AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
'ta ce nam napadac, zabi tele janezima 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Nico Williams je sve sto Leao nije. Isto brz , prodoran ali za razliku od Leaoa ozb fudbaler.
Williams ima jednostavno drugačiji mindset ima od Rafe. Ovaj je njegovan i uzgajan kako treba. Najgoru stvar što su mogli uraditi za Rafu je to što su ga tetošili, razmazili, uzdigli ga i dopustili mu da se "igra", da bude sve po njegovom. Fino je to Ancelotti izjavio, da bi ga tukao svaki dan da mu je trener. Nema radne etike, zato i kurcobolja onolika. Ništa Nico Williams nije bolji, čak nivo ispod, ali zato radi na terenu i igra čitavu tekmu.
Izgleda sudeći po svim ovim vijestima, ništa od Zirkzeea.
Izgleda sudeći po svim ovim vijestima, ništa od Zirkzeea.
Dobar Reijni. Vise put fino povukao loptu, i proslijedio par opasnih dijagonalnih. Hernandez i Mike prolazna, nista pretjerano. Ovaj drugi eto malo bolji zbog 2 fine odbrane
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Dovbyk je jučer pokazao da je ista prevara kao onaj Mudryk. Bačene pare na nekog koje u jednoj sezoni procvjeto i čim promjeni klub pojma nema sta ga je snaslo. Mudryk placen 100 mil pojma nema o fudbalu, Dovbyk traži 60 mil a ne zna gol pogodit i sto je najgore ne moze se snaci u 16cu. Za te pare, ja želim momka koji ima off the ball i reakcije napadaca, jer takvi kao Dovbyk možeš slobodno naći u balkanskoj ligi koliko hoćeš.
Navodno ništa od Zirkezea tako da se moramo na novo orijentisati. Sumnjivo mi ovo oko Demirovica, jer i Bayern ga je tražio. Al kad sam ga gledao protiv Italie i Engleske, slab je on za traženu 9ku kod nas. Šeško je produžio tako da je gotova priča, Kolo Muani postaje 9ka u PSGu, ne znam koga jos imamo na radaru. A da, pojavile se price opet oko Moratte. Ma sjajno, daj nam tog paraplegicara i rezervišite odma apartman u bolnici na neki 4-5 mjeseci.
Tresla se gora, rodio se miš. Ovo će bit žalostan mercato i kolko sam shvatio od 01.07. propada klauzula od 40mil za Zirkezea.
Navodno ništa od Zirkezea tako da se moramo na novo orijentisati. Sumnjivo mi ovo oko Demirovica, jer i Bayern ga je tražio. Al kad sam ga gledao protiv Italie i Engleske, slab je on za traženu 9ku kod nas. Šeško je produžio tako da je gotova priča, Kolo Muani postaje 9ka u PSGu, ne znam koga jos imamo na radaru. A da, pojavile se price opet oko Moratte. Ma sjajno, daj nam tog paraplegicara i rezervišite odma apartman u bolnici na neki 4-5 mjeseci.
Tresla se gora, rodio se miš. Ovo će bit žalostan mercato i kolko sam shvatio od 01.07. propada klauzula od 40mil za Zirkezea.
Nisi dobro skontao. Od 01.07. Se tek može uplatiti ta klauzula. A da nisi malo prerano počeo crnjacit?
Il Club più titolato al mondo!
Nico Williams ima 55 miliona otkupnu klauzulu. Zirkzee 40 miliona + 15 miliona provizije. Dva igraca za 110 miliona. Ako Arapi posalju ponudu za Leao prodati ga i dovesti ih.
@enzo pretjera ga ti. Kad bi se gledao pocetak EP-a vecinu napadaca bi mogli nazvati prevarama. Morata nije paraplegicar samo mislim da je prestar za trenutni Milan , ali jako koristan igrac, da je rasni strijelac nije , ali ima mnogo drugih kvaliteta koje to nadoknadjuju.
@enzo pretjera ga ti. Kad bi se gledao pocetak EP-a vecinu napadaca bi mogli nazvati prevarama. Morata nije paraplegicar samo mislim da je prestar za trenutni Milan , ali jako koristan igrac, da je rasni strijelac nije , ali ima mnogo drugih kvaliteta koje to nadoknadjuju.
Opet bi da prodajemo najbolje igrace......
