pljunem i ja i tebe i njih zajedno sta su radili nista pjevaju pjesme e bas ce ih pjesmama otjerati,organizovali su proteste bili pa isparili a ostali su padali u muriju i zbog njih ledja postavljali i pljunem te jos jednomjuveboy je napisao/la:Manijaci, Horde Zla, Robijasi, Red Army, Fukare i ostali, pali ste braco moja, samo je BHF pokazao istinsku zelju za spasom BH fudbala . . . Svaka vam cast ! Ne znam samo kako neko moze pisati, pricati protiv ove navijacke skupine, pljunem ga direkt usta ! I Treba nam ovako, kad ispred saveza danas nije bilo ni jedne od navijackih skupina - izuzev pomenutih BHF - Sramotno. Ovako smo i zasluzili . . .
Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Nogometni savez BiH
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ono što sam maloprije čuo je sljedeće: UEFA-ino povjerenstvo se sastaje, ako se ne varam, 16. juna, a mi igramo utakmicu 3. Tu leži problem; dakle mogli bismo izgubiti tu tekmu sa 3:0, a možda i cijeli kvalifikacioni ciklus.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
- Kontakt:
http://www.facebook.com/event.php?eid=187734871271521
HAJMO IH RUSIT !!
HAJMO IH RUSIT !!
- storm_raider
- Kontakt:
Ljudi pustite se price da nas Bevanda i neki delegati iz RS unistavaju. Ne treba brojati krvna zrnca, pogotovo ne misliti da Borac hoce da unisti ovo. Unistavamo sami sebe. Ako cete tako unistavaju nas i iz Sarajeva, B Luke, Mostara, Zenice, Tuzle, Bihaca, Prijedora, Bijeljine, Brckog...bosnas_ je napisao/la:Cilj Bevande i delegata iz RS je bio samo jedan,unistiti reprezentaciju BIH! to FIFA I UEFA ne smije dozvoliti,jer reprezentacija ni rkiva ni duzna ne smije biti izbacena iz kvalifikacija,najlakse je po malome praviti autoritet,najbolje za fudbal u BIH je dozivotna suspenzija ovog Saveza i pravljenje novog od strane sportista a ne kriminalnih politicara! Reprezentacija ne smije ispastati,Susic,Dzeko,Misimovic,Pjanic,Rahimic,Spahic,Ibisevic,Lulic,Salihociv,Hasagic,Medunjanin,Muslimovic...oni su svoje uradili na terenu,ostavili nas u utrci za prva dva mjesta,i bila bi velika nepravda kad bi FIFA I UEFA dozvolila suspenziju reprezentacije! klubove,prije svega Borac i Siroki treba suspendovati,jer su prestavnici tih klubova bili za suspenziju,tacnije tim klubovima upravljaju politicari a ne sportisti,zato moraju biti drakonski kaznjeni!
Bio sam na "protestima". Bilo je 20tak ljudi, a to je licilo na sve samo ne na proteste. Djeca iz masinske koji su vjerovatno pobjegli s casa, njih 3-4, par studenata i dobronamjernih prolaznika... Nigdje organizovanih navijaca.. E da, bilo je par bhfanaticosa, mozda njih 10tak..
A preko interneta, svi rusite..
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 29 mar 2011, 15:00, ukupno mijenjano 3 puta.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Oces reci da ovi iz FSRS nisu vasi,.a uprava tog istog Borca je se davno izjasnila da podrzaje ove gore navedene,.Zasto ih podrzajete ako nisu vasi?to mi reci!Papalukas je napisao/la:Hoce li vam jednom mali mozak skontati da taj Borac sto vam ne izlazi iz usta nema nikoga u savezu niti je ikada imao.Zasto sada Borcu omoguciti igranje u L.P kada su celni ljudi tog istog kluba,po naredjenju svog babe Mileta odavno vec dobili naredjenje kako i za koga glasati
- JuveSissoko
- Kontakt:
totalna istina ,nekad gotivio taj BHF, a sad, progledaomauricius je napisao/la:pljunem i ja i tebe i njih zajedno sta su radili nista pjevaju pjesme e bas ce ih pjesmama otjerati,organizovali su proteste bili pa isparili a ostali su padali u muriju i zbog njih ledja postavljali i pljunem te jos jednomjuveboy je napisao/la:Manijaci, Horde Zla, Robijasi, Red Army, Fukare i ostali, pali ste braco moja, samo je BHF pokazao istinsku zelju za spasom BH fudbala . . . Svaka vam cast ! Ne znam samo kako neko moze pisati, pricati protiv ove navijacke skupine, pljunem ga direkt usta ! I Treba nam ovako, kad ispred saveza danas nije bilo ni jedne od navijackih skupina - izuzev pomenutih BHF - Sramotno. Ovako smo i zasluzili . . .
