FK Sarajevo - Tema za članove
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- luckystrike
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo - Tema za članove
Ovaj portal je maloprije objavio da je Zeljković raskinuo ugovor s nama i da ide kod Feđe u Radnički.
Žao mi je što nije dobio veću šansu, djeluje zahvalan igrač, požrtvovan i polivalentan.
Žao mi je što nije dobio veću šansu, djeluje zahvalan igrač, požrtvovan i polivalentan.
Kome trebam poslat sliku clanske
Glavna tema puna maniaca
Glavna tema puna maniaca
Stvarno je malo šanse dobio a igrač koji može pokriti više pozicija, naravno nije na svakoj od njih odličan ali kada zaškripi sigurno da je mogao uletiti, sretno mu kod Feđeluckystrike je napisao/la: ↑20 jun 2024, 22:25Ovaj portal je maloprije objavio da je Zeljković raskinuo ugovor s nama i da ide kod Feđe u Radnički.
Pa vidi sva trojica koje si nabrojao su reprezentativci svojih Država a mislim da puno stručniji ljudi od tebe i mene vode računa o tome.jurisicduska je napisao/la: ↑20 jun 2024, 21:32Ekipa taman za borbu za 4 mjesto I nadu da ce neko od prve tri osvojiti kup. Vezni red Guliasvili Mehmedovic Mustafic nije za Goska. Hajd hvala Bogu da nema sanse da to neko postavi.AVNOJ je napisao/la: ↑20 jun 2024, 21:24Nemamo mi toliko lošu ekipu gledajuči onako na papiru a i u mnogo situacija su poikazali da imajiu kvalitete po meni glavni razlog loše igre je bio u toj rotaciji, klupiranju i suspenzijama koje je Rozman radio.
Gledajući trenutni sastav i igrače koje imamo po meni i više nego dobro.
Malo sam i gledao Osijek u Zoranovom posljednjem mandatu i mislim da bi mi mogli igrati u 3-4-3 ili 4-1-2-3 i sad posmatrajući naš trenutni roster više mi liči da če u 4-1-2-3 u kojoj su mu bekovi skroz defanzivni i igraju u liniji sa stoperima.
.......................... Rogić
Beganović........ Đuričković.........Soldo......Jović
........................Mustafić
..........Guliašvili...............Mehmedović
Keremeh............Renan.........Peneranda
to je sad neko moje viđenje trenutnog sastava, Guliašvilija je Klfurić koristio na offan.veznom a možda i ovaj Jović uleti umjesto Mehmedovića vidjet čemo na klupi još imaš Julardžiju, Anđušića, Buljubašića, Čatakovića igrače koji mogu donnijeti prevagu svojim ulazkom u igru.
siguran sam da im nogometnog znanja ne nedostaje i da če Zekić uspjeti da ih "oživi".
Za koje čemo se mjesto boriti koz sezonu to niko ne zna.
tvoj animozitet prema nekome u Klubu od sarkazma jednostavno prelazi u totalno ludilo i svaki potez uprave narocito po pitanju igrača pronaći češ manu od "neatraktivne lige" preko "nerenomiranih Klubova" pa do one standardne što mnogi koriste "da je imao igdje ne bi kod nas došao"
Iskreno mi je žao zbog tog tvog stava ali mi navijači čiji je doprinos u funkcionisanju Kluba minimalan možemo samo da komentarišemo igru i igrače na terenu i njihov doprinos istoj i isto tako trenera u njegovoj taktici i nekim njegovim odlukama.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- skullcrusher
- Kontakt:
Nihad Mujakic novi fudbaler Partizana.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Koliko sam upratio ovaj Đorđević igra sve u veznom ali sada za koju poziciju su ga planirali ne znam stvarno... Krdzalic bi trebao biti zadnji vezni.
Ako je Jović doveden kao lijevi štoper ili back up štoper sigurno nam treba još jedan lijevi bek jer Duraković kako igra nije ni za klupe.
Ako je Jović doveden kao lijevi štoper ili back up štoper sigurno nam treba još jedan lijevi bek jer Duraković kako igra nije ni za klupe.
Držim ga na avataru jer sam htio ili Stojčeva ili Benku, ali onda sam skontao da su obojica zauzetiAVNOJ je napisao/la: ↑20 jun 2024, 20:15Šta misliš o ovom sa tvog avatara jel bi mogao Zoran izvući iz njega taj kvaltet, s obzirom da je i Zoran kroz karijeru igračku i trenesku bio pomalo buntovan, da možda pronađe tu kvaku kod njega koja mu nedostaje.
nekako ja još nisam odustao od njega, naravno pod uslovom da ostanje još kod nas.

