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 20 jun 2024, 20:43

Chony533 je napisao/la:
20 jun 2024, 20:32
Maroon1946 je napisao/la:
20 jun 2024, 20:25
Ma djaba sve, ne radi se vise uopste o forumu i prosipanju negative na forumu nego generalno nasi “navijaci” to na sve strane prosipaju…
Tacno uzivaju pojedinci, ali najmanje je tu navijaca FKS...
Iskreno,sramota me je...
Jadno je ovo sve

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 20 jun 2024, 20:45

Sazg je napisao/la:
20 jun 2024, 20:39
Tako je buraz. Neki dan ja pio kafu sa njim. Sjedili 2-3 sata i kaže da ne može prije Septembra u utakmice. On trči već i trenira sa nekim frajerom ovdje u Zg al utakmice ne smije prije Septembra. Šta je zanimljivo, fakat nisam znao, kaže da je problem što je mlad pa mora 9 mjeseci oporavak trajati da je stariji bilo bi 6 mjeseci i vozdra. Prvi put čujem da je loše što si mlađi…. i da nisam isto znao da ga Renan skršio.
Pozdravi prijatelja i poželi mu brz oporavak. Mi mu se nadamo u najboljem izdanju pa kad god. :)

Problem dužeg oporavka je u tome što je još uvijek u razvoju tj. raste.

n0dix
Kontakt:

Post Postao/la n0dix » 20 jun 2024, 20:53

JuricaSpindl je napisao/la:
20 jun 2024, 20:40
AVNOJ je napisao/la:
20 jun 2024, 20:15
avalkaB je napisao/la:
Na onoj "temi" ovo ne bi smio napisati jer bi me razapeli, ali ja sam barem mišljenja da će Zekić maksimalno iskoristiti Penarandu... ( Ili su to ipak moje puste želje :lol: )
Slažem se i također sem Penarande mislim da će nam jedan od boljih biti Eldar Mehmedović, odličan igrač!
A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 20 jun 2024, 21:00

Nije kod nas uopšte loša ekipa, koliko se raja natakarila i onda se atmosfera srozala skroz.

Sazg
Kontakt:

Post Postao/la Sazg » 20 jun 2024, 21:18

20 jun 2024, 20:45
Sazg je napisao/la:
20 jun 2024, 20:39
Pozdravi prijatelja i poželi mu brz oporavak. Mi mu se nadamo u najboljem izdanju pa kad god. :)

Problem dužeg oporavka je u tome što je još uvijek u razvoju tj. raste.
Hoću rado, sad je u Sarajevu pa ako ne mogne nastaviti sa ovom terapijom u Sa vratiće se u Zg. Nadam se i ja da će biti top jer je fakat jako dobar igrać, nije đaba bio kapiten svih selekcija Dinama a i u Ljubljani je bio top. Da je malo pametnije sa menađerima odradio sad bi bio u Evropi garant.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 20 jun 2024, 21:24

Nemamo mi toliko lošu ekipu gledajuči onako na papiru a i u mnogo situacija su poikazali da imajiu kvalitete po meni glavni razlog loše igre je bio u toj rotaciji, klupiranju i suspenzijama koje je Rozman radio.
Gledajući trenutni sastav i igrače koje imamo po meni i više nego dobro.
Malo sam i gledao Osijek u Zoranovom posljednjem mandatu i mislim da bi mi mogli igrati u 3-4-3 ili 4-1-2-3 i sad posmatrajući naš trenutni roster više mi liči da če u 4-1-2-3 u kojoj su mu bekovi skroz defanzivni i igraju u liniji sa stoperima.

.......................... Rogić

Beganović........ Đuričković.........Soldo......Jović

........................Mustafić

..........Guliašvili...............Mehmedović

Keremeh............Renan.........Peneranda

to je sad neko moje viđenje trenutnog sastava, Guliašvilija je Klfurić koristio na offan.veznom a možda i ovaj Jović uleti umjesto Mehmedovića vidjet čemo na klupi još imaš Julardžiju, Anđušića, Buljubašića, Čatakovića igrače koji mogu donnijeti prevagu svojim ulazkom u igru.

siguran sam da im nogometnog znanja ne nedostaje i da če Zekić uspjeti da ih "oživi".

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 20 jun 2024, 21:32

AVNOJ je napisao/la:
20 jun 2024, 21:24
Nemamo mi toliko lošu ekipu gledajuči onako na papiru a i u mnogo situacija su poikazali da imajiu kvalitete po meni glavni razlog loše igre je bio u toj rotaciji, klupiranju i suspenzijama koje je Rozman radio.
Gledajući trenutni sastav i igrače koje imamo po meni i više nego dobro.
Malo sam i gledao Osijek u Zoranovom posljednjem mandatu i mislim da bi mi mogli igrati u 3-4-3 ili 4-1-2-3 i sad posmatrajući naš trenutni roster više mi liči da če u 4-1-2-3 u kojoj su mu bekovi skroz defanzivni i igraju u liniji sa stoperima.