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Nista izbaciti Borac i ostalu lakrdiju...
Smanjiti ligu na 10,12 klubova i toje to..
Smanjiti ligu na 10,12 klubova i toje to..
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
juveboy je napisao/la:Manijaci, Horde Zla, Robijasi, Red Army, Fukare i ostali, pali ste braco moja, samo je BHF pokazao istinsku zelju za spasom BH fudbala . . . Svaka vam cast ! Ne znam samo kako neko moze pisati, pricati protiv ove navijacke skupine, pljunem ga direkt usta ! I Treba nam ovako, kad ispred saveza danas nije bilo ni jedne od navijackih skupina - izuzev pomenutih BHF - Sramotno. Ovako smo i zasluzili . . .
ti tvoji BHF su glasali za ove da ostanu u foteljama mozda?? tj da nas ne supendiraju kako to ba mozes reci... pa DOBILI smo puno ovom supenzijom, nismo nista izgubili samo dobli pasa moj... izdrzatcemo mi narod u BiH, koji smo prozivjeli agresiju i mnogasranja i ovo cemo,aBd prezivjet dolaze BOLJI DANI ZA BH NOGOMET,KLUBOVE OMLADINU..
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Boga mi bilo je puno i BHF kako sam gledo na vjestima nije ih bilo dovoljno da drze one plakate sto su donjeli na proteste nemoj zajebavati ovdje narod i provocirati ostale sa glupostima nije bilo nikoga i tacka .......juveboy je napisao/la:Manijaci, Horde Zla, Robijasi, Red Army, Fukare i ostali, pali ste braco moja, samo je BHF pokazao istinsku zelju za spasom BH fudbala . . . Svaka vam cast ! Ne znam samo kako neko moze pisati, pricati protiv ove navijacke skupine, pljunem ga direkt usta ! I Treba nam ovako, kad ispred saveza danas nije bilo ni jedne od navijackih skupina - izuzev pomenutih BHF - Sramotno. Ovako smo i zasluzili . . .
- Goalgetter
- Kontakt:
Ehh .. hocemo k.. odigratiPlanira se humanitarni meč između BiH i Japana
Fudbalski savez Kantona Sarajevo narednih će dana Fudbalskom savezu BiH predstaviti plan odigravanja prijateljskog susreta najboljih fudbalskih reprezentacija naše zemlje i Japana.
Meč, koji bi se kako saznajemo prema planu ljudi iz fudbalske vlade Kantona Sarajevo, trebao igrati u Njemačkoj tokom aprila mjeseca, bio bi humanitarnog karaktera te bi sav prihod od istog išao narodu Japana nastradalom u razornim zemljotresima koji su pogodili ovu zemlju početkom marta.
U Fudbalskom savezu Kantona Sarajevo ne kriju nadanja da će ovaj meč biti premijerni nastup naše najbolje fudbalske reprezentacije pod rukovodstvom novog sastava Fudbalskog saveza BiH.

Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 29 mar 2011, 15:00, ukupno mijenjano 1 put.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ja i dalje ne mogu vjerovati da ljudi krive Borac i Borčeve navijače. Pa jbm mu život, imate li oči? Svi su isti, čovječe. Svi. Nebitno iz kojeg dijela zemlje dolaze. Al' haj', najlakše je pokazati prstom na drugog. To smo mi.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Gdje si ti bio prijatelju prije nekoliko godina kad smo mi Manijaci zajedno sa Hordama zla protestovali ispred Saveza, zato sto nam nisu dozvolili izlazak na evropsku scenu iako smo kroz takmicenje to bili obezbjedili.juveboy je napisao/la:Manijaci, Horde Zla, Robijasi, Red Army, Fukare i ostali, pali ste braco moja, samo je BHF pokazao istinsku zelju za spasom BH fudbala . . . Svaka vam cast ! Ne znam samo kako neko moze pisati, pricati protiv ove navijacke skupine, pljunem ga direkt usta ! I Treba nam ovako, kad ispred saveza danas nije bilo ni jedne od navijackih skupina - izuzev pomenutih BHF - Sramotno. Ovako smo i zasluzili . . .