Što se tice njega sad iskreno ili ce buknut ovu sezonu ili totalno floppat (50/50). Također sam iznenađen da je uopšte ostao u FKS i da je došao na prozivku.
Vjerujem kada bi on dao samo jedan gol, da bi mu dalo krila, ali opet postoji taj kontra-efekat gdje ce možda postati još sebicniji.
Edit: pokušao je rožman da mu "da krila" kada su mu dopustili da puca penal u kupu protiv sloge, ali eto nije dalo efekta nikako

Btw, da li neko ima savjet kako stizati neprocitane postove?
Ja inace bookmarkujem gore na tabovima u google chromeu 9940, 9941 pa i tako editujem (zavisi na kojoj stranici završim citanje)

Season 2022/2023 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Season 2024/2025 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=QbLhVob9RWo&t
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Season 2024/2025 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=QbLhVob9RWo&t
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Pozdravljam smirivanje one teme.
Totalno sam izgubio volju i diskutovat i bilo sta kad mnogi nit zele ni hoce da shvate poentu nekih stvari. Ono je horor sta rade na temi i to svaki dan. Neki i jesu bordo ali njihova mozda i realna kritika da ovim drugim da se krenu izivljavati po temi.

Totalno sam izgubio volju i diskutovat i bilo sta kad mnogi nit zele ni hoce da shvate poentu nekih stvari. Ono je horor sta rade na temi i to svaki dan. Neki i jesu bordo ali njihova mozda i realna kritika da ovim drugim da se krenu izivljavati po temi.
1946
Hvala Bogu da ima ova tema otvorena. Svi mi imamo svoje mišljenje i svoje želje i nadanja. Normalno je da se razlikujemo jer npr. jednu boju 100 ljudi različito vide a ne fudbalsku ekipu i taktiku i igru … Normalno je da daš svoj komentar a ne da yebes familiju nekome kome se ne sviđa neki igrac. Bilo ne ljudi koji nisu voljeli Ahmu, Benku, Škoru pa šta sad. Molim admine da na ovoj temi u korijenu sasijeku bilo kakve pokušaje IDIOTIZMA I KRETENIZMA. Naša bolesna ljubav prema klubu ne zaslužuje da se natežemo i nerviramo sa kretenima i dušmanima. Ovdje smo svi dokazani ko smo i šta smo i ne smijemo dozvoliti da nas rayebu idtioi. Dosta nam je što nas yebu ovi naši na terenu još i mi ovdje treba dodatno da se glođemo i maltretiramo.
Mislim da ću ja među prvima imati priliku vidjeti nove igraće jer mi je blizu Slovenija. Javim vam utiske.
Mislim da ću ja među prvima imati priliku vidjeti nove igraće jer mi je blizu Slovenija. Javim vam utiske.
Zna li neko ko je jos blizu potpisa? Moze i pp
-
- Kontakt:
- luckystrike
- Kontakt:
Probaj ovako:
avalkaB je napisao/la: ↑21 jun 2024, 00:11AVNOJ je napisao/la: ↑20 jun 2024, 20:15Šta misliš o ovom sa tvog avatara jel bi mogao Zoran izvući iz njega taj kvaltet, s obzirom da je i Zoran kroz karijeru igračku i trenesku bio pomalo buntovan, da možda pronađe tu kvaku kod njega koja mu nedostaje.
nekako ja još nisam odustao od njega, naravno pod uslovom da ostanje još kod nas.
Btw, da li neko ima savjet kako stizati neprocitane postove?
Ja inace bookmarkujem gore na tabovima u google chromeu 9940, 9941 pa i tako editujem (zavisi na kojoj stranici završim citanje)![]()

Ima i ova opcija “Prvi nepročitan post” i nastaviš odakle si stao.

