FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kakav Velez i Bjelica kod njih ko ima vise od 5000 KM se gleda ko Batistuta licno.
Mujkic ce nas 'pojacati' 99%
Mujkic ce nas 'pojacati' 99%
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- TurkishAirlines
Uposlenici kluba glume trece osobe da bi se pridruzile na forumu
Jel direktiva od glavnog dosla ili ste samoincijativno odlucile da branite stav predsjednika?

Jel direktiva od glavnog dosla ili ste samoincijativno odlucile da branite stav predsjednika?

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Jel istina da je Bede Osuji iz Kopera pred potpisom za nas??
Nadam se da nije 

Je li se po njegovim zeljama i zimus htio dovesti Jovic pa ste u zadnji momenat odustali?SimonRozman je napisao/la: ↑21 jun 2024, 16:33Zašto sumnjate u transparentnost i profesionalizam našeg kluba? Gospodin Zekić je odobrio pojačanja, a ista su se i tražila po njegovim željama. Vjerujte da radimo baš kao i europski velikani.
Žao mi je što sada blatite i našeg bivšeg juniora Mujkića, a da isti još nije ni predstavljen. Pojedinim "navijačima" bi poručio da je bolje da prošetaju našim lijepim gradom i rashlade se umjesto beznadežnog čekanja grešaka administracije.
Završili smo logistiku puta u Kazakhstan, kao i uvijek najbolji uslovi.
A nabavite i kakve pancire kad vas od ‘naseg bivseg juniora’ babo revolveras zaganja trebace vam.
-
- Kontakt:
Sarajevo može ponuditi iste uslove Mujakiću kao i Partizan.Neki naši igrači su podobro plaćenije nego što će on tamo biti.
E sad se postavlja pitanje zašto Surdulica,zašto Mujkićev mali???
Zar se ne borimo protiv mahale,Rundi ,Jahića itd itd
E sad se postavlja pitanje zašto Surdulica,zašto Mujkićev mali???
Zar se ne borimo protiv mahale,Rundi ,Jahića itd itd
-
- Kontakt:
Zekic je rekao na presu da nece da se bavi transferima, trazit će odredjeni profil igrača i na poziciji koja bude skripala al neće on mnogo da se bavi tim stvarima da traži i pregovara s igračima i menagerima.
Je li Susic prihvatio poziv?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Partizan ima budžet od preko 20 miliona eura. Imaju veći budžet nego sve naše ekipe iz top5 zajedno. Samo u ovoj sezoni su kroz sponzorstva i raznorazne pomoći od države dobili preko 6 miliona eura. Nedavno su potpisali ugovor sa generalnim sponzorom koji im garantuje minimalno 1,5 miliona eura godišnje. Toliko o "raspalom" Partizanu i nebulozama da Sarajevo može ponuditi iste uslove kao Partizan.
Zadnja izmjena: Herson, dana/u 21 jun 2024, 17:43, ukupno mijenjano 1 put.
Ahaa sad je i slovenska liga mrtva naspram velike mtel premier lige BiH. Ajde valjda dodje neko sa max 22 godine, da je prevaga i da se moze dobro prodati. Samo da ga ne povuce zelja da ode u Dinamo ZG.
-
- Kontakt:
Nevezano kakav je on igrac ali ne treba svakog stranca i njegovo dovodjenje gledati sa aspekta pretprodaje i profita.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Gledao sam juce slike sa treninga i one kratke klipove nisam upratio nijednog POMOCNOG trenera. Dali su oni dosli zajedno ili to Zekic sad vodi prvu sedmicu sam..?
