FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ovaj momak se spominje kao potencijalno pojačanje u odbrani
https://www.transfermarkt.com/ognjen-mr ... ler/797627
Do kada ide prica da smo otjerali Dinu poslije onakvog niza? Nakon onih utakmica protiv Posusja i Sloge bilo je realno i vidljivo da od ispadanja nema nista, a sve utakmice poslije toga em sto su bile rezultatski nebitne za nas, bile su nebitne i za protivnike. Svaka cast na pozitivnom nizu i pobjedama i mjestu na tabeli koje smo imali, ali te utakmice su najmanje bile takmicarske, bez ikakvog uloga i nisu nikakvo mjerilo rezultata...treba nam neko moderan, mladji i to je put kojem treba teziti, a ne Husrefi, Osimi, Dine, Vlade Jagodici i slicni..
Od Posusja smo izgubili ne znam sta nas je poraz spasio od ispadanja
Da Dine nije bilo ispali bi 60%
Evo oduzmi Dininih 16 bodova u 6 utakmica bili bi ispod Igmana bod od ispadanja
Ne znaci ako je neko mlad da je moderan
Dino masina necu ga prezaliti, dok me Denisova igra i ekipa ne uvjere drugacije
Ako bude flop uprava je prvim potezim vec presudila sebi
Do tad podrska
Da Dine nije bilo ispali bi 60%
Evo oduzmi Dininih 16 bodova u 6 utakmica bili bi ispod Igmana bod od ispadanja
Ne znaci ako je neko mlad da je moderan
Dino masina necu ga prezaliti, dok me Denisova igra i ekipa ne uvjere drugacije
Ako bude flop uprava je prvim potezim vec presudila sebi
Do tad podrska
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 21 jun 2024, 17:33, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Objasnio koliko mu (ne)vjeruje
Sto se tice Dine, koliko znam, on js ostao u klubu kao neka spona izmedju prvog tima i OP. Covjek, za pocetak, uopste nije pratio fudbal zadnjih 5 - 6 godina, ima 68 godina i realno ne moze biti prvi trener Zeljeznicara. Vatrogasac moze biti, na ime i reputaciju. I kao takav nam treba u klubu za razliku od Alihodzica, Bekrica i slicnih parazita. S druge strane Joldic je ostao kao dio ss, prihvatio je da bude pomocnik i mislim da je to dobro rjesenje dok se ne dokaze suprotno

Nama treba trener koji prati ligu, koji zna sta hoce, koji igraci mu trebaju, a da su realnii da to sve sprovede u djelo. Coric se cini kao top rjesenje, hocel to zaista tako biti vidjecemo uskoro pocevsi od selekcije igraca, raskida, dovodjenja, stila igre, kontrole svlacionice.
Takodjer sve najbolje cujem o Generalu.
Sve u svemu ne izgleda ovo lose, a cim Rumenog nema malo ko sta zna o igracima sa kojima se prica, sto je dobro.
-
- Kontakt:
Mrmote, ja kad udjem ovdje da ostavim post, vidim tvoj i shvatim da ne moram
Slazemo se jedno 80% oko svega.
Ja razumijem sto su ljudi skepticni. Sta smo sve predeverali, samo budala ne bi bila, ali radi se posteno i ozbiljno. Treba podrzati. Moglo bi se ovdje fino popricati da nije zna se koga, ali bice bolje kad krenu transferi, potpisi, pa onda tekme. Valjda.

Ja razumijem sto su ljudi skepticni. Sta smo sve predeverali, samo budala ne bi bila, ali radi se posteno i ozbiljno. Treba podrzati. Moglo bi se ovdje fino popricati da nije zna se koga, ali bice bolje kad krenu transferi, potpisi, pa onda tekme. Valjda.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
-
- Kontakt:
I ne treba vjerovati nikome bjanko, nema svetih kravaupohaluhizugnimda je napisao/la: ↑21 jun 2024, 17:58Mrmote, ja kad udjem ovdje da ostavim post, vidim tvoj i shvatim da ne moramSlazemo se jedno 80% oko svega.

Jel vrijeme da nam se poslozi kvalitetna uprava koja moze namaci kes, posten i kvalitetan SD + dobar trener, vidjecemo. Ja sam optimistican.
Doduse to nije mjerilo, bio sam i prosle sezone pa zamal' epski debakl

General je prava stvar, nije rumeni da se ogradjuje radi par hiljada oko nekih igraca, jer njemu te pare nista ne znace. Ne mozes ljudima objasniti da Dino ne moze biti prvi trener prvo zbog godina, drugo jer smo takvi da bi i njemu psovali nakon tri kola, a druge stvari su uticale na opstanak htio to neko priznati ili ne.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑21 jun 2024, 17:33Objasnio koliko mu (ne)vjeruje
Sto se tice Dine, koliko znam, on js ostao u klubu kao neka spona izmedju prvog tima i OP. Covjek, za pocetak, uopste nije pratio fudbal zadnjih 5 - 6 godina, ima 68 godina i realno ne moze biti prvi trener Zeljeznicara. Vatrogasac moze biti, na ime i reputaciju. I kao takav nam treba u klubu za razliku od Alihodzica, Bekrica i slicnih parazita. S druge strane Joldic je ostao kao dio ss, prihvatio je da bude pomocnik i mislim da je to dobro rjesenje dok se ne dokaze suprotno![]()
Nama treba trener koji prati ligu, koji zna sta hoce, koji igraci mu trebaju, a da su realnii da to sve sprovede u djelo. Coric se cini kao top rjesenje, hocel to zaista tako biti vidjecemo uskoro pocevsi od selekcije igraca, raskida, dovodjenja, stila igre, kontrole svlacionice.
Takodjer sve najbolje cujem o Generalu.
Sve u svemu ne izgleda ovo lose, a cim Rumenog nema malo ko sta zna o igracima sa kojima se prica, sto je dobro.
Fk Željezničar.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Valjaju li išta ova dvojica što dolaze?
Vidim ovaj Đorić ima 28 godina staro je to za naše proljev lige, ne možeš ga prodati nikome bolje Fočo da igra
Vidim ovaj Đorić ima 28 godina staro je to za naše proljev lige, ne možeš ga prodati nikome bolje Fočo da igra
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
-
- Kontakt:
Vukoja kao napadac u 25 utakmica zabio 1 gol i on sad treba da predstavlja neko pojacanje?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- jointunija
- Kontakt:
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
-
- Kontakt:
Nije igrao sve tekme kao napadac, al jedno pola tekmi jeste.19vendetta87 je napisao/la: ↑21 jun 2024, 22:34Vukoja kao napadac u 25 utakmica zabio 1 gol i on sad treba da predstavlja neko pojacanje?
****, zato je sezonu prije bio medju najboljim igracima Sirokog, sezonu zavrsio sa 11 golova i 4 asistencije. Ofanzivni vezni igrac u sustini.
Kazu da je talenat, al hablesina u glavi