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Prodajes igraca koji nije nikakav faktor u reprezentaciji , LP i opcenito vecim mecevima , pogotovo zadnje 2 sezone i dovodis igraca slicnih kvaliteta + napadaca sa ogromnim potencijalom
+ ti ostaju pare za jos jednog napadaca i defanzivnog veznog ili da dovedes dobrog stopera i defanzivnog veznog.
Leao se nikad nece promijeniti sto se tice zalaganja na terenu ,godine idu , a interes za njim opada i jos samo fali kakva ozbiljna povreda i on moze kopacke o klin da okaci jer brzina mu je najveca kvaliteta.
Leao se nikad nece promijeniti sto se tice zalaganja na terenu ,godine idu , a interes za njim opada i jos samo fali kakva ozbiljna povreda i on moze kopacke o klin da okaci jer brzina mu je najveca kvaliteta.
- Beduin
- Kontakt:
Enzo odmah halali i Mercatto i sezonu.
daj nek nam obecaju 4. mjesto i da ne igramo nikako.
Salu na stranu, ali svake sezone ista prica ovdje. Isto kukanje, u startu sve gotovo i osudjeno na propast, a onda kad dodje par finih igraca krene se u "sto ovo nije rijeseno, sto onaj nije doveden, Uprava ovako, Uprava onako".
Zamorno postaje.
Ja za Leaoa govorim evo 2 godine ovo sto je Meepo sad zakljucio, covjek je takav karakter i profil igraca da ce uvijek imati ovaj iritantan i nezainteresovan govor tijela, neki trener ce ga uspjeti motivisati 1 sezonu ili u nekim utakmicama, narocito kad ide cijelu ekipu i to je to. Jednostavno nikad nece biti velik igrac, igracina, lider, ali daleko od loseg igraca je.
Salu na stranu, ali svake sezone ista prica ovdje. Isto kukanje, u startu sve gotovo i osudjeno na propast, a onda kad dodje par finih igraca krene se u "sto ovo nije rijeseno, sto onaj nije doveden, Uprava ovako, Uprava onako".
Zamorno postaje.
Ja za Leaoa govorim evo 2 godine ovo sto je Meepo sad zakljucio, covjek je takav karakter i profil igraca da ce uvijek imati ovaj iritantan i nezainteresovan govor tijela, neki trener ce ga uspjeti motivisati 1 sezonu ili u nekim utakmicama, narocito kad ide cijelu ekipu i to je to. Jednostavno nikad nece biti velik igrac, igracina, lider, ali daleko od loseg igraca je.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Neka dovedu boljeg hjebo Leao, prodaj ga sto da ne up grade, tako smo govorili i za Piolija neka dovedu boljeg hjebo njega kad ono kurko Fonseka
Kako se posije preko ljeta tako se bere na proljece sljedece godine....
-
celikmilan
- Kontakt:
Sudeći prema izjavama Milan neće prodavati nikog od svojih zlatnih koka, tj, nemaju potrebe da nikog prodaju. Ali ipak znamo da su Cardinaleu jedino pare na pameti tako da se sa njim nikad ne zna. Volio bih da niko ne ode ali sve zavisi i šta ti igrači žele. Maignan je lider kao i Theo koji nikako ne smije napustiti tim. Najviše se može zaraditi na Leaou Ali samo za njegovu otkupnu klauzulu ili neku približnu cifru plus određeni igrač ali samo ako će se te pare preusmjeriti na prava ciljana i potrebna pojačanja.
Hehe ma ne crnjacim, ali bolan nama počinju pripreme početkom jula. Pa zar nebi bilo dobro dovest te igrače sto prije da se priviknu i pripreme. Ne dovodimo mi zvijezde od 120 mil koje se uklope odma u novu sredinu.
Vec sad znamo da nam treba napadač, odbrambeni i desni bek. Uz to novi veznjak i to bi bilo to. Od toga nismo doveli nikog, a spominjemo se po svim medijima sa listom od 100 igrača koje želimo.
Bayern dovede ovog malca iz Cristal Palace, a nisam nesto puno čitao u novinama o tome. Jer tako se radi, tako je Galliani doveo Bonuccija, dođeš, kupiš i nosiš kući. A naši izjavili javno da ćemo aktivirat otkupnu klauzulu i dogovorimo ugovor sa Zirkze al onda odjednom otkupna klauzula. Pa bolan to se sve prije toga riješi i onda izađeš u javnost, a ne ispast ko amateri, zaletili se i ups...
Ovo za Mudryka i Drobnika stoji s moje strane. Pa i Lukaku dokazuje da nema pojma. Zato ti Šeško odlicno igra.