-
- Kontakt:
Stvarno je doslo vrijeme da se ovdje prebacimo. FK Sarajevo topic je pun navijaca koji se samo tako predstavljaju. Bruka sta je urađeno od topica.
Prelazni rok je do sada solidan, dovedena tri igrača na pozicijama koje su deficitarne.
Đorđević sigurno ima mjesto pored Mustafića, Julardžije i Marjanovića. Jović doveden za LB, bolji od Radovića pogotovo defanzivni, a Rackov je najveća nepoznanica, nadam se da smo pogodili sa njim, i da i pored duge pauze može biti pojačanje na najosjetljivijih poziciji.
Mujkić po portalima dolazi, bivši naš kadet, standardno igrao u Slobodi, mlad , na CB može biti za početak u rotaciji , U21 igrač.
Još dovesti jednog baš kvalitetnog CB i to bi bilo to, vidim da se vraća Balta po želji ZZ, po meni u formaciji 3 nazad mogao bi biti dobar.
Đorđević sigurno ima mjesto pored Mustafića, Julardžije i Marjanovića. Jović doveden za LB, bolji od Radovića pogotovo defanzivni, a Rackov je najveća nepoznanica, nadam se da smo pogodili sa njim, i da i pored duge pauze može biti pojačanje na najosjetljivijih poziciji.
Mujkić po portalima dolazi, bivši naš kadet, standardno igrao u Slobodi, mlad , na CB može biti za početak u rotaciji , U21 igrač.
Još dovesti jednog baš kvalitetnog CB i to bi bilo to, vidim da se vraća Balta po želji ZZ, po meni u formaciji 3 nazad mogao bi biti dobar.
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako sam ovo pročitao odmah sam nastavio u sebi sa "stadion Koševo"

