Jel stvarno mislis da je ovo pametan potez?
RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Re: RŠD Velež Mostar
Bravo za upravu i izbor Denisa Zvonica. Necemo se stresirati vise kada ide lopta u nas sesnesterac a usput kupljen mir u kuci jer ce se samo slikati sa novim igracima
Kevelj iskusno poentirao i sto kaze Rodjeni81 vidjeli smo sta se pisalo kada se Jazo povezao sa odlaskom. Mogu misliti sta bi za Denu da su ga se odlucili rijesiti. Neka se bar krenuli sa mrtve tacke jos trener pa na pripreme
Kevelj iskusno poentirao i sto kaze Rodjeni81 vidjeli smo sta se pisalo kada se Jazo povezao sa odlaskom. Mogu misliti sta bi za Denu da su ga se odlucili rijesiti. Neka se bar krenuli sa mrtve tacke jos trener pa na pripreme
-
- Kontakt:
A ko je vise pametan potez ? Ne valja vama niko. Nemoj Feju, nemoj Zvonu, koga uzet da objektivna Mostarska publika bude zadovoljna ? A i taj da hoće preuzet ulogu
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
opalaopala je napisao/la: ↑21 jun 2024, 12:00A ko je vise pametan potez ? Ne valja vama niko. Nemoj Feju, nemoj Zvonu, koga uzet da objektivna Mostarska publika bude zadovoljna ? A i taj da hoće preuzet ulogu
Je li znas koje kvalitete i strucne karakteristike treba neko da ima za funkciju sd? I koje tacno od tih istih Zvona ima?
Ja Zvonu gdje god sam mogao podrzavao sam i nikada ruzne na njega nisam rekao. Bas kao ni sada.
Ali evo ti mi objektivni odgovori na ovaj prvi dio mog posta pa pricamo dalje, objektivno naravno
- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
Kad će kifle ( čitaj: forum)?
-
- Kontakt:
Kad ide raskid ugovora sa klafom?
Draže mi je Zvonu gledati na klupi, nego da igra ovakav.
Hvala mu za sve, ostavio je dubok trag u Veležu i ako ništa, zaslužio je da ostane u klubu. Klub mu je dao dosta veliku ulogu, te na taj način pokazao kako se odnosi prema legendama kluba.
Ako ništa, sad se mora tražiti alternativa sa stoperom jer Mahmića nije bilo na prozivci.
Hvala mu za sve, ostavio je dubok trag u Veležu i ako ništa, zaslužio je da ostane u klubu. Klub mu je dao dosta veliku ulogu, te na taj način pokazao kako se odnosi prema legendama kluba.
Ako ništa, sad se mora tražiti alternativa sa stoperom jer Mahmića nije bilo na prozivci.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
Što se tiče stručnosti malo ko zadovoljava taj kriterij u ovoj državi: ministar,
profesor, novinar, doktor , lijevi bek, Gico....katastrofa je da ulica vodi klub čak i za jedan Hajduk sa pravomm armijom navijača.
Daj kifle
profesor, novinar, doktor , lijevi bek, Gico....katastrofa je da ulica vodi klub čak i za jedan Hajduk sa pravomm armijom navijača.
Daj kifle
-
- Kontakt:
Zasluzio da ostane u klubu da ali ima trener juniora, referent za omladinski pogon, izmisli mu covjece nesto, decko ne zna sastaviti 4 recenice postao ti je najvaznija funkcija u klubumozak je napisao/la: ↑21 jun 2024, 12:12Draže mi je Zvonu gledati na klupi, nego da igra ovakav.
svaka njemu cast, plaketa, ako treba i mural na stadionu ali ne moze biti vazniji od kluba. a ocito jeste jer je bitnije njega zadovoljiti nego napraviti iskorak
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Nemojte na Zvonu, dijete s Carine je to, zaslužuje da bude bar direktor stadiona
sumnjam da zadovoljavaju toliko njega, vise one koji guraju "nasu djecu" u sve, pa i na ustrb Veleza.killafrommanilla je napisao/la: ↑21 jun 2024, 12:20Zasluzio da ostane u klubu da ali ima trener juniora, referent za omladinski pogon, izmisli mu covjece nesto, decko ne zna sastaviti 4 recenice postao ti je najvaznija funkcija u klubumozak je napisao/la: ↑21 jun 2024, 12:12Draže mi je Zvonu gledati na klupi, nego da igra ovakav.
svaka njemu cast, plaketa, ako treba i mural na stadionu ali ne moze biti vazniji od kluba. a ocito jeste jer je bitnije njega zadovoljiti nego napraviti iskorak
Pazite, Zvona je legenda kluba, covjek odigrao preko 300 utakmica za Velez, igrao je kad je bilo najteze.