Na tim protestima su bili i ti nekakavi BH Fanaticosi, koji kada je dosla murija i kada je nastao opsti haos u Ferhadiji kada smo se mi Manijaci i Horde poceli tuci sa policijom svi do jednog Fanaticosa je pobjegao i od slatkog coseta sa 100 metara udaljenosti posmatrao kako se mi mlatimo sa murijom.
Slovom i brojem ni jedan fanaticos tada nije priveden samo su Manijaci i Horde dobile po usima, i zato je danas izostala njihova podrska, jer svi mi znamo ko su ti Fanaticosi, a ko su Manijaci i Horde.
Od kad sam se rodio Želju sam zavolio, plava mi je boja mila Božija je volja bila.
chily-rz je napisao/la:Oces reci da ovi iz FSRS nisu vasi,.a uprava tog istog Borca je se davno izjasnila da podrzaje ove gore navedene,.Zasto ih podrzajete ako nisu vasi?to mi reci!Papalukas je napisao/la:Hoce li vam jednom mali mozak skontati da taj Borac sto vam ne izlazi iz usta nema nikoga u savezu niti je ikada imao.Zasto sada Borcu omoguciti igranje u L.P kada su celni ljudi tog istog kluba,po naredjenju svog babe Mileta odavno vec dobili naredjenje kako i za koga glasati
ti iz banjaluke i rs-a tata dodik i ostali , zele podjelu Bih, a to nece nikad u zivotu dozivjet nit ce vam rusija ni putin ni tadic i ostaliu pomoc BOSNA I HERCEGOVINA SAMO PASA MOJ!!! daste kakvi bili pa i vi potreste tamo po svojim selenadrama napravili za dobrot borca i vaseg fudbala ocito da vam to nije u intresu kao i ovima iz hercegovine jadna vam majka poslije ove supenzije

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Capt_Billy
- Kontakt:
A zasto sada sute sve navijacke skupine, zasto se ne pocnu vise organizirati, da se pocne sa mobilizacijom clanova da se krene vise u rusenje SAVEZA!!! SADA JE VRIJEME!! PRAMI MOMENAT!! Nece njih UEFA otjerati, jer oni ne predstavljaju nogomet vec polituku. Svaki pokusaj teranja bio bi ravan udara ili napada na drzavu!!!!
AJDE MANIJACI, HORDE ZLA (PITARI), RED ARMY, ROBIJASI, LESINARI, FUKARE i ostali!!! Znate se jadni protiv drugih lemati, a kada treba za drzavu!!! Nigdje nikoga!! Bio sam ispred Holiday Inna i sve su srednjoskolci bili!! GDJE SU OSTALI!!!!

AJDE MANIJACI, HORDE ZLA (PITARI), RED ARMY, ROBIJASI, LESINARI, FUKARE i ostali!!! Znate se jadni protiv drugih lemati, a kada treba za drzavu!!! Nigdje nikoga!! Bio sam ispred Holiday Inna i sve su srednjoskolci bili!! GDJE SU OSTALI!!!!

VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
zasto da protestujem kad je meni u cilju da se suspenduje savez i otjera ova stoka ovo je jedino rjesenjeCapt_Billy je napisao/la:A zasto sada sute sve navijacke skupine, zasto se ne pocnu vise organizirati, da se pocne sa mobilizacijom clanova da se krene vise u rusenje SAVEZA!!! SADA JE VRIJEME!! PRAMI MOMENAT!! Nece njih UEFA otjerati, jer oni ne predstavljaju nogomet vec polituku. Svaki pokusaj teranja bio bi ravan udara ili napada na drzavu!!!!![]()
![]()
![]()
AJDE MANIJACI, HORDE ZLA (PITARI), RED ARMY, ROBIJASI, LESINARI, FUKARE i ostali!!! Znate se jadni protiv drugih lemati, a kada treba za drzavu!!! Nigdje nikoga!! Bio sam ispred Holiday Inna i sve su srednjoskolci bili!! GDJE SU OSTALI!!!!![]()
![]()
RAT SAVEZU!!!
Nakon 10 godina blamaza, tuge, lopovluka i bruke vrijeme je da odu!