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Treba nam još kvalitetnih pojačanja koji bi mogli odmah uskočiti u prvih 11, bojim se da ovo nije dovoljno za Europu i prvenstvo.Red1946 je napisao/la: ↑21 jun 2024, 12:30Prelazni rok je do sada solidan, dovedena tri igrača na pozicijama koje su deficitarne.
Nadam se da je @junioR u pravu i da će dovesti još 3 dobra igrača da se dodatno roster pojača.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- luckystrike
- Kontakt:
Kad ste kod rostera, da malo prođemo zajednički kroz njega;
Golmani:
Rogić
Rockov
Mušija
Mehić
Pretpostavljam da će se Rogić i Rockov pobiti za mjesto 1. golmana.
Isplati li se 3. golmanu trenirati a ne igrati cijelu sezonu ili mu/im je bolje na posudbama u federalnim ligama? Mušija je već bio u MDK prošlu sezonu.
Odbrana:
Kapetanović
Duraković
Beganović
Mulalić
Đuričković
Čelik
Soldo
Jović
Zna li se do kada nema Tarika? Pretpostavljam da on neće u takmičarsku formu do druge polusezone.
Ako je Jović prevenstveno LB, onda bih ja bio sretan još jednim LCB.
Desna strana mi je zadovoljavajuća.
Vezni red:
Đorđević
Krdžalić
Matanović
Mehmedović
Julardžija
Anđušić
Mustafić
Buljubašić
Vezni red sam poredao po mom skromnom mišljenju od najtanjeg prema najboljem, izuzev novajlije koji mi nije poznat i Anesa koji je povrijeđen. Spominjali smo već da on neće na teren do pred kraj prvog dijela odnosno u formu prije drugog dijela.
Marko ima ugovor još dvije godine, mislim da on ima nekog šlifa ali mu treba još utakmica u nogama da može u Sarajevu igrati tako da bih ja njega pozajmio ali u Premijerligaša.
Eldar iako samo s klupe mene nije ničim dojmio, vidim ljudi imaju od njega velika očekivanja a ja bih ga radije poslao negdje da se još malo ispraksa.
S ostatkom veznih igrača uglavnom sam zadovoljan i vjerujem da oni u pravim rolama mogu biti izuzetno dobri.
Po mom mišljenju nama treba samo jedna za7ebana desetka da namješta golove.
Napad:
Penaranda
Kyeremeh
Guliashvili
Oliveira
Čataković
Prvonavedenom bih volio vidjeti leđa, mislim da se on davno halalio s ozbiljnim fudbalom. Svakako imamo viška stranca za zapisnik, osim ako ne povećaju broj.
Preostali navalni red impozantan. U zavisnosti od trenerovih zamisli a s obzirom da smo ostali bez Ziljkića, Duljevića i Hasića, možda nam je potrebno još jedno krilo, mada i Nemanja to može pokrivati.
Alajmović, Hamzić, Nurković i Pramenković su vjerujem pozvani samo na pripreme i da će se ko može vratiti u U-19 a ko ne može tražiti će mu se pozajmica.
Tabaković koji se vratio iz Čelika gdje je odigrao solidno cijelu sezonu možda i dobije šansu.
Suma sumarum solidan sastav. Po mom skromnom mišljenju vezni red je prenatrpan, ima tu solidnih igrača ali nijedan baš za7eban prema naprijed.
Golmani:
Rogić
Rockov
Mušija
Mehić
Pretpostavljam da će se Rogić i Rockov pobiti za mjesto 1. golmana.
Isplati li se 3. golmanu trenirati a ne igrati cijelu sezonu ili mu/im je bolje na posudbama u federalnim ligama? Mušija je već bio u MDK prošlu sezonu.
Odbrana:
Kapetanović
Duraković
Beganović
Mulalić
Đuričković
Čelik
Soldo
Jović
Zna li se do kada nema Tarika? Pretpostavljam da on neće u takmičarsku formu do druge polusezone.
Ako je Jović prevenstveno LB, onda bih ja bio sretan još jednim LCB.
Desna strana mi je zadovoljavajuća.
Vezni red:
Đorđević
Krdžalić
Matanović
Mehmedović
Julardžija
Anđušić
Mustafić
Buljubašić
Vezni red sam poredao po mom skromnom mišljenju od najtanjeg prema najboljem, izuzev novajlije koji mi nije poznat i Anesa koji je povrijeđen. Spominjali smo već da on neće na teren do pred kraj prvog dijela odnosno u formu prije drugog dijela.
Marko ima ugovor još dvije godine, mislim da on ima nekog šlifa ali mu treba još utakmica u nogama da može u Sarajevu igrati tako da bih ja njega pozajmio ali u Premijerligaša.
Eldar iako samo s klupe mene nije ničim dojmio, vidim ljudi imaju od njega velika očekivanja a ja bih ga radije poslao negdje da se još malo ispraksa.
S ostatkom veznih igrača uglavnom sam zadovoljan i vjerujem da oni u pravim rolama mogu biti izuzetno dobri.
Po mom mišljenju nama treba samo jedna za7ebana desetka da namješta golove.
Napad:
Penaranda
Kyeremeh
Guliashvili
Oliveira
Čataković
Prvonavedenom bih volio vidjeti leđa, mislim da se on davno halalio s ozbiljnim fudbalom. Svakako imamo viška stranca za zapisnik, osim ako ne povećaju broj.
Preostali navalni red impozantan. U zavisnosti od trenerovih zamisli a s obzirom da smo ostali bez Ziljkića, Duljevića i Hasića, možda nam je potrebno još jedno krilo, mada i Nemanja to može pokrivati.
Alajmović, Hamzić, Nurković i Pramenković su vjerujem pozvani samo na pripreme i da će se ko može vratiti u U-19 a ko ne može tražiti će mu se pozajmica.
Tabaković koji se vratio iz Čelika gdje je odigrao solidno cijelu sezonu možda i dobije šansu.
Suma sumarum solidan sastav. Po mom skromnom mišljenju vezni red je prenatrpan, ima tu solidnih igrača ali nijedan baš za7eban prema naprijed.
- muhamedhulk
- Kontakt:
kakve su sanse da igramo sa renanom i hamzom zajedno? hamzom kao ss a renanom ispred?
po nekim pricama, mislim da ce renan ici jer nema vise zelje da igra ovdje, zasicenje se pojavilo...valjda je to i bio razlog sto je puklo izmedju mirvica i slovenaca, klupiranje indisponiranog renana. nek ga uvale za milion e kako mirvic kaze da vrijedi i to je to.
po nekim pricama, mislim da ce renan ici jer nema vise zelje da igra ovdje, zasicenje se pojavilo...valjda je to i bio razlog sto je puklo izmedju mirvica i slovenaca, klupiranje indisponiranog renana. nek ga uvale za milion e kako mirvic kaze da vrijedi i to je to.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Beli98, Burberry46, enzo1, ErosViverosViv, GradKamena2, Hajdeee, Honorar, HyperOS, James1987, johntravolta123, Kaunas, Maestro^^, mire971, MSOZ101, napoleon72, NeSamSafetee, plisek, Posejdon, safun79, samoFKS, svabonja, TefalTava, Turo, vedinjo98, Vrhbosnian i 184 gosta.