Uozbilji se.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Zoran je nesto najbolje sto smo mogli dovesti u ovom trenutku, pomalo je i na mala vrata dosao, sto bi trebalo biti dobro, al koliko smo pogani ne bi cudilo da ga potrosimo za 3 mjeseca..NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑21 jun 2024, 15:35Botovi uprave napravili Telegram grupu pa trolaju. Stavili ljudi Zvonica za SD-a, ova struktura im se pogubila haos. Malo mi je i zao jer su dobro krenuli, ali vec se vracaju u realnost. Kakvi oni i Bjelica.
Mada iskreno ko god da im dodje, sta fali Zekicu. Ne moze bolje za ovu ligu i za ovaj klub. Pitanje je samo koliku ce podrsku imati i kakve igrace, ali odlican je trener, to nam je sad najmanji problem.
Ti kao da si sobarica
Ma zabi mu, svakako nije nista posebno, to mi je potvrdilo vise igraca u ono doba kad je bio ovdje...a i ako nadje klub prvo mora rijesiti s FKS jer ima ugovor do 2026BigZlatan je napisao/la: ↑21 jun 2024, 15:56A sada iz Kolumbije dolaze vijesti da je Viveros donio odluku. Tamošnji mediji pišu da ne želi ostati u CD La Equidad, ali ni da se ne želi vratiti na Koševo, o čemu je navodno njegov agent obavijestio i FK Sarajevo.
Navodi se kako Viveros ima tri opcije za nastavak karijere. Dvije su vezane za rodnu Kolumbiju, a jedna je vezana za Saudijsku Arabiju.
faktor prije 2 dana
Za razliku od tebe ima nas koji naš klub partimo godinama tako da znamo ko su i šta su Mujkići.SimonRozman je napisao/la: ↑21 jun 2024, 16:33Zašto sumnjate u transparentnost i profesionalizam našeg kluba? Gospodin Zekić je odobrio pojačanja, a ista su se i tražila po njegovim željama. Vjerujte da radimo baš kao i europski velikani.
Žao mi je što sada blatite i našeg bivšeg juniora Mujkića, a da isti još nije ni predstavljen. Pojedinim "navijačima" bi poručio da je bolje da prošetaju našim lijepim gradom i rashlade se umjesto beznadežnog čekanja grešaka administracije.
Završili smo logistiku puta u Kazakhstan, kao i uvijek najbolji uslovi.
Kad vas vec po nalogu salju da pisete ovdje, bar mogu naci neke koji to znaju. Ova sad garnitura botova vam je preofirna.SimonRozman je napisao/la: ↑21 jun 2024, 16:33Zašto sumnjate u transparentnost i profesionalizam našeg kluba? Gospodin Zekić je odobrio pojačanja, a ista su se i tražila po njegovim željama. Vjerujte da radimo baš kao i europski velikani.
Žao mi je što sada blatite i našeg bivšeg juniora Mujkića, a da isti još nije ni predstavljen. Pojedinim "navijačima" bi poručio da je bolje da prošetaju našim lijepim gradom i rashlade se umjesto beznadežnog čekanja grešaka administracije.
Kad smo kod našeg bivšeg juniora...da li ste možda razmislili hoće li momku etiketa "babo i utoka" biti teret ? Da li mislite da neće biti povika sa Istoka : yebemo ti babu,zovi babu da se obracunamo,yebo te ko te napravio itd"SimonRozman je napisao/la: ↑21 jun 2024, 16:33Zašto sumnjate u transparentnost i profesionalizam našeg kluba? Gospodin Zekić je odobrio pojačanja, a ista su se i tražila po njegovim željama. Vjerujte da radimo baš kao i europski velikani.