Mi, navijaci svih reprezentacija Bosne i Hercegovine, BHFanaticosi, pozivamo:
1. Sve navijacke grupacije u Bosni i Hercegovini! Od Manijaka, Hordi zla, Robijasa pa do Fukara, Belaj Boysa, Red Army-ja te svih drugih navijackih grupacija koje BiH smatraju svojom domovinom! Pridruzite nam se, vrijeme je da se mnoge stvari u nasem nogometu/fudbalu promjene!!
2. Pozivamo i Hayat, FTV, RTRS, OBN, Avaz, Nezavisne novine, Oslobodjenje i sve ostale medije da nam se prikljuce da jednom za sva vremena otjeramo bagru sto nama, fudbalskim/nogometnim zaljubljnicima, vec godinama zagorcava zivot!
Imamo samo jedan zahtjev:
Ostavke generalnog sekretara N/FS BiH gosp.Usanovica,direktora svih reprezentativnih selekcija,gosp.Pasalica i kompletno predsjednistvo N/FS BiH na celu sa gosp.Dominikovicem.
Razloga za ovaj nas potez ima puno. Krenucemo redom:
1. Navodno uzimanje procenta na transfer igraca kojima je repka posluzila kao "izlog" a koji nemaju veze o fudbalu. Ocigledni primjeri su Bosnjak, Damjanovic, Crnogorac i mnogi drugi.
2. Naplacivanje poziva u repkine selekcije i to od juniorske pa do A-selekcije. Da li ste Vi, javnost BiH, ikada culi za Esada Razica, Admira Hazndara i Adnana Alisica? Niste i necete dok ta djeca sebi ne kupe mjesto u repki!
3. Slucaj Rahimic u koji smo svi vrlo dobro upoznati...
4. Premjestanje odlucujuce tekme protiv Danske iz Zenice u Sarajevo. Niko nikada iz saveza nije pokazao papir/faks/pismo/mail/ od Uefa-e na kojem pise da je "Bilino polje" fakat suspendovano!
5. Tekma protiv SCG! Ista stvar kao i pod tackom 4!
6. Neodazivanje na nase pozive za saradnju! Svako gostovanje se sami o sebi brinemo jer radimo nesto (i za nekoga) sto (koga) volimo! Cetiri ulaznice (od po 2 eura!) za utakmicu u Rumuniji su sve sto smo od njih dobili, sve drugo smo uredno placali iz svog dzepa!
7. Nevidjene blamaze koje se svakog vikenda desavaju na fudbalskim/nogometnim terenima sirom BiH. Nas savez nista ne cini da to dovede u red i samim tim nam svima daju do znanja da su oni u stvari nekompetentni za ovaj pos'o!
Selektor Sliskovic i njegovi igraci imaju i uvijek ce imati nasu punu podrsku! Mi nismo zlopamtila ni ti indijanci pa da mislimo da je Bosna Brazil, svjesni smo nasih mogucnosti a jedino sto od njih trazimo je borba i maksimalno zalaganje. Dok bude borbe bice i bodrenja!
Isto tako shvatamo da je selektor Sliskovic ogranicen u svom poslu zbog prljavih radnji gore spomenute gospode i da su u stvari upravo ONI krivci za neuspijeh u Belgiji!
Za kraj, zelimo svima da damo do znanja da cemo ustrajati u onom sto smo naumili i da nas nikad, niko i nista ne moze zaustaviti!
13 hiljada ljudi je plakalo u Briselu prosle subote, 35 hiljada na Kosevu poslije tekme sa Danskom! Pa gospodo, da li Vam ta reprezentacija i ovaj narod ista znace? Ako Vam znace, oticete sami jer im upravo Vi s Vasim amaterskim i krajnje bezobraznim potezima nanosite bol i ubijate u njima zadnju nadu!!! SRAM VAS I STID BILO!!!
Uz pomoc ostale brace po navijanju u domovini i medija docemo do zeljenog cilja a to je povratak fudbalskih/nogometnih legendi tamo gdje im je i mjesto, u kucu fudbala/nogometa!!!
Mi smo garancija da se suze Briselske vise NIKAD nece ponoviti!!!
DANAS U SAVEZU SUTRA U KAVEZU!!!
Nakon 10 godina blamaza, tuge, lopovluka i bruke vrijeme je da odu!
