UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- Beduin
- Kontakt:
Re: UEFA EURO 2024.
Ne pamtim goru selekciju napadaca na nekom velikom takmicenju od ovog EP. Nevidjena kriza za kvalitetnim napadacima.
Kad vidis da su Morata, Scamacca, Piatek (ajd eto povreda Leve, ali opet), Kramaric/Petkovic, Depay/Weghorts, Giroud, Ndoye, Havertz/Fullkrug, Ronaldo/Ramos, Lukaku...
Ne znam jesam li koga zaboravio, ali onako po sjecanju bas mi ocajno izgleda. Cak ni Latino i druge reprezentacije nisu nesto bolje.
Kad vidis da su Morata, Scamacca, Piatek (ajd eto povreda Leve, ali opet), Kramaric/Petkovic, Depay/Weghorts, Giroud, Ndoye, Havertz/Fullkrug, Ronaldo/Ramos, Lukaku...
Ne znam jesam li koga zaboravio, ali onako po sjecanju bas mi ocajno izgleda. Cak ni Latino i druge reprezentacije nisu nesto bolje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Poljska standardno. U kvalifikacijama prekucaju, dodju na veliko takmicenje i budu najgori. Mada su ove kvalifikacije jedva dosli na EP.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Samo francuzi i englezi imaju po top napadaca, ostalo mrtvi prosjekBeduin je napisao/la: ↑21 jun 2024, 19:21Ne pamtim goru selekciju napadaca na nekom velikom takmicenju od ovog EP. Nevidjena kriza za kvalitetnim napadacima.
Pametno Sabitzer uradi. 90% napadaca bi sutnulo u golmana
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Gazi metiljave Poljake.
Srbija je makar protiv Engleza nesto pokazala, cak bi rekao da su i bod zasluzili. Poljska apsolutno nista.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Morata daleko najbolji napadač na euru.boki86 je napisao/la: ↑21 jun 2024, 19:32Samo francuzi i englezi imaju po top napadaca, ostalo mrtvi prosjekBeduin je napisao/la: ↑21 jun 2024, 19:21Ne pamtim goru selekciju napadaca na nekom velikom takmicenju od ovog EP. Nevidjena kriza za kvalitetnim napadacima.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Budibogsnama na sta smo spali ako je to istina.Pogba je napisao/la: ↑21 jun 2024, 19:47Morata daleko najbolji napadač na euru.boki86 je napisao/la: ↑21 jun 2024, 19:32Samo francuzi i englezi imaju po top napadaca, ostalo mrtvi prosjekBeduin je napisao/la: ↑21 jun 2024, 19:21Ne pamtim goru selekciju napadaca na nekom velikom takmicenju od ovog EP. Nevidjena kriza za kvalitetnim napadacima.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ovi nisu ni trebali igrati Euro ali se provukoše kroz presmiješan baraž.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Poljski white trash

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Dodao bih Hrvate i Madjare. Definitivno najgore ekipe dolaze sa Balkana.
Ragnik je poznat kao veliki teoreticar i fanatik...germanska verzija Marsela Bielse. Drago mi je zbog njeg.
- Beduin
- Kontakt:
Da, vjerovatno nakon Kanea. Ali eto na sta je ovako veliko prvenstvo spalo, da je jedan Morata ponajbolji, ako ne najbolji napadac.Pogba je napisao/la: ↑21 jun 2024, 19:47Morata daleko najbolji napadač na euru.boki86 je napisao/la: ↑21 jun 2024, 19:32Samo francuzi i englezi imaju po top napadaca, ostalo mrtvi prosjekBeduin je napisao/la: ↑21 jun 2024, 19:21Ne pamtim goru selekciju napadaca na nekom velikom takmicenju od ovog EP. Nevidjena kriza za kvalitetnim napadacima.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Tragicno je da je panj Giroud najbolji strijelac u historiji Francuske. Nekad je Nizozemska imala 5-6 napadaca istovremeno, koji bi danas bili ponajbolji spicevi.
Italija dvije decenije ceka pravu zvijezdu od napadaca. Ja se uzdam da je Camarda taj ... I neki njihovi veznjaci juniori dosta obecavaju.
Italija dvije decenije ceka pravu zvijezdu od napadaca. Ja se uzdam da je Camarda taj ... I neki njihovi veznjaci juniori dosta obecavaju.
Zadnja izmjena: RoninX, dana/u 21 jun 2024, 20:10, ukupno mijenjano 1 put.
Bice havarija zadnje kolo. Svi mogu proc i svi mogu ispast.
Opet poljska raga nije zabila. Propada u Barci.
Mbappea nema do osmine finala?
- Bazinga12345
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.