FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dajaku, Benrahou i Ferro na transfer listi Hajduka.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Imamo mi fin roster (uz još dva pojačanja bolja od ovih),nadam se da će Zekić to sve fino posložiti
Dajakua bih odmah doveo strasan igrac, na 10tki
Zadnja izmjena: Rule_hz, dana/u 22 jun 2024, 10:11, ukupno mijenjano 1 put.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Pljuvaci ! Je li vam ista sveto ?

Naopade mi da sam nakon utakmice Sloboda-Željeznicar nekad prije skoro godinu pisao za ovog momka...istina malo sam previše ga hvalio( ko da sam licno Husaricmiky_hz je napisao/la: ↑28 sep 2023, 21:17
Kod Slobode lijevi stoper Mujkic Nermin 19 godina,momak je aždaha prava,a to je momak iz naše akademije,kida momak,spomenu evo i komentator da treba poziv za repku dobit omladinsku.
Njega zapikat pod hitno,momak je otišao u Dinamo Zagreb iz naše akademije i evo ga sad u Slobodi kida ovu sezonu dole i veceras je ko sat bio.Msm sigurno ga Dinamo nebi zvao da nije obecavao a tek mu je 19 msm da mu je ovo prva seniorska sezona,dole u Hrvatskoj je igrao za mladje timove

Eto jedini mu je minus stari a i menadjer al on ko on obecava stvarno.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- TurkishAirlines
Dobra stvar je sto je Mujkic vec u slobodi igrao na tepih terenu, pa ce to biti prednost da se sto prije adaptira.
Bit ce to sve dovro, samo vjere imajte. Zna Mirvic, nema on bezveze milione na racunu
Bit ce to sve dovro, samo vjere imajte. Zna Mirvic, nema on bezveze milione na racunu
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
E ovo nas je.bee.... nije lose pvaj nije los onaj pa 4. Na kraju a "nije loš" puna akademija za 600 maraka i jos imaju 5x veci potencijal.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- SimonRozman
- Kontakt:
Posvećenost, disciplina i odlučnost je dovela našeg bivšeg juniora nazad na Koševo. Dokaz njegovih kvaliteta i jeste ovaj interes ogromnog broja europskih velikana. Nije bila mala konkurencija.Nermin Mujkić tražena roba - Stigle ponude iz HNL-a, Austrije, ali i od norveškog Odda
Umjesto što ste fokusirani na nedostatke, pozivam vas da prepoznate trud i želju uprave da pojača našu momčad. Kritikovanje bez utemeljenja ne samo da demotivira igrače, već i stvara negativnu atmosferu. Kao pravi navijači, trebalo bi da budemo podrška i vjetar u leđa našim igračima, a ne prepreka na njihovom putu ka uspjehu. Ali, tako je kod nas u BiH

Človek mora biti sam, da bi spoznal druge.
Ko ti je u akademiji potencijal osim ovih navalnih igraca koji su prikljuceni prvom timu?? Daj uozbilji se. Cuj potencijali a ne mogu da prsmrde do treninga prvog tima, **** je prelaz iz juniora u seniore, stim da su jos mladi pa ima prostora za napredak. Ovaj bar ima seniorskih utakmica pa se sta moze reci da obecava. A **** ti nas niko nam ne valja koji god dodje, nije ni treninga odradio ovakav onakav **** ti to. Kad mrvah iskesira nekoliko hiljada za igraca a nije ni adaptaciju ni kvalitetom prosao ovu sredinu i opet ne valja... Dodju mega giga pojacanja i **** popusimo.... Da nismo nikog doveli vec se oslonili na svoje snage i akademiju opet bi rekli koji **** nismo nikog dovelu nemamo para ovako onako...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Jao jaoSimonRozman je napisao/la: ↑22 jun 2024, 10:18Posvećenost, disciplina i odlučnost je dovela našeg bivšeg juniora nazad na Koševo. Dokaz njegovih kvaliteta i jeste ovaj interes ogromnog broja europskih velikana. Nije bila mala konkurencija.Nermin Mujkić tražena roba - Stigle ponude iz HNL-a, Austrije, ali i od norveškog Odda
Umjesto što ste fokusirani na nedostatke, pozivam vas da prepoznate trud i želju uprave da pojača našu momčad. Kritikovanje bez utemeljenja ne samo da demotivira igrače, već i stvara negativnu atmosferu. Kao pravi navijači, trebalo bi da budemo podrška i vjetar u leđa našim igračima, a ne prepreka na njihovom putu ka uspjehu. Ali, tako je kod nas u BiH![]()