Mi, navijaci svih reprezentacija Bosne i Hercegovine, BHFanaticosi, pozivamo:
1. Sve navijacke grupacije u Bosni i Hercegovini! Od Manijaka, Hordi zla, Robijasa pa do Fukara, Belaj Boysa, Red Army-ja te svih drugih navijackih grupacija koje BiH smatraju svojom domovinom! Pridruzite nam se, vrijeme je da se mnoge stvari u nasem nogometu/fudbalu promjene!!
2. Pozivamo i Hayat, FTV, RTRS, OBN, Avaz, Nezavisne novine, Oslobodjenje i sve ostale medije da nam se prikljuce da jednom za sva vremena otjeramo bagru sto nama, fudbalskim/nogometnim zaljubljnicima, vec godinama zagorcava zivot!
Imamo samo jedan zahtjev:
Ostavke generalnog sekretara N/FS BiH gosp.Usanovica,direktora svih reprezentativnih selekcija,gosp.Pasalica i kompletno predsjednistvo N/FS BiH na celu sa gosp.Dominikovicem.
Razloga za ovaj nas potez ima puno. Krenucemo redom:
1. Navodno uzimanje procenta na transfer igraca kojima je repka posluzila kao "izlog" a koji nemaju veze o fudbalu. Ocigledni primjeri su Bosnjak, Damjanovic, Crnogorac i mnogi drugi.
2. Naplacivanje poziva u repkine selekcije i to od juniorske pa do A-selekcije. Da li ste Vi, javnost BiH, ikada culi za Esada Razica, Admira Hazndara i Adnana Alisica? Niste i necete dok ta djeca sebi ne kupe mjesto u repki!
3. Slucaj Rahimic u koji smo svi vrlo dobro upoznati...
4. Premjestanje odlucujuce tekme protiv Danske iz Zenice u Sarajevo. Niko nikada iz saveza nije pokazao papir/faks/pismo/mail/ od Uefa-e na kojem pise da je "Bilino polje" fakat suspendovano!
5. Tekma protiv SCG! Ista stvar kao i pod tackom 4!
6. Neodazivanje na nase pozive za saradnju! Svako gostovanje se sami o sebi brinemo jer radimo nesto (i za nekoga) sto (koga) volimo! Cetiri ulaznice (od po 2 eura!) za utakmicu u Rumuniji su sve sto smo od njih dobili, sve drugo smo uredno placali iz svog dzepa!
7. Nevidjene blamaze koje se svakog vikenda desavaju na fudbalskim/nogometnim terenima sirom BiH. Nas savez nista ne cini da to dovede u red i samim tim nam svima daju do znanja da su oni u stvari nekompetentni za ovaj pos'o!
Selektor Sliskovic i njegovi igraci imaju i uvijek ce imati nasu punu podrsku! Mi nismo zlopamtila ni ti indijanci pa da mislimo da je Bosna Brazil, svjesni smo nasih mogucnosti a jedino sto od njih trazimo je borba i maksimalno zalaganje. Dok bude borbe bice i bodrenja!
Isto tako shvatamo da je selektor Sliskovic ogranicen u svom poslu zbog prljavih radnji gore spomenute gospode i da su u stvari upravo ONI krivci za neuspijeh u Belgiji!
Za kraj, zelimo svima da damo do znanja da cemo ustrajati u onom sto smo naumili i da nas nikad, niko i nista ne moze zaustaviti!
13 hiljada ljudi je plakalo u Briselu prosle subote, 35 hiljada na Kosevu poslije tekme sa Danskom! Pa gospodo, da li Vam ta reprezentacija i ovaj narod ista znace? Ako Vam znace, oticete sami jer im upravo Vi s Vasim amaterskim i krajnje bezobraznim potezima nanosite bol i ubijate u njima zadnju nadu!!! SRAM VAS I STID BILO!!!
Uz pomoc ostale brace po navijanju u domovini i medija docemo do zeljenog cilja a to je povratak fudbalskih/nogometnih legendi tamo gdje im je i mjesto, u kucu fudbala/nogometa!!!
Mi smo garancija da se suze Briselske vise NIKAD nece ponoviti!!!
DANAS U SAVEZU SUTRA U KAVEZU!!!