Ako sad pogledamo i uporedimo borac zrinjski velez sa FK SARAJEVOM mi smo u ovom trenutku u mnogim sportski aspektima bolji. Zrinjski, borac (mislim da je velez ) su sigurno u nekom dogovoru u vidu “ daj da sjedemo da se dogovorimo da poguramo da nama bude dobro, dosta je vise sarajevski klubova, pogledajte FK SARAJEVO, ako se otrgnu tesko cemo ih stic, al bratski ako se udruzimo to nam je jedini spas”
I ta 3 kluba imaju prednost NESPORTSKU, tacnije GIVO GIGX BEUS
KRENIMO REDOM; borac ostao bez trenera doveo bruku igraca, doveo trenera koji se bruko gdje god radio. Naravno FK BORAC zna koce bit prvak tako da nije bitno koje trener (sto trosit novce na tu budalastinu)
Zrinjski; takodje ostao bez trenera, kako sam razumio da ce uc u evropu i prvenstvo sa dosadasnjim pomocnikom, igracki kadar nije nista pojacan do sad (nekazem da nece) Bilbija NAJBOLJI IGRAC STRIJELAC ce bit off jos 3-4 mjeseca van tetena
Velez; ostao preko noci bez trenera, jos niko nije imenivan dovedena 2-3 igraca po zelji bivseg trenera, otisao im NAJBOLJI IGRAC (Gulashvili) evropa pocinje za 15 dana. Takodje igra u prvenstvu jeste bila dinamicna cak i lijpa za gledat al posteno receno sigurno 10 bodova bi imali manje da ih golman nije spasavao, sto govori dosta o ekipi
FK SARAJEVO mi jesmo ostali bez trenera cinimi se da je borac jedino imenovao prije nas trenera (par dana) imamo sigurno boljeg trenera od zrinjskog i borca a kako vrijeme bude prolazilo boljeg trenera i od veleza.. igracki kadar skoro (kostur) je preko godinu na okupu, takodje doveli VRATILI( najboljeg igraca Veleza) ostali smo bez golmana koji nije pravio razliku doveli smo novog (po postovima ovde losi golman od ilijeva) sto moze nama pravit veliki problem i to moze bit nas najveci minus na sprem ova tri kluba.. takodje mi imamo spic napadaca koji je fakticki dao 18 golova u 18 utakmica i drugog spica koji je dao 10 golova u 12 utakmica, takodje imamo 3 igraca u21 mozemo rotirat. Takodje imamo najbrze igrace gulashvili keremach renan..
Posteno receno ako bi zekic uspio da sredi obranu samo da 20% primamo manje golova sa 18+ m i da neprimamo golove kao sto smo primali greskom golmana kad je Sehinovic bio (protiv sb u sb, protiv borca na kosevu ili nest onako sto smo primili protiv veleza preproslu sezonu, sigurno ova ekipa sa normalnim sudjenjem moze bit prvak..
Cak ako su ova 3 pojacanja dovedena bez znanja zekica sigurno ako on dovede jos 2 igraca recimo stopera i beka po svom mogla bi bit ovo odlicna sezona..
Takodje ulazimo u euro takmicenje kao underdogs gdje to nama uvjek bila prednost. Genk levski atromitos cluj itd.. takodje to nisu ekipe kao sto je dinamo kijev bazel borusija mehengladbach gdje smo bili apsulutni outsideri
Takodje gdje smo god bili favoriti propali smo kuksi zarija torpedo itd
Ako sad pogledamo i uporedimo borac zrinjski velez sa FK SARAJEVOM mi smo u ovom trenutku u mnogim sportski aspektima bolji. Zrinjski, borac (mislim da je velez ) su sigurno u nekom dogovoru u vidu “ daj da sjedemo da se dogovorimo da poguramo da nama bude dobro, dosta je vise sarajevski klubova, pogledajte FK SARAJEVO, ako se otrgnu tesko cemo ih stic, al bratski ako se udruzimo to nam je jedini spas”
I ta 3 kluba imaju prednost NESPORTSKU, tacnije GIVO GIGX BEUS
KRENIMO REDOM; borac ostao bez trenera doveo bruku igraca, doveo trenera koji se bruko gdje god radio. Naravno FK BORAC zna koce bit prvak tako da nije bitno koje trener (sto trosit novce na tu budalastinu)