to je sad neko moje viđenje trenutnog sastava, Guliašvilija je Klfurić koristio na offan.veznom a možda i ovaj Jović uleti umjesto Mehmedovića vidjet čemo na klupi još imaš Julardžiju, Anđušića, Buljubašića, Čatakovića igrače koji mogu donnijeti prevagu svojim ulazkom u igru.

siguran sam da im nogometnog znanja ne nedostaje i da če Zekić uspjeti da ih "oživi".
Ekipa taman za borbu za 4 mjesto I nadu da ce neko od prve tri osvojiti kup. Vezni red Guliasvili Mehmedovic Mustafic nije za Goska. Hajd hvala Bogu da nema sanse da to neko postavi.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 20 jun 2024, 21:34

Mene jedna stvar interesuje...
Nekoliko puta sam gledao Osijek sa Zekicem i zapelo mi je za oko da cesto zna u toku tekme promijeniti formaciju...
Zanima me da li ce to i kod nas raditi...
Rozman ,a ni njegovi prethodnici se nisu na to odlucivali, uglavnom, ako krenu sa 4-2-3-1 ili 3-5-2, to se konstantno gura...
Svi znamo da je tesko igrati protiv ekipe koja je sposobna promjeniti takticku postavku u toku utakmice, jer jednostatvno svoje igrace moras istumbati kako bi se prilagodio...
E sad, imamo li mi kao ekipa taj kapacitet za to pitanje je,jer Zekic to voli da uradi...

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 20 jun 2024, 21:36

Nema ona tema smisla ima jedno pola godine najmanje. Pustilo se da se orgija po temi i kunto i panto, najmanje iskrenih navijaca FKS.
Nije problem kritika i niko vjerovatno nije zadovoljan sa rezultatima zadnjib sezona, ali onako qurcenje i pljuvanje, da ne govorim psovanje umrlih itd. Fuj ba. I ko da ti normalan tu pise? Jedan po jedan normalan forumas se iskljucuje.

Nadam se da se nece ni otkljucavati ona tema..

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 20 jun 2024, 21:40

AVNOJ je napisao/la:

to je sad neko moje viđenje trenutnog sastava
Previše ti je ofanzivan ovaj sastav. Vezni igrači kako im ime kaže vežu odbranu i napad, tj. imaju i ofanzivne i defanzivne zadatke. U ovom sastavu nemaš nijednog igrača sa izraženom anticipacijom. Vezni red bez Buljubašića je meni nezamisliv. Neko je spominjao da bi mogao ići ali ja se nadam da ćemo ga zadržati.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 20 jun 2024, 21:53

Ova tri Srbina su preporuka od Fedje eto da znate
Samo Sarajevo

Hz1946
Kontakt:

Post Postao/la Hz1946 » 20 jun 2024, 22:00

kanarinac je napisao/la:
20 jun 2024, 21:53
Ova tri Srbina su preporuka od Fedje eto da znate
Za Rockova malo čudno ako jeste ali druga dva sigurno da bi imalo to i logike jer je on tamo imao priliku protiv njih igrati tako da vrlo moguće da se i njega pitalo šta misli o njima, treba sa Feđom vidjeti dati im Zeljkovica uz koji euro za Vidosavljevica :D

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 20 jun 2024, 22:11

20 jun 2024, 21:40
AVNOJ je napisao/la:

to je sad neko moje viđenje trenutnog sastava
Previše ti je ofanzivan ovaj sastav. Vezni igrači kako im ime kaže vežu odbranu i napad, tj. imaju i ofanzivne i defanzivne zadatke. U ovom sastavu nemaš nijednog igrača sa izraženom anticipacijom. Vezni red bez Buljubašića je meni nezamisliv. Neko je spominjao da bi mogao ići ali ja se nadam da ćemo ga zadržati.
Četiri stranca

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 20 jun 2024, 22:11

To je ono što sam ja mogao vidjeti u utakmicama Osijeka dok je Zekić bio tamo.
Npr. kad igra sa tri stopera nikad ne koristi bekove u igri tj. ti igrači koji igraju po bokovima nikad nemaju defanzivne zadatke al tad igra sa dva defanzivna vezna koja mu zatvarajau taj prostor nazad i sa jednim ofanzivnim/centralnim veznim dok mu jedan napadač igra/stoji dalje od gola iza centralnog ali to je većinom kod preskakanja igre i visokih lopti koje on pokušava gurnuti prema krilima (slično kao što Bilbija radi u Zrinskom).

Ne znam, možda bude igrao sa Soldom, Đuričkovićem, Jovićem nazad a ispred njjih stavi Bljubašića i Julardžiju a u sredinu Mustafića ko zna.

Kod rotacija i promjena sistema u toku same utakmice tačno je znao koje igrače uvodi i na koju poziciju ih postavlja i onda su opet igrači na svojim pozicijama samo u drugom modu, ne da se dešava kao kood Rozmana da umjesto Radovića ulazi Hasić na poziciju ljevog beka ili Anđušić na poziciju desnog.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 061657451, Bordo10, Haksss, JavierBosnia, mnon46, MSOZ101, nedimmmm1337, Pena, perodeformero, Proximic, Rule_hz, Vanja8, Varijantas8 i 104 gosta.