- storm_raider
- Kontakt:
Ljudi pustite se price da nas Bevanda i neki delegati iz RS unistavaju. Ne treba brojati krvna zrnca, pogotovo ne misliti da Borac hoce da unisti ovo. Unistavamo sami sebe. Ako cete tako unistavaju nas i iz Sarajeva, B Luke, Mostara, Zenice, Tuzle, Bihaca, Prijedora, Bijeljine, Brckog... Pa Borcu najvise i odgovara da izadju ove godine u Europu. Pustite se coravog posla. Nema tu vasih i nasih.
Bio sam na "protestima". Bilo je 20tak ljudi, a to je licilo na sve samo ne na proteste. Djeca iz masinske koji su vjerovatno pobjegli s casa, njih 3-4, par studenata i dobronamjernih prolaznika... Nigdje organizovanih navijaca.. E da, bilo je par bhfanaticosa, mozda njih 10tak..
A preko interneta, svi rusite... Najlakse je sjediti kuci i govoriti da treba protestvovati. Pored svih obaveza sam izasao i bio dolje, kao i prije par godina pred savezom. To je najmanje sto sam mogao da uradim. Ne zato da bih zadrzao ove ljude. I ja zelim da oni odu sa ovih mjesta, neka bude suspenzija mjesec, dva, do utakmice reprezentacije, vec da nas je ipak bilo par hiljada to bi poslalo neku, kakvu takvu, poruku svijetu. Ovako i sramota je bilo snimati 20 ljudi kako prodju par puta pored Holiday Inna.
A preko interneta, svi rusite... Najlakse je sjediti kuci i govoriti da treba protestvovati. Pored svih obaveza sam izasao i bio dolje, kao i prije par godina pred savezom. To je najmanje sto sam mogao da uradim. Ne zato da bih zadrzao ove ljude. I ja zelim da oni odu sa ovih mjesta, neka bude suspenzija mjesec, dva, do utakmice reprezentacije, vec da nas je ipak bilo par hiljada to bi poslalo neku, kakvu takvu, poruku svijetu. Ovako i sramota je bilo snimati 20 ljudi kako prodju par puta pored Holiday Inna.
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 29 mar 2011, 15:08, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.
opet protiv bhfa i ostalih navijackih grupa pametujete... pa dignite ta dupeta djecija brate mili... ja sam bio, gdje ste vi...??? bilo je taman dovoljno ljudi da im en damo povoda da se vade na hiligane i ostale suplje price, a da damo do znanja da su ****... taman... sad ih treba po njihovim gradovima udarat... kanite se suplje price.. udri sve redom... 
vi nove genracije samo tipkat znate i klipove postavljat i pljuvat... fakatd a se covjek zabrine za avsu buducnost...
Pozdrav domovini!!! Izdrzat cemo mi i ovo...

vi nove genracije samo tipkat znate i klipove postavljat i pljuvat... fakatd a se covjek zabrine za avsu buducnost...
Pozdrav domovini!!! Izdrzat cemo mi i ovo...

Evo ovako vidim da si pošten ali da ti kažem ovako zašto ste dozvolili kao največi klub u RS da nemate (ako nemate) svog čovjeka u savezu,drugo 99% vas ima jednoumlje a sad kad vam Borac ne mogne u Europu bit če vam krivi Bošnjaci-muslimani ili bolje rečeno Bosanci i Hercegovci,e pa sad pošto niste htjeli da radite na tom da **** ljude iz vašeg saveza igrajte kup gojka šuška,neko je napao čeku a da je bogdom sve njih napao ali vaš politički establišment je odma napravio skandal muslimani napali srbe eto kakva nas budućnost čeka u BH i većina vas proguta tu političku podvalu a kad su napali muniba smrada ušanovića i onda su srbi ili hrvati ugroženi tad se niste pitali a samo da malo upalite klikere bilo bi vam jasno ali ne ,vi volite da se okrenete protiv Bosanaca kao da ste vi iz Srbije ali svi nosite pasoš BH i ličnu BH i rade vam ti isti političari u parlamentu BH za enormno velike plate a imaju vas kao topovsko meso da vas lože i isture u prvi plan pa eto vam sad igrajte između sebe možda vam prestolonasljednik dođe uručiti tuki za hou kao pehar u nekoj ligi a Borac i njegovi navijači nažalost ispast če prave žrtve ali ako, većina vas to i podržava nije mi vas žao, žalim samo repku. Inače bi sve klubove suspendovo a pojedine trajno ugasio tu ne mislim na Borac da se ne nađeš uvrijeđen pošto krešete na prvu.Papalukas je napisao/la:Opet ista prica,MUFLONE daj mi imena tih Borcevih delegata iz skupstine....Reprezentacija ne smije ispastati,Susic,Dzeko,Misimovic,Pjanic,Rahimic,Spahic,Ibisevic,Lulic,Salihociv,Hasagic,Medunjanin,Muslimovic...oni su svoje uradili na terenu,ostavili nas u utrci za prva dva mjesta,i bila bi velika nepravda kad bi FIFA I UEFA dozvolila suspenziju reprezentacije! klubove,prije svega Borac i Siroki treba suspendovati,jer su prestavnici tih klubova bili za suspenziju,tacnije tim klubovima upravljaju politicari a ne sportisti,zato moraju biti drakonski kaznjeni!