Al haj, vidjet ćemo šta će bit. Volio bi da opet dovedu nekog kao Pulisic i Ček, jer bio sam protiv njihovog dolaska, a oni pokazaše da su odlični igrači
Vec sad znamo da nam treba napadač, odbrambeni i desni bek. Uz to novi veznjak i to bi bilo to. Od toga nismo doveli nikog, a spominjemo se po svim medijima sa listom od 100 igrača koje želimo.
Bayern dovede ovog malca iz Cristal Palace, a nisam nesto puno čitao u novinama o tome. Jer tako se radi, tako je Galliani doveo Bonuccija, dođeš, kupiš i nosiš kući. A naši izjavili javno da ćemo aktivirat otkupnu klauzulu i dogovorimo ugovor sa Zirkze al onda odjednom otkupna klauzula. Pa bolan to se sve prije toga riješi i onda izađeš u javnost, a ne ispast ko amateri, zaletili se i ups...
Ovo za Mudryka i Drobnika stoji s moje strane. Pa i Lukaku dokazuje da nema pojma. Zato ti Šeško odlicno igra.
Al haj, vidjet ćemo šta će bit. Volio bi da opet dovedu nekog kao Pulisic i Ček, jer bio sam protiv njihovog dolaska, a oni pokazaše da su odlični igrači
-
ACMilan100
- Kontakt:
Depay se provlaci kroz medije da dolazi u Milan, jer je dzabe….
Ma vidi prijatelju, Bajern i nije bas nesto za primjer, barem ne ove godine. Pogledaj samo njihov cirkus sa izborom trenera.enzo777 je napisao/la: ↑22 jun 2024, 22:17Hehe ma ne crnjacim, ali bolan nama počinju pripreme početkom jula. Pa zar nebi bilo dobro dovest te igrače sto prije da se priviknu i pripreme. Ne dovodimo mi zvijezde od 120 mil koje se uklope odma u novu sredinu.
Nisu ni drugi još ništa uradili po pitanju pojačanja. Treba sačekati do početka priprema pa ćemo vidjeti na ćemo smo.
Razlika izmedju Bajerna i Milana je u tome sto kod nas CIRKUS traje vec sigurnih 10 godina i sto je jos gore nikako da prodje uvijek jedna te ista predstava svakog ljeta ( zimu da ne spominjem )....muxa je napisao/la: ↑22 jun 2024, 22:36Ma vidi prijatelju, Bajern i nije bas nesto za primjer, barem ne ove godine. Pogledaj samo njihov cirkus sa izborom trenera.enzo777 je napisao/la: ↑22 jun 2024, 22:17Hehe ma ne crnjacim, ali bolan nama počinju pripreme početkom jula. Pa zar nebi bilo dobro dovest te igrače sto prije da se priviknu i pripreme. Ne dovodimo mi zvijezde od 120 mil koje se uklope odma u novu sredinu.
Nisu ni drugi još ništa uradili po pitanju pojačanja. Treba sačekati do početka priprema pa ćemo vidjeti na ćemo smo.
Razlika izmedju Milana i Bayerna :
Bayern nikad nije bio u financijskoj krizi , a Milan 2019 bio na rubu bankrota
Bayern je bio konstantan ucesnik LP zadnju deceniju Milan nije
Bayern ima dobar omladinski pogon, a Milan nema
Bayern ima skoro duplo vise zarade od Milana
Bayern nema nikakva ogranicenja po pitanju FFP-a , nije potpisivao nikakve SA sa UEFOM
Bayern ima bolje sponzore
Bayern moze dovesti iz lige bilo kojeg igraca ispod cijene ili po dobrim uslovima bez ikakve konkurencije, Milan ne moze
Bayern ima svoj stadion , Milan nema
Milan je skoro deceniju bio u ponoru , a drugi klubovi su u tom istom periodu rasli i pojedinici ovdje misle da se 10 godina ocaja moze okrenuti preko noci ili za 2-3 solidne sezone. Cinjenica da nijedan Arap nece da udje u ligu i kupi neki klub dovoljno govori koliko lose vecina klubova u Seria A stoji tj koliko su lose vodjeni , a isti ti Arapi kupuju ili su kupovali klubove po EPL-u, La Ligi i Ligue 1.
Milan nema u23 niti svoj stadion niti je o tome neko prije razmisljao, stidljivo se spominjao stadion a za rezervni tim kojeg vecina jacih timova u ligama petice ima decenijama unazad ni govora.
