Southgate pronasao razlog za slabu igru Engleske

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Jedini mogući odgovor Barse na atomski napad Reala.ReX2 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 21:50Sreca pa se Chiesa odlucio na sut iz lude pozicije, a imao je par igraca u sesnaestercu da ubaci. Jedino tako mogu nesto napraviti veceras. Pozitivno iznendjen spancima.
Ako i dalje postoji jedna normalan osoba u rukovodstvu Barceloni oni moraju zaganjati ovog Nica.
Ma slabo, ovdje kod Spanaca je samo Rodri elita, ostalo su samo zahvalni igraci.
Carvajal najbolji desni bek
Ma čupo mu očito odgovara za sistem, a uopće ne igra loše.
Ne znam meni se bas svida jer uzme loptu, dribla, šuta kad mu je cejf. Preko glave mi je ovih veznjaka kojima je pojam samo pas prvom do sebe. Rodri je klasa 1/1, vidjecemo kako ce izgledati bez njega sljedecu utakmicu. Po meni zasad Spanci pokazali najvise.
Kakav kralj, ja ga više ne mogu ni mrziti.
ne mogu srbi protiv toga, jednostavno im je u dnk turski gen, daleko bolje bi se uklopili u neki bliskoistocni turnir sa Turskom, Sirijom, Jordanom, S. Arabijom, Omanom i slicnima
Nema veze, mada bi sjelo fino finale domaćina i jedne od ekipa koji igraju jako dobar fudbal.
Ma i dok je bio u Cityu važio je za teškog kikseraShategabri je napisao/la: ↑20 jun 2024, 21:13Ja ba, na šta se spalo, rekreativce pozivati.
Jesi li gledao Messija sa 16
Ja bi ga radije preskočio.Shategabri je napisao/la: ↑20 jun 2024, 21:57Jedini mogući odgovor Barse na atomski napad Reala.ReX2 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 21:50Sreca pa se Chiesa odlucio na sut iz lude pozicije, a imao je par igraca u sesnaestercu da ubaci. Jedino tako mogu nesto napraviti veceras. Pozitivno iznendjen spancima.
Ako i dalje postoji jedna normalan osoba u rukovodstvu Barceloni oni moraju zaganjati ovog Nica.
Mislim da fali neki Immobile za takvo nešto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.