Sarajevo ljubavi moja!
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Ivica Osim za Nezavisne: FIFA i UEFA razbile Jugoslaviju
Vedran Radenović - 28.03.2011 20:50
Čovjek ponekad dobije utisak da su FIFA i UEFA namjerno rasturile SFR Jugoslaviju i tako dobile, da kažem, pet novih saveznika, rekao je, između ostalog, u razgovoru za "Nezavisne novine" Ivica Osim, jedno od najvećih imena fudbala na ovim prostorima, ali i šire.
Popularni Švabo kaže da ne želi stvarati teoriju zavjere, ali je ubijeđen da se ništa ne dešava slučajno. Istovremeno, delegate koji će na današnjoj sjednici Skupštine N/FS BiH odlučivati o sudbini bh. fudbala upozorava da se ne igraju sa strpljenjem i autoritetom FIFA i UEFA, odnosno institucija za koje smatra da su gotovo iznad svega na našoj planeti.
"Zna se kako se kod nas kaže, veži konja gdje ti aga kaže. To je jedina poruka koju imam za delegate Skupštine N/FS BiH, jer ovi gore u FIFA i UEFA ne propuštaju nikakvu šansu. Oni svoj autoritet upravo grade na tome, odnosno na savezima kao što je naš. Poznato je da veliki grade autoritet na manjima. Što kaže naš narod, istresaju gaće na mele", kaže Osim
NN: Mislite li da će u slučaju neusvajanja statuta biti nekog dodatnog popuštanja za N/FS BiH od strane FIFA i UEFA?
OSIM: Teško, jer ako budu popuštali i da su popuštali do sada, nikad ne bi bili to što su danas FIFA i UEFA. Što se tiče te dvije organizacije, one su već sada mnogo napravile, jer su se odvojile od stvarnosti, od svijeta i od svega. Jedino mislim da je trebalo da studiraju istoriju BiH pa bi im bilo daleko lakše odlučivati.
NN: Smatrate li da i FIFA i UEFA treba da snose dio krivice za situaciju u kojoj se danas nalazi N/FS BiH?
OSIM: Neću da idem toliko daleko i da mislim da oni upravljaju svijetom. To bi im bilo previše. Međutim, ima mnogo koincidencije u svemu. To je ono što meni malo smeta gdje god se nešto zakuha. Na kraju krajeva, čovjek dobije utisak da su oni namjerno rasturili Jugoslaviju i FS SFRJ i dobili još pet novih saveznika. Isto tako i Ruse, jer su dobili 20 novih saveznika, jer bogami, kada se biraju ovi FIFA i UEFA organi, dobro je imati 26 glasova više.
NN: Liči li to i na svojevrsnu teoriju zavjere da su FIFA i UEFA krivi i za neke političke probleme?
OSIM: Kažem, neću toliko daleko ići i donositi takve zaključke, ali da se vole miješati, to je sigurno. Ne ide jedno bez drugog.
NN: Da li pobjeda reprezentacije BiH nad Rumunijom nešto znači za rasplet na sjednici Skupštine N/FS BiH?
OSIM: Situacija je pobjedom sigurno poboljšana. Bar je svima lakše raditi.
NN: Mislite li da će se nakon pobjede delegati opametiti?
OSIM: Nije ni trebalo da dođu u situaciju da mi pričamo o tome hoće li se oni opametiti poslije pobjede. Valjda su bili pametni i prije pobjede.
NN: Kako Vi vidite rasplet situacije na sjednici Skupštine?