Da je Berlu Amerima prodao klub nakon 2007 godine pa da su ga oni krenuli unistavati bio bi kritican , ali ljudi preuzeli klub koji je bio u totalnom kaosu , vratili ga u LP , sredili financije , osvojili titulu s njim (iako 95% navijaca to nije ocekivalo) , otislo se do polufinala u LP (iako uz malo vise srece) ,zabiljezili profit prvi put nakon 2006-2007, od naredne sezone Milan ce imati svoj U23 tim ( rezervni tim) i uveliko se radi i na tome da se pokrene izgradnja stadiona u San Donatu.
Prelazni rok jos nije poceo a uveliko negativa. Osvrnite se malo na konkurenciju , Juve ce morati prodavati igrace da bi doveo nove, Inter ce dovesti par igraca kojima je istekao ugovor a za nesto vise ce morati prodavati. Milan se ne moze spominjati u kontekstu najjaci klubova u Europi jer je situacija takva da ne mogu po mnogim faktorima da im pariraju.
Bayern nikad nije bio u financijskoj krizi , a Milan 2019 bio na rubu bankrota
Bayern je bio konstantan ucesnik LP zadnju deceniju Milan nije
Bayern ima dobar omladinski pogon, a Milan nema
Bayern ima skoro duplo vise zarade od Milana
Bayern nema nikakva ogranicenja po pitanju FFP-a , nije potpisivao nikakve SA sa UEFOM
Bayern ima bolje sponzore
Bayern moze dovesti iz lige bilo kojeg igraca ispod cijene ili po dobrim uslovima bez ikakve konkurencije, Milan ne moze
Bayern ima svoj stadion , Milan nema
Milan je skoro deceniju bio u ponoru , a drugi klubovi su u tom istom periodu rasli i pojedinici ovdje misle da se 10 godina ocaja moze okrenuti preko noci ili za 2-3 solidne sezone. Cinjenica da nijedan Arap nece da udje u ligu i kupi neki klub dovoljno govori koliko lose vecina klubova u Seria A stoji tj koliko su lose vodjeni , a isti ti Arapi kupuju ili su kupovali klubove po EPL-u, La Ligi i Ligue 1.
Milan nema u23 niti svoj stadion niti je o tome neko prije razmisljao, stidljivo se spominjao stadion a za rezervni tim kojeg vecina jacih timova u ligama petice ima decenijama unazad ni govora.
Da je Berlu Amerima prodao klub nakon 2007 godine pa da su ga oni krenuli unistavati bio bi kritican , ali ljudi preuzeli klub koji je bio u totalnom kaosu , vratili ga u LP , sredili financije , osvojili titulu s njim (iako 95% navijaca to nije ocekivalo) , otislo se do polufinala u LP (iako uz malo vise srece) ,zabiljezili profit prvi put nakon 2006-2007, od naredne sezone Milan ce imati svoj U23 tim ( rezervni tim) i uveliko se radi i na tome da se pokrene izgradnja stadiona u San Donatu.
Prelazni rok jos nije poceo a uveliko negativa. Osvrnite se malo na konkurenciju , Juve ce morati prodavati igrace da bi doveo nove, Inter ce dovesti par igraca kojima je istekao ugovor a za nesto vise ce morati prodavati. Milan se ne moze spominjati u kontekstu najjaci klubova u Europi jer je situacija takva da ne mogu po mnogim faktorima da im pariraju.
Ljudi sta nam je sa rope11? Nema ga duže vrijeme na forumu.
Vec kad smo kod sponzora
Since Christian Pulisic was signed, sales have increased by 400%, with Pulisic forming the 70% of the choice of all our names and numbers to put on the jerseys. - M.Moylan
Steta za timing ponovnog ugovora sa Pumom. Ovako imamo 30m od Pume, a da je pregovoreno sad moglo bi se nagurati na 40-50m. Od MSCa svejedno ne moze vise od ovih 5m jer Napoli ih ima za glavnog i samo 10m. Od emiratesa def treba vise traziti od ovih 30.
Since Christian Pulisic was signed, sales have increased by 400%, with Pulisic forming the 70% of the choice of all our names and numbers to put on the jerseys. - M.Moylan
Steta za timing ponovnog ugovora sa Pumom. Ovako imamo 30m od Pume, a da je pregovoreno sad moglo bi se nagurati na 40-50m. Od MSCa svejedno ne moze vise od ovih 5m jer Napoli ih ima za glavnog i samo 10m. Od emiratesa def treba vise traziti od ovih 30.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.