Zrinjski; takodje ostao bez trenera, kako sam razumio da ce uc u evropu i prvenstvo sa dosadasnjim pomocnikom, igracki kadar nije nista pojacan do sad (nekazem da nece) Bilbija NAJBOLJI IGRAC STRIJELAC ce bit off jos 3-4 mjeseca van tetena
Velez; ostao preko noci bez trenera, jos niko nije imenivan dovedena 2-3 igraca po zelji bivseg trenera, otisao im NAJBOLJI IGRAC (Gulashvili) evropa pocinje za 15 dana. Takodje igra u prvenstvu jeste bila dinamicna cak i lijpa za gledat al posteno receno sigurno 10 bodova bi imali manje da ih golman nije spasavao, sto govori dosta o ekipi
FK SARAJEVO mi jesmo ostali bez trenera cinimi se da je borac jedino imenovao prije nas trenera (par dana) imamo sigurno boljeg trenera od zrinjskog i borca a kako vrijeme bude prolazilo boljeg trenera i od veleza.. igracki kadar skoro (kostur) je preko godinu na okupu, takodje doveli VRATILI( najboljeg igraca Veleza) ostali smo bez golmana koji nije pravio razliku doveli smo novog (po postovima ovde losi golman od ilijeva) sto moze nama pravit veliki problem i to moze bit nas najveci minus na sprem ova tri kluba.. takodje mi imamo spic napadaca koji je fakticki dao 18 golova u 18 utakmica i drugog spica koji je dao 10 golova u 12 utakmica, takodje imamo 3 igraca u21 mozemo rotirat. Takodje imamo najbrze igrace gulashvili keremach renan..
Posteno receno ako bi zekic uspio da sredi obranu samo da 20% primamo manje golova sa 18+ m i da neprimamo golove kao sto smo primali greskom golmana kad je Sehinovic bio (protiv sb u sb, protiv borca na kosevu ili nest onako sto smo primili protiv veleza preproslu sezonu, sigurno ova ekipa sa normalnim sudjenjem moze bit prvak..
Cak ako su ova 3 pojacanja dovedena bez znanja zekica sigurno ako on dovede jos 2 igraca recimo stopera i beka po svom mogla bi bit ovo odlicna sezona..
Takodje ulazimo u euro takmicenje kao underdogs gdje to nama uvjek bila prednost. Genk levski atromitos cluj itd.. takodje to nisu ekipe kao sto je dinamo kijev bazel borusija mehengladbach gdje smo bili apsulutni outsideri
Takodje gdje smo god bili favoriti propali smo kuksi zarija torpedo itd
E čuj Mujkić, golemo na šta je klub spao.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Mulahusejnovic, Suljic, Tomic, Mesanovic, Piric, Menalo, Ibricic, Kuzmanovic, Kadusic, Kapic, Horic, Kobiljar, Ziljkic i jos igraca. svi su tamo bili "dobri" i reci mi da nije mrtva liga.
naravno da ima tamo i dobri igraca. ali to nije ni 20%
Ma svi nam zavide.Pitar6785 je napisao/la: ↑21 jun 2024, 17:41Ako sad pogledamo i uporedimo borac zrinjski velez sa FK SARAJEVOM mi smo u ovom trenutku u mnogim sportski aspektima bolji. Zrinjski, borac (mislim da je velez ) su sigurno u nekom dogovoru u vidu “ daj da sjedemo da se dogovorimo da poguramo da nama bude dobro, dosta je vise sarajevski klubova, pogledajte FK SARAJEVO, ako se otrgnu tesko cemo ih stic, al bratski ako se udruzimo to nam je jedini spas”

- PeppermintSA
- Kontakt:
Ovaj Nigerijac izgleda bolje od Kyremeha, ali je nedovoljno to. Prosjecan igrac slovenacke lige, koja jeste bolja od nase, ali to ne znaci mnogo.
Normalno. Ti u ekipi imas nekoliko pojedinaca na koje gledas kao na buduci profit. To su Celik, Buljubasic, Guliashvili uglavnom igraci koju mogu imati dobru sezonu a da nisu stari. Ne moze se na svakog igraca gledati kako ces ga prodati ubuduce.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 jun 2024, 17:40Nevezano kakav je on igrac ali ne treba svakog stranca i njegovo dovodjenje gledati sa aspekta pretprodaje i profita.