Aman ljudi zar ne vidite da nas Mirvić laže. Lik otvoreno u onom tekst kaže da je cilj titula, a kako sa ovim igračima? Iskreno od sveg srca želim svim našim igračima da igraju za svoje klubove za koje navijaju, i najviše bih volio da sve ovo što serem budem morao pojesti. Mi kad sve štopere sastavimo nema jednog da valja izuzev Čelika koji ima lošiju igru nogom, i sad koga u odbranu? Čelik Đuričković i Mujkić kao da gledam mnoštvo greška u dodavanjima u zadnjoj liniji, neka protivnik izvršni presnig eto im lopte. I ne ovo nije pljuvanje naših, nego činjenice da imamo gotovo sve štopere koji loše igraju nogom. A vezni red i nije nešto za pohvaliti. Ne, nisam pljuvač nego samo činjenice govorim.
Hajde da ste na mjestu Mujkića i imate (navodno) ponude iz Austrije, Norveške i Sarajeva. Vi bi ste baš izabrali Sarajevo pored fenomenalne Austrijske lige?
Ova sezona će biti veći debakl od prethodne. Daj Bože da griješim, ali mi sve ovo ne ulijeva povjerenje.
Hajde da ste na mjestu Mujkića i imate (navodno) ponude iz Austrije, Norveške i Sarajeva. Vi bi ste baš izabrali Sarajevo pored fenomenalne Austrijske lige?
Ova sezona će biti veći debakl od prethodne. Daj Bože da griješim, ali mi sve ovo ne ulijeva povjerenje.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
??????????Kmenkake je napisao/la: ↑21 jun 2024, 16:49Kad smo kod našeg bivšeg juniora...da li ste možda razmislili hoće li momku etiketa "babo i utoka" biti teret ? Da li mislite da neće biti povika sa Istoka : yebemo ti babu,zovi babu da se obracunamo,yebo te ko te napravio itd"SimonRozman je napisao/la: ↑21 jun 2024, 16:33Zašto sumnjate u transparentnost i profesionalizam našeg kluba? Gospodin Zekić je odobrio pojačanja, a ista su se i tražila po njegovim željama. Vjerujte da radimo baš kao i europski velikani.
Žao mi je što sada blatite i našeg bivšeg juniora Mujkića, a da isti još nije ni predstavljen. Pojedinim "navijačima" bi poručio da je bolje da prošetaju našim lijepim gradom i rashlade se umjesto beznadežnog čekanja grešaka administracije.
Završili smo logistiku puta u Kazakhstan, kao i uvijek najbolji uslovi.
Kako bi to moglo uticati na njegov budući razvoj,a i njegove partije na terenu???
Ako bude ovako kako sam napisao,čija će to greška biti?
H8Z7 je napisao/la: ↑22 jun 2024, 10:25Aman ljudi zar ne vidite da nas Mirvić laže. Lik otvoreno u onom tekst kaže da je cilj titula, a kako sa ovim igračima? Iskreno od sveg srca želim svim našim igračima da igraju za svoje klubove za koje navijaju, i najviše bih volio da sve ovo što serem budem morao pojesti. Mi kad sve štopere sastavimo nema jednog da valja izuzev Čelika koji ima lošiju igru nogom, i sad koga u odbranu? Čelik Đuričković i Mujkić kao da gledam mnoštvo greška u dodavanjima u zadnjoj liniji, neka protivnik izvršni presnig eto im lopte. I ne ovo nije pljuvanje naših, nego činjenice da imamo gotovo sve štopere koji loše igraju nogom. A vezni red i nije nešto za pohvaliti. Ne, nisam pljuvač nego samo činjenice govorim.
Pa ostavi barem za polusezonu sezonu pa kritikuj, po cemu ti nista ne ulijeva povjerenje?? Ostali smo sa citavom ekipom , niko od glavnih igraca nije otisao.... Citavu ekipu imas na okupu donekle uigranu... Pa ce sa zekicem jos bolji biti vjerujem.... A doveli igrace mozda za rotacije a svi poceli **** sve i loše pisati jbg, da smo doveli neke sa bogatim cv om svi bi rekli ovo ono top ide titula a on nista ne pokaže... Ovako ovo bolje iszgleda nego sto se ocekivalo poslije onakve sezone...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Dečko je dosadan do bola. Daj Bože da prestane pratiti Sarajevo, kao što je i obećao nakon jednog od poraza prošle sezone.
Igrat ce on prije drugog (kvalitetnijeg) jer ce otac potezati utoku na uposlenike ili strucni stab, a Husara obezbijediti jos takvih kao njegov otac. Je li ti sad jasnije?BigZlatan je napisao/la: ↑22 jun 2024, 10:03Hoce Otac ili Husaric igrati? ili ce ipak on sam za sebe?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
+1 malo je reci da nas laze,malo bolja verzija Azmira sisoje..H8Z7 je napisao/la: ↑22 jun 2024, 10:25Aman ljudi zar ne vidite da nas Mirvić laže. Lik otvoreno u onom tekst kaže da je cilj titula, a kako sa ovim igračima? Iskreno od sveg srca želim svim našim igračima da igraju za svoje klubove za koje navijaju, i najviše bih volio da sve ovo što serem budem morao pojesti. Mi kad sve štopere sastavimo nema jednog da valja izuzev Čelika koji ima lošiju igru nogom, i sad koga u odbranu? Čelik Đuričković i Mujkić kao da gledam mnoštvo greška u dodavanjima u zadnjoj liniji, neka protivnik izvršni presnig eto im lopte. I ne ovo nije pljuvanje naših, nego činjenice da imamo gotovo sve štopere koji loše igraju nogom. A vezni red i nije nešto za pohvaliti. Ne, nisam pljuvač nego samo činjenice govorim.
Bravo
Sve vam nesposobno
Dovodite koga iz stupcanica kaknja i Rahica pa da napadamo grupe Evrope je o vas onaj ko vas sastavi i stručni stab i skaute
Sve vam nesposobno
Dovodite koga iz stupcanica kaknja i Rahica pa da napadamo grupe Evrope je o vas onaj ko vas sastavi i stručni stab i skaute
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Yugoslav First League:
samo se nervirate bezveze, cilj je četvrto mjesto racionalno drzimo kontinuitet
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
I Zekic neka mi popusi
Qarina trener kad sebi dopušta ovo
Ovi moralisti sa strpljenjem i čekaj vidi kakav je,neka me zaobidju
Qarina trener kad sebi dopušta ovo
Ovi moralisti sa strpljenjem i čekaj vidi kakav je,neka me zaobidju
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Yugoslav First League:
Yugoslav First League:
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bosnas_, gh0stHZ, Hansestadt, johntravolta123, mire971, mnon46, Napapijri, napoleon72, perodeformero, propoklopac, skoJaa, stokastoka23, Velaxsa i 119 gostiju.