Jel bolje da sportski direktor bude legenda kluba i covjek kojemu je dokazano stalo do Veleza ili neko ko je tu samo da popuni radno mjesto?
-
- Kontakt:
Zvoni svaka cast za sve do sad sto je uradio, ali realnije bi bilo da su ga stavili u OP, a ne za sportskog direktora, Zvona dok se okrene igrac ce mu pobjeci iz ureda i ostašmo’ bez novog igraca,
Treba sagledati stvari i trebali su dovesti covjeka koji ima znanje za tu funkciju, kao sto ste rekli ovo je da se operu za armanda (stefana),
Još da vidimo šta ćemo za trenera, Klaf je još tu, sinoć je šetao po gradu, ko zna šta se dešava
Treba sagledati stvari i trebali su dovesti covjeka koji ima znanje za tu funkciju, kao sto ste rekli ovo je da se operu za armanda (stefana),
Još da vidimo šta ćemo za trenera, Klaf je još tu, sinoć je šetao po gradu, ko zna šta se dešava

Veoma pametan potez uprave! Vezes vjernog radnika Klubs za sebe, navijci mirni. Nece Zvona imati neki preveliki utjecaj na dovodjnje igraca al moze sigurno dosta da nauci.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
A na osnovu cega mi mozemo ovdje pricat da Zvona nije za sportskog direktora, covjek jos nije ni dobioVVM je napisao/la: ↑21 jun 2024, 12:45Zvoni svaka cast za sve do sad sto je uradio, ali realnije bi bilo da su ga stavili u OP, a ne za sportskog direktora, Zvona dok se okrene igrac ce mu pobjeci iz ureda i ostašmo’ bez novog igraca,
Još da vidimo šta ćemo za trenera, Klaf je još tu, sinoć je šetao po gradu, ko zna šta se dešava![]()
funkciju u klubu?
-
- Kontakt:
Spominje se jerko lekoVVM je napisao/la: ↑21 jun 2024, 12:45Zvoni svaka cast za sve do sad sto je uradio, ali realnije bi bilo da su ga stavili u OP, a ne za sportskog direktora, Zvona dok se okrene igrac ce mu pobjeci iz ureda i ostašmo’ bez novog igraca,
Još da vidimo šta ćemo za trenera, Klaf je još tu, sinoć je šetao po gradu, ko zna šta se dešava![]()
takodje
-
- Kontakt:
Pa bolje pricat dok nije postao sportski direktor, nego kad postaner3start je napisao/la: ↑21 jun 2024, 12:52A na osnovu cega mi mozemo ovdje pricat da Zvona nije za sportskog direktora, covjek jos nije ni dobioVVM je napisao/la: ↑21 jun 2024, 12:45Zvoni svaka cast za sve do sad sto je uradio, ali realnije bi bilo da su ga stavili u OP, a ne za sportskog direktora, Zvona dok se okrene igrac ce mu pobjeci iz ureda i ostašmo’ bez novog igraca,
funkciju u klubu?

Pazi ti sad.
Sve ok. Ima jos hejbet funkcija gdje bi Zvona legao kao kec na 10ku. Ali to nikako nije funkcija sd!
Moje misljenje rad sa djecom, njegova lojalnost i ljubav prema klubu u kojem ga pratim jos od pionirski dana je nesto sto on treba da prenosi na nove narastaje jer tu smo itekako deficitarni. Upravo u prenositeljima istinske ljubavi i svjesnosti velicine naseg kluba.
To vlada a ni kadric i slicni niti blizu nisu.
Zvona je perfektan lik za takve jedne uloge.
Mladji narastaji jos od rata ne znaju pravu vrijednost naseg kluba. Oni misle da su svinjski i sarajevo i zeljo i siroki oduvijek ispred nas bili? Dva od pomenutih nisu postojala +/- a druga dva nisu bila ispred nas. U mnogo cemu smo bili ispred ali i bara bara kako sa njima tako i sa klubovima iz ex Yuge. Ovdje mislim na klubove van velike 4ke. Mala RAja to ne zna, samim tim ne zna da cijeni tezinu dresa kojeg nosi. Primjer Puce malog!
Znam ga i znam mu familiju i znam iz kakvi zivotni uslova dolazi. On da je imao dobrog mentora kroz klub on je vec sada trebao da blista kao igrac ali ne on je krenuo stazama poslijeratni asova kluba. Zvona je familijaran i sportski lik. Prinjer za mladje narastaje jer je od glave do pete nas a sve je rangove prosao kroz klub.
Uz sve navedeno Prozivio AEK i osvajanje kupa.
Ima sta pricat i prepricavat maloj RAji uz fudbalsko znanje koje stekao je kroz svoju karijeru
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.