-
- Kontakt:
Zar ti stvarno vjerujes u ovo?jointunija je napisao/la: ↑21 jun 2024, 22:47Prvaku valjao a nama što smo jedva opstali ne valja,zanimljivo.
Cuj trebao ici u redove prvaka, a na kraju zavrsi u najlosijoj ekipi u ligi...
-
- Kontakt:
Ti ko da si autistican. Pogledaj sezonu prije ove, 11 golova, 4 asistencije. Kao ofanzivni vezni, uglavnom.19vendetta87 je napisao/la: ↑21 jun 2024, 22:59Zar ti stvarno vjerujes u ovo?jointunija je napisao/la: ↑21 jun 2024, 22:47Prvaku valjao a nama što smo jedva opstali ne valja,zanimljivo.
Sta je problem ?
-
- Kontakt:
Niko te ne spori, ali ko to odbija Zrinjski a ode u Zvijezdu?RatoborniMrmot je napisao/la: ↑21 jun 2024, 23:01Ti ko da si autistican. Pogledaj sezonu prije ove, 11 golova, 4 asistencije. Kao ofanzivni vezni, uglavnom.19vendetta87 je napisao/la: ↑21 jun 2024, 22:59Zar ti stvarno vjerujes u ovo?jointunija je napisao/la: ↑21 jun 2024, 22:47Prvaku valjao a nama što smo jedva opstali ne valja,zanimljivo.
Sta je problem ?
Daj Boze da on opet zabije 10 golova, al cisto sumnjam. I Selimovic, kao igrac s nekim renomeom, se ispotavio kao teski flop, a da sad Vukoja nakon katastrofalne sezone odigra solidno
-
- Kontakt:
Pa jesam napisao da je hablesina. Jedan od trazenijih igraca je bio nakon onakve sezone u Sirokom. Sta je on zamislio u glavi, da ce zavrsiti negdje u Europi, Hrvatskoj, to ptice znaju, a na kraju zavrsi u Zvijezdi, sezona vec uveliko pocela.19vendetta87 je napisao/la: ↑21 jun 2024, 23:06Niko te ne spori, ali ko to odbija Zrinjski a ode u Zvijezdu?RatoborniMrmot je napisao/la: ↑21 jun 2024, 23:01Ti ko da si autistican. Pogledaj sezonu prije ove, 11 golova, 4 asistencije. Kao ofanzivni vezni, uglavnom.19vendetta87 je napisao/la: ↑21 jun 2024, 22:59
Zar ti stvarno vjerujes u ovo?
Sta je problem ?
Daj Boze da on opet zabije 10 golova, al cisto sumnjam. I Selimovic, kao igrac s nekim renomeom, se ispotavio kao teski flop, a da sad Vukoja nakon katastrofalne sezone odigra solidno
Mi se pojacavamo sa igracima koji su igrali u ekipama koje su ili ispale ili se borile do kraja da ostanu. Jel nam to pokazuje ambicije ?
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- MrAmarOsim
- Kontakt:
U tom istom klubu je i Dado ako se ne varam, da li to znači i povratak Dade u naše redove. Sredina koja bi harala ligom, Dado i RadovacMoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑21 jun 2024, 11:29Ovaj momak se spominje kao potencijalno pojačanje u odbrani

"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Tog smrada ne bih vratio u Zelju taman kad bi se ugasili sutra. Kad nam je puno vise trebao birao je srbijanske velikane ala Kolubara iz Lazarevca i Napredak iz Krusevca.MrAmarOsim je napisao/la: ↑21 jun 2024, 23:58U tom istom klubu je i Dado ako se ne varam, da li to znači i povratak Dade u naše redove. Sredina koja bi harala ligom, Dado i RadovacMoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑21 jun 2024, 11:29Ovaj momak se spominje kao potencijalno pojačanje u odbrani
https://www.transfermarkt.com/ognjen-mr ... ler/797627![]()
Ne treba nam sad, nek ide u Tekstilac iz Odzaka ili Jedinstvo Ub da gradi karijeru
Dado i Radovac to su sve brate istroseni igraci koji nisu trenutno ni na nivou Mekica
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 22 jun 2024, 00:29, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Pitanje je da li ovi igraci mijenjaju Bibera i Bilala ili Stilica. Da vidimo roster, da vidimo igrace na probi, da vidimo na sta licimo pa da donosimo sud. Vukoja je nelos, al hablesina, ovaj drugi nelos al u Igmanu, Slogi i Radniku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.