OSIM: Šteta bi bilo da ne bude usvojen Statut. Mislim da se niko neće usuditi da se poigrava sa toliko ljudi. Poznato je šta u BiH znači fudbal. Treba to malo šire gledati. Nije to baš nešto bezveze. Nije fudbal nešto bezveze što se može baciti kroz prozor i praviti se kao da se ništa nije desilo. Vezano je ovdje mnogo toga sa fudbalom. Mnogi ljudi i žive od fudbala i to dobro žive
Eto i veliki Osim se zahebo
Vedran Radenović - 28.03.2011 20:50
Čovjek ponekad dobije utisak da su FIFA i UEFA namjerno rasturile SFR Jugoslaviju i tako dobile, da kažem, pet novih saveznika, rekao je, između ostalog, u razgovoru za "Nezavisne novine" Ivica Osim, jedno od najvećih imena fudbala na ovim prostorima, ali i šire.
Popularni Švabo kaže da ne želi stvarati teoriju zavjere, ali je ubijeđen da se ništa ne dešava slučajno. Istovremeno, delegate koji će na današnjoj sjednici Skupštine N/FS BiH odlučivati o sudbini bh. fudbala upozorava da se ne igraju sa strpljenjem i autoritetom FIFA i UEFA, odnosno institucija za koje smatra da su gotovo iznad svega na našoj planeti.
"Zna se kako se kod nas kaže, veži konja gdje ti aga kaže. To je jedina poruka koju imam za delegate Skupštine N/FS BiH, jer ovi gore u FIFA i UEFA ne propuštaju nikakvu šansu. Oni svoj autoritet upravo grade na tome, odnosno na savezima kao što je naš. Poznato je da veliki grade autoritet na manjima. Što kaže naš narod, istresaju gaće na mele", kaže Osim
NN: Mislite li da će u slučaju neusvajanja statuta biti nekog dodatnog popuštanja za N/FS BiH od strane FIFA i UEFA?
OSIM: Teško, jer ako budu popuštali i da su popuštali do sada, nikad ne bi bili to što su danas FIFA i UEFA. Što se tiče te dvije organizacije, one su već sada mnogo napravile, jer su se odvojile od stvarnosti, od svijeta i od svega. Jedino mislim da je trebalo da studiraju istoriju BiH pa bi im bilo daleko lakše odlučivati.
NN: Smatrate li da i FIFA i UEFA treba da snose dio krivice za situaciju u kojoj se danas nalazi N/FS BiH?
OSIM: Neću da idem toliko daleko i da mislim da oni upravljaju svijetom. To bi im bilo previše. Međutim, ima mnogo koincidencije u svemu. To je ono što meni malo smeta gdje god se nešto zakuha. Na kraju krajeva, čovjek dobije utisak da su oni namjerno rasturili Jugoslaviju i FS SFRJ i dobili još pet novih saveznika. Isto tako i Ruse, jer su dobili 20 novih saveznika, jer bogami, kada se biraju ovi FIFA i UEFA organi, dobro je imati 26 glasova više.
NN: Liči li to i na svojevrsnu teoriju zavjere da su FIFA i UEFA krivi i za neke političke probleme?
OSIM: Kažem, neću toliko daleko ići i donositi takve zaključke, ali da se vole miješati, to je sigurno. Ne ide jedno bez drugog.
NN: Da li pobjeda reprezentacije BiH nad Rumunijom nešto znači za rasplet na sjednici Skupštine N/FS BiH?
OSIM: Situacija je pobjedom sigurno poboljšana. Bar je svima lakše raditi.
NN: Mislite li da će se nakon pobjede delegati opametiti?
OSIM: Nije ni trebalo da dođu u situaciju da mi pričamo o tome hoće li se oni opametiti poslije pobjede. Valjda su bili pametni i prije pobjede.
NN: Kako Vi vidite rasplet situacije na sjednici Skupštine?
OSIM: Šteta bi bilo da ne bude usvojen Statut. Mislim da se niko neće usuditi da se poigrava sa toliko ljudi. Poznato je šta u BiH znači fudbal. Treba to malo šire gledati. Nije to baš nešto bezveze. Nije fudbal nešto bezveze što se može baciti kroz prozor i praviti se kao da se ništa nije desilo. Vezano je ovdje mnogo toga sa fudbalom. Mnogi ljudi i žive od fudbala i to dobro žive
Eto i veliki Osim se zahebo
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 12 gostiju.